2016. november 30. szerda

nov. 30
17:53
Úszás: Shane Tusup így gratulált Hosszú Katinkának – kép (She)
Mint arról beszámoltunk, Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség elnöke lemondott posztjáról. Az olimpiai bajnok Gyurta Dániel és a háromszoros olimpiai aranyérmes Hosszú Katinka után utóbbi edzője és férje, Shane Tusup is reagált, igaz, elsősorban Hosszúnak gratulált.
nov. 30
17:54
Balogh Norbert okozta a Palermo vesztét (Agroinform)
120 percig nem született döntés a Palermo és a Spezia között, így jöhettek a tizenegyesek az Olasz Kupában. Itt végül a szerencse a másodosztályú csapat mellett állt, így ők jutottak tovább a nyolcaddöntőbe. A Spezia idén az Udinese után már a második Serie A-s riválisát búcsúztatta. Sallai Roland 120 percet volt pályán, míg Balogh Norbertet a hosszabbításra cserélte be a Palermo mestere. Utóbbi,…
nov. 30
17:55
Sportévkönyv: a főszerkesztő nem vehetett részt a bemutatón (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) gondozásában megjelent a Sport 2016 évkönyv, amelynek bemutatójára nem engedték be a főszerkesztő Siklós Eriket.
nov. 30
18:27
Női hoki: szoros meccs, fontos Hokiklub Budapest-siker (She)
Kedd este a kazah Aisulu Almaty csapatát fogadta a Tüskesátorban a Hokiklub Budapest EWHL, amely szoros meccsen 3–2-re nyert.
nov. 30
18:30
Női kézilabda: Nem javul a helyzet női kéziseinknél (Agroinform)
Kovacsics biztosan kihagyja az Eb-t, Szucsánszki még kérdéses. Már Triscsuk is sérüléssel bajlódik.
nov. 30
19:03
Női kosár Ek: PEAC-siker, a DVTK és a PINKK negyedszer is kikapott (She)
A szerdán pályára lépő három csapatból a PEAC Pécs győzött a női kosárlabda Európa-kupában. Az Aluinvent DVTK Miskolc és a PINKK-Pécsi 424 negyedik mérkőzésén a negyedik vereségét is elszenvedte .
nov. 30
19:21
Sportévkönyv: a főszerkesztő nem vett részt a bemutatón (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) gondozásában megjelent a Sport 2016 évkönyv, amelynek bemutatóján nem volt ott a főszerkesztő Siklós Erik.
nov. 30
19:23
Kép: tökéletes üzleti fogás vagy kapitális hiba az „ollókirály” meze? (She)
A Fenerbahce labdarúgócsapatának támadója, Moussa Sow az elmúlt hónapban kétszer is parádés, ollózós mozdulattal talált a kapuba. Előbb a Manchester United ellen az Európa-ligában, majd a Rizespor elleni bajnokin. A klub hivatalos boltjában azonban feltűnt egy érdekesség, ugyanis a szenegáli csatár nevét és mezszámát rosszul nyomták a mezére. Vagy humoros kedvükben voltak a Fenernél és a szép…
nov. 30
19:39
Tragédia: az otthon maradt kapus azonnal visszavonult (She)
Bejelentette azonnali visszavonulását Nivaldo, a Chapecoense 42 éves kapusa, aki nem tartott társaival Kolumbiába a csapat Copa Sudamericana döntőjére. Mint ismert, a csapatot szállító repülőgép lezuhant, s 71 ember, köztük a csapat játékosainak többsége életét vesztette.
nov. 30
19:41
PL: Mourinhót eltiltották, a WHU ellen nem lesz ott a kispadon (She)
Egymeccses eltiltással sújtották José Mourinhót, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, miután a játékvezető elküldte őt a kispadtól a West Ham United elleni vasárnapi bajnokin.
nov. 30
19:57
MK: megszenvedett a Kozármislennyel az Újpest (She)
A labdarúgó Magyar Kupa koraesti mérkőzésén az Újpest 1–1-es rendes játékidőt és hosszabbítást követően tizenegyesekkel jutott tovább a Kozármisleny ellen.
nov. 30
19:59
NFL: őrült ötlet? Baltimore-ban pontot érő kirúgást akarnak (She)
John Harbaugh és Justin Tucker, az NFL-ben szereplő Baltimore Ravens vezetőedzője és rúgója szerint jó ötlet lenne, ha pontot lehetne szerezni kirúgásból. Nem viccelnek, szerintük lenne értelme a szabályváltoztatásnak.
