2020. február 28. péntek

febr. 28
16:51
Magyar ezüstérem a légfegyveres Eb-n (ATV)
Péni István és Dénes Eszter ezüstérmet nyert a puskások vegyespáros számában a wroclawi légfegyveres Európa-bajnokság pénteki napján.
febr. 28
17:00
Sportlövő Eb: ezüstérmet nyert a Péni, Dénes páros (She)
Ezüstérmet nyert a Péni István, Dénes Eszter puskás kettős a wroclawi 10 méteres sportlövő Európa-bajnokság vegyes páros számában.
febr. 28
17:15
Utazási tilalmat vezetett be Gulácsi Péter klubja, az RB Leipzig (Azenpenzem)
A koronavírus-járvány miatt utazási tilalmat rendelt el játékosai, a megfigyelők és minden más munkatársa számára a magyar válogatott Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató Rb Leipzig labdarúgóklub.
febr. 28
17:24
Légiósok: Kádár Tamás még nem tudja, mikor utazhat Kínába (She)
Mint arról beszámoltunk, Kádár Tamás a kínai Santung Lunengben folytatja a pályafutását. A válogatott védő egyáltalán nem tart az Ázsiából indult koronavírustól, azonban még nem tudja, mikor csatlakozhat új csapatához.
febr. 28
17:36
Biztosra veszik Milák Kristóf olimpiai aranyérmét (Ripost)
A 20 éves magyar úszó a 200 méter pillangó legnagyobb esélye a tokiói olimpián.
febr. 28
18:00
Férfi kézi Nb I: az Ftc legyőzte a Mezőkövesdet (She)
A Ferencváros hazai pályán öt góllal legyőzte a Mezőkövesdet a férfi kézilabda NB I egyetlen pénteki mérkőzésén.
febr. 28
18:02
Salzburg: hiába a viharos kezdés, a Frankfurt örült a végén (She)
Kettő kettőre végződött a csütörtökről péntekre halasztott Salzburg–Eintracht Frankfurt visszavágó az Európa-ligában, így az odahaza 4–1-re győző német csapat jutott a legjobb 16 közé, ahol a Basellel találkozik.
febr. 28
18:09
Elhalasztották a svájci futball-liga mérkőzéseit (Azenpenzem)
.
febr. 28
18:18
Bayern: aláírásra és közös képre is hiába várnak a szurkolók (She)
A Bayern München orvosi csapata úgy döntött, a koronavírus miatt arra kéri a játékosokat, hogy ne adjanak aláírást és ne készítsenek közös képeket a szurkolókkal.
febr. 28
18:36
Fft: Max Woosnam, a valaha volt egyik legnagyobb sportember története (She)
Max Woosnam volt a Manchester City és az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, de remekelt krikettben, zseniális volt golfban, nyert Wimbledont és olimpiát teniszben, összejött a maximum break sznúkerben, és egyszer Charlie Chaplint is megverte pingpongban – egy kenőkéssel. Elképesztő sztori a sport hőskorából!
febr. 28
19:00
Bulgária: elhalasztották a Ludogorec bajnoki mérkőzését (She)
A bolgár liga elővigyázatossági okokra hivatkozva elhalasztotta a Ludogorec vasárnapra kiírt bajnoki mérkőzését, mert a labdarúgócsapat csütörtökön a koronavírus által fertőzött észak-olaszországi területhez közel, Milánóban lépett pályára az Európa-ligában.
febr. 28
19:06
Sportlövő Eb: messze voltak a magyarok a férfi pisztolyos döntőtől (She)
Férfi pisztolyban mindhárom magyar messze volt a döntőbe jutástól a wroclawi olimpiai kvalifikációs légfegyveres Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
febr. 28
19:12
Vívás: Büki ezüst-, Muhari bronzérmes a junior Eb-n (She)
A párbajtőröző Büki Lili ezüst-, míg Muhari Eszter bronzérmet nyert pénteken a junior vívók Európa-bajnokságán a horvátországi Porecben.
