2019. január 1. kedd

jan. 1
16:41
Kubatov Gábor: A bírók tönkreteszik ezt a gyönyörű játékot, ez méltatlan a magyar focihoz (She)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke hagyományos szilveszteri beszédében értékelte a klub elmúlt évét. Hangsúlyosan kitért a labdarúgócsapatot sújtó játékvezetői tévedésekre, amelyek szerinte nem maradhatnak következmény nélkül. Emellett szót ejtett a keretben várható nagy változásokról, a magyar játékosok túlzott igényeiről, de téma vol
jan. 1
16:45
Síugró Négysáncverseny: Kobajasi kettőből kettő (She)
A németországi Garmisch-Partenkirchenben folytatódott a síugrók Négysáncversenye. A győzelmet – csakúgy, mint az első versenyen – a japán Kobajasi Rjoju szerezte meg, aki így „félidőben” összetettben is vezet.
jan. 1
17:00
Az M4 Sport műsorvezetője az ügetőszilveszter dobogóján (m4sport.hu)
A Bubik István emlékversenyen állt rajthoz Török Olivér.
jan. 1
17:06
David de Gea párja leszólta Manchestert (BorsOnline)
A Manchester United futballcsapatának spanyol válogatott kapusa, David de Gea barátnője leszólta Angliát. Edurne Garcia azt állítja, az ország, és különösen Manchester városa olyan hideg és unalmas, mint egy hűtőszekrény. Ennek ellenére a városba költözött, sőt benevezett a népszerű Got It tehetségkutatóba, ahol énektudását akarja megcsillantani
jan. 1
17:09
Televízió: érkezik a Spíler 2 a DIGI-hez is – sajtóhír (She)
Könnyen elképzelhető, hogy megszületett a megállapodás a DIGI és a TV2 Csoport között, hiszen a DIGI-nél az óév utolsó napján megkezdődött a Spíler Tv és a Spíler 2 csatorna tesztelése – írja a digitális televíziózással foglalkozó dtvnews.hu. Ezzel a Telekomnál már korábban megjelenő, de sokak által még mindig nehezen hozzáférhető Spíler 2 is széle
jan. 1
17:27
Australian Open: Del Potro még nem épült fel, így nem indul (She)
Juan Martín del Potro nem indul a január második felében sorra kerülő Ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon.
jan. 1
17:33
NB I: Fradi-gól nyerte az M4 Sport szépségversenyét (She)
Lovrencsics Gergő, a Ferencváros labdarúgója lőtte az NB I őszi szezonjának legszebb gólját az m4sport.hu olvasói szerint.
jan. 1
17:57
Szombati sportműsor (01.05.) (She)
Három mérkőzést rendeznek a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga). Megkezdődik az NFL rájátszása. A magyar férfi röplabda-válogatott Svájccal küzd meg az EB-selejtezőben. Folytatódik a férfi és a női kosárlabda NB I, valamint a női kézilabda élvonal – a Siófok az EHF-kupában játszik meccset. A darts szerelmeseia  BDO-világbajnokság ö
jan. 1
18:03
Pénteki sportműsor (01.04.) (She)
Két mérkőzéssel folytatódik a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga). Négy meccset játszanak a jégkorong Erste Ligában, a Fehérvár AV19-nek az EBEL-ben van jelenése. A pénteki programban még: kosárlabda, síugrás és tenisz.
jan. 1
18:05
Csütörtöki sportműsor (01.03.) (She)
Angliában Manchester City–Liverpool rangadót rendeznek, a La Ligában meccset pótol a Real Madrid. A magyar férfi kézilabda-válogatott Dániával játszik felkészülési mérkőzést. Bőséges a tenisz- és a télisport-program. Íme, a csütörtöki sportműsor!
jan. 1
18:07
Szerdai sportműsor (01.02.) (She)
Hat mérkőzéssel folytatódik az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League). A női kézilabda NB I-ben a szezon első csúcsrangadója következik: a Győri ETO a Ferencvárost fogadja. Bőséges a teniszprogram. Íme, a szerdai sportműsor!
