2007. december 3. hétfő

dec. 3
0:13
Négy ponttal vezet a Madrid Spanyolországban (Infostart)
Négy pontra növelte előnyét a Real Madrid a spanyol bajnokságban, több mint egy hónap után győzött idegenbeli bajnoki mérkőzésen a Bayern München Németországban, az Inter és az AS Roma kétesélyessé tette az olasz bajnokságot (legalábbis Roberto Mancini szerint...), a héten másodszor szerzett négy gólt a Liverpool Angliában. A hétvége futballösszefoglalója.
dec. 3
5:59
A németek az Eb-sorsolás legnagyobb nyertesei - a teljes programmal (Infostart)
Luzernben kisorsolták a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság menetrendjét. Az alapszakasz slágere az olasz és a francia válogatott újabb találkozója - e két csapat, a hollandokkal és a románokkal "halálcsoportot" alkot. A legjobban alighanem a németek jártak a nagyágyúk közül...
dec. 3
6:10
Hamilton a nagy varázsló (Blikk)
Hamilton Harry Pottert játszott Münchenben
dec. 3
6:12
Először maradt ki a kezdőből Ronaldinho (Blikk)
Már Rijkaard sem bízik benne
dec. 3
6:14
Grosics Gyula - Nyitott könyv az élete (Blikk)
Az aranycsapat kapusa könyvben vallott
dec. 3
6:16
Kakáé az Aranylabda (Blikk)
"Az Aranylabdát tartom pályafutásom eddigi legnagyobb elismerésének"
dec. 3
6:18
Halálcsoport az EB-n (Blikk)
Hollandia, Olaszország, Franciaország, Románia
dec. 3
6:22
Barrichello behúzott egyet az egyik operatőrnek (Behaviour)
Megnősült Felipe Massa: a Ferrari brazil pilótája Rafaela Biassinak esküdött örök hűséget Sao Paulóban. Az esküvő után rendezett lagzin több mint nyolcszáz vendég vett részt, ott volt a korábbi ferraris Rubens Barrichello és a legendás csapatfőnök, a francia Jean Todt.
dec. 3
6:24
Riis: minden idők legtisztább Tourja következik (Behaviour)
Bja:rne Riis, a CSC profi kerékpároscsapat igazgatója szerint a 2008-as lesz dopping szempontjából minden idők legtisztább Tour de France-versenye. "Az elmúlt időszakban mindenki rengeteget tett a doppingszerek elleni küzdelemben, és egyre szigorúbbak a szankciók" - mondta a korábbi bringás a cyclingnews című szaklapnak.
dec. 3
6:26
Elgázoltak egy profi kerékpárost (Behaviour)
Egy autó elgázolta Jose Rojas spanyol profi kerékpárost, majd a sofőr megpróbált elmenekülni a helyszínről. Az egyik legígéretesebb versenyzőnek tartott Rojas agyrázkódással és horzsolásokkal megúszta az ütközést, de néhány napot így is kórházban kell töltenie.
dec. 3
7:18
NBA: a Celtics és a Spurs is nyert, Lakers-vereség a Magictől (She)
A Boston Celtics és a San Antonio Spurs is nagyszerű győzelmet aratott az észak-amerikai profi kosárlabd-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján. A Los Angeles Lakers ellenben kikapott az Orlando Magictől hét ponttal.
dec. 3
7:23
NHL: Anaheim-zakó hazai pályán az Edmonton Oilers ellen (She)
Négygólos verseséget szenvedett a címvédő Anaheim Ducks az Edmonton Oilerstől az észak-amerikai profi jégkorongliga vasárnapi játéknapján. A New Jersey Devils és a Minnesota Wild viszont győzött, előbbi szétlövésekkel.
dec. 3
8:55
Davis Kupa-döntő: 4-1-re nyertek az amerikaiak (Behaviour)
Az utolsó napi két egyes mérkőzés közül egyet nyertek az amerikaiak, egyet pedig az oroszok, ezzel a győzelmüket már a páros találkozóval bebiztosító hazaiak 4-1-re diadalmaskodtak a tenisz Davis Kupa döntőjében, Portlandben.