febr. 28
19:18
Ha bejön, extra, ha nem, flegma – Cseri megmutatta kedvenc trükkjét (She)
Vitathatatlan, hogy Cseri Tamás 32 évesen került pályafutása csúcsára: a Mezőkövesd középpályása gólt rúgott volt csapata, a Ferencváros ellen, csapata 3–0-ra nyert, harmadik helyen állnak az NB I tabelláján, ráadásul eséllyel pályázik arra, hogy bekerüljön a magyar labdarúgó-válogatott keretébe. Az élvonalban 28 évesen bemutatkozó játékos előbb me
febr. 28
19:36
Ha bejön, extra, ha nem, flegma – Cseri megmutatta kedvenc trükkjét (She)
.
febr. 28
19:38
Tottenham: Szon egy darabig távol marad az edzőközponttól (She)
Az angol futball egyik legnagyobb sztárjára is hatással van a koronavírus: a jelenleg hazájában tartózkodó dél-koreai Szon Hung Min elővigyázatosságból egy darabig nem teszi be a lábát a Premier League-ben szereplő Tottenham edzőközpontjába a visszatérte után.
febr. 28
19:40
Női kézi: Behnke az Ehf-kupában is örömmel játszana a Fradiban (She)
Négy nap telt el azóta, hogy az FTC női kézilabdacsapata a klub hivatalos honlapján bejelentette a Rosztov-Don német válogatott beállója, Julia Behnke szerződtetését. A 26 éves játékos a stregspiller.com honlapnak beszélt az átigazolása körülményeiről, valamint arról, nem érzi-e visszalépésnek, ha a következő idényben a Bajnokok Ligája helyett csak
febr. 28
19:42
Nb I: Pintér Csaba vezeti a Ferencváros–Debrecen meccset (She)
Íme, a labdarúgó NB I 23. fordulójának játékvezetői küldése!
febr. 28
19:48
Liga 1: a rájátszást is döntetlennel kezdte a Sepsi (She)
A Liga 1 rájátszását is döntetlennel kezdte a román élvonal X-Menjének becézett Sepsi OSK, amely péntek délután hazai pályán nem bírt a négy hónapja nyeretlen Poli Iasi csapatával.
febr. 28
20:06
Tao: számos egyesület működése kerülhet veszélybe (Infostart)
Egy ezen a héten megjelent kormányrendelet a látvány-csapatsport támogatását biztosító áprilisi pályázati határidőt hirtelen február 29-re módosította. Az InfoRádiónak nyilatkozó sportközgazdász szerint így nagyon sok taóból működő sportklub működése kerülhet veszélybe. Enélkül ugyanis nagyon sok csapat azonnal a megszűnés szélére sodródik.
febr. 28
20:12
Női kézi Nb I: az Mtk ikszelt a Mosonmagyaróvárral (She)
Az MTK hazai pályán döntetlent játszott a Mosonmagyaróvárral a női kézilabda NB I egyetlen pénteki mérkőzésén.
febr. 28
20:14
El: két gólt lőttek Szoboszlaiék, a győzelemhez is kevés volt (She)
Kettő kettőre végződött a csütörtökről péntekre halasztott Salzburg–Eintracht Frankfurt visszavágó az Európa-ligában, így az odahaza 4–1-re győztes német csapat jutott a legjobb 16 közé, ahol a Basellel találkozik.
febr. 28
20:24
Tenisz: Djokovics három meccslabdáról verte meg Monfilst (She)
Novak Djokovics három meccslabdát hárítva, 2:6, 7:6, 6:1-re megverte Gaël Monfilst a dubai kemény pályás ATP 500-as tenisztorna elődöntőjében, így készülhet a Sztefanosz Cicipasz elleni szombati fináléra.
febr. 28
20:27
Szobrot kapott Koszovó első olimpiai bajnoka (Azenpenzem)
Szobrot kapott Majlinda Kelmendi, Koszovó első olimpiai bajnoka, aki a 2016-os riói játékokon a női cselgáncsozók 52 kilós kategóriájában diadalmaskodott.