jan. 1
18:09
PL: ötgólos meccsen ütötte ki az Arsenal a Fulhamet (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 21. fordulójának keddi játéknapján az Arsenal hazai pályán 4–1-re legyőzte a Fulhamet.
jan. 1
18:21
micsoda ritmusérzék! Messiék tánccal köszöntötték 2019-et (She)
A sportolók közül is sokan ünnepelték az új év eljövetelét – így tett az FC Barcelona sztárja, Lionel Messi is. Az argentin támadó felesége, Antonella Roccuzzo Instagram-oldalán sztoriként osztotta meg követőivel, hogy a pár jó hangulatban, tánccal búcsúztatta 2018-at – és köszöntötte 2019-et.
jan. 1
18:27
Wéber Gábor: kíváncsi vagyok, mikor gurul el valakinek a pöttyös (Infostart)
A Ferrari pilótapárosát tartja a 2019-es Formula-1-es világbajnoki sorozat legizgalmasabb csapatának Wéber Gábor. A szakkommentátor erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt.
jan. 1
18:27
Tenisz: Fucsovics sikerrel kezdett Dohában – jöhet Djokovics? (She)
A világranglista 36. helyén álló Fucsovics Márton két szettben legyőzte Marius Copilt (60.) a Dohában zajló férfi tenisztorna 1. fordulójában. A 26 éves magyar versenyző ellenfele a nyolcaddöntőben a világelső szerb Novak Djokovics vagy a bosnyák Damir Dzumhur (47.) lesz.
jan. 1
18:30
Világsztár Rolls Royce-a állt a mozgáskorlátozottak parkolóhelyén (Ripost)
Mérhetetlen bunkóság Manchesterben. A lehető legrosszabb helyet foglalta el Paul Pogba 90 millió luxusautója.
jan. 1
18:36
Jakabos Zsuzsanna bugyiban köszöntötte 2019-et (BorsOnline)
Hogyan ünnepelték a sztársportolók az új évet? Utazással, pihenéssel vagy épp edzéssel. A legszexibb képet kétségtelenül a csinos úszónő, Jakabos Zsuzsanna osztotta meg magáról.
jan. 1
18:48
Jöhet Djokovic: Fucsovics vette az első lépcsőt Dohában (m4sport.hu)
Simán verte román ellenfelét.
jan. 1
19:03
Deschamps megtanulta, átélte, alkalmazta: Csak a csapat! (She)
A 2018-as esztendő kiemelkedő sporteseményeinek összegzése keretében folytatjuk hétrészes sorozatunkat, amelyet a francia válogatott második világbajnoki címe tiszteletére indítottunk. Francia futballkalandozásunk hetedik, befejező epizódjában megnézzük, hogyan vezetett Berlinből a mélybe a francia válogatott útja, és körüljárjuk, miként vért
jan. 1
19:05
Budapest Európa Sportfővárosa: megnyílt a programsorozat (She)
Kedden a Városligeti Műjégpályán megtartották a mindennapos sportolás népszerűsítését célzó Budapest 2019 Európa Sportfővárosa programsorozat nyitó rendezvényét.
jan. 1
19:07
Magyar spori volt minden idők legkövérebb futballbírója? (She)
A Sporthírlap 1938-as szilveszteri számában bemutatta a világ (minden bizonnyal) legkövérebb labdarúgó-játékvezetőjét, a csaknem másfél mázsás Skultéty Dánielt, akinek minden álma az volt, hogy egyszer NB I-es mérkőzést vezessen.
jan. 1
19:09
Alpesisí-vk: legyőzték Shiffrint, kevésen múlt az első brit arany (She)
A norvégiai Oslóban párhuzamos műlesikló futammal folytatódott az alpesisí-világkupa. A női versenyt a szlovák Petra Vlhová, a férfit az osztrák Marco Schwarz nyerte.
jan. 1
19:15
Tenisz: nem okozott gondot az első forduló Paire-nek Púnában (She)
Thiago Monteiro legyőzésével Benoit Paire bejutott a nyolcaddöntőbe az indiai Púnában zajló férfi tenisztornán. Az ötödik helyen kiemelt francia játékos kétszettes mérkőzésen búcsúztatta brazil ellenfelét kedden.
