2014. március 23. vasárnap

márc. 23
15:09
Bundesliga: Kehl a Dortmundban fejezi be a karrierjét (She)
Egy évvel, 2015. június 30-ig meghosszabbította az idény végén lejáró szerződését a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának kapitánya, Sebastian Kehl.
márc. 23
15:09
Döntetlen Pármában (Metropol)
Döntetlent hozott az olasz labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának vasárnap déli mérkőzése.
márc. 23
15:24
Sportfogadás-suli: Hogyan kezeljük a sztárok hiányát? (Agroinform)
Ha NBA-re fogadunk, nagy figyelmet kell fordítanunk a sérült sztárokra - de hogyan hat ez a játékunkra?
márc. 23
15:45
Bundesliga 2.: Királyék kikaptak, Svábék a ráadásban nyertek (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 26. fordulójában Király Gábor együttese, az 1860 München otthon 1–0-ra kikapott a Kaiserslauterntől. A magyar kapus végigvédte az összecsapást.
márc. 23
16:03
DiaEuro 2014: az oroszokkal is megküzdhet Hevesi csapata (She)
Vasárnap rendezték meg a cukorbeteg labdarúgók számára kiírt, DiaEuro 2014 futsaltorna első magyar válogatóját. A népligeti Elek Gyula Sportcsarnokban összegyűlt jelentkezőket Hevesi Tamás kapitány tesztelte.
márc. 23
16:05
Videó: Bogdán Ádám elképesztő bravúrt mutatott be (She)
A Bolton Wanderers 2–2-es döntetlent játszott a Yeovil Town vendégeként az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 37. fordulójában. A boltoniaknál a magyar válogatott első számú kapusa, Bogdán Ádám védett. A 91. percben sárga lapot kapó kapus nem tehetett a gólokról, sőt, a meccs egyik legszebb jelenete is az ő nevéhez fűződik.
márc. 23
16:18
Ma este El Clásico: győzelmi kényszerben a Barça (Infostart)
A spanyol bajnokság kimenetele szempontjából akár döntő is lehet a ma esti El Clásico. A házigazda Real Madrid négy ponttal előzi meg a címvédő Barcelonát, s ha nyer, - a hátralévő fordulók ismeretében vélhető - szinte behozhatatlan előnyre tesz szert. Az este 9 órakor kezdődő összecsapás esélyese a fogadóirodák szerint a Real Madrid.
márc. 23
16:21
Ligue 1: Erdinc a nyerőcsere, udvarias vendég a Sochaux (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 30. fordulójában a Saint-Étienne hazai pályán 3–1-re legyőzte a kiesés elől menekülő Sochaux-t.
márc. 23
16:23
Rg vk: Debrecen után „helyreállt a rend”, csupa orosz elsőség (She)
A debreceni világkupa-idénynyitó után Stuttgartban folytatódott a ritmikus gimnasztikázók vk-sorozata. Az A-kategóriás világkupaversenyen a Debrecennel ellentétben most „első sorukkal” szereplő oroszok helyreállították a rendet, és nem engedtek át más országnak aranyérmet.
márc. 23
16:25
Vívó vk: ötödik a férfi kard- és a női tőrcsapat (She)
Ötödik helyen végzett vasárnap a magyar férfi kardválogatott a moszkvai, a női tőrcsapat pedig a torinói világkupaversenyen.
márc. 23
16:27
Sílövészet: végül Mäkäräinené lett a női világkupa (She)
Vasárnap Oslóban a férfiak és a nők tömegrajtos versenyével zárult a sílövők világkupa-sorozata. Előbbieknél a francia Martin Fourcade, utóbbiaknál pedig a szlovák Anastasiya Kuzmina győzött. A női világkupát végül a finn Kaisa Mäkäräinen szerezte meg.
