2020. február 14. péntek

febr. 14
12:23
Ronaldo és Ibrahimovic összemérte, melyiküké a nagyobb (Ripost)
Egyik nagy egóval megáldott veterán futballsztár sem lehet maradéktalanul boldog a végeredmény tudatában.
febr. 14
12:24
Az Itm 150 millió forinttal támogatja a magyar lovassport 2024-es kvalifikációját (HírTV)
A most bejelentett 150 millió forintos támogatással a cél a profi sportolók és lótulajdonosok motiválása.
febr. 14
12:30
Párizs 2024: az Itm támogatja a magyar lovassport kvalifikációját (She)
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium 150 millió forinttal támogatja a Magyar Lovassportszövetséget a 2024-es párizsi olimpiai kvalifikáció megszerzése érdekében.
febr. 14
12:32
Létesítmény: a Puskás Aréna is jelölt az Év Stadionja-díjra (She)
A témával már 2010 óta rendszeresen foglalkozó Stadium Database nevű oldal ebben az esztendőben is szavazást indított – a portál ezúttal a 2019-ben átadott legszebb stadiont keresi. A 19 ország által felvonultatott 21 stadion közé bekerült a Puskás Aréna, valamint a dunaszerdahelyi DAC létesítménye, a Mol Aréna is.
febr. 14
12:42
Örökrangadó: metrószerelvényeken látható kiállítás a Fradi-Mtk meccsekről (She)
A Ferencváros–MTK Budapest labdarúgó örökrangadók 119 éves történetéről nyílt pénteken MetróArt kiállítás, amelynek 36 tablója egy hónapon keresztül látható az M2-es, az M3-as és az M4-es vonal szerelvényein.
febr. 14
12:54
Dac: az Udineséből vettek kölcsön horvát középpályást (She)
A szlovák élvonalbeli DAC labdarúgócsapata az idény végéig kölcsönvette Andrija Balicot, az Udinese 22 esztendős horvát középpályását – adta hírül hivatalos honlapján a dunaszerdahelyi klub.
febr. 14
13:00
Kitálalt a Barcelonától elküldött edző (Infostart)
Először nyilatkozott Ernesto Valverde januári menesztése óta.
febr. 14
13:27
Esőben, hóban és sárban is éljen a foci! (888.hu)
A fenti címet természetes komolyan gondolom, de a fene sem várta, hogy a három tényező egyszerre jelentkezik egy meccsen.
febr. 14
13:30
Birkózó Eb: Muszukajev könnyed győzelemmel kezdett (She)
A világbajnoki bronzérmes Muszukajev Iszmail fölényes győzelemmel kezdte meg szereplését és bejutott a szabadfogásúak 65 kilogrammos kategóriájának negyeddöntőjébe a római birkózó Európa-bajnokságon.
febr. 14
13:33
Viharos szél hiúsította meg a Petry-Klinsmann béke-kávézást (BorsOnline)
Mint ismert, az exvilágbajnok futballista, Jürgen Klinsmann leköszönt a Hertha BSC vezetőedzői tisztéről, ráadásul tegnap elveszítette a német futball klub felügyelőbizottsági tisztét is.
febr. 14
13:42
Mérkőzés félhomályban – kupameccsen a vak zongoristával (She)
Vendégszektor rovatunk aktuális részében Helle Maximiliannal, a születése óta vak zongoristával mentünk ki a Dorog–III. Kerület Magyar Kupa-mérkőzésre, hogy segítsünk neki felfedezni, mi ragadta meg a magyar írókat, költőket a futball sajátos világában.
febr. 14
13:57
A WHO szerint nem kell lemondani az olimpiát (Azenpenzem)
A koronavírus-járvány ellenére az Egészségügyi Világszervezet (Who) szerint nincs ok a tokiói nyári olimpia lemondására, törlésére – közölte pénteken a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Nob).
febr. 14
14:00
Tollaslabda Eb: a negyeddöntőben búcsúzott a női válogatott (She)
A magyar női válogatott szereplése a negyeddöntőben ért véget a tollaslabdázók csapat Európa-bajnokságán a franciaországi Liévinben.
