2016. november 26. szombat

nov. 26
16:30
Eb 2016: Ezért mondtam CR-nek, hogy utálom – Griezmann (She)
Mint arról beszámoltunk, Cristiano Ronaldo büszkén mesélte, hogy Miamiban összefutott a francai válogatott klasszisával, Antoine Griezmann-nal, aki csak annyit súgott a fülébe: „Utállak!”. Az Atlético Madrid futballistája most elismerte, valóban ezt mondta a portugálnak.
nov. 26
16:48
NB III: Kabát Péter újra gólt lőtt, fölényesen nyert az ETO (She)
A lendületben lévő ETO FC Győr 4–0-ra megverte a Csepelt a labdarúgó NB III 17. fordulójának szombati játéknapján a Nyugati csoportban. A Szigetszentmiklós 2–1-re győzött a Budafok vendégeként a Középcsoport rangadóján, és hatpontosra hizlalta előnyét a tabella élén. A PMFC simán felülmúlta a Pénzügyőrt (3–0), míg a Keleti csoportban a Monor 1–0-ra legyőzte a BKV Előrét, és az első helyre…
nov. 26
16:50
Videó: Huszti hatalmas gólt lőtt a Borussia Dortmundnak (She)
Huszti Szabolcs lőtte az első gólt az Eintracht Frankfurt–Borussia Dortmund német bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Íme, a találat!
nov. 26
16:54
Huszti szenzációs gólja a Dortmund ellen - videó (Agroinform)
nov. 26
17:12
Bundesliga: Hadat üzent Gulácsiéknak az adócsaló elnök (Agroinform)
Uli Hoeness szerint számolni kell Gulácsiékkal, a rivális ugyanis hihetetlenül motivált és remek kezekben van.
nov. 26
17:21
F1: hiába várja a Red Bull, Hamilton nem tartja fel Rosberget (She)
Lewis Hamilton önmagának akar megfelelni, nem akarja túltaktikázni az Abu-dzabi Nagydíjat, amelyen csak akkor lehet bajnok, ha nagyon megveri Nico Rosberget. A német pilóta teljesen nyugodt, tudja, ha úgy vezet, ahogy az előző hetekben, nincs mitől félnie. A Mercedest ugyanis megközelíteni is nagyon nehéz lesz vasárnap, nemhogy megverni.
nov. 26
17:39
NB I: a Diósgyőr nyert és már nem áll kieső helyen (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában a DVTK 2–0-ra legyőzte a Paksot Mezőkövesden, ezzel elmozdult a kiesőzónából. A diósgyőri gólokat Lipták Zoltán és Ugrai Roland szerezték.
nov. 26
17:41
NB I: a Mezőkövesddel is ikszelt Kecskeméten az Újpest (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában az Újpest gyors gólváltással 1–1-es döntetlent játszott a Mezőkövesddel. A „lilák” a második meccsükön is ikszeltek a kecskeméti albérletben, sorozatban a 10. bajnokijukon kaptak gólt, viszont tovább tart hosszú veretlen szériájuk is.
nov. 26
17:43
Videó: Cristiano Ronaldo gyönyörű mozdulattal fejelt gólt (She)
A Real Madrid–Sporting Gijón spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés első félidejében Cristiano Ronaldo két góljával a királyiak 2–1-re vezetésre tettek szert. Az elsőt büntetőből lőtte, a másodikat szépen befejelte.
nov. 26
17:45
NB I: a Ferencváros két góllal nyert odahaza a Gyirmót ellen (She)
Ha nem is parádés futballal, de megérdemelten nyert a címvédő Ferencváros a sereghajtó Gyirmót ellen a Groupama Arénában.
nov. 26
17:47
NB I: a Honvéd óriási hajrával fordított az éllovas ellen (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában az éllovas Vasas Jevhen Pavlov góljával szerzett vezetést, ám a Budapest Honvéd Prosser Dániel és Eppel Márton találatával a hajrában fordított, így 2–1-re nyert és otthon tartotta a három pontot.
nov. 26
17:48
NB I: Nyert a Fradi, bukott a Vasas, tovább szenved a Loki (Agroinform)
A Ferencváros hozta a kötelező győzelmet, ám a Vasas botlott. Továbbra is képtelen nyerni a Debrecen.
