2010. december 17. péntek

dec. 17
0:00
Holnap érkezik a melegfront - Előzze meg a panaszokat! (WebBeteg)
Különösen a nők, az idősek, és a gyengébb immunrendszerű, más betegségekkel is küzdő személyek viselik nehezen a mostanság igen gyakran változó időjárási frontokat, de a gyerekek, sőt, az állatok is élénken reagálhatnak a változásokra. Milyen tünetekre kell számítanunk és mit tehetünk a csökkentésük érdekében? A témáról dr. Babai László, az Oxygen Medical prevenciós szakértője beszél.
dec. 17
0:09
Évvégi Facebook nyereményözön (Pazar Cuccok)
A nagysikerű Nokia-doboz nyereményjátékunk óta több mint fél év telt el, így éppen ideje volt, hogy ismét összekalapoljunk egy kisebb raklapnyi nyereményt, amit Facebook rajongóink között fogunk kisorsolni, amint elérjük a 12011 követőt. Meglévő és új fanok azonos eséllyel indulnak, de nem automatikusan. A nyeremények fotóit feltöltöttük egyesével egy Facebook galériába. Egy adott nyereményért a…
dec. 17
0:15
Elárverezték a holland királynő gyermekkori rajzait (Blikk)
dec. 17
1:30
Lista a rettegésről: hét szokatlan fóbia (HáziPatika)
Mi a közös a hajban, a virágokban, a babákban és a gravitációban? Vannak olyan emberek, akik épp ezektől az egyszerű dolgoktól rettegnek, hétköznapi tárgyak, történések váltanak ki bennük pánikreakciót. Cikkünkben hét meglepő...
dec. 17
1:33
A kés szerencsés nyertese (Chili & Vanilia)
Köszönöm szépen a türelmet, a hozzászólások feldolgozása a nagy érdeklődésre való tekintettel kicsit tovább tartott. A sorsolás megtörtént, a Wüsthof Classic 26 cm-es szakácskés szerencsés nyertese: H.Marci, aki homarciként kommentelt, férfi, 28 éves, és akinél eddig hagyományosan halászlé és rántott hal volt krumplisalátával, de most karácsonyra franciás a terv: libamáj, esetleg füstölt lazac,…
dec. 17
1:33
Tizedik lett a magyar válogatott (handball.hu)
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) Eb-szabálykönyve szerint a magyar csapat az Európa-bajnokság tizedik helyén végzett a középdöntő végeztével.
dec. 17
1:34
Egészségtelen bekapcsolt TV mellett aludni (HáziPatika)
Akár a halvány fény is képes nőstény hörcsögök agyában olyan változást előidézni, mely a depresszióhoz köthető - állítják az Ohiói Állami Egyetem kutatói.
dec. 17
1:48
Olvasnivaló: Karácsonyi receptajánló (Mindmegette)
Mint a múlt héten jeleztük, Mackós Miksa borszakértő és persze haspárti barátommal az év utolsó négy hetében ajánlunk. Mi mást is, mint ételeket és italokat - persze az ünnepek jegyében.
dec. 17
1:52
Olvasnivaló: Sütisütés gyerekekkel (Mindmegette)
A gyerekekkel való konyhai együttlét meghatározó élménye lehet nem csak az adventnek, de akár a mindennapjainknak is. Ha betartjuk a közös konyhai léthez kapcsolódó szabályokat, akkor több örömet okozhat a családi sütögetés, mint amennyi plusz munkával jár.
dec. 17
2:42
Videó: Kabát-dupla, történelmi debreceni siker és Koman-kapitány (NSO)
A Debrecen első Európa-liga győzelme után a duplázó Kabát Péter és a vendég Sampdoria magyar légiósa, Koman Vladimir értékelt az NSO Tv stábjának. Nézze meg a meccs főszereplőinek véleményét!