márc. 23
16:36
Átigazolás: A PSG megszerezheti Messit - Lavezzi (Agroinform)
A Paris Saint-Germain csatára szerint klubjának nem okozna gondot megszerezni a Barcelona játékosát, Lionel Messit.
márc. 23
16:38
Karrier: Jövőre visszavonul a Dortmund csapatkapitánya (Agroinform)
Sebastian Kehl egy évvel meghosszabbította szerződését, egyúttal bejelentette, jövőre új fejezet kezdődik életében.
márc. 23
16:39
Premier League: kétgólos hátrányból nyert a Tottenham (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 31. fordulójában a Tottenham kétgólos hátrányból fordítva 3–2-re legyőzte a Southamptont.
márc. 23
16:41
NB I: Újpest-Diósgyőr élőben az NSO-n! (She)
Újpest–Diósgyőri VTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 23
16:43
Jégkorong, U18-as női vb: a mieink kikaptak a svédektől (She)
A magyar U18-as női jégkorong-válogatott 5–1-es vereséget szenvedett Svédországtól a budapesti világbajnokság nyitó napján a Jégpalotában. A mieink a négygólos vereség ellenére nem vallottak szégyent, a mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltak a riválisnak. Holnap az Egyesült Államokkal csap össze a magyar együttes 18.30-kor.
márc. 23
16:54
NBA: Öldöklés keleten, öldöklés nyugaton (Agroinform)
Az NBA vasárnapi játéknapján keleten és nyugaton is összeméri tudását a kilencedik és a tizedik helyezett.
márc. 23
16:57
Női kosár MK: a ZTE szerezte meg a 3. helyet (She)
A ZTE NKK szerezte meg a bronzérmet a női kosárlabda Magyar Kupában, miután Szmiljana Ivanovics ponterősségére (32 pont) építve 72–66-ra legyőzte az MTK-t. Ivanovics mezőnyből nem hibázott dobást, a büntetővonalról is csak egyet, így a mezőny legjobbjának bizonyult – bár az MTK-ból Dragana Svitlica (31 pont) tartotta vele a lépést.
márc. 23
16:57
Kétgólos hátrányból fordított a Tottenham (Metropol)
A Southampton ellen a 92. percben sikerült megnyerniük a mérkőzést.
márc. 23
16:59
NB II: a negyedik helyre pályázók csatája döntetlen lett (She)
A labdarúgó NB II 20. fordulójában a negyedik helyen álló Balmazújváros otthon 1–1-es döntetlent játszott az Ajkával, amely így továbbra is egy ponttal van lemaradva mai ellenfelétől a tabellán.
márc. 23
17:15
Primera División: Betis-Atlético Madrid élőben az NSO-n! (She)
Ma Spanyolországban természetesen minden az el Clásicóról, azaz a Real Madrid–Barcelona összecsapásról szól, de azért a többi csapat sem pihen. Az Atlético Madrid a Betishez utazik, és egy jókora kiütéssel akár az élre is állhatnak a „matracosok”. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 23
17:17
Serie A: a végén égett meg az Inter, ötöt vágott a Samp (She)
Az Inter a 90. percben kapott góllal 2–1-es vereséget szenvedett az Atalantától hazai pályán az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. A Sampdoria 5–0-ra diadalmaskodott a Verona ellen, míg az Udinese és a Bologna 1–0-ra nyert.
márc. 23
17:19
Eredivisie: győzelmet ért az AZ villámrajtja a PEC ellen (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 29. fordulójában az AZ Alkmaar hazai pályán 2–1-re legyőzte a PEC Zwollét. A házigazda már az első negyedóra végére kétgólos előnybe került, a szezont jól kezdő vendégek erejéből pedig csak szépítésre futotta.