febr. 28
20:42
Férfi röpi Mk: a Kaposvár szerezte meg a bronzérmet (She)
A Kaposvár férfi röplabdacsapata szerezte meg a Magyar Kupa bronzérmét, mivel a kecskeméti négyes döntő helyosztóján 3:1-re legyőzte a Kazincbarcikát pénteken.
febr. 28
20:48
Gólpasszal búcsúzott Szoboszlai (Infostart)
Szoboszlai Dominik együttese, a Salzburg hazai döntetlennel búcsúzott a labdarúgó Európa-ligától a legjobb 32 között.
febr. 28
20:48
Cselgáncs: szobrot kapott Koszovó első olimpiai bajnoka (She)
Szobrot kapott Majlinda Kelmendi, Koszovó első olimpiai bajnoka, aki a 2016-os riói játékokon a női cselgáncsozók 52 kilós kategóriájában diadalmaskodott.
febr. 28
20:51
Ezüstérmes a Péni István, Dénes Eszter puskás vegyespáros a légfegyveres Eb-n (Azenpenzem)
Péni István és Dénes Eszter ezüstérmet nyert a puskások vegyespáros számában a wroclawi légfegyveres Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
febr. 28
20:54
Öttusa-vk: Guzi Blanka a 18. helyen zárt Kairóban (She)
Guzi Blanka a 18. helyen végzett az öttusázók idei első világkupaversenyén, Kairóban. A pénteki női döntő másik magyar résztvevője, Alekszejev Tamara 27. lett.
febr. 28
21:00
Röplabda: Koch Róbert lett a férfiválogatott szövetségi kapitánya (She)
A Magyar Röplabdaszövetség Koch Róbertet kérte fel a férfiválogatott szövetségi kapitányának. A nőknél is most került pont Jakub Gluszak kapitányi kinevezésére.
febr. 28
21:06
Erste Liga: 11 gólos meccset nyert meg az Ftc (She)
Az FTC-Telekom 6–5-re nyert a Fehérvári Titánok ellen a jégkorong Erste Liga rájátszásában, a negyeddöntő harmadik mérkőzésén. A Csíkszereda hosszabbítás után 3–2-re legyőzte a Debrecent, ezzel összesítésben 3–1-re vezet a négy győzelemig tartó párharcban.
febr. 28
21:09
Koch Róbert lett a férfi röplabda-válogatott szövetségi kapitánya (HírTV)
A Magyar Röplabda Szövetség Koch Róbertet kérte fel a férfi válogatott szövetségi kapitányának.
febr. 28
21:12
Kínai és a topfutball: túl nagy a fal(at)? (She)
Jó, jó, de mit adtak nekünk a rómaiak? – teszik fel a nagy kérdést a Brian élete című klasszikusban, majd kiderül, hogy a vízvezetéken, a csatornázáson, az utakon, az öntözésen, a gyógyászaton, az oktatáson, a boron, a fürdőkön, a közbiztonságon és a békén kívül gyakorlatilag semmit. A kínai labdarúgás, pontosabban a kínai klubfutball néhány évvel
febr. 28
21:18
Nfl: az Arizona az egyik hazai meccsét Mexikóvárosban játssza (She)
Az Arizona Cardinals az idei szezonban az egyik hazai mérkőzését Mexikóvárosban játssza a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL).
febr. 28
21:33
Karanténba kerül a Tottenham Hotspur labdarúgója (HírTV)
Szon Hung Min hamarosan" visszatér Dél-Koreából, azonban elővigyázatosságból nem csatlakozhat azonnal társaihoz.
