2020. február 16. vasárnap

febr. 16
14:26
Ftc: 4–2-es győzelem a Kfc Komárno elleni edzőmeccsen (She)
A Fehérvár elleni győztes rangadó másnapján a Ferencváros labdarúgócsapata zárt kapus edzőmeccsen, a Népligetben 4–2-re győzött a szlovák másodosztályban szerepelő révkomáromi KFC Komárno ellen.
febr. 16
14:30
Síugrás: Kraft győzött a vk-sorozat vasárnapi versenyén (She)
Az összetett pontversenyben élen álló osztrák Stefan Kraft nyerte vasárnap a síugró világkupa-sorozat Bad Mitterndorf/Tauplitzban rendezett sírepülő viadalát.
febr. 16
14:42
F1: újabb két istálló járatta be a 2020-as autóját (She)
A (Toro Rossóból lett) Alpha Tauri szombaton Misanóban, a McLaren pedig vasárnap Barcelonában, a téli tesztek helyszínén vitte pályára a 2020-as konstrukcióját egy-egy filmes nap keretében. Az autók első köreiről szerencsére jó néhány felvétel is készült, így van mivel hangolódnunk szerdáig, amikor is kezdetét veszi a téli tesztidény a Circuit de C
febr. 16
15:00
Ázsia: visszavonultatták a volt Dvtk- és Ftc-légiós mezszámát (She)
A laoszi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lao Toyota FC a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy visszavonultatta a több magyar csapatban is megfordult japán légiósa, Honma Kazuo mezszámát – szúrta ki a Kazi világa nevű Facebook-oldal.
febr. 16
15:06
Serie: a Verona ikszelt, de így is klubtörténelmet írt az Udinese ellen (She)
A Hellas Verona gól nélküli döntetlent ért el az Udinese otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 24. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.
febr. 16
15:18
Fft: a háború utolsó csatája – a novemberi hetes (She)
Hét évvel később már állami ünnep volt november 7., ennek azonban 1943-ban még nemhogy nem volt jele, de ezen a napon a lángokban álló Európa közepén a háború utolsó válogatott meccsét játszották az Üllői úton. Akárcsak az elkövetkező másfél évben, ebben sem volt sok köszönet...
febr. 16
15:30
Kerekesszékes vívó-vk: 8 éremmel zártak a magyarok (She)
Nyolc éremmel fejezte be szereplését a hazai válogatott a kerekesszékes vívók egri világkupa-versenyén.
febr. 16
15:42
Rali-vb: Elfyn Evans győzött Svédországban (She)
A brit Elfyn Evans nyerte meg vasárnap a rali világbajnoki sorozat (WRC) szezonbeli második versenyét, amelyet Svédországban rendeztek. A második helyen a címvédő Ott Tänak végzett. A 13 állomásos WRC március 12. és 15. között Mexikóban folytatódik.
febr. 16
15:51
Nyolc éremmel zártak a magyarok a kerekesszékes vívók egri világkupa-versenyén (Azenpenzem)
.
febr. 16
16:00
Nb I: a Dvtk öt játékosát is kooperációs kölcsönbe küldte (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján jelentette be, hogy öt fiatal játékosát is kooperációs kölcsönbe küldi a Kazincbarcikához.
febr. 16
16:02
Tenisz: a címvédő Györe László nem indul Rióban (She)
A teniszezők világranglistájának 35. helyén álló Györe László hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, sérülés miatt kénytelen kihagyni a riói tornát. A hétfőn kezdődő, 1.9 millió dollár összdíjazású tornán így biztosan elmarad a címvédés, hiszen 2019-ben Györe győzelmével ért véget az 500-as tenisztorna.
