2020. május 8. péntek

máj. 8
10:57
Póthelyszínekben is gondolkodnak a Forma-1 irányítói (HírTV)
"Minden lehetőséget" megvizsgálnak a teljes mértékben átalakítandó naptár megalkotása során.
máj. 8
11:00
Brazília: 38 pozitív koronavírusteszt egyetlen klubnál – hivatalos (She)
38 koronavírus teszt is pozitív lett a Flamengónál – számolt be hivatalos közleményben a klub. A brazil csapatnál a játékosok mellett azok hozzátartozóit és minden alkalmazottat, összesen 293 főt teszteltek, miután múlt héten elhunyt a Jorginho, az együttest majd 40 éven át szolgáló masszőr.
máj. 8
11:03
Eldőlt, szokatlan időpontban rendezik a Fradi-Újpest rangadót (Ripost)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kijelölte az OTP Bank Liga 26-31. fordulójának részletes programját.
máj. 8
11:06
F1: új helyszínek jöhetnek a bajnokság megmentéséért (She)
A Formula–1 ügyvezetője, Chase Carey megerősítette, olyan pályákon is versenyezhetnek, amelyek nem szerepeltek az eredeti versenynaptárban, ám azt is hozzátette, továbbra sem kizárt, hogy végül nem tudnak bajnokságot rendezni.
máj. 8
11:08
RB Leipzig: hosszabbított a német válogatott játékos (She)
Meghosszabbította 2024-ig válogatott labdarúgója, Lukas Klostermann szerződését az RB Leipzig.
máj. 8
11:24
Jégkorong: két kapusával is hosszabbított az FTC (She)
Az FTC jégkorongcsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Arany Kristóf és Nagy Gergely szerződését.
máj. 8
11:36
Misztikus mezszámok, 20: Gólok aranyérmekbe öntve (She)
Ki ne akart volna a grundon azonosulni a kedvencével? Mezszín, mezszám és név – ma ezek a kötelező alapok. Amikor az angol szövetség 1939-ben kötelezte a csapatokat a mezek számozására (először Angliában 1924-ben tűntek fel számok a játékosok hátán), illetve épp 70 évvel ezelőtt, 1950-ben először volt mezszám a világbajnokságon, elengedte a követ a
máj. 8
11:36
Újabb modell akadt LeBron James horgára – szexi fotók (BorsOnline)
Megint félrelépett LeBron James, akit a tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legkiemelkedőbb egyéniségének tartanak. Ezúttal egy 23 éves modell keveredett az ágyába.
máj. 8
11:39
Póthelyszínek jönnének a Forma–1-ben (Infostart)
Jól állnak az európai versenynaptár újraírásával, dupla futammal indítanának, és utána igyekszenek minél több futamot rendezni.
máj. 8
11:54
Gyorskorcsolya: terápiára kötelezték az olimpiai bajnokot (She)
Szexuális zaklatás miatt terápiára kötelezték Lim Hjo Dzsunt, a dél-koreaiak olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázóját.
máj. 8
11:56
mikor Adriano góljától megőrült a kommentátor (She)
„Ha nincsenek a sérülések, ha fejben erősebb, ha máshogy alakul…” – általában ezek a mondatok kerülnek elő a legtöbbször, mikor Adriano a téma. De sokan elfelejtik, hogy bár valóban rengeteg minden hátráltatta a brazil csatárt, azért így is sokszor tudott maradandót alkotni. Most pályafutása talán legszebb találatára emlékezünk.
máj. 8
12:06
Férfi kézilabda: Chema még nem írt alá a Benficához (She)
A férfiválogatott másodedzője, Chema Rodríguez a Nemzeti Sportnak elárulta, még nem tudja, felhagy-e aktív játékos-pályafutásával. A francia másodosztályban szereplő Saran 40 éves irányítójával felidéztük az elhíresült öltözői beszédét is.
máj. 8
12:06
Koronavírus: Baj van az olaszoknál, fertőzöttek a focisták (Ripost)
Újra elkezdődtek az edzések, de a teszt után sokan karanténba kerültek.
máj. 8
12:18
Nfl 2020, Alapszakasz (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2020-as alapszakaszának menetrendje – 1–10. forduló.
máj. 8
12:20
Nfl 2020, Alapszakasz – 2 (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2020-as alapszakaszának menetrendje – 11–17. forduló.
máj. 8
12:22
Nfl 2020, A Csoportok Állása (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2020-as szezonjának divíziónkénti állása. Minden csoportból továbbjutott az első helyen végző, továbbá a konferenciákból még három-három csapat a legjobb győzelem–vereség mutató alapján, így összesen 14 együttes jut be a rájátszásba. Itt az első körben az első kiemelt pihen, a 2. kiemelt a
máj. 8
12:24
Nfl 2020, A Konferenciák Állása (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2020-as szezonjának konferenciánkénti állása. Minden csoportból továbbjutott az első helyen végző, továbbá a konferenciákból még három-három csapat a legjobb győzelem–vereség mutató alapján, így összesen 14 együttes jut be a rájátszásba. Itt az első körben az első kiemelt pihen, a 2. k
máj. 8
12:24
Kerékpár: motiválják a fiatal riválisok Parti Andrást (She)
Fiatal hazai riválisai motiválják a háromszoros olimpikon hegyikerékpáros Parti Andrást.
