2007. december 26. szerda

dec. 26
8:39
A Bocától érkezhet védő Marseille-be (Behaviour)
Argentin lapértesülés szerint közel áll a megegyezéshez Juan Angel Krupoviesa klubváltását illetően a Boca Juniors és az Olympique Marseille. A 28 éves védő a téli átigazolási időszakban csatlakozna a francia klubhoz. Helyi információk alapján Pedro Pompilio, a Boca elnöke elfogadja az 1,5 illetve 2 millió euró közötti ajánlatot.
dec. 26
9:13
Mattha:us lehet az új bosnyák szövetségi kapitány (Behaviour)
Lothar Mattha:us lehet a bosnyák labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. Bosznia-Hercegovina labdarúgó-szövetsége közölte, hogy a 46 éves német szakember mellett a horvát Zlatko Kranjcar és a szerb Dragoslav Stepovic is szerepel a jelöltek között.
dec. 26
13:31
Továbbra is kómában a kedden megsérült dél-koreai öklöző (Metropol)
Keddi győzelme után továbbra is kómában van Cso Joj Szam dél-koreai profi ökölvívó, aki valószínűleg maradandó agykárosodást szenvedett.
dec. 26
14:15
Szávay Ágnestől 2009-re vár kimagasló eredményeket edzője (Infostart)
Átrepülte a karácsony második felét a teniszező Szávay Ágnes és edzője, Kuhárszky Zoltán. Az Év női sportolója és az Év edzője München érintésével utazott Ausztráliába, ahol Szávay Ágnes már 2007 utolsó napján megkezdi a következő szezont. Kuhárszky Zoltán az InfoRádiónak adott interjúban elmondta: arra számít, hogy a 19 éves magyar játékos állandósítsa helyét az élmezőnyben, de az igazi áttörést…
dec. 26
15:12
Babosék döntetleneztek (Blikk)
dec. 26
16:16
Őrült meccset játszott a Chelsea: nyolc gól és három piros lap (Infostart)
A Chelsea egy fordulatos mérkőzésen játszott döntetlent az Aston Villa ellen hazai pályán az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A mérkőzésen nyolc gól és három kiállítás volt. Győzött a Manchester United és a Liverpool is.
dec. 26
16:51
Az angolok karácsonykor sem pihennek (Blikk)
Nyolc gólt rúgtak a Chelsea–Aston Villa meccsen
dec. 26
17:44
Kerékpár: autóbalesetben elhunyt egy osztrák versenyző (She)
Hétfőn autóbalesetben életét vesztette egy fiatal osztrák országúti kerékpárversenyző - jelentette be szerdán a nemzeti sportági szövetség.
dec. 26
17:46
Crvena Zvezda: szabadon engedték a három vezetőt (She)
Szabadon engedték a szerb Crvena zvezda labdarúgócsapatának három vezetőjét, illetve azt a mérkőzés-ellenőrt, akik december 9-e óta voltak előzetes letartóztatásban.
dec. 26
18:42
Hollandia: idegenben szenvedett vereséget a címvédő (She)
A címvédő PSV Eindhoven 2-1-es vereséget szenvedett a Groningen otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. A találkozón Alcides góljával ugyan az első félidő 21. percében még a vendégcsapat vezetett, ám a második félidőben Lindgren, majf Berg is betalált. A Graafschap-AZ Alkmaar találkozót elhalasztották.
dec. 26
19:41
Premier League: könnyedén nyert a Manchester United (Behaviour)
A címvédő Manchester United első félidei remek játékának is köszönhetően 4-0-ra nyert a Sunderland otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
dec. 26
21:00
A Bundesliga magyarjai is pályára lépnek a pécsi teremtornán (She)
Külföldön játszó magyar labdarúgók is pályára lépnek december 29-én déltől Pécsett, a Lauber Dezső sportcsarnokban, ahol a másodszor kiírt Santander-kupát rendezik meg.
dec. 26
23:25
Nem bírt egymással a Portsmouth és az Arsenal (Behaviour)
Gól nélküli döntetlennel zárult a Portsmouth és az Arsenal összecsapása az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.Portsmouth-Arsenal 0-0

Keresés