2020. február 22. szombat

febr. 22
13:27
A Magyar Parasport Napja az Olimpiai Parkban (HírTV)
A parasport ugyanúgy megérdemli az elismerést, mint bármelyik másik terület, amellyel kiemelten kell foglalkoznunk - hangsúlyozta Szabó Tünde.
febr. 22
13:30
Premier League: Chelsea–Tottenham Hotspur élőben az Nso-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 27. fordulójának nyitó mérkőzésén a Chelsea a városi rivális Tottenham Hotspurt fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 22
13:32
Man. City: Sterling nyitott az új kihívásokra, Guardiolát ez nem zavarja (She)
A spanyol As napilap a Manchester City angol támadójával, Raheem Sterlinggel készített interjút a jövő szerdai, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő előtt. A 25 éves szélső beszélt a Madridba igazolásával kapcsolatos pletykákról, erre később edzője, Pep Guardiola is reagált.
febr. 22
13:36
Egy skalp hiányzik csak Kuttor Attilának: a Ferencvárosé (She)
Újabb rangadó vár a listavezető Ferencvárosra a labdarúgó NB I 22. fordulójában: a zöld-fehérek a harmadik helyezett Mezőkövesdhez látogatnak. Az Újpest Kaposváron próbál javítani, a Mol Fehérvár FC a másik újoncot, a ZTE-t fogadja.
febr. 22
13:38
0–6-nál helyrerakta a térdét, majd játszott tovább (She)
Elképesztő akaraterőről tett tanúbizonyságot a skót St. Mirren női labdarúgócsapatának játékosa, Jane O’Toole. A játékos a múlt heti, Inverness Caledonian Thistle elleni mérkőzésen csapata hatgólos hátrányánál egy esésnél olyan szerencsétlenül ért földet, hogy térdkalácsa elmozdult a helyéről.
febr. 22
13:54
Alpesisí-vk: horvát siker óriás-műlesiklásban, Gut duplázott (She)
A japán Niigata Juzava Naebában férfi óriás-műlesikló, a svájci Crans-Montanában női lesiklófutamot rendeztek az alpesisí-világkupában. A férfiaknál pályafutása első sikerét aratva a horvát Filip Zubcic, a nőknél egy nappal előző győzelme után a svájci Lara Gut-Behrami állhatott fel a dobogó tetejére.
febr. 22
14:00
Tereprali: rajt az óvárosban a katari világkupafutamon (She)
Az ünnepélyes rajtceremóniával elkezdődött a katari tereprali-világkupafutam, amelyen a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős képviseli a magyar színeket.
febr. 22
14:30
Női kézi: a szerbek és az oroszok is bő keretet hirdettek az olimpiai selejtezőre (She)
Egy hónappal a március 20. és 22. között Győrben sorra kerülő női kézilabda olimpiai selejtező előtt mindkét európai riválisunk, Oroszország és Szerbia is megnevezte 28 fős bő keretét.
febr. 22
14:36
Már két éves Magyarország első, téli olimpiai aranya - élje át újra! (Infostart)
2018. február 22. a magyar sporttörténelem egyik legfontosabb napjává lépett elő, a phjongcshangi téli olimpián ekkor nyert aranyérmet a férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó. Mutatjuk.
febr. 22
14:36
Tenisz: Babos Tímea nem lett főtáblás Dohában (She)
Babos Tímeának nem sikerült a főtáblára jutnia a dohai kemény pályás női tenisztornán, mivel a selejtező 2. fordulójában alulmaradt a kvalifikáció első kiemeltjével, a cseh Katerina Siniakovával szemben.
febr. 22
14:36
Verekedés, két játékos ütötte egymást a Fradi BL-meccsén (Ripost)
Kőkemény, helyenként durva meccset játszott a Ferencváros férfi vízilabdacsapata Zágrábban.
febr. 22
14:42
Vívás: a kadét Kó Benedek nyolcaddöntős a poreci Eb-n (She)
A horvátországi utánpótlás vívó Európa-bajnokság nyitónapjának a felénél már csak egy fiú párbajtőrözőért szoríthatunk: Kó Benedek jutott 16 közé. Eközben a leány kardozók csoportköre is véget ért, mind a négyen főtáblára küzdötték magukat.
