2020. május 20. szerda

máj. 20
12:51
Serie A: a játékosok négy hét felkészülési időt kérnek a rajtig (She)
Az Olasz Labdarúgók Uniójának vezetője szerint négyhetes teljes felkészülés szükséges ahhoz, hogy a játékosok ne legyenek kitéve a sérülés magas kockázatának a Serie A újraindulásakor.
máj. 20
13:09
Átigazolások: sokba kerülhetnek az ingyen érkező játékosok (She)
A gazdasági nehézségek miatt sok klub átalakíthatja az átigazolási politikáját, miközben igazi klasszisokat is lehet most találni a szerződésük alól felszabaduló futballisták között – ám az ingyen érkező sztárok igencsak megterhelhetik a költségvetést.
máj. 20
13:15
Tenisz: Konta Johanna is az egyenlő díjazás mellett áll (She)
A britek első számú női teniszezője szerint akkor lehet szó a profi tornákat felügyelő női (WTA) és férfi (ATP) szervezetek összeolvasztásáról, ha majd mindkét nemnél egyenlőek lesznek a pénzdíjak.
máj. 20
13:21
Férfi kézilabda: Szegedről szerettem volna visszavonulni – Zubai Szabolcs (She)
Zubai Szabolcs úszónak készült, olimpikon akart lenni és Szegedről szeretett volna visszavonulni. Mint beszámoltunk róla, a 211-szeres válogatott beálló kislánya születése után, 36 évesen felhagy a játékkal.
máj. 20
13:33
Felkészülés: a Puskás Afc két góllal megverte a Budafokot (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC hazai pályán Plsek és Golgol találataival 2–0-ra legyőzte felkészülési mérkőzésen az NB II-t másodikként záró Budafokot.
máj. 20
13:35
Ökölvívás: Tyson Fury már nem a hírnévért bokszol (She)
A profi nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury azt mondta, hogy már nem a hírnévért, a pénzért vagy a címekért bokszol, hanem azért, mert a ringbe lépve „mentálisan boldognak” érzi magát.
máj. 20
13:51
Guminők miatt büntethetik meg a focicsapatot (Ripost)
Pénzbírság vagy akár pontlevonás is várhat az FC Szöul labdarúgócsapatára, miután a liga fegyelmi bizottsága vizsgálatot indított a klub ellen. A csapattagok felfújható guminőket helyeztek el a lelátókon a zárt kapus mérkőzésen.
máj. 20
14:06
Csúnya vagyok, kövér és kopasz – mondja Tyson Fury, aki ebben a szellemiségben már szájmaszkot is árul (BorsOnline)
Új bizniszbe vágott bele a nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Tyson Fury, aki saját márk
máj. 20
14:24
Átigazolások: sokat érhetnek az ingyen érkező játékosok (She)
A gazdasági nehézségek miatt sok klub átalakíthatja az átigazolási politikáját, miközben igazi klasszisokat is lehet most találni a szerződésük alól felszabaduló futballisták között.
máj. 20
14:42
Ellopták a fejfát Wichmann Tamás sírjáról (444.hu)
A februárban elhunyt legendás kenus fia nem tesz feljelentést, de várja, hogy az elkövető visszategye a keresztet a helyére.
máj. 20
14:54
Ez gyalázat, megrongálták Wichmann Tamás sírját (Ripost)
A februárban elhunyt sportoló fia, Ákos a Facebookon számolt be a felháborító esetről.
máj. 20
15:00
Női kézi: Gyurka Jánosnak nem lesz ismeretlen a közeg Óváron (She)
Nyolc év után ülhet újra női NB I-es kézilabdacsapat kispadján a játékosként vb-ezüstérmes Gyurka János, akinek nem lesz ismeretlen a közeg.
máj. 20
15:12
Bajzát Péter: cigányzenészek, pereskedés és a csodás mesterötös (She)
A kétszeres gólkirály Bajzát Péter megannyi emlékezetes pillanatot tudott felidézni, örömtelit és kevésbé kellemeset egyaránt.