dec. 17
2:45
Larry King elköszön a CNN-től (Blikk)
dec. 17
3:15
Babát vár Balássy Betty! (storyonline)
A megismerkedésük első percétől tudta a házaspár, hogy egy gyermekkel szeretnék megpecsételni a szerelmüket. Ez a vágyuk pedig most valóra válik!
dec. 17
3:33
Tünde pert nyert (storyonline)
Kiszel Tünde pert nyert dr. Hyross Virág ügyvéd segítségével az egyik napilappal szemben. A bíróság több millió forintos kártérítést ítélt meg a hírességnek.
dec. 17
3:36
Az orvos válaszol: a herpes genitalis (WebBeteg)
A herpes genitalis nemi úton is terjedő vírusos betegség, mely lágyéki nyirokcsomó duzzanattal, lázzal, rossz közérzettel jár. Mivel a vírus nem tűnik el a szervezetből, az immunrendszer gyengülésekor bármikor kiújulhat.
dec. 17
3:37
Veca gyönyörű nő lett (storyonline)
Janicsák Veronika igazi felnőtt nővé érett a szemünk előtt az utóbbi hónapok során. Ezt bizonyítja az a felvétel is, melyet a Maxima címlapján láthatunk.
dec. 17
3:54
Olvasnivaló: Sütisütés gyerekekkel (Mindmegette)
A gyerekekkel való konyhai együttlét meghatározó élménye lehet nem csak az adventnek, de akár a mindennapjainknak is. Ha betartjuk a közös konyhai léthez kapcsolódó szabályokat, akkor több örömet okozhat a családi sütögetés, mint amennyi plusz munkával jár.
dec. 17
3:54
A Garancia Alapban csak 12 ezer ember nyugdíjára van pénz + videó (ATV)
Az Állami Számvevőszék ezért javasolta a kormánynak, hogy vizsgálja felül a szabályozási rendszert.
dec. 17
3:58
Olvasnivaló: Karácsonyi receptajánló (Mindmegette)
Mint a múlt héten jeleztük, Mackós Miksa borszakértő és persze haspárti barátommal az év utolsó négy hetében ajánlunk. Mi mást is, mint ételeket és italokat - persze az ünnepek jegyében.
dec. 17
4:27
Hallgatnak a kórházak a szervdonorokról (Blikk)
dec. 17
4:30
Csak 18 éves felüllieknek! Érdekes módon zenél a hölgy! (Zene)
Az ember általában az ujjaival szólaltatja meg a húros hangszereket. Igen ám, de van egy Japán nevű ország. Az ázsiai lány nem járt zenetanárhoz, mégis megoldja, hogy egy percet szakítsunk a szólójára - írja a Bors. [Dátum: 2010.12.17. 04:18]
dec. 17
4:39
Tavasszal jöhet a Széchenyi agrárkártya (Napi)
dec. 17
4:48
Ez bejön a Class FM vagy a Neo FM hallgatóinak! Was (Not Was): Walk The Dinosaur (Zene)
A Was (Not Was): Walk The Dinosaur-ja gyakran felcsendül az országos rádiókban.  [Dátum: 2010.12.17. 04:23]
dec. 17
4:48
Okostelefon a fa alá: akcióznak a mobilszolgáltatók (Pénzcentrum)
Piaci előrejelzések szerint nagy valószínűséggel a mobiltelefonok, azon belül is az okostelefonok illetve a félokostelefonok lesznek idén a karácsonyi ajándékozási lista éllovasai. Az egyes szolgáltatók különböző akciókkal készülnek a rohamra. A Pénzcentrum.hu most a különböző mobilszolgáltatók kedvezményes ajánlatait vette górcső alá....