febr. 22
15:00
előkerült egy videó a 13 éves Haalandról (She)
A norvég Stavanger Aftenblad jóvoltából előkerült egy 2013-as videó, amelyen a ma már a Borussia Dortmundnál játszó labdarúgó, Erling Haaland látható. A gólokat ipari mennyiségben szállító csatár a Gatecup nevű kispályás tornán futballozott, s a mozdulataiból látszik, már akkor is kiemelkedett a többiek közül – nem véletlen, hogy a riporter is rá v
febr. 22
15:06
La Liga: a Celta 10 fővel is verte a Braithwaite nélküli Leganést (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 25. fordulójának alsóházi csörtéjén a Celta Vigo Iago Aspas góljával odahaza 1–0-ra legyőzte a Leganést.
febr. 22
15:08
Lo Celso megtaposta ellenfelét, a piros lap elmaradt (She)
Habár sokan számítottak rá, mégsem villant a piros lap a Chelsea–Tottenham mérkőzés 52. percében, amikor Giovani Lo Celso megtaposta César Azpilicueta lábát. A mérkőzést vezető Michael Oliver a videobírókkal konzultálva nem osztott ki lapot – sem sárgát, sem pirosat – az eset után.
febr. 22
15:12
Magyar Parasport Napja: az Olimpiai Parkban ünnepeltek (She)
A parasport ma már a magyar sport egyik teljes jogú szakága, amely ugyanúgy megérdemli az elismerést, mint bármelyik másik terület, amellyel kiemelten kell foglalkoznunk – hangsúlyozta Szabó Tünde, az EMMI sportért felelős államtitkára a Magyar Parasport Napja alkalmából szombat délelőtt az Olimpiai Parkban tartott ünnepségen.
febr. 22
15:15
Minden nehézséggel megküzdött (Azenpenzem)
Éppen tíz éve zárta le versenyzői pályafutását Gór-Sebestyén Júlia, a műkorcsolyasport egyetlen magyar egyéni Európa-bajnoknője, de manapság is gyakran nyolc órát tölt a jégen.
febr. 22
15:30
Pl: a Chelsea hazai pályán is legyőzte a Tottenhamet (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 27. fordulójának nyitó mérkőzésén a Chelsea hazai pályán 2–1-re legyőzte a Tottenham Hotspurt.
febr. 22
15:33
A Magyar Parasport Napja az Olimpiai Parkban (Azenpenzem)
A parasport ma már a magyar sport egyik teljes jogú szakága, amely ugyanúgy megérdemli az elismerést, mint bármelyik másik terület, amellyel kiemelten kell foglalkoznunk.
febr. 22
15:36
Magyar csoda: hat éve nem látott ilyet a Pro Recco szurkolótábora (Infostart)
Több mint hatéves hazai veretlenségétől fosztotta meg a Pro Reccót péntek este az A-Híd OSC Újbuda, amely a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek kilencedik fordulójában, Veronában győzte le az olasz sztárcsapatot.
febr. 22
15:36
Gyász: elhunyt a diósgyőriek U17-es csapatának kapitánya (She)
Takács Márton, a DVTK korosztályos csapatkapitánya szeptemberben szenvedett súlyos autóbalesetet, majd hosszan tartó kóma után elhunyt – olvasható a klub hivatalos oldalán, a dtvk.eu-n.
febr. 22
15:54
Nincs jó hete Mourinhónak, most a gyengélkedő Chelsea verte - "fiával" az élén (Infostart)
A Chelsea házigazdaként 2-1-re legyőzte a Tottenham Hotspur csapatát az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
febr. 22
16:00
Női kézi Bl: a Metz idegenben is legyőzte a Rosztovot (She)
A Metz 29–24-re nyert a Rosztov-Don otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 4. fordulójában, az EHF által a hét mérkőzésének jelölt összecsapáson, ezzel biztosította helyét a negyeddöntőben.
febr. 22
16:18
Síugró-vk: Kraft nyerte meg a szombati versenyt Rasnovban (She)
A romániai Rasnovban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A versenyt az osztrák Stefan Kraft nyerte meg, aki ezzel megerősítette első helyét az összetett világkupában.