jan. 1
19:33
Tenisz: papírforma – Djokovics lesz Fucsovics ellenfele (She)
A világelső szerb Novak Djokovics nem egészen egy óra alatt, két sima szettben legyőzte a bosnyák Damir Dzumhurt, így bejutott a dohai férfi tenisztorna nyolcaddöntőjébe, ahol Fucsovics Mártonnal találkozik.
jan. 1
19:45
Birkózás: Bácsi Péter az év kötöttfogású birkózója lett (She)
A Nemzetközi Birkózószövetség döntése alapján az év birkózójává választották kötöttfogásban Bácsi Pétert, aki a 2018-as budapesti birkózó-világbajnokságon aranyérmet szerzett.
jan. 1
20:03
EBEL: fehérvári vereség az éllovas otthonában (She)
A Fehérvár AV19 kikapott az éllovas Vienna Capitals vendégeként kedden az osztrák jégkorongligában (EBEL).
jan. 1
20:06
A Fehérvár megszorongatta az éllovast (m4sport.hu)
Egyszer felállt mínusz kettőről, másodszor már sok volt.
jan. 1
20:12
Novak Djokovic lesz Fucsovics Márton következő ellenfele (BorsOnline)
Novak Djokoviccsal mérkőzik majd a negyeddöntőbe jutásért Fucsovics Márton az 1,3 millió dollár (365 millió forint) összdíjazású keménypályás dohai férfi tenisztornán. A 14-szeres Grand Slam-győztes világelső szerb a keddi játéknapon a várakozásnak megfelelően nagyon könnyedén verte a bosnyák Damir Dzumhurt. Fucsovics augusztus végén az amerikai
jan. 1
20:27
Erste Liga: az Újpest 0–3-ról fordított, mégis a Vasas nyert! (She)
A jégkorong Erste Liga keddi játéknapján a Vasas otthon szétlövéssel 5–4-re legyőzte az Újpestet, míg a Fehérvári Titánok szintén túlórás meccsen nyertek Dunaújvárosban.
jan. 1
20:33
Djokovic lesz Fucsovics következő ellenfele (Infostart)
Novak Djokoviccsal mérkőzik majd a negyeddöntőbe jutásért Fucsovics Márton az 1,3 millió dollár (365 millió forint) összdíjazású keménypályás dohai férfi tenisztornán.
jan. 1
20:33
PL: szűk fél óra alatt lerendezte a Cardiffot a Spurs (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának keddi játéknapján a Tottenham Hotspur idegenben 3–0-ra legyőzte a Cardiff Cityt.
jan. 1
20:36
Ennek a remek hírnek nagyon sok sportkedvelő tévénéző fog örülni (Ripost)
A DIGI műholdas platformján 2018. december 31-én megkezdte a teszteket a Spíler 1 és a Spíler 2.
jan. 1
20:45
Vb 2022: „bűnadó” Katarban, ezzel sem lesz népszerűbb a torna (She)
Nem ezzel az újévi intézkedéssel hozták meg a szurkolók kedvét ahhoz, hogy kilátogassanak a 2022-es, Katarban rendezendő labdarúgó-világbajnokságra: az ország az egészségkárosító dolgokra, így az alkoholtartalmú termékekre is jelentős, 100 százalékos „bűnadót” vezetett be.
jan. 1
20:57
Nem volt kérdés, Van Gerwen simán elintézte Smitht a döntőben (She)
Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
jan. 1
20:59
Kép: Pogba mozgáskorlátozott helyen parkolt 90 millió forintos autójával (She)
Habár a futballpályán magára talált, és Ole Gunnar Solskjaer érkezése óta egyenesen szárnyal Paul Pogba, a Manchester United középpályása viselkedésével inkább negatívan képes magára irányítani a sajtó figyelmét. A világbajnok francia játékos legutóbb az egyik bevásárlóközpont parkolójában a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen parkolt le 2
jan. 1
21:09
Szűk félóra alatt kiütötte a Tottenham a Cardiffot (Infostart)
A Tottenham Hotspur 3-0-ra győzött a Cardiff City stadionjában, az Arsenal magabiztos győzelemmel kezdett.
