2020. február 29. szombat

febr. 29
18:00
Pl: védője megmentette a zakótól, ikszelt a Chelsea (She)
A Chelsea 2–2-es döntetlent játszott az AFC Bournemouthtal az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 28. fordulójában.
febr. 29
18:15
6-0-ra nyert a Bayern, de a szurkolói sokáig emlékezetes botrányt okoztak (444.hu)
A játékosok a folyamatos gyalázkodás miatti tiltakozásul a meccs utolsó 10 percében gurigáztak és egymással beszélgettek a pályán.
febr. 29
18:18
Nikolics megszerezte első gólját hazatérése óta (She)
A 44. percben már 3–0-ra vezetett a Mol Fehérvár FC a Kaposvár elleni bajnokin a labdarúgó NB I 23. fordulójában, és a harmadik gól különleges volt. A találatot ugyanis Petrjak önzetlen passzát követően Nikolics Nemanja szerezte meg, aki hazatérése óta először talált be!
febr. 29
18:20
La Liga: hazai pályán győzött a Valencia, immár hat bajnoki óta nyeretlen a Betis (She)
A La Liga 26. fordulójának szombati játéknapján hazai pályán fogadta az európai kupaporond eléréséért küzdő Valencia a Real Betist, és bár az első félidőben még alárendelt szerepet játszott, végül győzelmet aratott (2–1).
febr. 29
18:30
Férfi kézi Bl: a Wisla Plock lesz a Veszprém ellenfele (She)
Két gólt megtartott hétgólos előnyéből a lengyel Wisla Plock a spanyol Bidasoa Irun elleni párharcának visszavágóján, így biztosította helyét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Sőt, az is biztos, hogy a lengyelek ellenfele a Telekom Veszprém lesz a következő körben.
febr. 29
18:42
Az FTC nyerte a Szolnok elleni rangadót (Infostart)
A BL- és bajnoki címvédő zöld-fehérek olimpiai bajnoka, Varga Dénes öt gólt szerzett.
febr. 29
18:45
Hat gól, botrány és szürreális végjáték a Bayern meccsén (Azenpenzem)
A német labdarúgó-bajnokságban az éllovas Bayern München 6-0-ra nyert Hoffenheimben, és négy pont az előnye a tabellán, de a szombati mérkőzés nem a gólok miatt lesz emlékezetes.
febr. 29
18:48
Koronavírus: fontos olasz meccseket kellett elhalasztani, súlyosbodik a helyzet (Ripost)
Öt olasz kupameccset is el kellett halasztani, így a döntő is egy héttel későbbre csúszott.
febr. 29
18:54
„Tudod, apukám...” – búcsú Székely Évától (She)
Kilencvenkét éves korában elhunyt Székely Éva, olimpiai bajnok úszó, a Nemzet Sportolója. Székely Éva 1952-ben, a helsinki olimpián ért a csúcsra: úgy nyert aranyérmet 200 méteres mellúszásban, hogy a világon első nőként pillangózta végig a távot.
febr. 29
18:56
Légiósok: négy hónap után ismét betalált a magyar fiatal (She)
Október után volt ismét eredményes az osztrák másodosztályú Liefering magyar légiósa, Bukta Csaba, aki az Austria Klagenfurt ellen 3–1-re megnyert mérkőzésen volt eredményes.
febr. 29
19:00
Két dolgot imádott: a gyerekeket meg az úszást - interjú Székely Évával (Infostart)
Az Inforádió 2007-ben készített interjút az akkor 80 éves olimpiai bajnok úszóval, akit akkor tüntetett ki a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztjével tüntette ki az államfő.
febr. 29
19:00
Nb I: négyet rúgott a Honvédnak a Dvtk (She)
A Diósgyőri VTK 4–0-ra legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 23. fordulójában.
febr. 29
19:02
Nb I: a Puskás Akadémia legyőzte Zalaegerszegen az Újpestet (She)
Az Újpest 3–2-es vereséget szenvedett pályaválasztóként a Puskás Akadémiától a labdarúgó NB I 23. fordulójában, Zalaegerszegen lejátszott bajnokin.
febr. 29
19:04
Nb I: két góllal nyert a Zte a Mezőkövesd otthonában (She)
Az NB I 23. fordulójában a vendég Zalaegerszeg előbb az első félidőben Mitrovics góljával megszerezte a vezetést a Mezőkövesd ellen, majd a folytatásban Bőle találatával bebiztosította az előnyt, így hiába szépített Cseri később tizenegyesből, győzött a ZTE.
febr. 29
19:06
Férfi kézi Bl: a Veszprém simán győzött Ukrajnában (She)
A már biztosan csoportmásodik Telekom Veszprém 32–22-re győzött utolsó csoportmérkőzésén, az ukrán Motor Zaporizzsja vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati játéknapján.
febr. 29
19:06
Nb I: alsóházi rangadót nyert a Kisvárda (She)
A Kisvárda nagyon fontos három pontot szerzett a szintén a kiesés ellen harcoló Paks ellen a labdarúgó NB I 23. fordulójában.