nov. 26
17:49
Bundesliga: Huszti dobogóra repítette csapatát, gól és gólpassz a Dortmund ellen! (She)
Huszti Szabolcs volt a hőse az Eintracht Frankfurt–Borussia Dortmund találkozónak a német Bundesliga 12. fordulójában: góllal és gólpasszal járult hozzá a 2–1-es frankfurti sikerhez. Szalai Ádám először a Bundesliga-szezonban a Hoffenheim kezdőcsapatába került, egy félidő után lecserélték, csapata ikszelt Mönchengladbachban. A Köln az Augsburggal, az Ingolstadt a Wolfsburggal ikszelt, és…
nov. 26
17:57
Egy gól, három pont – a DVSC nem tudott válaszolni a Haladásnak (She)
A mérkőzést a hatodik helyen váró Haladás és a nyolcadik pozícióban álló Debrecen ugyanazt az eredményt játszotta, mint amikor először találkoztak az NB I idei kiírásában: egy gólt szerezve nyert a szombathelyi egyesület. Sjoerd Ars góljára senki nem tudott válaszolni a hajdúságiak részéről.
nov. 26
17:59
Női kézi: döntőbe jutott a magyar csapat a Kárpát-kupán (She)
A kolozsvári Kárpát-kupán lépett pályára az Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési tornán a magyar női kézilabda-válogatott. Rasmussen lányai a holland B-válogatott ellen játszottak, és hozták is a kötelező győzelmet. Nem volt egyszerű, mert a holland B-csapat nem adta olcsón a bőrét. A végén azonban kiütközött a nagyobb tudás, így vasárnap, 19 órakor – ha nem veszít saját B-csapata ellen –…
nov. 26
18:01
Konföd. Kupa: összesorsolták a világ és Dél-Amerika bajnokát (She)
A világbajnok Németország és a legutóbbi két dél-amerikai kontinenstornát megnyerő Chile egy csoportban lesz a jövő nyári Konföderációs Kupán, míg az Európa-bajnok portugálok többek között a házigazdákkal játszanak majd – derült ki a vb-főpróbának tekinthető oroszországi labdarúgótorna szombati kazanyi sorsolásán.
nov. 26
18:03
F1: Csak egy dolgot sajnálok a karrieremből – Button (She)
Az idényzáró Abu-dzabi Nagydíj után a versenyzéstől visszavonuló Jenson Button elárulta, mit sajnál leginkább F1-es karrierjében.
nov. 26
18:15
NB I: Videoton–MTK – élőben az NSO-n! (She)
Videoton–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 26
18:17
F1: a pilóta örül neki, hogy lecserélik a csapattársát (She)
Romain Grosjean szerint az F1-es Haas-istálló jó döntést hozott azzal, hogy lecserélte Esteban Gutiérrezt Kevin Magnussenre, aki jövőre a csapattársa lesz.
nov. 26
18:19
PL: a PL nem a BL a bajnoknak; Coutinho lába eltört, nyert a Pool (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójának 16 órától kezdődő mérkőzésein a Liverpool legyőzte a Sunderlandet, miután elvesztette Philippe Coutinhót, a címvédő Leicester közben egyre nagyobb bajba kerül.
nov. 26
18:21
La Liga: CR-dupla, de a rontott 11-es is kellett a Real-sikerhez (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 13. fordulójában a Real Madrid 2–1-re legyőzte a Sporting Gijónt.
nov. 26
18:23
Férfi kézi BL: Szeged–Kristianstad élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcadik fordulójában a MOL-Pick Szeged a legutóbb idegenben 29–21-re legyőzött Kristianstadot fogadja, természetesen győzelmi reményekkel. Kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
nov. 26
18:25
Videó: a pulzus vagy a Real ellen rontott büntető volt magasabb? (She)
Duje Cop büntetőből egyenlíthetett volna a Sporting Gijónban a Real Madrid elleni spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, ám nem találta el a kaput. De miért mérte meg a pulzusát a tizenegyes előtt?
