2007. december 5. szerda

dec. 5
6:05
Szépségben már világbajnokok! (Blikk)
Máris világbajnoknak vallhatják magukat a női kézilabda-válogatott tagjai.
dec. 5
6:05
Ketten hajtanak a Ferencvárosra (Behaviour)
Amit Szívós, Furulyás, Ináncsy és Dámosi elnök nem tudott keresztülverni, az Riebnek sikerülhet: az állam által ötödszörre kiírt ferencvárosi tenderre ezúttal két pályázó jelentkezett, és ami a lényeg, ezúttal mindkettő befizette a 400 millió forintos ajánlati biztosítékot!
dec. 5
6:07
Kószék megúszhatják a börtönt (Blikk)
BUDAPEST – Várhatóan nem kerül rács mögé Kósz Zoltán (40) és Petőváry Zsolt (42). A két vízilabdázó november 23-án Budapesten egy igazoltatás során került összetűzésbe a rendőrökkel.
dec. 5
6:09
Ronaldo az év vesztese (Blikk)
Ronaldo a poklot járja, most Arany Tapír-díjat kapott
dec. 5
6:11
UTE: Bajnokok leszünk! (Blikk)
Új időszámítás kezdődött az Újpest élvonalbeli futballcsapatánál
dec. 5
6:13
Mégis kelendő az FTC? (Blikk)
Ezúttal egy angol, illetve egy lengyel cég is befizette a 400 millió forintos ajánlattételi biztosítékot
dec. 5
6:34
Manchester United: fényűző karácsonyi buli, csak csapattagoknak (Behaviour)
A Manchester United labdarúgócsapatának játékosai fényűző karácsonyi bulit tartanak néhány nappal szenteste előtt, a főszervező a válogatott védő, Rio Ferdinand. A december 17-i "összejövetelre" - amire egy nappal a Liverpool elleni rangadót követően kerül sor - négyezer font (majdnem másfél millió forint) a belépő.
dec. 5
6:57
Doppingszert találtak Strohschon szervezetében (Behaviour)
Kétéves eltiltást kapott Heidi Strohschon ausztrál női testépítő, mert szervezetében doppingszert találtak.
dec. 5
7:36
NBA: Clevelandben 21 ponttal nyert a Cavaliers ellen a Nets (She)
Az NBA, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 35. játéknapján az előző sorozatban döntőt játszó Cavaliers hazai pályán, Clevelandben szenvedett 21 pontos vereséget a közel sem félelmetes New Jersey Nets csapatától.
dec. 5
7:47
Tenisz: egyéves kihagyás után Jelena Dokic visszatér (She)
Visszatér a teniszpályára Jelena Dokic, a szerbek 24 éves játékosa, aki jövőre szeretne bekerülni az első ötvenbe a világranglistán. A Melbourne-ben élő Dokic - aki ausztrál színekben szeretne indulni a viadalokon - jelenleg nem szerepel a WTA világranglistáján.
dec. 5
7:52
Gyeplabda: a Rosco II rutinja győzött a Rosco III fiatalsága felett (She)
Nem hozott nagy meglepetést a mérkőzés a Rosco III-Rosco II házirangadó. A Rosco rendkívül fiatal harmadik csapata a gyors játékot próbálta erőltetni, míg az öregekből összeállított második csapat a rutinjában és összeszokottságában bízott.
dec. 5
8:03
NHL: büntetőkkel verte a Tampa Bay hazai pályán az Ottawát (She)
Az NHL, az észak-amerikai jégkorong-bajnokság alapszakaszának 60. játéknapján hiába lőtt három gólt és egyenlített hatvan percnyi játék után az Ottawa Senators a Tampa Bay Lightning ellen, a gólnélküli túlórát követő szétlövést a hazaiak 2-1-re nyerték.
dec. 5
8:15
Bunda volt a legendás mérkőzés? (Infostart)
A legfrissebb brit sajtóértesülések szerint a Liverpool Besiktas elleni, 8-0-s Bajnokok Ligája mérkőzését is vizsgálja az Európai Labdarúgó Szövetség a kontinens egész futballját megrázó fogadási botrány miatt.
