2007. december 11. kedd

dec. 11
6:04
Talmácsi a legnépszerűbb sportoló (Blikk)
Szétszedik a rajongók a motoros világbajnokot
dec. 11
6:06
Távoznak a Honvéd focistái (Blikk)
Több alapembernek is távoznia kell
dec. 11
6:08
Mit akar az MLSZ? (Blikk)
Mégsem döntenek csütörtökön Várhidiről
dec. 11
6:31
Turi nem viccel: "Legközelebb jöjjenek egy fűrésszel" (Infostart)
Hét érmet, Cseh Lászlótól és Gyurta Dánieltől aranyat vár Kiss László szövetségi kapitány a debreceni, rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. A szakvezető szerint Kovács Ágnes inkább az olimpiára készül, míg Turi György úgy vélekedett, az olimpiai bajnok úszónő idegállapota nagyon labilissá vált. A Kőbánya SC edzője felkészületlennek tartja a Magyar Antidopping Csoport múlt heti vizsgálatát, ami…
dec. 11
7:10
Kovács Ágnes: "Fáradt vagyok, megviseltek az elmúlt hét történései" (Infostart)
Kovács Ágnes számára másodlagos, hogy milyen eredményt ér el a csütörtökön kezdődő, debreceni, rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó az InfoRádiónak adott interjúban kiemelte: a tavalyi margitszigeti Európa-bajnokságon sok szeretetet és gratulációt kapott a magyar nézőktől, és szeretné még egyszer átélni ezt. A doppingvétség alól felmentett Kovács Ágnes…
dec. 11
7:41
NBA: ismét idegenben győzött a Dwyane Wade vezette a Miami (She)
Sorozatban másodszor nyert idegenben a Miami Heat, a harmincegy pontos Dwyane Wade és a tizennyolcig jutó Shaquille O?Neal vezetésével. A Philadelphia 76ers könnyedén legyőzte a nagyon indiszponált Houston Rockets csapatát, ahol sem Jao Mingnek, sem Tracy McGradynek (tizenkét-tizenkét pont) nem ment a játék. A cserék próbáltak életet lehelni a vendéggárdába - több-kevesebb sikerrel. Idegenben…
dec. 11
9:40
Anglia: a sajtó szerint Fabio Capellót is interjúra hívják (She)
José Mourinho hétfői bejelentése után tovább folynak a találgatások arról, hogy ki lesz az angol labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. A brit média úgy tudja: a szövetség (FA) interjúra hívta Fabio Capellót, a Real Madrid, az AC Milan, az AS Roma és a Juventus volt vezetőedzőjét.
dec. 11
10:07
Soha nem látott izgalmak várhatók a Bajnokok Ligája esti mérkőzésein (Infostart)
Példátlanul izgalmasan alakul a Bajnokok Ligája csoportkörének végjátéka. Az ábécé első három betűjének valamelyikével jelzett csoportok tizenkét csapatából tizenegynek a sorsa még tisztázatlan. A Chelsea már továbbjutott.
dec. 11
10:40
Labdarúgó-vb 2014: Brazíliaváros akarja a nyitómeccset (She)
Brazíliaváros szeretné megrendezni a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzését. A találkozóra az elképzelések szerint a Mané Garrincha Stadionban kerülne sor.
dec. 11
10:53
Mostantól sport lett a krikett (Metropol)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság végrehajtó bizottsága úgynevezett elismert sportági státust adott a krikettnek.
dec. 11
10:55
Kizárták a keretből a mulatozó Schalke-játékosokat (Metropol)
A kedd esti, Rosenborg elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt kizárták a Schalke 04 labdarúgócsapatának keretéből Mladen Krstajicot és Ivan Rakiticot.
dec. 11
11:40
NOB: két évre elismert sportági státuszt kapott a krikett (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága úgynevezett elismert sportági státust adott a krikettnek.
dec. 11
11:56
Talmácsi: "Most már kell egy kis pihenés" (Infostart)
Januárban tesztel legközelebb Talmácsi Gábor, a gyorsaságimotoros-világbajnokság nyolcadliteres kategóriájának idei győztese. A sportoló az InfoRádiónak elmondta: egyelőre nem árulja el céljait, most pihenni szeretne és feltöltődni.
dec. 11
12:15
Franciaország megpályázza a 2016-os futball-Eb rendezési jogát (Metropol)
Franciaország azt tervezi, hogy pályázik a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság rendezési jogára – jelentette be Bernard Laporte sportminiszter.