febr. 14
14:12
Barca: Dembélé valóban fél évre dőlt ki? Majd a liga eldönti… (She)
„Ki lesz az FC Barcelona labdarúgócsapatának új »kilencese« a tavaszi szezonban?” – ez a kérdés foglalkoztatja a leginkább a katalán sportsajtót az elmúlt hetekben. Hallani Willian José (Real Sociedad), Loren Morón (Real Betis), Ángel (Getafe), Lucas Pérez (Deportivo Alavés) és Roger Martí (Levante) lehetséges érkezéséről is, de még az is elképzelh
febr. 14
14:15
Hiába jár jól a Fradi, az edzőjük nem érti az MLSZ-t (444.hu)
Rebrovot meglepte, hogy a szövetség a jövőben nem korlátozza a légiósok számát az NBI-ben. Ő szurkolóként nem örülne.
febr. 14
14:15
A Puskás Aréna is versenyben az Év stadionja-díjért (HírTV)
A díjért a Puskás Aréna mellett a dunaszerdahelyi Mol Aréna is versenyben van.
febr. 14
14:36
Rb Leipzig: Ha jó edző akarsz lenni, nézzél Liverpool-meccseket – Nagelsmann (She)
A Bundesliga történetének legfiatalabb vezetőedzőjeként nagy hangsúlyt fektet a tanulásra az RB Leipziget irányító Julian Nagelsmann, aki elárulta, honnan merít ihletet.
febr. 14
14:38
Eb 2020: közel tízszeres a túljelentkezés a német-francia rangadóra (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) akár 710 ezer jegyet is el tudna adni a nyári Európa-bajnokság Németország–Franciaország csoportrangadójára, ennyi igénylés érkezett ugyanis a meccsre, amelyet a mintegy tizedennyi néző befogadására alkalmas müncheni stadionban rendeznek.
febr. 14
14:48
Szinte minden NB I-es futballcsapatnál jön a bércsökkentés (Infostart)
Az MLSZ új szabályai jelentős spórolásra késztetik majd az élvonalbeli klubokat – vagy jelentősen növelni kell a bevételeket.
febr. 14
15:15
Klopp kottájából húznák a nótát (Azenpenzem)
Lassan két éve, hogy Bódog Tamást eltanácsolták Diósgyőrből. A részben kényszerű, részben önként vállalt pihenő letelt, a 49 éves szakember múlt csütörtök óta gőzerővel dolgozik Kisvárdán.
febr. 14
15:24
Káprázatos videón az új Mercedes, bajban lehet a Ferrari (Infostart)
Bemutatta a W11-es kódjelzésű idei Forma-1-es versenyautóját a világbajnoki címvédő Mercedes istálló.
febr. 14
15:30
Több millió szurkoló marad csalódott (Infostart)
A magyarországi Eb-mérkőzésekre 420 ezren szerettek volna jegyet vásárolni.
febr. 14
15:30
Veszprémben a 212 centis óriás (Behaviour)
Júliustól a Telekom Veszprém férfi kézilabda-csapatában folytatja a pályafutását a világbajnok dán balátlövő, Nikolaj Markussen.
febr. 14
15:30
Megható, így néz ki most a Wichmann kocsma bejárata (Ripost)
A február 12-én elhunyt, kilencszeres világbajnok kenuslegenda, Wichmann Tamás 32 évig üzemeltette sörözőjét.
febr. 14
15:54
Úszás: felmentették a doppingvétség miatt eltiltott világcsúcstartót (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) eltörölte a brazilok világcsúcstartó úszója, Nicholas Santos eltiltását.
febr. 14
15:56
Női kézi: Johansson furcsa szerepben térhet vissza Bukarestbe (She)
Főnökének a főnöke lehet a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának edzője, Adrian Vasile, amennyiben igazak a Handbalmania portál információi, és a román klub ismét alkalmazza a svéd Per Johanssont.