nov. 26
18:27
Davis-kupa: a horvátoké a páros – karnyújtásnyira a végső siker (She)
A Marin Cilic, Ivan Dodig kettős három szettben legyőzte a Juan Martín del Potro, Leonardo Mayer duót a tenisz Davis-kupa fináléjának harmadik meccsén, így a záró nap előtt a házigazda Horvátország 2:1-re vezet Argentína ellen.
nov. 26
18:33
Lengyelország: Gyurcsó most nem varázsolt, nagyon kikaptak (She)
Gyurcsó Ádám csapata, a Pogon Szczecin 4–1-re kikapott a Korona Kielce vendégeként a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 17. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 26
18:35
PL: Chelsea–Tottenham – élőben az NSO-n! (She)
Chelsea–Tottenham találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 26
18:51
Férfi kézi EHF-kupa: nem tudta ledolgozni hátrányát a Csurgó (She)
Nem jutott be a Csurgó a 16-os csoportkörbe a férfi kézilabda EHF-kupában. A magyar együttes szombaton a 3. forduló visszavágóján hatgólos hátrányból fogadta a spanyol Helvetia Anaitasuna csapatát, de ebből csak négyet tudott ledolgozni.
nov. 26
19:09
Videó: kegyetlenül letarolták a mosolygós szépségkirálynőt (She)
Tommy Lynn Calhoun, Arizona legszebbnek választott hölgye az Arizona–Arizona State egyetemi amerikaifoci-meccsen tűnt fel. A szépségkirálynő rosszkor volt rossz helyen, ugyanis az egyik támadásnál kegyetlenül elgázolta az irányító. Calhoun kisasszony azonban igazi profi, még ekkor is csak mosolygott.
nov. 26
19:28
Birkózás: Korpási-ezüst a Golden GP-döntőn (She)
Korpási Bálint ezüstérmet nyert a kötöttfogásúak 71 kilogrammos kategóriájában a birkózó Golden Grand Prix-döntőn Bakiban.
nov. 26
19:30
Ligue 1: elképesztő a Monaco tempója, 47 éve nem volt ilyen (She)
A Monaco hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Marseille-t a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 14. fordulójának szombati játéknapján, és átvette a vezetést a tabellán. A hercegségbeliek még sohasem győzték le ilyen fölényesen déli riválisukat bajnoki meccsen.
nov. 26
19:46
Videó: iszonyú piros lap, Odemwingie sportágat tévesztett? (She)
Létezik egyértelműbb piros lap Peter Odemwingie-énél? A Rotherham United–Leeds United angol másodosztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a hazaiak nigériai játékosa talán éppen egy másik sportág edzéséről érkezett a pályára…
nov. 26
20:04
Férfi vízi MK: a címvédő és az OSC is nagy előnyre tett szert (She)
A bajnoki címvédő Szolnok a vártnál magabiztosabb, hétgólos győzelmet aratott a vendég Ferencváros felett a férfi vízilabda BENU Magyar Kupa negyeddöntőjének szombati első mérkőzésén. A hazaiak legjobbja a négygólos Vámos Márton volt.
nov. 26
20:06
Férfi kézi BL: biztosan nyert a Szeged a Kristianstad ellen (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcadik fordulójában a MOL-Pick Szeged a legutóbb idegenben 29–21-re legyőzött Kristianstadot fogadta, természetesen győzelmi reményekkel. A svéd csapat nagyon felszívta magát, és bizonyította, hogy nem könnyű ellenfél. Szinte végig tapadt a Szegedre, de a félidők végére kiütközött a nagyobb tudás, így a hazaiak öt góllal nyertek.
nov. 26
20:08
Légiósok: Dunaszerdahelyen folytatódik a magyar futballálom (She)
A magyar utánpótlás-válogatott Vida Kristopher góllal járult hozzá csapata, a dunaszerdahelyi DAC 2–1-es győzelméhez szombat este a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
nov. 26
20:09
Kézilabda: Hozta a kötelezőt a Szeged (Agroinform)
A MOL-Pick Szeged egy héten belül másodszor is legyőzte a Kristianstad csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
nov. 26
20:10
NB I: Lazovics-dupla döntött a Videoton javára az MTK ellen (She)
Danko Lazovics duplájával győzött a sokkal összeszedettebb Videoton Felcsúton az MTK ellen a labdarúgó NB I 17. fordulójának záró mérkőzésén.