febr. 29
19:06
Simán nyert a Bayern, de szurkolói miatt kétszer is meg kellett szakítani a meccset (Behaviour)
A Hoffenheimnek ez volt eddigi legsúlyosabb hazai veresége a Bundesligában.
febr. 29
19:08
Gyász: Székely Éva testesítette meg nekem az igazi sportembert – Szabó Tünde (She)
Mint beszámoltunk róla, 92 éves korában elhunyt Székely Éva olimpiai bajnok úszó, a Nemzet Sportolója. A szomorú hír hallatán korábbi klasszisaink is elbúcsúztak a legendától.
febr. 29
19:10
Nb I: sorozatban hetedjére is kikapott a Kaposvár (She)
A MOL Fehérvár FC hazai pályán sima győzelmet aratott a Kaposvári Rákóczi ellen, akiknek a harmadik gólját nem más, mint Nikolics Nemanja szerezte, aki 1776 nap után lőtt újra gólt Vidi-mezben.
febr. 29
19:15
Negatív nézőrekord dőlhetett meg az NBI-ben (444.hu)
182-en vettek jegyet az Újpest-Puskás Akadémiára.
febr. 29
19:21
Vaskos meglepetés: a ZTE Mezőkövesden nyert, a DVTK kiütötte a Bp. Honvédot (Azenpenzem)
Öt mérkőzést játszottak le délután a labdarúgó Nb I 23. fordulójából, a Ferencváros–Debrecen találkozó 19.30 órakor kezdődik.
febr. 29
19:24
Tenisz: Djokovics a dubai Atp 500-ast, Szabalenka a dohai Wta-tornát nyerte meg (She)
A férfi világranglista éllovasa, Novak Djokovics két szettben győzte le Sztefanosz Cicipaszt a Dubaiban rendezett ATP 500-as tornán, míg a dohai WTA-torna döntőjében Arina Szabalenka nyert Petra Kvitová ellen.
febr. 29
19:30
Nb I: Ferencváros–Debreceni Vsc élőben az Nso-n! (She)
Ferencváros–Debreceni VSC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 29
19:39
Tíz közte, a Veszprém simán nyert Ukrajnában (Azenpenzem)
Győzelemmel fejezte be szereplését a férfikézilabda Bajnokok Ligája csoportkörben az előző szezonban döntős Telekom Veszprém.
febr. 29
19:42
Gyász: Számítottam a szomorú hírre, mégis megrázott – Gyenge Valéria (She)
Mint beszámoltunk róla, 92 éves korában elhunyt Székely Éva olimpiai bajnok úszó, a Nemzet Sportolója. Korábbi csapattársa, Gyenge Valéria, 1952 olimpiai bajnoka – aki 1956 óta Torontóban él – a Nemzeti Sportnak elmondta, noha számított rá, nagyon megrázta a szomorú hír.
febr. 29
19:48
Ligue 1: kiütötte ellenfelét a Psg, a főszerepben Mbappé (She)
A Paris Saint-Germain hazai pályán 4–0-ra megverte a Dijont a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 27. fordulójának szombat kora esti mérkőzésén, és ezzel megerősítette helyét a tabella élén. Kylian Mbappé két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a fölényes győzelemhez.
febr. 29
19:50
Női kézi Nb I: a Vác nagyon simán legyőzte a Kisvárdát (She)
A Vác 30–19-re legyőzte a Kisvárdát a női kézilabda NB I szombati játéknapján.
febr. 29
19:51
Rendbontás a Bundesligában (Azenpenzem)
A Rhein-Neckar Arénában csak 77 percig volt foci, Rummenigge vigasztalta a Hoffenheim-tulajt.
febr. 29
19:54
Bayern: „Ennek itt a vége, elég volt!” – reagáltak a balhéra (She)
Mint beszámoltunk róla, félbe kellett szakítani a Bayern München Hoffenheim elleni bajnokiját a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójában. A bajorok most reagáltak az esetre!
febr. 29
19:56
Öttusa: Marosi Ádám megnyerte a kairói vk-versenyt (She)
Szenzációs versenyzéssel nyerte meg Marosi Ádám a kairói világkupaversenyt. A BHSE olimpiai bronzérmese legutóbb hat évvel ezelőtt nyert világversenyt.
febr. 29
20:00
Az első félidőben szerzett gólokkal verte a Fehérvár a Kaposvárt (Infostart)
A MOL Fehérvár FC az első félidőben szerzett három találatával 3-0-ra legyőzte a vendég, sereghajtó Kaposvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában.
febr. 29
20:00
A Barcelona a végjátékban gyűrte le otthon a remeklő Szegedet (She)
Veszített idénybeli utolsó Bajnokok Ligája-csoportmeccsén a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata: Juan Carlos Pastor legénysége sokáig vezetett, de végül 30–28-ra kikapott a Barcelona vendégeként szombat este.