febr. 14
16:00
Atlétika: Fándly Márk a magyarokat képviseli az ifi eb-n (She)
Augusztusban kötelezte el magát a Debreceni Sportiskolához a 17 éves Fándly Márk, aki addig Nagyváradon versenyzett. A fiatal atlétára jó hatással volt az átigazolás: fedett pályás 800 méteren rögtön biztató egyéni csúccsal kezdett, az ifjúsági világranglistán pedig az élmezőnybe került. Utóbbi rangsorban még román zászló áll a neve mellett – nem s
febr. 14
16:06
Birkózó Eb: csalódást keltő teljesítmény honosítottjainktól (She)
Pénteken a szabadfogásúak is megkezdték szereplésüket a római kontinensviadalon, a magyar színekben induló versenyzők sajnos nem éppen jól: Muszukajev Iszmail és Asarin Roman egyaránt második meccsén kapott ki, előbbi legalább a vigaszágon folytathatja, Olejnik Pavlo pedig egy vesztes meccs után kiesett.
febr. 14
16:18
Koronavírus és olimpia - a WHO bizakodó (Infostart)
A koronavírus-járvány ellenére az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint nincs ok a tokiói nyári olimpia lemondására, törlésére - közölte pénteken a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB).
febr. 14
16:24
Komoly díjat nyerhet a Puskás Aréna (Infostart)
A tavaly novemberben átadott Puskás Aréna is szerepel azon a 21 létesítményt felsoroló listán, amelyről kikerül majd a 2019-es év stadionja.
febr. 14
16:24
A kapusteljesítmény, amelytől nemcsak a kop, Klopp is dalra fakadt (She)
A lehető legrosszabbul indult számára az idény, ám február közepére szinte minden mutatóban az évad legjobb kapusává vált. Alisson Becker olyan három hónapot tudhat maga mögött a Premier League-ben, amihez hasonlót az elmúlt húsz évben talán csak Edwin van der Sartól láttunk. Csoda lenne, ha még maga Jürgen Klopp is dalra fakad mindettől?
febr. 14
16:27
A Puskás Aréna is versenyben az Év stadionja-díjért (Azenpenzem)
A listára csak a tavaly átadott és legalább 10 ezer néző befogadására alkalmas arénák kerülhettek fel, a Puskás Aréna mellett a dunaszerdahelyi Mol Aréna is versenyben van.
febr. 14
16:36
Evezés: krízisekkel teli utat tett meg a sikerekig Siska Bettina (She)
Visszaszólt, átírta az edzéstervet, de ő volt az is, aki a nehéz időkben egyedüliként várt a csónakházban Halmainé Mészáros Évára, hogy megtartsa az edzést. Az evezős Siska Bettina fejében a tavalyi ifjúsági vb-n kattant át valami, azóta sorra húzza az egyéni csúcsokat, az ergométeres időszakban pedig még rátett egy lapáttal... Portré a krízisekből
febr. 14
16:48
F1: 2018 után visszatér, ő lesz a Mercedes tartalék pilótája (She)
Az elektromos Formula E versenysorozatban szereplő belga Stoffel Vandoorne lesz idén a világbajnoki címvédő Formula–1-es Mercedes istálló tartalékpilótája.
febr. 14
16:50
Valencia: bárányhimlős a Romától két hete igazolt védő (She)
Bárányhimlővel diagnosztizálták Alessandro Florenzit, a Romától januárban fél évre a Valenciához kölcsönbe kerülő labdarúgót, ezért ki kell hagynia az Atalanta elleni párharc első mérkőzését a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
febr. 14
16:52
Tenisz: Budapestre jöhet Serena Williams, aki anyaként új szintre emelte a női teniszt (She)
Huszonhárom egyéni Grand Slam-bajnoki cím, négy olimpiai aranyérem, 319 hét a világranglista élén és egy kislány büszke édesanyja. Serena Williamst aligha kell bárkinek is bemutatni: a 38 esztendős teniszlegenda még az előző évezredben nyerte meg profi pályafutása első tornáját, de a 21. század is szinte csak róla szólt. Áprilisban pedig Budapestre
febr. 14
16:54
F1: 2018 után visszatér, ő lesz a Mercedes tartalék pilótája (She)
Az elektromos Formula E versenysorozatban szereplő belga Stoffel Vandoorne lesz idén a világbajnoki címvédő Formula–1-es Mercedes istálló tartalék pilótája.