nov. 30
20:01
Férfi vízi Ek: egygólos hátrányba került otthon a BVSC (She)
A BVCV-Zugló hazai környezetben 14–13-ra kikapott a Veronától a férfi vízilabda Európa-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
nov. 30
20:33
Férfi vízi BL: Vámos a dudaszó pillanatában döntött (She)
Vámos Márton utolsó másodpercben, szabaddobásból lőtt góljával a Szolnok 9–8-ra győzött az OSC vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának magyar rangadóján. Az Eger a B-csoportban 10–6-os vereséget szenvedett Dubrovnikban.
nov. 30
20:35
Tragédia: Neto és három társa túl vannak az életveszélyen (She)
Fernando Campos brazil újságíró a Chapecoense vezetőségétől kapott információkra hivatkozva arról számolt be, hogy három játékos és egy újságíró, név szerint Zampier Neto, Alan Ruschel, Jakson Follmann, valamint Rafael Henzel túl vannak az életveszélyen.
nov. 30
20:51
Férfi röpi NB I: a Kaposvár nyerte a rangadót (She)
A bajnok Kaposvár hazai pályán három szettben verte a legutóbb ezüstérmes Kazincbarcikát a férfi röplabda-bajnokság alapszakaszának szerdai mérkőzésén.
nov. 30
20:51
Magyar Kupa: Megcsapta a kiesés szele a Fradit és az Újpestet is (Agroinform)
A lila-fehérek csak büntetőkkel, a Fradi pedig hosszabbítás után ejtette ki NB II-es ellenfelét.
nov. 30
21:27
Férfi kézi BL: Dzsamali három gólt lőtt korábbi csapatának (She)
A Kristianstad 29–29-es döntetlent játszott hazai pályán a Meskov Breszttel a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában.
nov. 30
21:45
Férfi vízi BL: hiába Erdélyi négy gólja, kikapott az Eger (She)
A ZF Eger 10–6-os vereséget szenvedett a férfi vízilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában a csoportkör első fordulójában a horvát Jug Dubrovnik otthonában. A hevesiek legjobbja a hatból négy gólt szerző Erdélyi Balázs volt.
nov. 30
21:47
Videó: a kapus beletalpalt Ibrába, de ez is kevés volt (She)
A Manchester United Zlatan Ibrahimovic góljával szerzett vezetést a West Ham United ellen a labdarúgó angol Ligakupa negyeddöntőjében. A svéd klasszist egy londoni játékos megpróbálta lerántani, sőt, a West Ham kapusa, Adrián még bele is rúgott, de Ibra nem hátrált meg.
nov. 30
22:21
Úszás: Cseh László reagált Gyárfás Tamás lemondására (She)
Cseh László, a Magyar Úszószövetség elnökségének és a sportolói bizottságának (az úszókat képviselő testület) tagja szerint a magyar úszósport problémáit Gyárfás Tamás lemondása önmagában nem oldja meg, sok munka vár a sportágban dolgozókra.
nov. 30
23:15
Palermo: Balogh kihagyott tizenegyese edzője állásába került (She)
Roberto De Zerbi vezetőedző állásába került a Palermo Olasz Kupából való kiesése. Maurizio Zamparini elnök Eugenio Corinit bízta meg a csapat irányításával.
nov. 30
23:17
Angol Ligakupa: továbbment az MU, megszakadt az Arsenal sorozata (She)
A Manchester United 4–1-re legyőzte a West Ham Unitedet az angol Ligakupa negyeddöntőjében. A nap másik mérkőzésén a Southampton 2–0-s győzelmével kiverte az Arsenalt, és megszakította az „ágyúsok” 19 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatát.
nov. 30
23:19
Eurofutball: döntetlen a „magyar rangadón”, Kádárék kiejtették Guzmicsékat (She)
Nem bírt egymással Varga Barnabás és Szántó Tamás csapata, a Mattersburg és a Rapid Wien (1–1). Köteles László a játékjogát birtokló Genk ellen védett, hiába, mivel a Waasland-Beveren 3–1-re kikapott otthon. A Kádár Tamást végig a soraiban tudó Lech Poznan 4–2-re legyőzte a Guzmics Richárdot ezúttal mellőző Wisla Krakówot, és 5–3-as összesítéssel továbbjutott.
nov. 30
23:21
Király-kupa: az Atlético is hat gólig jutott; bajban a Málaga (She)
A városi rivális Realhoz hasonlóan az Atlético Madrid is hat gólt szerzett szerdán a labdarúgó spanyol Király-kupában.
nov. 30
23:51
NS-ajánló: búcsú Gyárfás Tamástól; Sáfár is befejezi (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Keresés