dec. 3
9:05
Évi 9 millió euróért lesz kapitány José Mourinho? (Blikk)
A brit lapok már kész tényként kezelik, hogy angol szövetségi kapitány lesz
dec. 3
9:44
Tenisz: 4-1-es összesítéssel lett az amerikaiaké a Davis-kupa (She)
Egy amerikai és egy orosz győzelem született egyesben a tenisz Davis-kupa döntő utolsó játéknapján Portlandben. A végső győzelmet már a szombati páros mérkőzés után bebiztosító amerikaiak így 4-1-es összesítéssel hódították el a válogatottak számára kiírt kupát.
dec. 3
9:55
A Lanus nyerte a nyitószakaszt Argentínában (Behaviour)
A Lanus vendégként 1-1-es döntetlent ért el a Boca Juniors ellen az argentin labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában, ezzel megnyerte a nyitószakaszt (Apertura). A Buenos Aires déli elővárosának csapata 38 ponttal zárt, míg a második helyezett Tigre - amely a hétvégén 1-0-ra kikapott az Argentinos Juniorstól - 34-gyel. A harmadik helyen a 31 pontos Boca áll, de a szorosan mögötte következőknek…
dec. 3
10:47
Portugália: kapushiba miatt vesztett pontokat a Sporting (She)
A portugál bajnokság 12. fordulójában a Sporting az Uniao Leiriát fogadta, és meglepetésre csak 1-1-es döntetlenre volt képes a sereghajtó ellen. A fővárosiak botlásához kellett kapusuk, Rui Patricio kapitális hibája is. A zöld-fehérek hátránya immáron 12 pont a listavezető Portoval szemben.
dec. 3
11:34
Ki lesz a következő Nemzet Sportolója? (Infostart)
Lezárult a Nemzet Sportolója címre történő jelölés időszaka. A címre sportszövetségek, társadalmi szervezetek és magánemberek tehettek javaslatot. A Nemzet Sportolói Zsivótzky Gyula halálával maradtak 11-en, a címet egyszerre 12-en birtokolhatják.
dec. 3
11:53
Real Betis: Cupert menesztették (Behaviour)
Menesztették Hector Cupert, a Real Betis labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, miután a sevillai gárda vasárnap hazai pályán 2-0-ra kikapott az Atlético Madridtól.
dec. 3
12:01
Formula-1: Felipe Massa összeházasodott barátnőjével (She)
A Formula-1-es világbajnok, Ferrari csapatának pilótája Felipe Massa elvette barátnőjét, Rafaela Bassit. A ceremóniára egy brazil templomban került sor.
dec. 3
12:17
Autósport: Lewis Hamilton tarolt a londoni díjátadó gálán (She)
Lewis Hamilton lett az első az Egyesült Királyságban, aki a brit autósport év végi gáláján három kategóriában is első díjat nyert. A vasárnapi, londoni eseményen a 22 éves fiatalember a nemzetközi és a hazai mezőnyben, valamint az újoncok között is átvehette az Autosport című szaklap által alapított elismerést.
dec. 3
13:10
Curling Eb: a női és a férfi csapat is felemásan kezdett (She)
A magyar férfi és női csapat egyformán egy-egy győzelemmel és vereséggel kezdett a füsseni Európa-bajnokságon, s előbbi együttes hétfői mérkőzését is megnyerte.
dec. 3
13:36
Alpesi sí Vk: Svindal idényének valószínűleg vége (She)
Szinte biztos, hogy ebben a szezonban nem térhet már vissza Aksel Lund Svindal, az alpesi sí Világkupa-sorozat összetett versenyének norvég címvédője.
dec. 3
14:11
Nemzet Sportolója: lezárult a jelölési idő (Metropol)
Lezárult a jelölés lehetősége a Nemzet Sportolója címre - erről az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (ÖTM) sport-szakállamtitkársága tájékoztatta az MTI-t.