febr. 28
21:36
Labdarúgás: tízéves lett a Mészöly Focisuli (She)
„Összegeztük az elmúlt tíz év tapasztalatait és sikereit. Díjaztuk azt a négy fiatalt, aki a kezdetek óta nálunk nevelkedik. Köszöntöttük azt a tíz játékost, aki bemutatkozott már az utánpótlás-válogatottakban, valamint azt a nyolc ifjút, aki a keretbe kapott már meghívót. Mindeközben az edzőket is hűségdíjjal jutalmaztuk” − meséli Újvári Gábor, a
febr. 28
21:42
Fifa: „Nézők nélkül hosszú távon fenntarthatatlan a labdarúgás” (She)
A labdarúgás hosszú távon fenntarthatatlan nézők nélkül – hangsúlyozta a koronavírus terjedése kapcsán a sportág nemzetközi szövetségének (FIFA) elnöke, Gianni Infantino pénteken.
febr. 28
21:44
Tipsport Liga: szétlövés után nyert a Dvtk; otthon kapott ki a Mac (She)
A DVTK Jegesmedvék szétlövés után 2–1-re legyőzte a szlovák HC Dukla Michalovcét a jégkorong Tipsport Liga középszakaszában, az alsóházban. A MAC Újbuda hazai jégen kapott ki 3–1-re a szlovák Nové Zámkytól.
febr. 28
21:48
Anglia: nyolc meccsre eltiltották a Real korábbi kapusát (She)
Nyolcmeccses eltiltással sújtotta az angol Labdarúgó-szövetség (FA) Kiko Casillát, a másodosztályban szereplő Leeds United kapusát.
febr. 28
22:30
ez a bombagól talán még Zidane-énál is szebb volt (She)
Elképesztően nagy gólt szerzett Jordan Flores, a Dundalk labdarúgója a Shamrock Rovers elleni ír élvonalbeli bajnoki mérkőzésen. A 24 esztendős középpályás egy meglehetősen élesen beküldött szöglet után kapásból, ballal bombázott a kapuba.
febr. 28
22:36
Női kézi: Grimsbö és Frafjord is a norvégok olimpiai selejtezős keretében (She)
Több rutinos játékos is bekerült a norvég női kézilabda-válogatott olimpiai selejtezőre készülő keretébe.
febr. 28
22:38
Bundesliga: a Hertha bő tíz perc alatt felállt 0–3-ról (She)
A Hertha BSC 0–3-as első félidő után 3–3-as döntetlenre végzett idegenben a Fortuna Düsseldorffal a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén.
febr. 28
22:42
Ligue 1: a Marseille győzelmével indult a forduló (She)
A Marseille 3–2-re legyőzte a Nimes-et a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 27. fordulójában.
febr. 28
22:48
Férfi röpi Mk: drámai döntő, a Pénzügyőré az arany! (She)
Egyik legjobbja, Kovács Zoltán sérülését is elviselte a Pénzügyőr, amely története első trófeáját nyerte a házigazda Kecskemét ellen a férfi röplabda Magyar Kupa döntőjében.
febr. 28
22:51
Bajban a sztárcsapat, több alapember is kihagyja a BL-visszavágót (Ripost)
Eltiltás és sérülés miatt négy játékos hiányzik majd a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatából.
febr. 28
23:00
Pl: óriási blama, a Leicester kikapott a sereghajtótól (She)
A Norwich City 1–0-ra legyőzte a Leicester Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 28. fordulójában.
febr. 28
23:12
Sporttámogatás: hétfőig kell benyújtani a pályázati kérelmeket (She)
Hétfőig kell benyújtaniuk pályázati kérelmeiket társaságiadó-támogatásra a látványsportágak sportegyesületeinek.
febr. 28
23:14
Pályakerékpáros-vb: Filutás 14. a pontversenyben, világcsúcs és címvédés (She)
Filutás Viktor 14. helyen zárta a pontversenyt a Berlinben zajló pályakerékpáros-világbajnokság pénteki versenynapján.
febr. 28
23:16
La Liga: a Sociedad már az Atlético előtt a tabellán (She)
A Real Sociedad 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Valladolidot a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 26. fordulójának nyitó mérkőzésén.
febr. 28
23:24
Kovács Zoltán: Már nem hibázhatunk; Kádár Tamás Kínában (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Keresés