2020. február 22. szombat

febr. 22
0:00
Kiderült: ennyi pénzt szórunk el napi szinten a boltokban (Blikk)
3433 forint. A legfrissebb statisztikák szerint átlagosan ennyi pénzt költöttünk el a boltokban naponta 2019-ben.
febr. 22
0:00
Cáfol az Országos Mentőszolgálat: értelmetlen lenne a hívástól számítani a kiérkezési időket (168 Óra Online)
Cáfolja az Országos Mentőszolgálat a Népszava csütörtöki cikkét a mentők kiérkezési idejének állítólagos kozmetikázásáról.
febr. 22
0:00
A szociológusok is tiltakoznak a konzultáció ellen (24.hu)
Eddig körülbelül százan.
febr. 22
0:04
Brutális viharkárok: a tűzoltóknak több mint száz helyszínre kellett kivonulniuk (Blikk)
Fák dőltek ki, épületek rongálódtak meg pénteken az ország több pontján a viharos szél miatt. A tűzoltóknak az esti órákig 120 helyszínre kellett kivonulniuk – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel.
febr. 22
0:04
Kiadták a riasztást, életveszélyes „szívgyógyszert" árulnak az interneten (168 Óra Online)
Olyan készítményt árulnak az interneten szív- és érrendszeri megbetegedések kezelésére, amelynek alkalmazása akár életveszélyes állapotot is okozhat – közölte a Magyar Kardiológusok Társasága pénteken az MTI-vel. A készítmény reklámja téves kórélettani magyarázatot ad a magas vérnyomás kialakulásáról, a készítménnyel kapcsolatban pedig képtelensége
febr. 22
0:08
Ez nem jött össze: igazságot akart szolgáltatni a parkolómázoló, ám végül ő járhat pórul (Blikk)
Bár fontos dologra szerette volna felhívni a figyelmet, mégis egy csapásra nevetség tárgya lett az az önkéntes igazságosztó, aki egy „NEM-PARKOLÓ.” felirattal szeretett volna véget vetni a parkolási vitáknak Győrben.
febr. 22
0:08
Vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményezett Gyurcsány Ferenc ellen a Fidesz kommunikációs igazgatója (168 Óra Online)
Még a héten kezdeményezi a vagyonnyilatkozat-tételi eljárást Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnökkel, a DK elnökével szemben Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója az Országgyűlés mentelmi bizottságánál – értesült a Magyar Nemzet.
febr. 22
0:09
Tóth Bertalan: Ők senkik lennének az Mszp nélkül (Hírstart)
Az Mszp egyenlő félként kíván részt venni az ellenzéki együttműködésben.
febr. 22
0:12
Schiffer András: „A magyar kormánynak követelnie kell, hogy az Eu-ban szülessen egy irányelv” (Blikk)
Egyetlen kormánykritikus felszólalóként Schiffer András volt LMP-vezér is részt vett azon a tüntetésen, amelyet a Pestisracok.hu szervezett a Google irodája elé YouTube-csatornájuk törlése miatt.
febr. 22
0:12
Bayer Zsolt szerint börtönben lenne a helye a feleségéről író újságírónak (168 Óra Online)
Jobb helyeken ezért ezeket a gazembereket börtönbe zárnák. Világos? – ezzel zárta a Magyar Nemzetben szerdán megjelent publicisztikáját Bayer Zsolt. Az egyik ember pedig, akinek szerinte rács mögött lenne a helye, Élő Anita, a Válasz.hu újságírója. Bayer azért küldené börtönbe az újságírót, mert az szerinte rágalmazó cikket írt a feleségéről, Bayer
febr. 22
0:16
„Nem hiszem el, hogy nincs valakiben ennyi emberség” – Ezt üzente a gázolónak a Róbert Károly körúton meghalt nő férje (Blikk)
Az emberek segítségével kevesebb mint egy hét alatt összegyűlt a pénz a tragikus körülmények között elhunyt háromgyerekes anyuka temetésére.
febr. 22
0:16
Az MSZP elnöke örömlányokhoz hasonlította a DK-ba átlépő szocialista polgármestereket (168 Óra Online)
Csalódottságának adott hangot Tóth Bertalan, az MSZP elnöke Szegeden, miután két szocialista polgármester, Kiss László és Szaniszló Ferenc a Demokratikus Koalícióba igazolt át.
