2021. január 24. vasárnap

jan. 24
0:00
A 17 éves lány hasa egyre csak nő, majd kiderül: babát vár. A falusiak szerint viszont valami sokkal durvább történt (Blikk)
A szülők azt hitték, titkos udvarlója van, de attól, amit az ultrahangon láttak...
jan. 24
0:03
VV Dani rendkívüli hírt kap otthonról - ilyen még nem volt az idei széria (Hírstart)
Többször írtunk már a Való Világ 10 szereplőiről, és arról, mi történik a villában, de most olyan esemény történt, amire a legújabb szériában még nem volt példa.
jan. 24
0:03
Városnézésre kért engedélyt egy mexikói gép pilótája Amszterdam felett, nem díjazták (Travelo)
Nem csoda, ha manapság az ember minden utazási lehetőséget ki akar használni.
jan. 24
0:03
Pont, pont, vesszőcske – Így állíthatjátok szolgálatba az otthon árválkodó tustollakat (WMN)
Ezekben a vészterhes időkben egyre nehezebb kikapcsolódni. Lillának a rajzolás segített. És nektek?
jan. 24
0:03
Közel hárommillió mikroműanyag-darabot szállít naponta a Gangesz (Hamu és Gyémánt)
Kiegészítve a Brahmaputra és Meghna folyókkal, a Gangesz naponta több millió mikroműanyag-darabot szállít a Bengáli-öbölbe. Az Eurekalertben megjelent sajtóközleményből kiderül, hogy először vizsgálták az Indiai szubkontinens legfontosabb folyójának mikroműanyag-tartalmát. A kutatást egy nemzetközi kutatócsoport, a National Geographic Társ
jan. 24
0:04
A szülésznő lefagyott, amikor megtudta, hogy kicsoda a kollégája (Blikk)
Mennyi volt erre az esély?
jan. 24
0:07
Megható képek Dér Heni esküvőjéről (Hírstart)
Újabb képek láttak napvilágot a vagány és csinos énekesnő élete egyik legszebb napjáról, amire mindig emlékezni fog.
jan. 24
0:07
Interaktív térképen böngészhet a világ különböző tájain élők életbölcsességei között (Travelo)
Elkészült a világ "bölcsességtérképe".
jan. 24
0:07
Akié a felület, azé a hatalom – Mi van, ha a nagy techcégek összefognak, és felelősséget vállalnak a demokráciáért? (WMN)
Az USA exelnökét néhány napja az összes közösségi médiaplatformon letiltották, elsősorban a Capitolium elleni támadásra hivatkozva. Ez jogos következmény vagy a szólásszabadság korlátozása? És miért pont most történt meg, amikor évek óta ugyanúgy kommunikál? Médiatörténeti pillanat, ami médiaetikai kérdéseket vet fel – ezeket szakértő segítségével
jan. 24
0:07
Szürreális elemekkel egészít ki régi képeket egy német művész (Hamu és Gyémánt)
André Schulze egészen egyedit alkot régi művek újragondolásával. André Schulze festőt mindig is lenyűgözte a régi építészet, reklám, és technika. Másodkézből, használtan vesz huszadik századi fényképeket és festményeket, hogy azokat szürreális módon átalakítsa, így születnek eszméletlen művei. A művekre második rétegként viszi fel az új, i
jan. 24
0:08
A szobalány ágyhúzáshoz készül, amikor felfedez valamit a paplan alatt. Sokkot kap, amikor meglátja (Blikk)
Másodpercekig nem kap levegőt...
jan. 24
0:09
Kihúzta a takarítónő a Moderna-vakcinákkal teli fagyasztó kábelét, 1 900 adag oltás veszett kárba (Hírstart)
Több száz fiolányi koronavírus elleni védőoltást pocsékolt el egy bostoni takarítónő, aki véletlenül kihúzta annak a hűtőnek a tápkábelét, amiben az értékes szereket tárolták.
jan. 24
0:11
Elérte Afrika keleti partját az Eloise ciklon (Hírstart)
Az ötfokozatú hurrikánskálán 2-es fokozatú Eloise 160 kilométer/órás széllökésekkel és heves viharokkal érkezett meg Mozambikba.
jan. 24
0:11
Bangkokban nagy újranyitás kezdődik (Travelo)
Továbbra is szigorúan be kell tartani a Covid-védekezéssel kapcsolatos szabályokat.
jan. 24
0:11
„Az esélytelenek nyugtalanságával indulni” – Férfiak, akiket akaratuk ellenére tettek apává (WMN)
Régi „módszer” úgy tartani meg egy férfit, hogy a nő „véletlenül” teherbe esik tőle. De lehet-e erre alapozni egy kapcsolatot, illetve milyen hatással lesz rá később?