dec. 3
15:29
Szavazz az év focistáira! (Blikk)
dec. 3
16:07
Egymilliárd forintba kerül a futsal Eb rendezése (Metropol)
Egymilliárd forintba kerül majd a 2009-es futsal Európa-bajnokság magyarországi megrendezése, amelyet teljes egészében az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) áll úgynevezett költségtérítés formájában.
dec. 3
16:22
Labdarúgás: egymilliárd forintba kerül a futsal Eb rendezése (She)
Egymilliárd forintba kerül majd a 2009-es futsal Európa-bajnokság magyarországi megrendezése, amelyet teljes egészében az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) áll úgynevezett költségtérítés formájában.
dec. 3
16:24
Vízilabda, Magyar Kupa: 300 ezer forintra büntették az FTC-t (She)
A Ferencváros ob I-es férfi vízilabdacsapatától két pontot levont, a szakosztályt pedig 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) versenybírósága, amiért az FTC nem állt ki a Domino-Honvéd elleni találkozóra a Vodafone Magyar Kupa hétvégi csoportmérkőzései során.
dec. 3
16:50
Vízilabda: 300 ezer forintra büntették a Ferencvárost (She)
A Ferencváros ob I-es férfi vízilabdacsapatától két pontot levont, a szakosztályt pedig 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) versenybírósága, amiért az FTC nem állt ki a Domino-Honvéd elleni találkozóra a Vodafone Magyar Kupa hétvégi csoportmérkőzései során.
dec. 3
17:41
Euro 2008: 800 német rendőr segít majd az osztrákoknak (She)
Németország kormánya 800 rendőrt küld a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság idején Ausztriába, hogy támogassa a rend fenntartását a 2008-as kontinenstorna idején. Ezt Günther Platter osztrák belügyminiszter jelentette be hétfőn.
dec. 3
18:34
Labdarúgás, MLSZ: Hajnal, Balázs és Paraoánu az év játékosa (She)
A nemzeti hírügynökség felkérésére a Magyar Labdarúgó-szövetség megnevezte az év legjobb játékosait.
dec. 3
18:40
Női kézilabda-világbajnokság: ukrán klasszis súlyos sérülése (She)
Súlyos gerincsérülést szenvedett Okszana Szakada, a franciaországi női kézilabda-világbajnokságon szereplő ukrán válogatott ásza.
dec. 3
18:40
Talmácsi Gábor kapja a motorsport "Oscar-díját" (Infostart)
Az idén Talmácsi Gábor kapja a motorsport "Oscar-díját", a Casci D'Orót (Arany Sisak). A magyar klasszis az idén a 125 kcm-esek között világbajnok lett a gyorsaságimotoros vb-n.
dec. 3
20:01
13 góllal nyert a Németh-csapat Kongó ellen (Infostart)
Második csoportmeccsét is megnyerte a magyar női kézilabda-válogatott a franciaországi világbajnokságon. Németh András szövetségi kapitány együttese 33-20-ra nyert Kongó ellen, és továbbjutott a középdöntőbe. A második félidő egy része - akárcsak vasárnap Japán ellen - most sem sikerült jól.
dec. 3
20:38
Férfi kosárlabda NB I: fontos meccset nyert meg a MAFC (She)
A MAFC hosszabbítás után 107-101-re nyert a Bodrogi BAU Vásrhely ellen a férfi kosárlabda NB I 9. fordulójában. A találkozó legeredményesebb játékosa a vendégeknél 27 pontig jutó Freeman volt.
dec. 3
22:24
Mourinho megfontolná, ha felkérnék angol kapitánynak (Infostart)
José Mourinho megfontolná, ha hivatalosan felkérnék angol szövetségi kapitánynak, de ő magától nem ajánlkozna - közölte a portugál tréner tanácsadója. Ám eddig nem vették fel a kapcsolatot a szakvezetővel az angol szövetség vezetői.

Keresés