dec. 17
4:51
Ritka sirályokat mészároltak le Új-Zélandon (Blikk)
dec. 17
4:52
Janicsák Veca drámai vallomása: "Szörnyű volt" (Zene)
Az X-Faktor legjobb női hangja a sztárchatben beszélt kieséséről és a további esélyekről is. [Dátum: 2010.12.17. 04:31]
dec. 17
5:03
Hogyan viselkedjünk egy munkahelyi bulin? (storyonline)
Liptai Claudia a TV2 Mokkájában arról beszélgetett meghívott vendégeivel, hogy miként kell felöltözni és viselkedni egy céges partin. Kiderült, egy felhőtlen buli veszélyeket is rejt magában.
dec. 17
5:03
Házi őrizetre vágyott Clyde (Blikk)
dec. 17
5:06
Karácsonyi dalok: Mennyből az angyal (Zene)
Közeleg a karácsony. Egyre gyakrabban látunk fenyőfás, Mikulásos, rénszarvasos reklámokat, és a bevásárló központok is felvették ünnepi díszüket, egyre gyakrabban hallgatunk karácsonyi dalokat, lapunkban is napról-napra mutatjuk be az ünnephez köthető zenei csemegéket. Jöjjön a Mennyből az angyal. [Dátum: 2014.12.14. 17:23]
dec. 17
5:08
Csúnyán kifigurázták az X-faktor mentorait - íme az év képe (Zene)
Oroszlán Szonja különleges meglepetéssel kedveskedett az X-Faktor stábjának.   [Dátum: 2010.12.17. 19:33]
dec. 17
5:09
Ilyen időben a kutyát sem verik ki (168 Óra Online)
Száraz, fagyos levegő tölti ki a Kárpát-medencét.
dec. 17
5:09
Nemzeti Kubatov-lista készülhet jövőre (Népszava)
Minden eddiginél több és érzékenyebb személyes adat koncentrálódhat a jelenlegi kormány hatáskörében. A különféle "védelmi intézkedések", és előírt adatszolgáltatások révén a Belügyminisztérium a rendszerváltást megelőzőnél is nagyobb információmennyiséget kezelhet az állampolgárokról.
dec. 17
5:09
A kormány házibankja lett az MFB (Népszava)
Teljes mértékben megszűnik a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) működésének átláthatósága azt követően, hogy az Országgyűlés módosította a 100 százalékban állami tulajdonban lévő pénzintézetről szóló törvényt - állítják lapunknak nyilatkozó szakértők.
dec. 17
5:15
Újabb akadályok a különadók befizetésében (Napi)
dec. 17
5:21
Kovács Áron balhézott! (Blikk)
Obszcén jelzővel illették, miközben telefonált. Pofont helyezett kilátásba
dec. 17
5:24
Mínuszok és havazás a hétvégén (HVG)
Délutántól havazás várható, az elkövetkezendő napokban maradnak a mínuszok nappal is.
dec. 17
5:24
Szíj Melinda: "Van aki megvet, és gyűlöl..." (Zene)
Szíj Melinda: ”Van aki megvet, és gyűlöl…” Szíj Melinda tisztában van azzal, hogy van, aki megveti és gyűlöli, de az emberek másik fele szereti. Mindenesetre könnyű szívvel, és boldogan tér vissza családjához. De ha őszinte érdeklődés lesz felé, akkor továbbra is szeretne adni az embereknek…  [Dátum: 2010.12.17. 05:17]
dec. 17
5:24
Amerikai sztriptízbárban kapták le a magyar modellt (NLC)
Rendhagyó fotósorozat készült Bódi Sylviről. A modellt Las Vegasban egy sztriptízbárban fényképezték le.
dec. 17
5:24
Esküvők házasság nélkül (NLC)
Mester Dóra szexoktató új sorozatában, a Heti gyorsban ezúttal az alternatív esküvőkről ír...
dec. 17
5:24
Jutalom, bónusz, 13. havi! Mennyire számíthat idén a magyar dolgozó? (Pénzcentrum)
A tavalyitól átlagosan 38 ezer forinttal magasabb 13. havi bérre és 12 ezer forinttal több év végi jutalomra számíthatnak idén a magyar munkavállalók. Beosztástól függően leszek olyan segédmunkások, akik örülhetnek, ha egyáltalán kapnak valamit, ugyanakkor a felsővezetők átlagosan 649 ezer forint jutalmat kapnak a 670 ezres 13. havijuk mellé....