máj. 20
15:30
F1: Vettel remek pilóta, és minden feltételnek megfelel (She)
A legújabb sajtóhírek szerint a Daimler Sebastian Vettel szerződtetése mellett kardoskodik, ám a csapatfőnök, Toto Wolff inkább a saját versenyzőire, illetve a Mercedes-nevelésű George Russellre összpontosít.
máj. 20
15:36
Bayern: véget ért a huzavona, Neuer hosszabbított (She)
A Bayern München labdarúgócsapata a hivatalos oldalán tudatta, hogy Manuel Neuer 2023. június 30-ig meghosszabbította szerződését a klubbal.
máj. 20
15:39
Megrongálták Wichmann Tamás sírját a Farkasréti temetőben (Behaviour)
A februárban elhunyt legendás sportoló nyughelyének keresztjét lopták el. Fia május végéig várja, hogy a kegyeletsértő tettes visszavigye azt.
máj. 20
15:48
Tenisz: Babos Tímea már alig várja a hétvégi tornát (She)
Péntektől vasárnapig rendezik meg a Nemzeti Edzésközpontban a Budapest-kupa teniszcsapatversenyt, amelyen a legjobb magyar profik vesznek részt. Az eseményt megelőző sajtótájékoztatón – amelyet a járványhelyzet miatt a szabad ég alatt tartottak meg – Babos Tímea elmondta, hogy ugyan korainak tartja a versenyt a leállás után, de remek kezdeményezésr
máj. 20
16:09
Az Egyesült Államok elnöke lenne a világ legjobb női futballistája (Infostart)
A jelen első számú női labdarúgója – egyebek mellett a legutóbbi világbajnokság első számú sztárja – Megan Rapinoe régóta Donald Trump elnök heves kritikusa. Most nem kevesebbet jelentett be, mint hogy elképzelhetőnek tartja, hogy egyszer versenybe száll az Egyesült Államok első számú közjogi méltóságának megszerzéséért.
máj. 20
16:12
A Mercedes egyelőre nem tárgyal Vettellel (Behaviour)
Toto Wolff, a világbajnoki címvédő Forma-1-es Mercedes csapatfőnöke egyelőre kizárta annak a lehetőségét, hogy a négyszeres vb-győztes Sebastian Vettellel folytassanak tárgyalásokat.
máj. 20
16:14
Fucsovics: nem álltam le, száz százalékot akarok nyújtani a Budapest Kupán (Behaviour)
Babos Tímea, bár kicsit korainak érzi, örül, hogy részese lehet a péntektől vasárnapig tartó versenynek, amelyet a nézők a tévéképernyőn keresztül követhetnek.
máj. 20
16:18
Inter: az argentin kapitány szerint Lautarónak a Barcában a helye (She)
Lionel Scaloni, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elismerte: a nemzeti csapat érdekét az szolgálná, ha az Internazionale csatára, Lautaro Martínez a Barcelonába szerződne, amelyben jobb összhang alakulhatna ki közte és Lionel Messi között.
máj. 20
16:24
Atlétika: Szemerei Leventének a vaddisznók fújtak hátraarcot (She)
Az előző év legjobb junior férfi atlétájának választott 3000 méteres akadályfutó, Szemerei Levente önkéntes elhatározásból leszimulálta a koronavírus-járvány miatt eltörölt 10 km-es országos bajnokságot, és annak ellenére is új egyéni csúcsot teljesített, hogy út közben vaddisznók állták az útját.
máj. 20
16:30
Michael Schumacher direkt keresztbe tett Nico Rosbergnek? (ATV)
A két egykori csapattárs nem voltak a legjobb barátok: Rosberg állítása szerint mindig minden Schumacher körül forgott, ő volt az Isten, akin kívül senki nem számított.
máj. 20
16:36
Mtk: Kanta József szerződést hosszabbított (She)
Az NB II-ből feljutó, így a 2020–2021-es idényt az NB I-ben kezdő MTK Budapest a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évvel meghosszabbította Kanta József szerződését.
