2017. március 5. vasárnap

márc. 5
19:17
Eurofutball: Priskin és Futács is gólt szerzett, nyertek Megyeriék (She)
A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (1. HNL) 23. fordulójában Futács Márkó együttese, a Hajduk Split 2–1-re kikapott az Osijek vendégeként. A találkozót végigjátszó magyar támadó a 94. percben gólt szerzett, de ez is csak a szépítéshez volt elég. Futács idénybeli 9. bajnoki gólját szerezte meg a horvát ligában, egy találatra van az éllovasoktól.
márc. 5
19:33
Úszás: Kapás és Hosszú nyert a záró napon Marseille-ben (She)
Kapás Boglárka és Hosszú Katinka nyert a magyarok közül a vasárnapi záró napon a marseille-i pénzdíjas úszóversenyen, amely a második állomása volt a Golden Tour elnevezésű, 50 méteres medencébe kiírt franciaországi sorozatnak.
márc. 5
19:35
Bundesliga: a Hertha egy góllal kikapott Hamburgban (She)
Dárdai Pál Herthája továbbra sem remekel Berlintől távol, ezúttal Hamburgban kapott ki egy góllal a csapat a Bundesliga 23. fordulójának záró mérkőzésén.
márc. 5
19:57
Nemzetközi foci: Balogh mészárolt, a Juve botlott, a City és az Atletico simázott (Agroinform)
Nagy meglepetések nem voltak a topligák vasárnapi mérkőzésein, a sztárcsapatok közül egyedül a Juventus botlott.
márc. 5
20:27
Vasas: a válogatott középpályás 3-4 hétig nem játszhat (She)
A labdarúgó NB I-ben harmadik helyen álló Vasas hivatalos honlapján megjelent hír szerint Vida Mátéra három-négy hétig nem számíthat Michael Oenning vezetőedző.
márc. 5
20:45
Női kézi BL: eldőlt, hogy kivel játszik negyeddöntőt a Győr (She)
A francia Metz lesz a Győri Audi ETO KC ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, miután a montenegrói Buducsnoszt Podgorica hazai környezetben biztosan nyert az orosz Asztrahanocska ellen.
márc. 5
20:47
La Liga: Jesé annyi gólt szerzett az Osasuna ellen, mint ősszel a PSG-ben (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 26. fordulójában a Las Palmas odahaza 1–2-ről 5–2-re fordított az Osasuna ellen.
márc. 5
20:49
Asztalitenisz ob: Madarász triplázott, a férfiaknál Szudi nyert (She)
A szombaton vegyes párosban aranyérmes Madarász Dóra vasárnap egyesben és Pergel Szandrával női párosban is verhetetlennek bizonyult az asztaliteniszezők országos bajnokságán, az Érd Arénában. A férfiaknál egyesben Szudi Ádám, párosban pedig az Ecseki Nándor, Majoros Bence duó diadalmaskodott.
márc. 5
21:03
Atlétikai Eb: hatalmasat ugrott a hazaiak kiválósága (She)
A hazai környezetben szereplő Ivana Spanovics ugrása volt a belgrádi fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság zárónapjának legjelentősebb eredménye.
márc. 5
21:57
DVTK: Elek Ákos távozik, Kazahsztánba igazol – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben 11., utolsó előtti helyen álló Diósgyőri VTK hivatalos honlapján bejelentette, Elek Ákos a kazah Kajrat Almatihoz távozik.
márc. 5
22:51
Serie A: hétmeccsesre duzzadt a Bologna nyeretlenségi szériája (She)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság (Serie A) 27. fordulójában a Lazio idegenben 2–0-s győzelmet aratott a Nagy Ádámot is soraiban tudó Bologna felett.
márc. 5
23:09
Ligue 1: négyet vágott a Marseille és a Monaco (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) 28. fordulójában négy-négy gólt szerzett az Olympique Marseille és a Monaco. Előbbi vendégként, utóbbi házigazdaként gyűjtötte be a három-három bajnoki pontot.
márc. 5
23:27
Atlétikai Eb: nem engedték tiszteletkört futni – videó (She)
Laura Muir megnyerte a női 1500 méteres síkfutást a belgrádi fedett pályás atlétikai Eb-n, majd az ilyenkor szokásos tiszteletkörre indult volna. Az egyik rendező azonban nem engedte, de hiába állta útját többször is, a 23 éves brit futó nem hagyta magát, és végül átjutott az „akadályon”. Muir vasárnap 3000 méteren is aranyérmet nyert.

Keresés