2020. május 20. szerda

máj. 20
20:11
Koronavírus-tesztek: veszélyben az élsportolóink, 29 minta pozitív (Ripost)
Sikersportágaink sztárjait tesztelték: úszókat, birkózókat, kajak-kenusokat, vívókat. Az élsportolóké az egészségügyi dolgozók után a legveszélyeztetettebb társadalmi csoport. A népességéhez képest százszoros az átfertőzöttségük.
máj. 20
20:18
Belgium: volt horvát válogatott lett Bölöni utódja Antwerpenben (She)
Megtalálta Bölöni László utódját a belga élvonalbeli Royal Antwerp labdarúgócsapatának vezetősége: a korábbi horvát válogatott Ivan Leko két idényre szóló szerződést kötött a Jupiler League legutóbbi kiírásában negyedik helyen végző együttessel.
máj. 20
20:36
Jégkorong: változatlanul a szlovák ligával számol a Dvtk elnöke (She)
A DVTK Jegesmedvék elnöke, Egri István változatlanul reméli, nem lesz akadálya, hogy a csapat a szlovák jégkorongligában szerepeljen a következő idényben.
máj. 20
20:38
Tokió 2020: jövőre halasztották a 3x3-as selejtezőtornákat (She)
A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) a jövő évre halasztotta az idén tavaszra tervezett két olimpiai selejtezőtornát a 3x3-as szakágban.
máj. 20
20:40
Ahogy mi megéltük: „Az éj leple alatt szöktettek ki otthonról” (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 39. részben újabb olvasói történetet osztunk meg. Zolnai András arról mesél, melyik meccs ért annyit, hogy az akkori barátnője rosszallása ellenére, az éj leple alatt szökött meg otthonról, hogy Olaszország felé vegye az irányt. És miként volt segíts
máj. 20
20:54
Atlétika: szeptemberben rendezik a hagyományos ostravai versenyt (She)
Szeptember elején kerül sor a nagy múltú ostravai nemzetközi atlétikai viadalra, a Golden Spike-ra.
máj. 20
21:12
Eurofutball: a Bate rangadót nyert, 4 pont az előnye az élen (She)
A BATE Boriszov 3–1-re nyert a címvédő Dinamo Breszt vendégeként a fehérorosz labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának szerdai mérkőzésén, ezzel négy pont előnyre tett szert a tabella élén a második helyezett Zogyino előtt.
máj. 20
21:18
Sportkonferencia: Babos, Gulácsi, Szilágyi és mások az újrakezdés örömeiről (She)
Nagyszabású, szinte minden területet érintő élő online konferenciát rendezett Hogyan tovább, magyar sport? címmel szerdán az utanpotlassport.hu szerkesztősége az MSÚSZ Nagy Béla-programjának támogatásával a koronavírus-járvány hatásairól, a szakmai és gazdasági kilátásokról. Az internetes eseményen előadást tartott többek között Szabó Tünde sportér
máj. 20
21:20
Dánia: Bendtner bevallotta, rengeteg pénzt elveszített pókeren (She)
Nicklas Bendtner, az Arsenal labdarúgócsapatának korábbi csatára a saját valóságshow-jában vallott arról, hogy 19 éves kora óta rengeteg pénzt elveszített már pókeren.
máj. 20
21:36
Bundesliga: gyászszünet a járvány áldozatainak emlékére (She)
A német labdarúgó-bajnokság első és másodosztályának következő két fordulójában a mérkőzések előtt egyperces gyászszünettel emlékeznek a koronavírus-járvány áldozataira.
máj. 20
21:48
Haaland – a csatár, akire minden együttesnek szüksége van (She)
A Marca a napokban újra elővette napjaink egyik legígéretesebb támadóját, Erling Haalandot, és elemzésében mutatta be, hogy miért a Dortmund 19 éves csatára az, akire minden csapatnak szüksége van.
máj. 20
22:06
Serie A: augusztus 20-ig be kell fejezni a bajnokságot (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) szerdán augusztus 20-i határidőt szabott meg a bajnokság befejezésére.
máj. 20
22:15
Döntöttek a Fradinál, ez vár a bérletes szurkolókra (Ripost)
A koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött folytatódik a labdarúgó NB I. A Ferencvárosnál döntöttek a bérletesek sorsáról.
máj. 20
22:36
Korcsmár új célokat keres; A BL-címvédő is edz (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
máj. 20
23:06
Csütörtöki sportműsor: Grasshoppers–Ftc, Real Madrid–Barcelona (She)
Csütörtökön a lósport szerelmesei örülhetnek élő közvetítésnek, felvételről látható a Ferencváros negyedszázaddal ezelőtti svájci BL-csoportmeccse, valamint négy El-találkozója is, továbbá képernyőre kerül a Real Madrid–Barcelona rangadó és a manchesteri derbi is.
máj. 20
23:08
Életben maradás – Csinta Samu publicisztikája (She)
A különutasságnak annyi, a feltámadás elé már csak a vírus állíthat akadályokat. Mi más, kérdezhetne vissza bárki értetlenkedve, hiszen eddig i...
máj. 20
23:10
Zsenik útja – Vincze András jegyzete (She)
Igazi, élettel teli futball híján nem kell csodálkozni azon, hogy a statisztikáké, felméréseké a terep (pontosabban a gyep), így cseppet sem me...
máj. 20
23:18
Ronaldo új frizurával jelentkezett, szerelme szépen elintézte őt (Ripost)
Maximálisan a párjára bízta magát Cristiano Ronaldo, a Juventus labdarúgója.
máj. 20
23:24
Barcelona: tiki-taka az edzésen, Messiék így tartanak labdát 4 a 2 ellen (She)
Ahogy az az FC Barcelonánál szokás, a klub médiacsapata minden edzésről feltölt egy rövid, négy-öt perces videót az egyesület hivatalos YouTube-csatornájára. A szerdai napról is felkerült a világhálóra egy felvétel, ezen megtekinthetjük, hogyan zajlik a katalán sztáralakulat edzőközpontjában az öltözők fertőtlenítése, valamint azt is, hogy Lionel M

Keresés