máj. 8
12:26
Nfl 2020, A Rájátszás Menetrendje (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság 2020-es rájátszásának menetrendje. Minden csoportból továbbjutott az első helyen végző, továbbá a konferenciákból még három-három csapat a legjobb győzelem–vereség mutató alapján, így összesen 14 együttes jut be a rájátszásba. Itt az első körben az első kiemelt pihen, a 2. kiemelt a hetedikkel találko
máj. 8
12:36
Labdarúgás: 20 millió eurós ajánlat érkezhetett Szoboszlai Dominikért (She)
Amennyiben a RB Salzburg elfogadná az AC Milan által a Tuttosport szerint tett 20 millió eurós ajánlatot, úgy a 19 éves Szoboszlai Dominik lehetne minden idők legdrágább magyar labdarúgója.
máj. 8
12:42
Bundesliga: „Remélem, a játékosok már gyakorolják a koronás gólörömöt” (She)
Az eddigiektől eltérő gólörömre is számít a Bundesliga jövő szombaton elrajtoló folytatásában Christian Seifert, a Német Labdarúgó Liga (DFL) elnöke.
máj. 8
13:06
Ökölvívás: milliós ajánlatokkal csábítanák vissza Tysont (She)
Dollármilliókat ígérő ajánlatokat kapott a nehézsúlyú ex-világbajnok Mike Tyson kevéssel azután, hogy bejelentette: 53 évesen újrakezdte az edzéseket és kész megint szorítóba lépni.
máj. 8
13:08
Nfl: a Texans ellen kezd a bajnok, Brees–Brady a nyitányon! (She)
Magyar idő szerint péntek hajnalban elkészítették a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2020-as idényének menetrendjét. Ha a koronavírus-járvány nem szól közbe, akkor a bajnok Kansas City Chief szeptember 11-re virradóra a Houston Texans elleni hazai rangadóval nyitja az idényt, az első fordulóban pedig összecsap egymással Drew Brees
máj. 8
13:24
Nba: feltörték az Mvp közösségi oldalait és bankszámláit (She)
Ismeretlen tettesek feltörték az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Milwaukee Bucks sztárjának, Jannisz Antetokunbónak a közösségi oldalait és bankszámláit.
máj. 8
13:26
NB II: nem kíván tovább pereskedni a Siófokon bántalmazott ETO-szurkoló (She)
Még nem született jogerős döntés Horváth Tibor ügyében – számolt be róla a Kisalföld. Az ETO FC Győr szurkolója augusztusban azt állította, a Siófok elleni idegenbeli NB II-es mérkőzésen a hazai klub biztonsági emberei megverték, ezért feljelentést tett.
máj. 8
13:36
Szexpartija óta zaklatják a Manchester City sztárját (BorsOnline)
Teljesen kikészült a Mancheser City focistája, Kyle Walker, miután nyilvánosságra ke
máj. 8
13:48
Nfl: elképesztő videót posztolt a horrorsérülést szenvedő sztár (She)
Kiposztolt egy videót a közösségi oldalára az az Alex Smith, aki másfél éve horrorsérülést szenvedett, ami után 17-szer meg kellett operálni a lábát.
máj. 8
14:00
Asztalitenisz: Lakatos Tamás megy is, marad is (She)
A Franciaországban légióskodó, ott remek idényt záró Lakatos Tamás a következő szezonban is az Amiens-t erősíti, de közben válogatottbeli társával, Ecseki Nándorral Portóba költözik, hogy az ottani edzőközpontban tovább fejlődjön.
máj. 8
14:03
Harmincöt éve példátlan ez a magyar bravúr (Infostart)
1984-ben ezen a napon egy, a többség számára nehezen kiejthető nevű magyar városra, Székesfehérvárra figyelt az európai futballvilág.
máj. 8
14:06
FFT-filmklub: SuperClásico, avagy csótánytangó Buenos Airesben (She)
Dán romantikus vígjáték a Boca–River árnyékában.
máj. 8
14:08
Zte: mindenkinek negatív lett az első koronavírustesztje (She)
A labdarúgó NB I folytatására készülő Zalaegerszegi TE a hivatalos honlapján bejelentette, a játékosok és a szakmai stáb tagjainak koronavírustesztje negatív lett.
máj. 8
14:12
Kamion Eb: Kiss augusztus végi, szeptember eleji kezdésben bízik (She)
Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok gyorsasági kamionversenyző abban bízik, hogy augusztus végén, vagy szeptember elején elindulhat a kontinentális sorozat, amely a koronavírus-járvány miatt nem kezdődhetett el.
máj. 8
14:12
Csodás szülinapi ajándékot kapott Gulácsi Péter a feleségétől (Ripost)
Főszerepben a kapus és a kis Dominik. A magyar válogatott és az RB Leipzig Európa-klasszisa még zsiráfogolt is.