máj. 20
16:38
Légiósok: lehet, hogy Langék mégis bajnokok lesznek (She)
Öt nappal ezelőtt döntött a Ciprusi Labdarúgó-szövetség a bajnokság félbeszakításáról, és akkor arról számoltunk be, hogy a Lang Ádámot foglalkoztató Omonia Nicosia zárt az élen, és indulhat a BL-ben, és hogy a szövetség valószínűleg nem hirdet bajnokot, ám az Omonia magyar válogatott védőjének ezzel éppen ellenkező információi vannak.
máj. 20
16:48
Bvb: még egy évet hosszabbított a BL-döntős csapat alapembere (She)
Újabb egy évvel meghosszabbította Lukasz Piszczek szerződését a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának vezetősége – jelentette be a Bundesligában második helyen álló klub a hivatalos honlapján.
máj. 20
16:51
Kammerer párostársa szeptemberig nem versenyezhet (Infostart)
Az Infostart.hu is beszámolt korábban arról, hogy Gál Péter kajakozót – aki Kammerer Zoltánnal párban készült a tokiói olimpiára – a kijelölt gyalogátkelőhelyen elütötte egy személyautó. A sportoló Borsnak nyilatkozott állapotáról.
máj. 20
16:54
Koronavírus: fokozottan veszélyeztetettek a sportolók (She)
Öt sportág 290 élsportolójánál 29 pozitív mintát talált a Lacza Zsombor vezette kutatócsoport a Testnevelési Egyetemen (TE). Az öt sikersportág válogatottjain elvégzett kutatás kimutatta: a profi sportolók az egészségügyi dolgozók után a legveszélyeztetettebb társadalmi csoport Magyarországon, és vélhetően világszerte is.
máj. 20
17:12
Bvb: még egy évet marad a BL-döntős csapat alapembere (She)
Újabb egy évvel meghosszabbította Lukasz Piszczek szerződését a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának vezetősége – jelentette be a Bundesligában második helyen álló klub a hivatalos honlapján.
máj. 20
17:18
Koronavírus: hamarosan újraindul a lovassport idehaza (She)
Ugyan „zárt kapuk mögött”, de hamarosan újra versenyeket rendez a Magyar Lovassportszövetség.
máj. 20
17:24
Lesen vagyunk: az első meccsektől az utolsó táncig (She)
A múlt hét végén útjára indult a Bundesliga, miközben több helyen még mindig bizonytalan a folytatás. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) főleg erről beszélt, illetve szóba került, hogy mekkora érdeklődés övezte a német újrakezdést itthon, illetve milyen nézettséget hozott néhány másik országban. Zárásképp azokról a sportfilmekr
máj. 20
17:27
Kiderült, melyik angol futballklubot érinti legmélyebben a koronavírus-tesztelés (Infostart)
A Premier League kedden tudatta, hogy az első tesztelési körben összesen hat személy koronavírus-tesztje pozitív eredményt hozott.
máj. 20
17:30
Hogyan válhatna meghatározó szereplővé az NB I térségünkben? (She)
Már korábbi blogbejegyzéseimben is finoman utaltam rá, hogy amennyiben a magyar csapatok a lehető legkisebb veszteséggel jönnek ki a koronavírus okozta válságból, úgy akár előnyükre is fordíthatják a kialakult helyzetet. Erre utalt nem rég Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség újraválasztott elnöke is, miközben több jele van annak, hogy a mag
máj. 20
17:36
NB I: csapatonként 40 millióba is kerülhet az egészségvédelem (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége nyolc pontban határozta meg a tavaszi szezon szombati folytatása előtt azokat a kötelezettségeket, amelyeket a járványügyi helyzetben a kluboknak vállalniuk kell az egészségügyi kockázatok minimalizálása érdekében. A ZTE sportigazgatójával, Sallói Istvánnal az előírások betartásáról, betarthatóságáról,
máj. 20
17:48
Belgium: Storck bekerült a top 3-ba az év edzője szavazáson (She)
A Sport/Voetbalmagazine által meghirdetett szavazáson az FC Bruges-zsel aranyérmet nyerő Philippe Clementet választották meg a legjobb edzőnek a belga labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) mögöttünk hagyott idényében, míg a Cercle Bruges-t az élvonalban tartó Bernd Storck a harmadik helyen végzett a voksoláson.