dec. 11
14:39
ÖTM: sportlegendák köszöntése, Fábiánné nem volt jelen (She)
Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sport-szakállamtitkársága ismét köszöntötte a magyar sportélet azon legendás, 50 év feletti egyéniségeit, akik az elmúlt hetekben ünnepelték kerek évfordulós születésnapjukat.
dec. 11
17:44
Atlétika: a szövetségi elnökségi tagok nyílt levele (She)
A Magyar Atlétika Szövetség tíz elnökségi tagja nyílt levélben jelezte, hogy egy új vezetéssel készen áll folytatni a munkát a szombati rendkívüli közgyűlés után is.
dec. 11
18:06
Sima vereség Dél-Korea ellen: 15 perc góltalanság, hármas emberhátrány (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott 31-26-ra kikapott Dél-Koreától a franciaországi világbajnokságon, a középdöntő utolsó fordulójában. Az ázsiaiak a második félidő elején elhúztak, esély sem volt a pontszerzésre.
dec. 11
19:05
Nemzet Sportolója: Sági Györgyné Rejtő Ildikó a jelölt (She)
Elbert Gábor sportszakállamtitkár a Nemzet Sportolóival folytatott keddi egyeztetés után Sági Györgyné Rejtő Ildikó, kétszeres olimpiai bajnok tőrvívót jelöli új tagnak a társaságba.
dec. 11
19:10
Rejtő Ildikót jelölik a Nemzet Sportolójának (Infostart)
Rejtő Ildikó vívót jelöli a Nemzet Sportolója címre az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sport szakállamtitkára. A tokiói olimpia kétszeres bajnoka a nemrég elhunyt Zsivótzky Gyula helyét foglalhatja el.
dec. 11
19:48
Németh Krisztián megállíthatatlan Liverpoolban: újabb meccs, újabb gól - videóval! (Infostart)
Tovább folytatta hihetetlen remeklését Németh Krisztián a Liverpool FC második csapatában. A magyar csatár harmadik tartalékbajnoki mérkőzésén is gólt szerzett, így három találkozó alatt immár öt gól a mérlege. A Vörösök "fakója" a 4-0-s győzelemmel átvette a vezetést a tartalékbajnokság északi csoportjában (Barclays Premier Reserve League North). Immár biztos: a Vörösök - egyébként a Sunderland…
dec. 11
19:55
Kézilabda, női vb: román siker, Oroszország a magyarok ellenfele (She)
A címvédő Oroszország lesz a magyar válogatott ellenfele a 18. női kézilabda-világbajnokság negyeddöntőjében. Ez azt követően dőlt el, hogy a középdöntő II. csoportjának utolsó fordulójában a román csapat 32-24-re legyőzte a német együttest, és megszerezte az első helyet a csoportban.
dec. 11
20:56
Kézilabda, női vb: a franciák legyőzték a csoportelső norvégokat (She)
Már nincs veretlen csapat a 18. női kézilabda-világbajnokságon, miután a házigazda francia válogatott 26-24-re legyőzte a norvég csapatot Metzben a középdöntő utolsó fordulójában, az I. csoportban. A meccsnek különösebb tétje nem volt, hiszen korábban eldőlt, hogy az északiak az első, míg a házigazdák a negyedik helyen végeznek a csoportban.
dec. 11
21:07
Asztalitenisz, Klubcsapatok Szuperligája: kecskeméti vereség (She)
dec. 11
21:23
Bajnokok Ligája: Rooney lesz a United csapatkapitánya Rómában (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője Wayne Rooneynak (képünkön) adja a csapatkapitányi karszalagot szerdán, amikor az angol csapat az AS Roma vendége lesz a római Olimpiai Stadionban.
dec. 11
22:22
Kézilabda, női vb: kikaptak a spanyolok, Dél-Korea a továbbjutó (She)
A Koreai Köztársaság válogatottja jutott be a negyeddöntőbe a 18. női kézilabda-világbajnokságon, miután a spanyol válogatott hatalmas küzdelemben 30-29-es vereséget szenvedett a lengyel csapattól a középdöntő utolsó fordulójában. Ezzel eldőlt, hogy a negyeddöntőben Norvégia?Koreai Köztársaság mérkőzést rendeznek.
dec. 11
22:44
A Liverpool átgázolt a Marseille-en (Infostart)
A Liverpool idegenben 4-0-ra kiütötte a Marseille együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a csoportkör záró fordulójában, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.

Keresés