jan. 24
0:11
Slash rengeteg új dallal tér vissza 2021-ben (Hamu és Gyémánt)
Nem ült tétlenül a karantén ideje alatt sem. Slash-t minden idők egyik legjobb gitárosaként tartják számon, a járvány okozta karanténhelyzetet pedig titulusához illően alkotással töltötte. Rengeteg dalt írt, amelyekből végre összeállhat a Myles Kennedy-vel és a The Conspirators-szel közös zenekarának legújabb albuma. "Nagyon elfogl
jan. 24
0:12
Az idős férfi eldicsekszik orvosának, hogy 20 éves menyasszonya terhes tőle. Az orvos reakciója megfizethetetlen! (Blikk)
Még most is könnyezünk a nevetéstől…
jan. 24
0:15
Marossy Kriszta: „Hogy vagy, édes gyönyörűségem?” (WMN)
„A világ legjobb állatorvosa egy ideje már készített minket lelkileg erre, mégis órákat feküdtünk még vele mindannyian a fekhelye körül, és reménykedtünk, hogy ez megint csak az átmeneti kicsekkolása. Sajnos nem az volt.” Marishka kolléganőnk búcsúja saját Yoda mesterétől, a kutyájától.
jan. 24
0:15
Így dalolja a legnagyobb klasszikusokat Tico, a papagáj (Hamu és Gyémánt)
Még csak húsz éves, de sok énekes irigykedne a zenei érzékére. Irigylésre méltó bandatagot talált magának az 55 éves Frank Maglio: klasszikus dallamait egy papagáj énekli föl, nem is akárhogy. A gitáros fedezte fel a Tico névre keresztelt papagája muzikalitását, amit hosszú évek óta kamatoztatnak már. Tico ugyan nem tudja a zenék dalszöveg
jan. 24
0:16
A kisfiú elbújik a hálószoba szekrényben, majd jön egy férfi… ami történik, megfizethetetlen (Blikk)
A gyereknek feltűnik, hogy egyre gyakrabban jön egy idegen férfi a házukba, és eltűnik az édesanyjával a hálószobában. Elhatározza, hogy utána jár a dolgoknak… Zseniális dolgot eszel ki.
jan. 24
0:19
Számos megoldás létezik kövér kedvenceink lefogyasztására (Hamu és Gyémánt)
Az Egyesült Királyságban tartott kutyák több mint 50-, a macskák körülbelül 40 százaléka túlsúlyos vagy elhízott az Állateledel-gyártók Szövetsége (Pet Food Manufacturer Association) felmérése szerint – írja a Haszon Magazin. Az állattartók nincsenek tisztában az egyre növekvő problémával, a megkérdezett gazdák 68 százaléka szerint kis kedv
jan. 24
3:15
Megrázó fotók kerültek napvilágra az amerikai Nemzeti Gárdáról (Nap Mint Nap)
A frissen beiktatott amerikai elnök, Joe Biden nyilvánosan kért bocsánatot a Nemzeti Gárda egyes tagjaitól, akiket a Capitolium őrzésére és biztosítására rendeltek korábban az amerikai fővárosba. Ugyanis olyan képek láttak napvilágot, amelyeken egyes katonák egy parkolóházban, a földön voltak kénytelen pihenni és aludni. A 25 ezer Washingtonba vezé
jan. 24
4:15
L.L. Junior vállalkozásba kezd (Nap Mint Nap)
Mindig örömteli pozitív híreket olvasni a bulvárlapokban, pozitív kezdeményezéseket látni a magyar hírességek közösségi oldalain. A Ripost számolt be arról, hogy a népszerű zenész, L.L. Junior is vállalkozásba fog kezdeni. Nem ő az első olyan magyar zenész vagy éppen színész, aki a koronavírus-járvány miatt vállalkozásba kezdett vagy éppen alkalmaz
jan. 24
4:18
10 takarítási trükk, amivel rengeteg pénzt és időt spórolhatsz magadnak (Joy)
Amikor azt hitted, mindent tudsz a takarításról.
jan. 24
4:21
Mit kell tudni az omega-3 zsírsavakról? (WebBeteg)
Az omega-3 zsírsavak a többszörösen telítetlen zsírsavak csoportjának tagjai, közéjük tartozik a linolénsav, az eikozapentaénsav és a dokozahexaénsav. Ezek a zsírsavak az emberiség táplálkozásában mindig is jelen voltak, azonban a szervezet biológiai folyamataiban betöltött értékes szerepüket csak az utóbbi néhány évtizedben ismerték fel.