febr. 16
16:06
Nb Ii: ajkai bravúr Nyíregyházán, szolnoki diadal Gyirmóton, fölényes Haladás-siker (She)
Megtáltosodtak az alsóházi együttesek a labdarúgó NB II 24. fordulójában. A Szolnok Gyirmóton, az Ajka Nyíregyházán tudott nyerni, pedig Kis Károly együttese még egy büntetőt is kihagyott. A Haladás hármat vágott a Csákvárnak, a Kazincbarcika pedig az utolsó pillanatokig vezetett az ETO ellen, ám végül meg kellett elégednie a döntetlennel. Ugyancsa
febr. 16
16:18
Nb Ii: szolnoki siker Gyirmóton, ajkai diadal Nyíregyházán, magabiztosan nyert a Hali (She)
Az alsóházi együttesek vitték a prímet a labdarúgó NB II 24. fordulójának kora délutáni mérkőzésein. A Szolnok Gyirmótról, a az Ajka Nyíregyházáról vitte haza a három pontot, és fölényesen nyert a kieső helyen álló Haladás is.  Nem ment viszont a dobogósoknak, a második Budafok a Doroggal, a harmadik Siófok a Szeged-Csanáddal ikszelt hazai pályán.
febr. 16
16:20
La Liga: nem bírt egymással a Real Betis és a Leganés (She)
Nem született gól a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonala (La Liga) 24. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén, a Leganés–Real Betis találkozón.
febr. 16
16:24
Nb Ii: ajkai bravúr Nyíregyházán, fölényes Haladás-siker (She)
Megtáltosodtak az alsóházi együttesek a labdarúgó NB II 24. fordulójában. A Szolnok Gyirmóton, az Ajka Nyíregyházán tudott nyerni, pedig Kis Károly együttese még egy büntetőt is kihagyott. A Haladás hármat vágott a Csákvárnak, a Kazincbarcika pedig az utolsó pillanatokig vezetett az ETO ellen, ám meg kellett elégednie a döntetlennel. Ugyancsak megl
febr. 16
16:48
Nba: Bryantről nevezték el az All Star-gála Mvp-trófeáját (She)
Adam Silver, az NBA főigazgatója szombaton hivatalosan is bejelentette, hogy a 2020-as All Star-gálától kezdve a nemrégiben elhunyt Kobe Bryant nevét viseli a főmérkőzés legértékesebb játékosának járó trófea.
febr. 16
17:00
Szenzáció! Mínusz hatról állt fel, legyőzte a Psg-t a Szeged (She)
Ilyen nincs, és mégis van: hiába volt hatgólos hátrányban a Mol-Pick Szeged a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen, a második félidőben fantasztikusan teljesített, és 32–29-re legyőzte a francia alakulatot, amellyel szemben pontelőnybe is került.
febr. 16
17:06
Labdarúgás: miért nehéz a fiatalok dolga az Ftc-ben? (She)
Ha egy focistát hazája legerősebb labdarúgóklubja csábítja, aligha mond nemet a „randira”. A magyar fiatalok viszont kénytelenek fontolóra venni az FTC ajánlatát, elvégre borítékolható, hogy legtöbbször még a meccskeretbe sem férnek be. Máté Csaba, a zöld-fehérek pályaedzője a télen szerződtetett Szánthó Regő (19) kapcsán nyilatkozott honlapunknak.
febr. 16
17:08
Serie A: remek gólokkal hozta a kötelezőt a Juventus (She)
A Juventus hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Bresciát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 24. fordulójában. A Fiorentina ötöt vágott a Sampdoria otthonában, a Parma a Sassuolo vendégeként nyert.
febr. 16
17:09
„Kifelé a nácikkal” – skandálta a német harmadosztályú meccs közönsége, miután egy néző rasszista megjegyzést tett egy fekete játékosra (444.hu)
A pályán a csapattársak és az ellenfél játékosai is Leroy Kwadwo-t vigasztalták, míg a közönség tagjai segítettek kézrekeríteni a bekiabálót.
febr. 16
17:12
Spanyolország: Lássuk azt a fotót, aztán lemondok! – Guti (She)
José María Gutiérrez, alias Guti, az Almería vezetőedzője határozottan cáfolja azokat a médiahíreszteléseket, amelyek szerint a múlt héten játékosaival közösen a pohár fenekére nézett egy éjszakai mulatóhelyen.
febr. 16
17:14
Pl: Szon 94. percben szerzett góljával nyert a Tottenham (She)
Ötgólos, fordulatos mérkőzésen tudott győzelmet aratni a Tottenham az Aston Villa felett a Premier League 26. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén idegenben (2–3).