febr. 22
16:21
Mese a 47 öltésről (Azenpenzem)
Sokan úgy tartják, a vasárnap hajnali 5 óra körül kezdődő Deontay Wilder–Tyson Fury nehézsúlyú bokszvilágbajnoki címmérkőzésnek egy „cutman”, azaz sérülésspecialista lesz a legfontosabb szereplője.
febr. 22
16:36
Gyász: szörnyű tragédia, a Bayern-meccsen hunyt el a játékos unokahúga (She)
Szörnyű tragédiáról számolt be a Bayern München labdarúgócsapata a klub hivatalos honlapján: a bajorok legutóbbi találkozóján elhunyt a stadionban egy 14 hónapos kislány.
febr. 22
16:42
Belehalt sérülésébe a diósgyőri ificsapat kapitánya (Infostart)
Szeptember óta éber kómában feküdt, egy baleset részese volt utasként.
febr. 22
16:42
Csak 17 éves volt: tragikus hirtelenséggel elhunyt a magyar focista (Ripost)
Takács Márton a DVTK labdarúgója volt. Tragikusan fiatalon távozott.
febr. 22
16:48
Férfi kézi Bl: Sziztáék nagy lépést tettek a Veszprém felé (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája C- és D-csoportjának playoffjában Szita Zoltán együttese, a Wisla Plock otthon 32–25-re legyőzte a Bidasoa Irúnt.
febr. 22
16:54
Nb I: Bp. Honvéd–Puskás Akadémia élőben az Nso-n! (She)
Bp. Honvéd–Puskás Akadémia találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 22
16:57
Csoportdöntő Brestben, ezüstharc Veszprémben (Azenpenzem)
Tehet egy szívességet a Montpellier a magyar férfi Bl-csapatoknak, már ha egyáltalán igényt tartanak erre Veszprémben és Szegeden.
febr. 22
17:00
Judo: Özbas Szofi hetedik lett a düsseldorfi GS-versenyen (She)
A hetedik helyen végzett a düsseldorfi olimpiai kvalifikációs versenyen a 18 éves Özbas Szofi. A Ceglédi VSE dzsúdósa három nyert meccs után a negyeddöntőben és a vigaszágon is vereséget szenvedett.
febr. 22
17:00
A főtábláig sem jutott el Babos Tímea Dohában (Infostart)
A soproni sportolónak a rangsor 58. helyezettjével gyűlt meg a baja - alaposan.
febr. 22
17:02
Petrjak mesterhármast lőtt, a Fehérvár kiütötte a Zte-t (She)
A labdarúgó NB I 22. fordulójában a Mol Fehérvár FC hazai pályán 4–1-re legyőzte a kiesés elől menekülő, szinte a teljes második félidőt emberhátrányban töltő Zalaegerszeget.
febr. 22
17:09
VAR-ozás után se adtak lapot ezért a lábszárropogtató taposásért (444.hu)
Hosszú elmzés után úgy döntöttek, hogy Lo Celso csak Azpilicueta sípcsontjára tudta letenni a lábát.
febr. 22
17:12
Serie A: a Chuka-fejesre a 91. percben jött bolognai válasz (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 25. fordulójában az Udinese Stefano Okaka Chuka 33. percben szerzett fejes góljával a 91. percig 1–0-ra vezetett Bolognában, de a házigazda Rodrigo Palacio találatával egyenlíteni tudott.
febr. 22
17:18
Evezés: tarolt a nőknél az Mtk az ergométeres ob-n (She)
A normál súlyúaknál Juhász Adrián, a könnyűsúlyúak között pedig Galambos Péter nyert Székesfehérváron a 30. evezős ergométeres országos bajnokságon, szombaton.
febr. 22
17:24
Férfi kosár: két centerünk lemondta a válogattságot (She)
Csorvási Milán és Tóth Ádám is lemondta a válogatottságot – közölte a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) hivatalos honlapján.