jan. 24
4:42
Amit a szülésről és a gyermekágyas időszakról eddig nem tudtál (She)
Anyává válni csodás dolog, ezzel szerintem a legtöbb nő egyet is ért. Ám az az út, amelynek a végén a kezünkben tarthatjuk a gyermekünket, sokszor meglehetősen rögös és tele van meglepetésekkel. Leginkább az út vége, azaz a szülés és az azt követő néhány hét.
jan. 24
4:45
Melyik ital segíthet a diabétesz ellen? (Női NetCafe)
A vörösborban található fontos összetevő, a resveratrol segít a szervezet elsődleges artériáinak abban, hogy azok rugalmasabbak legyenek, ilyesformán tehát a cukorbetegség ellen is hasznos fegyver lehet – állítják a Boston University munkatársai.
jan. 24
5:06
Így alakulnak át a munkahelyek 2021-ben (HáziPatika)
A tavalyi év a hirtelen változásokról és az ahhoz való alkalmazkodásról szólt a cégek és a dolgozók számára. Idén már tudatosan érdemes készülni arra, hogy a változás lesz az állandó, így ehhez igazodóan kell újragondolni a HR folyamatokat és
jan. 24
5:09
4 lecke, amit minden vállalkozó elleshet Mike Tysontól (Igényes férfi)
A kérdés pedig nem az, hogy hány csatát nyertél meg, hanem az, hogy erősebb leszel-e vagy feladod?
jan. 24
5:12
Szeretnék ismerkedni, de félek az újabb csalódástól (She)
Telnek-múlnak a hetek, hónapok, mióta töröltem magam a Tinderről, és bár a legkevésbé sem hiányzik, egyre többször mondogatja egy idegesítő hang a fejemben, hogy ideje lenne újra ismerkedni.
jan. 24
5:15
Hogyan csökkentheted dióval a pocakod méretét? (Női NetCafe)
Azok, akik rendszeresen fogyasztanak diót, egy tanulmány adatai szerint alacsonyabb BMI (testtömegindex) értékkel és haskörfogattal rendelkeznek.
jan. 24
5:15
A tejfogyasztás áldásos hatásai (Nap Mint Nap)
A tej napjainkban igen komoly támadások kereszttűzében áll, vannak olyan cikkek, amelyek már arról írnak, hogy senkinek nem lenne szabad tejet fogyasztani. Ettől függetlenül a tej fogyasztása évezredek óta velünk van. Alapvetően ez egy olyan, tápanyagokban gazdag innivaló, amelyet nőstény állatok termelnek utódaik táplálására. A leggyakrabban fogya
jan. 24
5:18
Tényleg ciki, ha nem iszom? Miért akarja valaki mindig belém tukmálni a piát? (She)
Biztos mindenki találkozott már olyan emberrel egy társaságban, aki mindennél jobban beléd akarta tukmálni a piát, mintha az ő élete múlna azon, hogy te ma este iszol-e vagy sem. Ezek a személyek hihetetlenül idegesítőek, mert egyszerűen nem fogadnak el nemleges választ. De eleve, miért is vitatkozom valakivel azon, hogy mit igyak?
jan. 24
5:18
Nagyon vigyázz velük: ebből a 6 jelből ismerheted fel a megbízhatatlan embereket (Joy)
Sajnos ez nem csak egy új ismerős lehet, hiszen barátok, sőt, családtagok között is akadhatnak ilyen személyek.
jan. 24
5:39
Újabb menyasszonyi ruhán csámcsog az internet (Startlap)
A tervező márka pedig visszavágott.
jan. 24
5:42
Leszek újra önmagam a járvány után? Néha úgy érzem, nem… (She)
A 2020-as év valószínűleg mindenkiben nyomott hagyott lelkileg, illetve hiába lett vége az évnek a járvány még mindig tombol, a korlátozások még élnek, és ki tudja, mikor kapjuk vissza a szabadságunkat. De mi lesz, ha visszakapjuk? Hirtelen minden a régi kerékvágásba kerül, és olyan lesz, mint azelőtt?
jan. 24
5:57
Mondjál nemet! – üzenet a Halaknak (Metropol)
Valaki minden áron ki akar csikarni egy ígéretet a Halak szülötteitől, de ne hagyd magad!
jan. 24
6:12
A zöldségek így maradnak sokáig frissek (HáziPatika)
A megfelelő tároláson múlik, hogy az ínycsiklandóan friss gyümölcsök és zöldségek meddig őrzik meg minőségüket a vásárlás után. Lássuk, mire érdemes figyelni!