febr. 16
17:18
Ronaldo nélkül Dybala varázsolt (Infostart)
A címvédő Juventus az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo nélkül is magabiztosan győzte le otthon a Brescia együttesét az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 16
17:30
Jégkorong: a Mac lett az Erste Bank juniorliga győztese (She)
A MAC Budapest arany-, a Fehárvár AV19 pedig ezüstérmes lett az osztrák bázisú hokibajnokság, az Erste Bank juniorliga salzburgi négyes döntőjében. Az U16-osok között a Fejér megyeiek a harmadik helyet szerezték meg, míg a budapestiek negyedikként zártak.
febr. 16
17:32
Rp. gyorskori-vk: 27 verseny után érem nélkül maradt a magyar csapat (She)
Érem nélkül zárta a magyar short track csapat a dordrechti világkupaversenyt.
febr. 16
17:36
Bundesliga: a Bayern tizenkét perc alatt átgázolt a Kölnön (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 22. fordulójában a Bayern München 4–1-re legyőzte az 1. FC Kölnt.
febr. 16
17:42
Ligue 1: tovább tart a Lyon nyeretlenségi szériája (She)
Sorozatban a negyedik mérkőzésén is nyeretlen maradt a Lyon a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában (Ligue 1): az OL hazai pályán 1–1-re végzett a Strasbourg legénységével a 25. forduló vasárnapi játéknapján. Nem sokon múlt, hogy a meccs az év egyik legmeghökkentőbb öngóljával induljon.
febr. 16
17:51
Két számban is világcsúccsal született orosz győzelem a gyorskorcsolya-világbajnokságon (Azenpenzem)
.
febr. 16
18:03
Megszakadt a magyarok éremszerző sorozata a rövidpályás gyorskorcsolya világkupán (Azenpenzem)
.
febr. 16
18:12
Brazília: nem lehet legyőzni a Flamengót, újabb trófeát nyert (She)
A brazil bajnokság, a riói állami bajnokság és a Libertadores-kupa után a brazil Szuperkupát is megnyerte a Flamengo labdarúgócsapata, amely a vasárnapi döntőben 3–0-ra legyőzte az Athletico Paranaensét.
febr. 16
18:24
Tipsport Liga: a Mac sorban negyedszer is kikapott – most Kassán (She)
A szlovák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság, a Tipsport Liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján a MAC Újbuda 5–1-es vereséget szenvedett a Kosice otthonában, ezzel sorozatban negyedik mérkőzését is elvesztette, ráadásul legutóbbi 11 meccséből nyolcszor kikapott.
febr. 16
18:30
Sepsi: kikaptak utolsó hazai meccsükön a szentgyörgyiek (She)
Elvesztette utolsó hazai mérkőzését a román élvonal alapszakaszában a Sepsi OSK: a székelyföldi labdarúgócsapatot vasárnap délután a Botosani győzte le, amely a korábbi három szentgyörgyi meccsét is megnyerte.
febr. 16
18:48
Ligue 1: Lyonban az év öngólja volt készülőben (She)
Sorozatban a negyedik mérkőzésén is nyeretlen maradt a Lyon a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában (Ligue 1): az OL hazai pályán 1–1-re végzett a Strasbourg legénységével a 25. forduló vasárnapi játéknapján. Nem sokon múlt, hogy a meccs az év talán legmeghökkentőbb öngóljával induljon.
febr. 16
18:50
Férfi kézi Bl: hihetetlen meccs, a Psg-t is legyűrte a Szeged (She)
A Mol-Pick Szeged elképesztő játékkal 32–29-re legyőzte a Paris Saint-Germaint a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában.
febr. 16
18:54
Nb Ii: Feczesin triplájával fordított a Vasas a Kécske ellen (She)
A Vasas a télen Újpestről igazolt Feczesin Róbert klasszikus mesterhármasával 3–1-re legyőzte a vendég Tiszakécskét a labdarúgó NB II 24. fordulójának esti mérkőzésén. Némi meglepetésre az első negyedóra végén első kapura lövéséből előnyhöz jutott a Tisza-parti együttes. A szünet után pár perccel Feczesin büntetőből egyenlített, majd 18 perc leforg
febr. 16
18:57
Botrány az NBA-gálán, csalással vádolják a világsztárt (Ripost)
Kiakadt a zsákolóverseny második helyezettje, még a zsűritagok szerint is egy társuk a hunyó.