febr. 22
0:20
Mesterházy Attila szerint támadás alatt van az Mszp (Blikk)
Nagy port kavart a két MSZP-s polgármester DK-ba való átlépése. A szocialista párt tagjai sértettek, illetve nem értik, mi vezetett a politikusok váltásához.
febr. 22
0:20
Hiába kérték két hete levélben, Matolcsy György nem engedi be a Magyar Nemzeti Bankba a Párbeszéd képviselőit (168 Óra Online)
A Párbeszéd Magyarországért két képviselője, Mellár Tamás és Tordai Bence az inflációról és a Magyar Nemzeti Bank monetáris politikájáról akartak tájékoztatást kapni, ezért levélben kértek konstruktív együttműködést Matolcsy Györgytől február 7-én. A képviselők személyesen szerették volna feltenni a kérdéseiket, így időpontot kértek a jegybankelnök
febr. 22
0:24
Rasszista posztot osztott meg a KDNP-s képviselő, amit utána gyorsan le is törölt (168 Óra Online)
Rasszista bejegyzést osztott meg Facebook-oldalán a KDNP-s Aradszki András – szúrta ki a 444.hu. A frakcióvezető-helyettes a posztot azóta eltávolította oldaláról, az eredeti forrás ez volt:
febr. 22
0:28
Egy autó valahogy a sínekre tévedt, a probléma megoldódott, de a rejtély nem (168 Óra Online)
A BKK a Facebookon közölte, hogy a kettes villamos egy ideig nem járt, mert egy autó valahogy a sínekre tévedt. A probléma hamar megoldódott, addig is buszokra terelték a közlekedést.
febr. 22
0:32
Tízszázalékos átlagos béremelést kapnak a BKV dolgozói, felfüggesztették a sztrájkkészültséget (168 Óra Online)
A BKV Zrt. vezetősége és az érdekvédelmi szervezetek képviselői közötti tárgyalások eredményeképpen
febr. 22
0:36
Történelem a próféták kezében – Komoróczy Géza: A nemzetek jövője a szüntelen változás (168 Óra Online)
.
febr. 22
1:33
DK: be kell vezetni az európai minimálbért (Hírstart)
Az európai minimálbér bevezetése mellett érvelt Dobrev Klára DK-s európai parlamenti (EP-) képviselő egy pénteki budapesti fórumon. Lezárult az Európai Bizottság által meghirdetett, az európai minimálbér bevezetéséről szóló hathetes konzultáció, a javaslatokat mutatta be a DK.
febr. 22
2:33
Csókay András idegsebész nyerte a Highlights of Hungary közönségdíját (Hírstart)
Az idei díjkiosztón Csókay András idegsebész és csapata vihette haza a közönségdíjat, ők tavaly nyáron 33 órás műtéttel választottak szét egy fejüknél összenőtt hároméves bangladesi sziámi ikerpárt.
febr. 22
3:15
Jakab Péter mindenkit kirúgott a Jobbik pártalapítványától (Hírstart)
A Jobbik elnöke leváltotta a pártalapítvány kuratóriumát - értesült a Népszava.
febr. 22
4:39
Egymilliót keresett egy ismerős beajánlásával (GazdaságPortál)
Egymillió forintot keresett egy közösségi recruiter a Talentuno rendszerén keresztül egyetlen nyitott állásra  való sikeres ajánlással. A most másfél éves cég teljesen új alapokra helyezte a tehetségek toborzását, hatékony választ kínálva ezzel az évek óta tartó munkaerőpiaci nehézségekre.   Ma már kétszer annyi idő, mire sikerül betölteni egy üres
febr. 22
4:42
8 tipp, amivel félóra alatt felfrissítheted az otthonod (Ez a lényeg)
Mindegy, hogy ünnep van, az évfordulótok közeleg vagy csak magadat lepnéd meg egy kis frissítéssel. Van néhány tippünk, amivel a lakásodból új otthont varázsolhatsz, ráadásul már 30 perc is elég, hogy elkezdd!