febr. 29
20:06
Férfi kosár Nb I: felállt hátrányból a Szedeák, legyőzte a Kaposvárt (She)
A férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 20. fordulójában két, az alsóházra jó eséllyel pályázó csapat küzdött meg egymással szombat este. A Naturex-SZTE-Szedeák hazai pályán 84–82-es győzelmet aratott a Kaposvári KK felett.
febr. 29
20:08
Ebel: nyert a Fehérvár, de nem jutott be a playoffba (She)
A Fehérvár hosszabbításban ütött góllal 6–5-re nyert a Linz vendégeként az osztrák élvonalbeli profi jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának szombatra kiírt utolsó játéknapján, de közben győzött a Znojmo is, ami azt jelenti: a magyar csapat nem jutott be a playoffba.
febr. 29
20:12
Ajánló: elképesztő terv, szörfözés a sivatagban (She)
A sportágában a világ egyik legjobbjának számító Kelly Slater létrehozná második mesterséges létesítményét, mégpedig a kaliforniai sivatagban, ahol eddig legfeljebb golfversenyeket rendeztek.
febr. 29
20:18
Péni István aranyérmes puskában (Infostart)
Péni István aranyérmet szerzett a puskások versenyében a wroclawi légfegyveres Európa-bajnokság szombati napján.
febr. 29
20:18
Férfi kézi Nb I: a Gyönyös és a Balatonfüred is hozta a kötelezőt (She)
Mind a négy mérkőzés a tabellán előkelőbb helyen álló csapat győzelmével zárult a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
febr. 29
20:24
Férfi kézi Nb I: a Gyöngyös és a Balatonfüred is hozta a kötelezőt (She)
Mind a négy mérkőzés a tabellán előkelőbb helyen álló csapat győzelmével zárult a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
febr. 29
20:30
Rp. gyorskorcsolya: októberig nem lesz vb – hivatalos (She)
A Nemzetközi Korcsolyázószövetség (ISU) már korábban jelezte, hogy március 13. és 15. között biztosan nem lesz rövid pályás világbajnokság Szöulban, ám annak lehetőségét fenntartotta, hogy máshol, illetve más időpontban rendezze meg. Szombatra az is biztossá vált, hogy a 2019-2020-as idényben már nem lesz világbajnokság.
febr. 29
20:32
Pl: bombameglepetés, a Liverpool simán kikapott a Watfordtól (She)
A Watford óriási meglepetésre 3–0-ra legyőzte a Liverpoolt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 28. fordulójában.
febr. 29
20:33
Péni megnyerte, Eb-győztesként megy az olimpiára (Azenpenzem)
A wroclawi, 10 méteres sportlövő Európa-bajnokságon szombaton Péni István nyerte meg a férfilégpuska döntőjét, ami igencsak jó előjel a tokiói olimpia előtt.
febr. 29
20:36
Bundesliga: óriási potyagólt kapott a leendő Bayern-kapus (She)
Sorozatban a hatodik bajnokiján maradt nyeretlen a Schalke, amely 3–0-ra kikapott a Kölntől a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójában.
febr. 29
20:45
Férfi kézi BL – Tíz góllal nyert a Veszprém (Behaviour)
Az együttes 32-22-re győzött szombaton az ukrán Motor Zaporizzsja otthonában.
febr. 29
20:45
Megtört a nagy sorozat: kikapott a Liverpool (Azenpenzem)
Az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a Watford 3-0-ra legyőzte a Liverpoolt. Jürgen Klopp együttese tehát elszenvedte első vereségét a bajnoki idényben.
febr. 29
20:48
Erste Liga: egy lépésre az elődöntőtől a címvédő Ftc (She)
A címvédő Ferencváros 4–1-re győzött a Fehérvári Titánok otthonában a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjének negyedik mérkőzésén, így egy győzelem választja el az elődöntőbe jutástól.
febr. 29
20:54
Megőrül a világ ezért a lányért: Beyoncé-számokra ilyet még sose csinált senki (Ripost)
Ismét egy tornászlányért rajong a világ, aki majdnem tökéletes gyakorlatsort mutatott be.
febr. 29
20:56
Törött vállal indult a versenyen a sportolónő, ekkor durvult el a helyzet (Ripost)
A 27 éves Laura Kenny vállát meg kellett volna műteni, de ő inkább a verseny mellett döntött.
febr. 29
21:00
Síugró-vk: egyéniben osztrák, csapatban német siker Lahtiban (She)
A finnországi Lahtiban északisí-hétvégét tartanak, azaz síugró, sífutó és északiösszetett-világkupa versenyeket is rendeznek. Az egyéni síugró versenyen Stefan Kraft győzött, csapatban azonban a németek állhattak a dobogó legfelső fokára. A hazai szurkolók sífutásban örülhettek, hiszen a férfiak 15 km-es távját Iivo Niskanen nyerte, míg a nőknél 10
febr. 29
21:06
Női kosár Nb I: a Szekszárd idegenben győzte le a Ceglédet (She)
A Szekszárd a Cegléd vendégeként aratott 15 pontos győzelmet a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
febr. 29
21:09
Őszig nem rendezik meg a rövidpályás gyorskorcsolya vb-t (Azenpenzem)
.

Keresés