jan. 24
6:15
Különleges földalatti atombunkert vásárolhat meg az érdeklődő (Nap Mint Nap)
El tudjuk képzelni, hogy egy aprócska kis pincében, bunkerben éljük le hátralévő életünket? Vannak olyan hirdetések, amelyek arra utalnak, hogy sokak szerint ez még vonzó opció is lehet. Nemrégiben került fel az internetre az a hirdetés, amelyben egy angol kis falu mellett található földalatti bunkert árulnak. Eredetileg a hidegháború során épített
jan. 24
6:21
Így nyaraltunk a Balatonnál: Szemes és Széplak – második rész (AQUA)
Ferkai András szemléletformáló írása a balatoni üdülésről Balatonszemes és Balatonszéplak példáján keresztül. A Lidó név gyorsan lekopott az új nyaralótelepről, mert a beígért közösségi szolgáltatások jó részét nem sikerült valóra váltani. A parcellázó társaság homályban hagyta, hogy a strand, sportpályák, játszóterek, közösségi épületek megvalósít
jan. 24
6:24
Mini arborétum a Fűszeres Lány nagy álma (24.hu)
Kertépítő mérnök helyett kertészmérnök szakra jelentkezett véletlenül, ám kiderült, a sors tudta, mit akar.
jan. 24
6:57
Nagyon vigyázz velük: ebből a 6 jelből ismerheted fel a megbízhatatlan embereket (Startlap)
Sajnos ez nem csak egy új ismerős lehet, hiszen barátok, sőt, családtagok között is akadhatnak ilyen személyek.
jan. 24
7:06
Budapest-Balaton biciklivel: itt az újabb jó hír (Infostart)
Pest és Fejér megyében egyes részek már kész is vannak, míg a "Balatonba" torkolló szakaszokat tervezik. A nagy, déli parti felújítás nyárra kész.
jan. 24
7:06
Az egészséges párkapcsolat így alakítható ki (HáziPatika)
Egy párkapcsolat állandó odafigyelést igényel ahhoz, hogy ne szürküljön el. Az alábbi lépések segíthetnek abban, hogy az együtt töltött idő gyümölcsöző maradjon.
jan. 24
7:09
Mit mond el rólunk egy pszichológusnak az otthonunk? – Interjú az otthon érzelmi alaprajza program megalkotóival (WMN)
„Az egyik legfontosabb dolog, hogy az ember az otthonával biztonságot hoz létre magának, és megerősíti a saját értékességét. Az otthon visszajelzi számára, hogy ki ő, és hogy értékes személy, vagy tagja egy értékes családnak a világban – ily módon az otthon visszajelzi az identitásunkat.” Ezt jelenti az otthonunk röviden egy pszichológus szemével,
jan. 24
7:15
A magas LDL-koleszterin-szint veszélye (WebBeteg)
A fő oka annak, hogy az LDL-koleszterint rossz koleszterinnek is nevezik, az a sajátossága, hogy ha túl sok van belőle a vérben, megtapad az érfalakon, az általa szállított anyaggal, a koleszterinnel együtt.
jan. 24
7:21
Az állatkertben alvástól a mangrove mocsaras India-házig – A legjobb állatos élmények 2021-re (Travelo)
Várnak ránk a faházak, amelyek ablakaiból megleshetjük a vadállatokat, de kitekerhetjük hálózsákunkat a cápamedence közelében is.
jan. 24
7:39
61 éves édesanyjával fotózták Paris Hiltont: Kathy stílusos és gyönyörű nő (Retikül)
Paris Hilton 2000-ben annyira beépült a celebvilágba, hogy azóta sem lehet onnan kirobbantani. Az egykori valóságshow-sztár az évek alatt próbálkozott az énekléssel, színészettel, és rendszeresen szerepel világmárkák kampányaiban. A szőke örökösnő arca még mindig egyet jelent a luxussal. Most a Valentino divatház kedvéért állt kamera elé, és kivéte
jan. 24
7:51
A 47 éves Eva Herzigová elragadóbb, mint valaha: fülig ér a szája a fotókon (Startlap)
A háromgyermekes szupermodellről csodás képek készültek a spanyol Elle magazin januári összeállításához. Úgy tűnik, Eva Herzigová jókedvűen érkezett a fotózásra, hiszen a divatanyag fotóin majd kicsattan a túláradó örömtől. Bő harmincéves pályafutása alatt szinte semmit sem változott, természetessége és mosolya éppúgy magával ragadó.
jan. 24
7:51
Pataky Attilát depresszió gyötri: "A koronavírus minden reményemet elvette" (Hírstart)
Az Edda frontembere két hónapja épült fel a koronavírus fertőzésből, de állapota még mindig nem kifogástalan.

Keresés