2020. február 16. vasárnap

febr. 16
20:30
Milan: két középpályás is mehet, Szoboszlai érkezhet – sajtóhír (She)
Az olasz élvonalbeli Milan három játékost, köztük Szoboszlai Dominikot szemelte ki, miután Hakan Calhanoglu és Franck Kessié jövője is kérdésessé vált a klubnál – írja a footballnews24.it.
febr. 16
20:32
La Liga: ezúttal is kikapott a már 9 bajnoki óta nyeretlen Bilbao (She)
Újabb vereséget szenvedett hazai pályán az Athletic Bilbao a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) élvonalának 24. fordulójában (0–1). Az ellenfél az Osasuna volt, amely győzelmével pontszámban beérte a táblázaton.
febr. 16
20:36
A Lazio fordított az Inter ellen, és már második a Juventus mögött (She)
A meccs előtt a harmadik helyen állt a Lazio, az Inter pedig a másodikon, de a végén helyet cseréltek egymással, mert a római csapat győzött az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A félidőben még az Inter vezetett, de a Lazio fordított, így tovább küzd a bajnoki címért. A Juventus így egy pont előnnyel vezeti a bajnokságot.
febr. 16
21:00
A Celta Vigo megviccelte a Real Madridot (She)
A spanyol La Ligában a listavezető Real Madrid nagy meglepetésre nem tudta legyőzni odahaza a Celta Vigót, a mérkőzés 2–2-re végződött.
febr. 16
21:03
Beckham csapata vereséggel kezdett, de gyorsan szerzett 73 milliárdot (Ripost)
Lejátszotta története első edzőmeccsét az Inter Miami. A most megszerzett katari lóvé alapján garantáltan lesz ez még sokkal jobb is.
febr. 16
21:06
Erste Liga: az Újpest kiütésével a Gyergyó az élen zárja az alsóházat (She)
A hazai élvonalbeli jégkorongbajnokság (Erste Liga) középszakaszának alsóházában a Gyergyó 5–0-ra kiütötte az Újpestet, ezzel az utolsó forduló eredményeitől függetlenül megnyerte az alsóház küzdelmeit, míg az első harmadban 3–0-s hátrányba kerülő Vasas végül büntetőkkel győzött a Fehérvári Titánok ellen.
febr. 16
21:18
Légiósok: Holender nagyszerű gólt lőtt a bajnokesélyesnek (She)
A magyar légiósok vasárnap is aktívak voltak – Holender Filip, a Lugano csatára betalált a regnáló bajnok Young Boysnak, míg Kleinheisler László és az NK Osijek hazai pályán győzte le a Dinamo Zagrebet. Pályán volt Szalai Ádám, Lang Ádám és a DAC magyar különítménye is.
febr. 16
21:20
Légiósok: Kleinheislerék legyőzték az éllovas Dinamót (She)
Kleinheisler László csapata, az NK Osijek hazai pályán 1–0-ra legyőzte a címvédő Dinamo Zagrebet a horvát labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.
febr. 16
21:42
Csupasport: Race to Tube, avagy verseny a metró ellen (She)
Egy rohanás az élet, és ez igaz a futásra is, még akkor is, ha szabadidős tevékenységről van szó – Vágó Boglárka, a Csupasport bloggere azonban felfedezte, hogy egyre inkább hódít a metróval való versenyzés vágya.
febr. 16
22:00
Atlétika: már 13 perc alatt az 5 km-es utcai világrekord! (She)
Joshua Cheptegei megdöntötte az 5 kilométeres utcai futás világrekordját: a világbajnok ugandai futó vasárnap Monacóban 12:51 perc alatt száguldotta végig a távot.
febr. 16
22:15
Balázs Attila nem jutott főtáblára (Azenpenzem)
.
febr. 16
22:54
Serie A: a Lazio legyőzte az Intert a rangadón, és előzött (She)
A meccs előtt a harmadik helyen állt a Lazio, az Inter pedig a másodikon, de a végén helyet cseréltek egymással, mert a római csapat győzött az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A félidőben még az Inter vezetett, de a Lazio fordított, így tovább küzd a bajnoki címért.
febr. 16
23:00
Ágika hangja – Szeli Mátyás jegyzete (She)
Természetes, hogy napokkal a döntés után is hatalmas visszhangja van, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a pénzügyi fair play szabályzat súl...
febr. 16
23:02
Másik bolt – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Amikor a legendás szövetségi kapitányt, Baróti Lajost nem sokkal halála (2005) előtt arról kérdeztem, hogy válogatottjának klasszisai jegyzett futba...
febr. 16
23:06
La Liga: a Celta elvitt egy pontot a Real Madrid otthonából! (She)
A spanyol La Ligában a listavezető Real Madrid nagy meglepetésre nem tudta legyőzni odahaza a Celta Vigót, a mérkőzés 2–2-re végződött.
febr. 16
23:08
Bevehetetlen szegedi katlan; Rebrov előre látta (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
febr. 16
23:54
Hétfői sportműsor: Chelsea–Manchester United a PL-ben (She)
Egy-egy mérkőzéssel zárul az angol, illetve az olasz élvonal fordulója: a szigetországban a Manchester United látogat a Chelsea otthonába, Olaszországban a Milan fogadja a Torinót. Két meccsel folytatódik a honi jégkorongbajnokság, a Brassó–Dunaújváros meccs mellett a DEAC–FTC mérkőzést játsszák hétfőn, utóbbit az M4Sport tűzte műsorára.

Keresés