márc. 23
17:30
Premier League - Kétgólos hátrányból fordított a Tottenham (Infostart)
A Tottenham 0-2-ről fordítva nyert a vendég Southampton ellen az angol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 23
17:33
Videó: az Inter még a kihagyhatatlant is kihagyta (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Inter a 90. percben kapott góllal 2–1-es vereséget szenvedett az Atalantától hazai pályán az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. Franco Brienza 1–1-es állásnál kis híján betalált a 88. percben, ám Jonathan belevetődött a lövésébe, majd a brazil játékos a másik oldalon a felső lécet találta el, a labda pedig Icardi elé pattant, aki két…
márc. 23
17:35
Bundesliga: későn ébredt a Nürnberg, fontos frankfurti siker (She)
A német labdarúgó Bundesliga 26. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén az Eintracht Frankfurt 5–2-es győzelmet aratott a Nürnberg otthonában, így távolabb került a veszélyes zónától. A Nürnberg vereségével a 17., kieső helyen áll.
márc. 23
17:48
VB 2014: Pogba csak a győzelemmel lenne elégedett Brazíliában (Agroinform)
A Juventus fiatal csillaga nem szeretne találgatásokba bocsátkozni jövőjéről.
márc. 23
18:24
Kajak-kenu Európa-bajnokságra pályázhat Magyarország (Infostart)
A hétvégén Budapesten tartotta ülését az Európai Kajak-Kenu Szövetség (ECA) elnöksége, az eseményen a magyarok a 2018-as Európa-bajnokság rendezésének lehetőségeiről is egyeztettek a testület vezetőivel.
márc. 23
18:24
NB III: a DVSC-DEAC kikapott a Loki éllovas fiókcsapatától (She)
A labdarúgó NB III 20. fordulójában keleten a Létavértes és a Putnok is idegenben nyert, míg a Középcsoportban csak hazai sikerek születtek vasárnap. A Nyugati csoportban a Diósd otthon ikszelt az Újbudával.
márc. 23
18:24
Német foci: Klopp csúnyán leszólta Sammert (Agroinform)
A Borussia Dortmund edzője, Jürgen Klopp szerint Mathias Sammernek semmi köze a Bayern München sikereihez.
márc. 23
18:26
NB I: Kétgólos sikerrel javított az Újpest (Agroinform)
Az Újpest 2-0-ra verte otthon a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának vasárnapi meccsén.
márc. 23
18:42
Labdarúgó NB I - Az Újpest magabiztosan verte a DVTK-t (Infostart)
Az Újpest hazai pályán magabiztos, 2-0-ás győzelmet aratott a Diósgyőr ellen vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában.
márc. 23
18:42
Ausztria: Gulácsival a kapuban, óriási fölénnyel bajnok a Salzburg (She)
Már március 23-án, a 28. forduló után bajnokot avattak az osztrák labdarúgó Bundesligában: a kapuban Gulácsi Péterrel felálló Red Bull Salzburg 5–0-ra győzött a Wiener Neustadt ellen, így 70-re növelte pontjainak számát. A második helyen álló Grödig 27 pontos, ledolgozhatatlan hátrányban van.
márc. 23
18:44
Férfi kézi EHF-kupa: a Szeged simán kikapott Nantes-ban (She)
A férfi kézilabda EHF-kupa csoportkörének ötödik fordulójában a Pick Szeged sima vereséget szenvedett a francia Nantes vendégeként. Juan Carlos Pastor csapata hiába kezdett jól a mérkőzésen, az első félidő közepén átvette az irányítást a házigazda, amely 15–10-es félidő után 31–23-ra nyert.
márc. 23
19:00
Női kosár MK: a Sopron elleni diadallal kupagyőztes a PEAC (She)
A PEAC-Pécs nyerte meg a női kosárlabda Magyar Kupát, miután 65–61-re legyőzte az Uniqa Euroleasing Sopront a székesfehérvári fináléban.
márc. 23
19:02
Primera Divisón: nyert az Atlético, és befogta a Realt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 29. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén a sereghajtó Betis otthonában 2–0-ra nyert az Atlético Madrid, és így pontszámban befogta az éllovas Real Madridot.