máj. 20
17:54
Hamarosan újra indul a lovassport Magyarországon (HírTV)
Ugyan "zárt kapuk mögött", de hamarosan újra versenyeket rendez a Magyar Lovassport Szövetség.
máj. 20
18:00
PL: „Mintha kísérleti nyulak vagy patkányok lennénk” (She)
Kísérleti patkányokként kezelik a labdarúgó Premier League csapatainak játékosait Danny Rose, a Newcastle United védője szerint.
máj. 20
18:06
Csupasport: kollégánk fogyása, lemondások nélkül (She)
Ne szépítsük, kövér volt. Vidám fickó, aki sohasem utasította vissza a jó falatokat, de aztán eljött a pillanat, amikor majdnem halálra ijedt, s eldöntötte, változtat az életén.
máj. 20
18:12
La Liga: 39 évesen befejezte az Athletic Bilbao legendája (She)
Bejelentette visszavonulását Aritz Aduriz, az Athletic Bilbao legendás labdarúgója.
máj. 20
18:51
Mégis marad a Bayernnél a csapat egyik kulcsjátékosa (Infostart)
Manuel Neuer, a német nemzeti válogatott és Bayern München első számú kapusa 2023-ig meghosszabbította a klubjával kötött szerződését.
máj. 20
19:06
Fft: Zsák Károly, aki a kapusok között is őrült volt (She)
Törött kar, amputált ujj, ájulás a gólvonalon és idegroham egy kapott góltól – a századelő klubjához hű csodakapusa Grosics példaképe is volt.
máj. 20
19:08
Felkészülés: két tizenegyes, két gól – paksi győzelem Újpesten (She)
A Paks két korai tizenegyesgólnak köszönhetően 2–1-re legyőzte idegenben az Újpestet a két NB I-es labdarúgócsapat szerda délutáni felkészülési mérkőzésén.
máj. 20
19:10
Kosárlabda: marad Körmenden a válogatott center (She)
A következő idényben is az Egis Körmend férfi kosárlabdacsapatát erősíti majd Tóth Norbert, a magyar válogatott centere.
máj. 20
19:12
PL: edzésbe állt a Liverpool és a Manchester United (She)
Az angol labdarúgó Premier League-ben listavezető Liverpool és a Manchester United is megkezdte az edzéseket a koronavírus-járvány okozta kényszerszünetet követően.
máj. 20
19:18
Női kézi: „Végre együtt” – edzésbe álltak a Fradi játékosai (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő FTC-Rail Cargo Hungaria játékosai a koronavírus-járvány miatti hosszú kihagyás után szerdán megkezdhették az edzéseket – adta hírül a klub honlapja.
máj. 20
19:30
Tour de France: négy évre eltiltottak egy korábbi szakaszgyőztest (She)
Pozitív doppingtesztje miatt négy évre eltiltották a Tour de France-on korábban szakaszt nyerő országúti kerékpárost, Jarlinson Pantanót – jelentette be szerdán a nemzetközi szövetség (UCI).
máj. 20
19:36
Nfl: a Patriots hosszabbított háromszoros bajnok védőjével (She)
A profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New England Patriots szerződést hosszabbított háromszoros Super Bowl-győztes védőjével, Patrick Chunggal.
máj. 20
19:38
Chelsea: Giroud marad, egy évvel hosszabbított (She)
A Chelsea érvényesítette az Olivier Giroud szerződésében foglalt opciót, és egy évvel meghosszabbította a világbajnok francia támadó idén nyáron lejáró megállapodását – olvasható a londoni futballklub hivatalos honlapján.
máj. 20
19:42
Tour: négy évre eltiltottak egy korábbi szakaszgyőztest (She)
Pozitív doppingtesztje miatt négy évre eltiltották a Tour de France-on korábban szakaszt nyerő országúti kerékpárost, Jarlinson Pantanót – jelentette be szerdán a nemzetközi szövetség (UCI).
máj. 20
20:09
Négylábú kapus tarol az interneten (Ripost)
Képtelenség gólt lőni ennek a szédületesen védő macskának.

Keresés