febr. 16
19:00
Tenisz: Monfils megvédte rotterdami címét, 10. Atp-tornáját nyerte (She)
A francia Gaël Monfils nyerte meg a 2.1 millió euró (693 millió forint) összdíjazású rotterdami kemény pályás tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben két szettben kerekedett a kanadai Felix Auger-Aliassime fölé.
febr. 16
19:12
Női kosár Nb I: a rangadóval véget ért a nagy Dvtk-sorozat (She)
Megszakadt a DVTK nyolc mérkőzés óta tartó győzelmi sorozata a női kosárlabda NB I-ben: a miskolciak a Csata otthonában kaptak ki 77–73-ra a 19. forduló vasárnapi rangadóján – sikerükkel a fővárosiak felkapaszkodtak a tabella második helyére. A másik vasárnapi meccsen a Győr hazai pályán 81–72-re verte a TFSE-MTK-t.
febr. 16
19:18
Hatgólos hátrány sem kottyant meg a Szegednek a PSG ellen (Infostart)
A MOL-Pick Szeged házigazdaként 32-29-re legyőzte a francia Paris Saint-Germain csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában, vasárnap.
febr. 16
19:24
Birkózó Eb: érem nélkül zárt a szabadfogású válogatott (She)
A honosított Kuramagomedov Murad révén egy ötödik hellyel, összességében érem nélkül zárt a magyar szabadfogású válogatott a római kontinensviadalon.
febr. 16
19:27
Veszélyben a téli sportok jövője: egyre kevesebb a hó, a síszezon is sokkal rövidebb lehet (SzMo)
A globális felmelegedés miatt egyre kevesebb hó lesz a Földön, ezáltal egyre kevesebb helyen lehet majd hódolni a téli sportoknak.
febr. 16
19:33
A sírból hozták vissza (Azenpenzem)
Már-már a férfi-kézilabdaválogatott januári Eb-n megcsodált fordításait idézte a Mol-Pick Szeged a Paris Sg elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.
febr. 16
19:33
Szerencsét hoztak a hollandok a Fradinak (BorsOnline)
Hatalmas lépést tett az FTC a 31. bajnoki címe felé, miután 1–0-ra legyőzte riválisát, a Mol Fehérvárt.
febr. 16
19:36
Pl: Pépé volt a főszereplő, néggyel nyert az Arsenal (She)
Négygólos győzelmet aratott hazai pályán az Arsenal a Newcastle United felett a Premier League 26. fordulójának utolsó vasárnapi mérkőzésén (4–0). A második félidő elején három percen belül két gólt szereztek az „ágyúsok”.
febr. 16
19:42
Női kézi Nb I: a Szombathely nyerte meg az újoncok meccsét (She)
A Szombathely hazai pályán 35–28-ra legyőzte a Szent István SE-t a női kézilabda NB I 16. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A szombathelyiek az ötödik győzelmüket könyvelték el, a szintén újonc SZISE továbbra is nyeretlen.
febr. 16
19:48
Férfi röpi Extraliga: három szettben nyert a Kaposvár (She)
A Kaposvár házigazdaként, a DEAC vendégként nyert három szettben a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
febr. 16
19:57
Szegedi extázis hattól nyolcig (Behaviour)
Egészen kivételes bravúrral mínusz hatról fordított és nyert a Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a kor egyik legnagyobb hatású csapata, a PSG ellen.
febr. 16
20:00
Nb Ii: egy pontot elvitt a Békéscsaba az Mtk otthonából (She)
A listavezető MTK 1–1-es döntetlent játszott Békéscsabával a labdarúgó NB II 24. fordulójának záró mérkőzésén. Mivel az üldözők is pontot veszítettek, a kék-fehérek megőrizték előnyüket riválisaikkal szemben.
febr. 16
20:12
Ebel: gólfesztivál a Raktár utcában a sereghajtó ellen (She)
Az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának vasárnapi játéknapján az alsóházban szereplő Fehérvár AV19 meggyőző játékkal 9–1-re legyőzte a sereghajtó Dornbirnt.
febr. 16
20:14
Bundesliga: Szalai bő hetven perce, iksz a Mainz–Schalkén (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 22. fordulójának záró mérkőzésén a Mainz 0–0-s döntetlent játszott a Schalkéval.

Keresés