jan. 1
21:36
Dohai tenisztorna: Djokovic lesz Fucsovics következő ellenfele (HírTV)
Novak Djokoviccsal mérkőzik szerdán a negyeddöntőbe jutásért Fucsovics Márton a dohai férfi tenisztornán.
jan. 1
21:42
2019-ben még egy Erste Liga-meccs sem dőlt el a rendes játékidőben (m4sport.hu)
Az előnyüket leadó csapatok a győzelmet azért nem engedték ki a kezükből.
jan. 1
21:42
Premier League: Szűk félóra alatt elintézte a Tottenham a Cardiffot (HírTV)
A Tottenham Hotspur 3-0-ra győzött a Cardiff City stadionjában a labdarúgó Premier League 21. fordulójának utolsó keddi mérkőzésén.
jan. 1
22:00
A Spurs és az Arsenal más utat választott a magabiztos győzelemhez (m4sport.hu)
Az elején és a hajrában is nyílhat az olló.
jan. 1
22:03
La Liga: hetekre kidőlt a Real Madrid középpályása (She)
Hetekre kidőlt sérülés miatt Marcos Llorente, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid középpályása.
jan. 1
22:39
Monaco: hamarosan bejelentik Fabregas érkezését – sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Monaco egyre közelebb kerül a Chelsea spanyol középpályása, Cesc Fabregas megszerzéséhez, és a jövő héten akár be is jelenthetik az érkezését.
jan. 1
22:42
Djokovic lesz Fucsovics következő ellenfele Dohában (SzMo)
A magyar sportoló még augusztus végén, az amerikai nyílt bajnokság első fordulójában találkozott a szerb klasszissal, szerdán ismét egymás ellen játszanak.
jan. 1
23:15
Darts-vb: magabiztos Michael van Gerwen-siker a döntőben (She)
Michael van Gerwen 7:3-ra nyert Michael Smith ellen a PDC-dartsvilágbajnokság döntőjében, így a holland klasszis 2014 és 2017 után harmadszor szerezte meg a világbajnoki címet.
jan. 1
23:33
NHL: több mint 76 000 néző előtt győzött a Boston (She)
A Boston 4–2-re legyőzte a Chicagót az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) január elsejei szabadtéri mérkőzésén (2019 Bridgestone NHL Winter Classic).
jan. 1
23:39
Szerdai sportműsor: Győr–FTC kézilabdacsata, Premier League (She)
Szerdán hat mérkőzéssel folytatódik az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League). A női kézilabda NB I-ben az idény első csúcsrangadója következik: a Győri ETO a Ferencvárost fogadja. Bőséges a teniszprogram. Íme, a szerdai sportműsor!
jan. 1
23:51
Darts: ők tízen indulnak a 2019-es Premier League-ben! (She)
A Michael van Gerwen sikerével zárult világbajnoki döntő után a PDC nyilvánosságra hozta annak a tíz játékosak a nevét, akik szerepelhetnek a február 7-én kezdődő Premier League-sorozatban! A résztvevők között helyet kapott a profi pályafutása utolsó évére készülő Raymond van Barneveld is. Az 51 esztendős holland kiválóság mellett az osztrák Mensur
jan. 1
23:54
Van Gerwen újra felért a dartsvilág csúcsára (m4sport.hu)
A döntőt is simán hozta az immár háromszoros világbajnok.
jan. 1
23:57
Barangolás Rossi múltjában; 2019-es nemzetközi versenynaptár (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

2019. január 2. szerda

jan. 2
0:03
Meglepő vereséggel kezdte az évet Babos Tímea (Blikk)
Babos Tímea már az első fordulóban búcsúzott a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású aucklandi keménypályás női tenisztornán, mivel a keddi játéknapon két szettben kikapott a kanadai Bianca Andreescutól.

Keresés