febr. 14
17:06
Psg: gigantikus új szerződéssel marasztalná a klub Mbappét (She)
Gigantikus, évente nagyjából 50 millió eurós szerződést ajánlana Kylian Mbappénak a PSG, ezzel marasztalná a francia világbajnok csatárt – írja az AS.
febr. 14
17:18
góllal debütált Dzsudzsák – betalált volt csapata ellen (She)
Az arab emírségekbeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Ain magyar légiósa, Dzsudzsák Balázs góllal debütált új csapatában korábbi klubja, az al-Ittihad Kalba ellen. A magyar játékos a kezdőcsapatban kapott helyet, a 71. percig kellett várni az első találatára. Az al-Ain 4–1-re megnyerte az összecsapást.
febr. 14
17:24
Nb I: megvan, ki vezeti a csúcsrangadót – bíróküldés (She)
Íme, a labdarúgó NB I 21. fordulójának játékvezetői küldése!
febr. 14
17:30
Csupasport: Csécsei Zoltán az idén kihagyja a Spartathlont (She)
Noha a tavalyi Spartathlonon második helyen végző Csécsei Zoltán céljai között szerepel az aranyérem megszerzése a legendás görög viadalon, az idén nem áll rajthoz, mert létezik ennél fontosabb is neki: ősszel a 24 órás Európa-bajnokságon szeretne minél jobb eredményt elérni.
febr. 14
17:36
Óriást láttak Magyarországon, Veszprémben fotózták le (Ripost)
Júliustól a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását a világbajnok dán balátlövő, Nikolaj Markussen.
febr. 14
17:45
Dzsudzsák Balázs góllal mutatkozott be új csapatában (HírTV)
Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya góllal mutatkozott be az al-Ain Fc színeiben.
febr. 14
18:06
Sílövészet: Marte Olsbu már a második aranyát szerezte a vb-n (She)
Az olaszországi Antholzban a női 7.5 km-es sprintversennyel folyatódott a sílövő-világbajnokság. A győzelmet a norvég Marte Olsbu Roeiseland szerezte meg az amerikai Susan Dunklee és a cseh Lucie Charcatová előtt. A norvég versenyző a vb csütörtöki nyitó napján a vegyes páros tagjaként is a dobogó tetejére állhatott.
febr. 14
18:09
Dzsudzsák nemes bosszúja (Azenpenzem)
Az Egyesült Arab Emírségek-beli labdarúgó bajnokságban szereplő al-Ain magyar légiósa, Dzsudzsák Balázs góllal mutatkozott be új csapatában korábbi klubja, az al-Ittihad Kalba ellen. A meccset az al-Ain nyerte 4-1-re.
febr. 14
18:15
Megnéztük Dzsudzsák meccsét, hogy kiderüljön, tényleg PSV-szintű profi csapathoz került-e (444.hu)
Dzsudzsák góllal bosszulta meg a kirúgását. A színvonal leginkább NBII-es, egészen komikus védelmekkel.
febr. 14
18:18
Pelé cáfolta a depressziójáról szóló híreket (Infostart)
Koromhoz képest jól vagyok - nyilatkozta a 79 éves sportlegenda azzal kapcsolatban, hogy nemrégiben fia, Edinho a depressziójáról beszélt.
febr. 14
18:30
Nb Ii: utánpótlás-válogatott tehetséget igazolt a Vasas (She)
A labdarúgó NB II-es Vasas a hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette Kalmár Olivért az ETO FC Győrtől.
febr. 14
18:39
Nemes bosszú: Dzsudzsák bemutatkozása álomszerűen sikerült (Ripost)
Borsot tört volt főnökei orra alá. Válogatottunk csapatkapitánya ennél szebb kezdést el sem képzelhetett volna magának az új csapatában.
febr. 14
18:41
Óriási elismerést kaphat a Puskás Aréna (Ripost)
Két magyar érdekeltségű stadion is bekerült a legjobbak közé. A drukkerek szavazata is számít.

Keresés