febr. 22
4:45
Egymilliót keresett egy ismerős beajánlásával (Hírstart)
Egymillió forintot keresett egy közösségi recruiter a Talentuno rendszerén keresztül egyetlen nyitott állásra  való sikeres ajánlással. A most másfél éves cég teljesen új alapokra helyezte a tehetségek toborzását, hatékony választ kínálva ezzel az évek óta tartó munkaerőpiaci nehézségekre.   Ma már kétszer annyi idő, mire sikerül betölteni egy üres
febr. 22
4:49
Ultimátumot kapott a kormány a közszolgáltató cégek szakszervezeteitől (Hírstart)
Ultimátumot kapott a kormány a közszolgáltató cégek szakszervezeteitől, amelyek sztrájkra is készek, ha nem kezdődnek el a bértárgyalások - írja a Népszava.
febr. 22
5:42
Zsigó Róbertnek hogy volt képe kiállni az ápolók elé Baján? (Ez a lényeg)
A Szent Rókus Kórházban tartott beszédet Zsigó Róbert fideszes országgyűlési képviselő az ápolóknak. Mi is meglepődtünk, hogy milyen erős a kórház mennyezete, az ugyanis nem szakadt rá a politikusra.
febr. 22
5:44
Fürjes a budapestiek helyett csak saját kampányával foglalkozik! (Ez a lényeg)
Bár évi kétmilliárdba kerül a budapestieknek a Puskás Stadion üzemeltetése, Fürjes Balázst mégis sokkal jobban érdekli saját főpolgármester-jelölti kampánya, mint Orbán közpénzt zabáló stadionja. Fürjes napról-napra bizonyítja, hogy nem több ócska Fidesz-csicskánál.
febr. 22
5:57
Már 2022-ben megkezdődhet a 3-as metró meghosszabbítása (ATV)
Megkezdte a 3-as metró meghosszabbításához szükséges engedélyezési tervek elkészítését a BKK. A metróvonal északi végállomása a tervek szerint Újpest központ helyett a Megyeri útnál lenne, ez négy új megállót jelentene. A BKK projektvezetője szerint az építkezés akár már 2022-ben megkezdődhet, ha lesz rá pénz. Újpest polgármestere úgy látja, a fővá
febr. 22
6:12
Ruhapróba közben kapták le a pucér csajt (Ripost)
Épp cipőt próbálgatott anyaszült meztelenül, amikor a fotós megörökítette a szexi helyzetet...
febr. 22
6:14
Éber kómában van az egyik sziámi iker (Ripost)
Újabb videókat tettek közzé a bangladesi sziámi ikrekről, akik a dr. Csókay András idegsebész által vezetett magyar orvoscsoportnak köszönhetik, hogy immár külön-külön élhetik az életüket. Fuch Richárd videóiból egy összeállítást készítettünk, melyből sok érdekes részlet kiderül.
febr. 22
6:18
Nem hittek a szemüknek a rendőrök, amikor meglátták a horrorvontatmányt (Infostart)
Mint a répamese, azzal a különbséggel, hogy ez valóban életveszélyes.
febr. 22
6:21
Persányi megy, a pénzhiány maradt: Tarlós nem érti, miért hallgatott a hiányzó milliárdokról (Alternatív Energia)
Meglepetést keltett a fővárosi állatkert sikert sikerre halmozó főigazgatójának távozása, pedig az utóbbi években több jele is volt annak, hogy lassan mennie kell.
febr. 22
6:36
Korábban is rappelt a fóti gyermekváros egyik lakója, akkor mégsem indult ellene vizsgálat (24.hu)
Korábban megírtuk, hogy vizsgálat indult a Fóti Gyermekotthonban, miután az egyik lakó, egy 17 éves fiú rapben fejtette ki véleményét a bezárásra
febr. 22
6:42
DK: be kell vezetni az európai minimálbért (Ez a lényeg)
Miközben az európai gazdaság az elmúlt nyolc-tíz évben folyamatosan fejlődött, nagyon sok helyen nőtt a dolgozói szegénység, nőtt a legszegényebbek és a leggazdagabbak közötti különbség - mondta el Dobrev Klára EP-képviselő.
febr. 22
6:44
A lakossággal közösen dönt a forgalomcsillapításról Soproni (Ez a lényeg)
A polgárok javaslatai alapján tervezi újra a forgalmi rendet a terézvárosi polgármester.
febr. 22
6:46
Rekord-határidővel újítják fel az utakat a XV. kerületben (Ez a lényeg)
Cserdiné Németh Angéla polgármester és a Mindenki a Tizenötödikért-frakció ígéreteinek megfelelően indulnak az út- és járdafelújítások a XV. kerületben.