febr. 22
17:26
Tipsport Liga, Középszakasz, 2020 – Adatbank (She)
Február 21-én véget ért az alapszakasz a szlovák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokságban, a Tipsport Ligában, amely után mindkét érintett magyar csapat, a DVTK és a MAC Újbuda is az alsóházban folytatja a középszakaszban. Mindkét csapat 10 mérkőzést játszik, kétszer találkozik a további öt alsóházi ellenfelével, a végén az első két helyen végző csa
febr. 22
17:30
Asztalitenisz: Hongkongé az első budapesti arany (She)
A budapesti asztalitenisz world tour verseny első fináléja óriási csatában dőlt el: a vegyes párosoknál a hongkongi Vong Csün-ting, Tu Hoj-kem kettős öt játszmában győzte le a Patrick Franziska, Petrissa Solja duót.
febr. 22
17:45
Borzasztó tragédia, 14 hónapos kislány halt meg a meccsen (Ripost)
Felfoghatatlan tragédia történt a német labdarúgó-bajnokság pénteki mérkőzésén.
febr. 22
17:48
Bundesliga: méretes Hertha-zakó; Haaland ismét beköszönt (She)
A német labdarúgó-bajnokság élvonalának (Bundesliga) 23. fordulójában négy meccset rendeztek szombat délután. A Borussia Dortmund Erling Haaland góljának is köszönhetően idegenben nyert, a Hertha hazai pályán kapott egy ötöst, míg a Mönchengladbach az utolsó pillanatokban hullajtott pontokat.
febr. 22
17:54
Női kosár Nb I: a Szekszárd nagyon megverte a Csatát (She)
A Szekszárd hazai pályán nagy különbséggel, 101–53-ra legyőzte egyik közvetlen riválisát, az NKE-Csatát a női kosárlabda NB I 20. fordulójának szombati játéknapján, és fővárosi vetélytársát megelőzve feljött a tabella harmadik helyére.
febr. 22
18:12
Pl: kibabrált velük a Var kétszer is, három góllal kikaptak (She)
A Premier League 27. fordulójában a Burnley 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Bournemouth-t, a Southampton 2–0-ra az Aston Villát. A Crystal Palace először nyert 2020-ban a bajnokságban, a vendég Newcastle Unitedet gyűrte le 1–0-ra Patrick van Aanholt szabadrúgásgóljával.
febr. 22
18:14
La Liga: élre állt a Messi mesternégyesével gálázó Barca (She)
A La Liga 25. fordulójának második szombati mérkőzésén a címvédő Barcelona a kiesés ellen küzdő Eibart fogadta, és nem sok esélyt adott a baszkföldi csapatnak. Lionel Messi már a félidőben háromnál járt, majd még egy gólt szerzett (5–0).
febr. 22
18:18
Dac: Schäfert kiállították, újra ikszelt a Dunaszerdahely (She)
Második tavaszi bajnoki mérkőzésén is 0–0-t játszott a DAC a szlovák labdarúgó-bajnokság élvonalában, ezúttal a rózsahegyiek otthonában. A dunaszerdahelyiek szombati kezdőcsapatából meglepetésre kimaradt Vida Kristopher és Kalmár Zsolt, igaz, utóbbit a második félidőben becserélte Hélder Cristóvao vezetőedző. Holman Dávid gólpasszal segítette g
febr. 22
18:27
Gut-Behrami duplázott lesiklásban a női alpesi sízők világkupa-sorozatában (Azenpenzem)
Akárcsak pénteken, szombaton is Lara Gut-Behrami győzött lesiklásban a női alpesi sízők világkupa-sorozatának Crans Montana-i állomásán.
febr. 22
18:30
Pl: Leicester City–Manchester City élőben az Nso-n! (She)
Az angol labdarúgó Premier League 27. fordulójának rangadóján a 3. helyen álló Leicester City a 2. helyezett Manchester Cityt fogadja. Tartsanak velünk, kövessék a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
febr. 22
18:32
Légiósok: Dzsudzsák gólpasszal járult hozzá övéi őrült sikeréhez (She)
Az Egyesült Arab Emírségek Elnöki Kupájának negyeddöntőjében a Dzsudzsák Balázzsal a kezdőjében felálló al-Ain őrült mérkőzésen 6–5-re győzve jutott tovább al-Vaszl ellen – a magyar válogatott szélső végig a pályán volt, egy gólpasszal járult hozzá a sikerhez.
febr. 22
18:48
Gyertyagyújtással és evezéssel emlékeznek Wichmann Tamásra (Ripost)
Két kilométer evezés szerepel a vasárnapi programban.

Keresés