márc. 23
19:03
Az Újpest magabiztosan verte a DVTK-t (Metropol)
Az Újpest hazai pályán magabiztos, 2-0-ás győzelmet aratott a Diósgyőr ellen.
márc. 23
19:04
Gyorskorcsolya: holland sikerek összetettben a vb-n (She)
A hazai szurkolók örömére mindkét nemnél holland sikerrel zárult a gyorskorcsolyázók Heerenveenben rendezett összetett világbajnoksága: a férfiaknál Koen Verweij, a nőknél pedig Ireen Wüst győzött.
márc. 23
19:05
Gulácsi Péter osztrák bajnok lett a Salzburggal (Metropol)
Az együttes már a 28. fordulóban bebiztosította végső sikerét, ez rekord az osztrák bajnokságban.
márc. 23
19:06
NB I: A második gól 3 méteres lesről született - Szivics (She)
Tomiszlav Szivics, a Diósgyőr vezetőedzője nem volt elégedett a játékosaival az Újpest ellen 2–0-ra elveszített bajnoki után, és úgy véli, a lila-fehérek második gólja 3 méteres lesről született.
márc. 23
19:08
PL: gyors Benteke-gól után 20 perc alatt hármat vágott a Stoke (She)
Hiába szerzett öt perc után vezetést az Aston Villa az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában a Stoke City ellen, a vendégek már az első félidőben fordítottak, ráadásul húszpercnyi játék alatt hármat vágtak. A Stoke végül 4–1-re nyert, s ezzel megelőzte a Villát a tabellán.
márc. 23
19:18
Atlétika: triplázás a Balaton Szupermaratonon (She)
A férfiaknál Steib Péter, a nőknél pedig Tigyiné Görög Veronika nyerte meg a négynapos Balaton Szupermaraton futóversenyt.
márc. 23
19:18
Férfi kézilabda BL: Védekezés nélkül nem szerezhetett előnyt a Veszprém idegenben (Agroinform)
Döcögött a bakonyiak játéka Plockban, így a Wisla nyerte a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 23
19:20
Premier League: A szurkolók álmodozhatnak, mi a szerdára koncentrálunk - Rodgers (Agroinform)
A Liverpool menedzsere csapata Sunderland elleni meccsére fókuszál, de örül, hogy a szurkolók örülnek a győzelmeknek.
márc. 23
19:21
Sevillában nyert az Atlético (Metropol)
A második helyezet Atlético simán nyert a sereghajtó ellen.
márc. 23
19:22
El clásico: Ronaldo izmos teste is döntő lehet a Real-Barcán (Agroinform)
Sok fiatal nem csak kiváló foci tudása, de szálkás és kidolgozott izomzata miatt is csodálja Cristiano Ronaldót.
márc. 23
19:24
Férfi kézilabda EHF Kupa: Méretes zakót kapott a Szeged Nantes-ban (Agroinform)
A Pick Szeged nyolc góllal kikapott a Nantes vendégeként a férfi kézilabda EHF Kupa főtáblájának 5. fordulójában.
márc. 23
19:36
Férfi röplabda NB I: előnyhöz jutott a MAFC (She)
A MAFC 3–1-re nyerni tudott vasárnap a Dunaferr vendégeként a férfi röplabda NB I harmadik helyéért zajló párharc első mérkőzésén.
márc. 23
19:38
Bundesliga: újabb Leverkusen-kudarc, kínos széria (She)
Nem tört meg a Bayer Leverkusen február 7. óta tartó nyeretlenségi sorozata a német labdarúgó Bundesligában: a „gyógyszergyáriak” a Hoffenheimtől kaptak ki hazai pályán 3–2-re a 26. forduló záró mérkőzésén.
márc. 23
19:39
Először aranyérmes a PEAC (Metropol)
A PEAC-Pécs fennállása során először hódította el a női kosárlabda Magyar Kupát.

Keresés