dec. 17
5:24
Máris nevet változtatna a Megasztár tini énekese (ATV)
A jelenlegit túl hétköznapinak tartja a család.
dec. 17
5:26
Ha botrányos lesz a Médiahatóság, beavatkozik a kormány + videó (ATV)
Navracsics Tibor szerint azonban kell adni egy esélyt arra, hogy így próbálják meg rendezni a média viszonyait.
dec. 17
5:27
Kormánypárti hátszél az egri kórházvédőknek (Népszava)
Hatalomátvételre készülnek az egri "kórházvédők" a heves megyei fenntartású Markhot Ferenc Kórházban - a kormánypártok segítségével. Ez derül ki azokból a hangfelvételekből, amelyek a néhány éve állásukból önként távozó dolgozókból álló csoportosulás gyűléséről készültek, majd kerültek fel egy internetes oldalra. Elsőként a heol.hu hírportál adta közre a felvételeket, amelyek mintegy 50 percben…
dec. 17
5:29
Jelentősen romlott a kormány megítélése (Népszava)
Romlott a kormány munkájának megítélése és az ország közhangulata a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint. Másfélszeresére nőtt a Fidesz elutasítottsága és azoknak a száma, akik szerint rosszul állnak az ország dolgai - derült ki a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet december elején készített felméréséből.
dec. 17
5:31
Budapestnek a vörös szín áll jól (Népszava)
Egyre többen ismerik fel Magyarországon, különösen a fővárosban, hogy melyik az a párt, amelyiknek világos és támogatható a politikája, és mi van ezzel szemben a másik oldalon - mondta Molnár Zsolt, az MSZP fővárosi ügyvezető alelnöke.
dec. 17
5:33
Késnek a különadós nyomtatványok (HVG)
Legjobb esetben is hétfőn jelenik meg a Magyar Közlönyben a jogszabály, amikor már el kell készíteni a bevallásokat - számol be a Napi Gazdaság.
dec. 17
5:33
Salamon: elengedhetetlen az alkotmányos érzület (Népszava)
Ha valakiben nincs alkotmányos szellemiség, ha nem tud ellenállni a hatalommal visszaélés csábításának, akkor vissza tud élni az államfőnek adományozandó parlament-feloszlatási joggal - mondta lapunknak Salamon László, aki kedden egyedüliként állt ki az alkotmány előkészítő bizottságban a kétkamarás parlament ötlete mellett.
dec. 17
5:36
Szívinfarktusban is gyengébb a gyengébb nem (Infostart)
A cukorbaj mind a nők, mind a férfiak csoportjában a koszorúér-betegség egyik legfontosabb kockázati tényezője. Egy új, német vizsgálat tanúsága szerint viszont szívinfarktus után a cukorbeteg nők hosszú távú halálozása lényegesen rosszabb, mint a férfiaké.
dec. 17
5:39
A villalakók összefogtak Éva ellen (Blikk)
dec. 17
5:42
Halálos baleset volt a II. kerületben (HVG)
Egy férfi életét vesztette, amikor autójával balesetet szenvedett csütörtök késő este a főváros II. kerületében.
dec. 17
5:42
Vastagbélrák és végbélrák - Tünetek (WebBeteg)
A vastag- és végbélrák a tüdőrákot követően a második leggyakoribb daganat és a második leggyakoribb oka a daganatos halálozásnak is. Ráadásul az előfordulása pedig egyre gyakoribbá válik hazánkban és világszerte egyaránt. A betegségre hajlamosító tényezők jól ismertek, de feltételezhetően az elkövetkezendő években újabbakra derül fény.

Keresés