febr. 22
6:54
Hullanak a fejek a külügyben (Alternatív Energia)
Rövid időn belül három főosztályvezetőt is leváltott Szijjártó Péter a tárcájától – értesült lapunk. Forrásaink szerint a túlzott szigor már a szakmai munkát veszélyezteti.
febr. 22
6:57
DK: be kell vezetni az európai minimálbért (Hírstart)
Miközben az európai gazdaság az elmúlt nyolc-tíz évben folyamatosan fejlődött, nagyon sok helyen nőtt a dolgozói szegénység, nőtt a legszegényebbek és a leggazdagabbak közötti különbség - mondta el Dobrev Klára EP-képviselő.
febr. 22
6:57
Csodákat tesznek a szalézi atyák (Bankmonitor)
Harminc év alatt megfeleződött a magyarországi szalézi rend szerzeteseinek a száma, ugyanakkor manapság fiatalabb atyák szolgálják az Urat és segítik a rászoruló gyermekeket.
febr. 22
7:03
Leállíthatja a T. Ház a börtönbizniszt (Bankmonitor)
Tizenkétezer eljárás van folyamatban az állítólagos rossz börtönkörülmények miatt, és a magyar állam már több mint tízmilliárd forint kártérítést fizetett ki bűnözőknek a nekik kedvező döntések eredményeként.
febr. 22
7:09
Gyurcsány újra uralomra tör (Bankmonitor)
Az Mszp elnöke, Tóth Bertalan hiába kelt ki amiatt, hogy két szocialista polgármester is átigazolt a Dk-hoz, Gyurcsány Ferencék, sőt Kovács László is arról beszélt: a folyamatnak várhatóan nincs vége.
febr. 22
7:15
Viharos szél és záporok zavarják meg a hétvégi időt (Ripost)
Napközben enyhe időnk lesz, de a hajnalok még fagyosak lehetnek.
febr. 22
7:17
Megrázó részletek: közös sírba helyezték a tatabányai családirtót és kisfiait (Ripost)
A két kisgyereket koporsóban temették, a férfit elhamvasztották. Az édesanya majd eszét vesztette a fájdalomtól.
febr. 22
7:21
Élményközpontú az új NAT (Bankmonitor)
Motiváló és változatos irodalomórákat szorgalmaz a kerettantervi csomag, amely a magyar tanításánál a játékokra és a filmadaptációkra is a korábbinál nagyobb hangsúlyt helyez.
febr. 22
7:24
Jól gondolja meg, hol parkol! - Szigorít a főváros (Napi)
A Főpolgármesteri Hivatal támogatja a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság (FÖRI) új vezetésének törekvéseit, azt, hogy a szervezet minden törvényes eszközzel éljen a közterületi rend megteremtéséért - közölte a hivatal az MTI-vel.
febr. 22
7:36
Viharos szél hozza a 20 fokos meleget (BorsOnline)
Kellemes meleg lehet a jövő héten, de az erős szél nem akar majd elmúlni. Az időjárásra érzékenyek azonban készüljenek, mivel naponta akár több front is átvonulhat fölöttünk.
febr. 22
7:39
Hetvenezer pár igényelt már babaváró támogatást (Bankmonitor)
A kormány célja, hogy mind a 78 hazai szülészeti osztály egységesen magas színvonalon működjön – mondta Novák Katalin Budapesten a Jahn Ferenc-kórház felújított koraszülöttosztályának átadásán.
febr. 22
7:48
Nébih: szinte mindenkit érintő változások előtt állunk (Infostart)
Új kórokozókra és behurcolt fajokra is készülni kell a klímaváltozás miatt, ezek pedig az élelmiszerbiztonság szempontjából is kockázatot jelentenek – mondta az InfoRádiónak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) elnöke.
febr. 22
7:48
Lottó: ezekkel a számokkal nyertek a legtöbbször (Napi)
A statisztika azt mutatja, ha nyerni akarunk az ötöslottón, akkor inkább alacsonyabb számokat ikszeljük be - írta a Szerencsejáték Zrt. adataira hivatkozva a 24.hu.
febr. 22
8:03
Leállíthatja a T. Ház a börtönbizniszt (Hírstart)
Tizenkétezer eljárás van folyamatban az állítólagos rossz börtönkörülmények miatt, és a magyar állam már több mint tízmilliárd forint kártérítést fizetett ki bűnözőknek a nekik kedvező döntések eredményeként.

Keresés