máj. 8
14:18
Mlsz: Barczi Róbert az új sportigazgató, Kiss László a női szakágvezető (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Barczi Róbertet nevezte ki új sportigazgatónak, míg a női szakág vezetésével Kiss Lászlót bízta meg.
máj. 8
14:27
Hatalmas lehetőséget kapott a neves magyar verseny (Infostart)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) a hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra a koronavírus-járvány miatt átalakított 2020-as World Tour-versenynaptárját – így a három nagy országúti kerékpáros-körverseny, a Tour de France, a Giro d’Italia és a Vuelta a Espana új időpontját is.
máj. 8
14:36
Feröer: szombaton már elrajtol a futballbajnokság (She)
Az elsők között indul újra szombaton a futballélet a Feröer-szigeteken.
máj. 8
14:42
Autósport: május 30-tól indulnak az országos bajnokságok (She)
Május utolsó hétvégéjén már lehet országos bajnoki versenyt rendezni Magyarországon autósportban – döntött pénteki ülésén a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöksége.
máj. 8
14:48
Labdarúgás: „Lesznek, akik szenvednek majd a zárt kapu miatt” (She)
Dimitar Berbatov, minden idők egyik legeredményesebb bolgár válogatott labdarúgója szerint néhány játékos teljesítményére rossz hatással lesznek a zárt kapus mérkőzések.
máj. 8
15:12
E-sport: profi bajnokság profi autóversenyzők részvételével (She)
A kamion Európa-bajnok Kiss Norbert, a túraautós Nagy Dániel, Tassi Attila és Szabó Zsolt is megméreti magát a Nemzeti SIM Ligában.
máj. 8
15:15
Stukkert fogott a sztárra a felesége, mert gruppenszexelt a bátyjával (Ripost)
Hajmeresztő családi balhé Amerikában. Az asszony bérelt lakásban kapta rajta több nővel az NFL-csillagot és a testvérét.
máj. 8
15:21
Csak mostanáig kellett izgulnia az Internek (Infostart)
A milánói Internazionale hivatalosan bejelentette, hogy tesztelte az első keret összes játékosát, s mindegyikük koronavírus-tesztje negatív lett. Így a játékosok ma edzésbe is álltak.
máj. 8
15:24
Ökölvívás: Conor McGregor kész kiállni De La Hoyával (She)
A botrányairól is elhíresült Conor McGregor, a kevert harcművészet (MMA) egyik legismertebb alakja kijelentette: kész bokszolni a korábbi profi ökölvívó-világbajnok Oscar De La Hoyával.
máj. 8
16:09
Új sportigazgatót nevezett ki az MLSZ (Infostart)
Új sportigazgató dolgozik a Magyar Labdarúgó-szövetségben, egy korábbi legenda lett a női szakbizottság vezetője. Az MLSZ a honlapján jelentette be a változásokat.
máj. 8
16:18
Szingapúr: bevonulásának halasztását kéri a riói olimpia hőse (She)
A férfi 100 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka, Joseph Schooling kérvényezte a szingapúri kormánynál, hogy a tokiói olimpia elhalasztása miatt egyelőre ne kelljen megkezdenie kötelező nemzeti szolgálatát.
máj. 8
16:18
Kórházba került, vérre van szüksége a fiatal úszónőnek, aki megdöntötte Egerszegi Krisztina rekordját (SzMo)
Matyasovszky Dalmára hosszú kezelés vár, a Magyar Úszó Szövetség véradásra kéri a 0Rh+ vércsoportú embereket.
máj. 8
16:20
Labdarúgás: Boér Gábor Hollandiában járt szakmai úton (She)
A magyar edzői kar egyik legnagyobb tehetségeként emlegetik. Békéscsabán pályaedzőből lett vezetőedző, majd szerződése lejárta után csábította a Vasas, végül Győrben kötött ki. A mindössze 37 esztendős Boér Gábor várja az újabb kihívást, ezekben a hetekben pedig minden fronton fejleszti magát.
máj. 8
16:24
Labdarúgás: a szabályalkotó testület engedélyezte a meccsenkénti öt cserét (She)
A labdarúgás szabályalkotó testülete (IFAB) pénteki közleményében jelezte, átmenetileg engedélyezi, hogy mérkőzésenként a csapatok ötöt cseréljenek.
máj. 8
16:24
Novak Djokovics spirituálisan tisztítaná a szennyezett vizet (BorsOnline)
Újabb meglepő tétellel állt elő Novak Djokovics. A szerb teniszező az emberi szellem erejét vetné be a szennyezett víz tisztítása érdekében.
máj. 8
16:36
Anglia: kiborult az örömlányokkal bulizó manchesteri védő (She)
A családját félti a Manchester City angol válogatott labdarúgója, Kyle Walker, aki a prostituált ügye után most a távolságtartási szabályokat szegte meg.
máj. 8
16:42
Király Linda még vékonyabb szeretne lenni, nem is bízza a véletlenre (BorsOnline)
Király Linda az elmúlt egy évben több mint harminc kilótól szabadult meg egy beavatk

Keresés