nov. 26
20:12
Férfi kézi NB I: Mezőkövesden nyert a Komló (She)
A Komló nagy csatában, egy góllal győzött a Mezőkövesd vendégeként a férfi kézilabda NB I 11. fordulójában.
nov. 26
20:21
Férfi kézi BL: Császár-gála, már a Schaffhausen sem nyeretlen! (She)
A svájci Schaffhausen is megszerezte első győzelmét a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, a nyolcgólos Császár Gábor vezérletével 27–25-re nyert a Wisla Plock ellen.
nov. 26
20:27
Topligák: Kilenc gól és liverpooli lábtörés Angliában, nyert a Real és a Bayern - videó (Agroinform)
Az év egyik legnagyobb meccsét a Swansea játszotta, amely a 91. percben még hátrányban volt, mégis nyert.
nov. 26
20:39
Serie A: újra termelt, de csak hatodik a leggólerősebb csapat (She)
Folytatta győzelmi sorozatát a Torino az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A): a „bikák” hazai pályán 2–1-re megverték a Chievót a 14. forduló szombat kora esti mérkőzésén, és a Napolit megelőzve feljöttek a hatodik helyre.
nov. 26
20:41
La Liga: az egyiknél csak CR és Messi jobb, a másiknál senki (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 13. fordulójában az Espanyol 3–0-ra legyőzte a Leganést.
nov. 26
20:43
Férfi röplabda NB I: a Pénzügyőr győzött a fővárosi rangadón (She)
A Pénzügyőr hazai pályán 3–2-re legyőzte a MAFC csapatát a férfi röplabda-bajnokság alapszakaszának szombati játéknapján.
nov. 26
20:45
PL: a Chelsea nyerte meg a forduló rangadóját (She)
A 13. forduló legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzésén a Chelsea saját pályáján 2–1-re győzni tudott a Tottenham Hotspur ellen, elvéve ellenfele veretlenségét. Az első félidő két találata – Christian Eriksen, illetve Pedro Rodríguez szerezték – szemet gyönyörködtető bomba volt, Victor Moses mérkőzést eldöntő lövése pedig egy remek Diego Costa-centerezést követően született.
nov. 26
20:57
Bundesliga: Hummels döntött, a Bayern közelebb a Leipzighez (She)
A Bayern München az Allianz Arénában 2–1-re legyőzte a Bayer Leverkusent a német labdarúgó Bundesliga 12. fordulójának szombat esti rangadóján.
nov. 26
20:59
Jégkorong Mol Liga: szétlövés után nyert a Csíkszereda (She)
A Csíkszereda együttese szétlövés után győzött Székesfehérváron a jégkorong Mol Liga szombati játéknapján.
nov. 26
21:01
Vívó ob: Szász az olimpia után a magyar bajnokságon is győzött (She)
A riói olimpián aratott győzelmét követően először versenyzett újra Szász Emese, aki az esélyeknek megfelelően megnyerte szombaton a női párbajtőrözők egyéni számát a vívók országos bajnokságán.
nov. 26
21:15
Síugró-vk: Severin Freund javított Rukában (She)
A finnországi Rukában folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati versenyt a pénteki ezüstérmes, német Severin Freund nyerte meg. Ugyanitt a sífutók sprintversenyében a férfiaknál a norvég Paal Golberg, a nőknél a svéd Stina Nilsson, északi összetettben pedig a német Johannes Rydzek diadalmaskodott.
nov. 26
21:33
Női kézi: a román A-válogatott vár a mieinkre a döntőben (She)
A női kézilabda Kárpát-kupa elődöntőjében a román A-válogatott 31–23-ra legyőzte a román B-válogatottat.
nov. 26
21:35
Női röplabda NB I : öt játszmában győzött az Újpest (She)
Az Újpest házigazdaként 3:2-re legyőzte a Kaposvár csapatát a női röplabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján.
nov. 26
21:37
Alpesisí-vk: Shiffrin csak a vert mezőnyben – hazai pályán (She)
Az amerikai Killingtonban női óriásműlesikló-futammal folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet a francia Tessa Worley szerezte meg a norvég Nina Löseth és az olasz Sofia Goggia előtt.

Keresés