dec. 5
8:15
Hegyikerékpár, Santiago: Parti András 4., Buruczki Szilárd 7. (She)
A negyven Celsius fokos kánikula mellett a fergeteges por jelentette a legnagyobb kihívást olimpiai crosszos "ridereink" számára dél-amerikai túrájuk második állomásán. A hazai pályán tekerő chileiekkel nehéz volt felvenni a harcot, azonban Parti András és Buruczki Szilárd egyaránt pontszerző helyen ért célba a Santiago melletti C1-es viadalon.
dec. 5
8:26
Bunda volt a Hamburg-Honvéd? (Blikk)
Óriási pénzt tettek Ázsiában a Honvéd hamburgi vereségére
dec. 5
9:35
Manchester United: fényűző karácsonyi buli, csapattagoknak (She)
A Manchester United labdarúgócsapatának játékosai fényűző karácsonyi bulit tartanak néhány nappal szenteste előtt, a főszervező a válogatott védő, Rio Ferdinand. A december 17-i "összejövetelre" - amire egy nappal a Liverpool elleni rangadót követően kerül sor - négyezer font (majdnem másfél millió forint) a belépő.
dec. 5
9:51
AHL: hiába volt jobb, otthon kapott ki az Iowa Stars (She)
Az AHL, a második számú észak-amerikai jégkorong-bajnokság alapszakaszában hazai pályán kapott ki az Iowa Stars, soraiban Vas Jánossal (képünkön). A magyar légiós tőle szokatlanul ezúttal pont nélkül zárt, két lövési kísérlete eredménytelennek bizonyult.
dec. 5
9:56
Ciklokrossz: Vinczeffy és Vigh csatája a Postás pályán (She)
Az országúti szezon után november végén - december elején már a ciklokrosszé a főszerep. A hazai terep szakág Budapest Bajnokságára a Postás pályán került sor. A szervezők hat kategóriában hirdettek bajnokot. A felnőtt és az U23-as férfiak közös mezőnyében a korábbi többszörös bajnok Vinczeffy Zsolt és a fiatal Vígh Zoltán párharca szolgáltatta a fő attrakciót.
dec. 5
10:17
Sportiskolák: amikor nem a gyerek keresi a sportot, hanem fordítva (She)
?Ha a gyerek nem keresi a sportot, a sport keresi meg a gyereket? - Ennek a gondolatnak a jegyében telt a ?Sportiskolák a közoktatásban? című országos szimpózium, melynek a pestlőrinci 1. sz. Etalonsport Általános és Sportiskola adott otthont.
dec. 5
10:20
Lebukott a világbajnok csatár (Behaviour)
Fennakadt egy októberi doppingellenőrzésen Romario, a brazilok világbajnok csatára, aki egy hajnövesztő szer használatával magyarázta az esetet. A 41 éves támadó október 28-án, a Vasco da Gama Palmeiras elleni bajnoki mérkőzése után adott mintát, amelyben az analízist végzők finaszterid nyomaira bukkantak.
dec. 5
11:17
Australian Open: minden idők legerősebb mezőnye (She)
Az előzetes várakozások szerint a viadal történetének legerősebb mezőnyét köszönthetik majd a januári ausztrál nyílt teniszbajnokság szervezői.
dec. 5
13:35
Klicsko "jótékony" pofonjai (Behaviour)
Jótékony célt is szolgál az ukrán Vlagyimir Klicsko, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) és az orosz Szultan Ibragimov, a Boksz Világszervezet (WBO) nehézsúlyú világbajnokának február 23-i összecsapása, amelynek a New York-i Madison Square Garden ad otthont. A mérkőzéshez kapcsolódó bevételek egy jelentős része ugyanis a gyermekszegénység elleni küzdelem céljával létrejött egyik amerikai…
dec. 5
13:52
Női kézilabda-vb: eddig sem volt könnyű, de most jön a neheze (Behaviour)
Eddig sem volt sétagalopp a franciaországi női kézilabda-világbajnokság a magyarok számára, de igazán most jön a neheze: csütörtökön rajtol a legjobb 12 csapatot felvonultató középdöntő. Németh András szövetségi kapitány együttese először Japánt verte a vártnál nehezebben 35-31-re, majd a Kongó ellenin is volt egy hosszú hullámvölgy, a vége így is 33-20 lett. Kedden aztán a spanyolok megtréfálták…
dec. 5
13:58
Malouda mentegetőzik (Behaviour)
Florent Malouda, a Chelsea francia labdarúgója cáfolja a brit médiában kedden vele kapcsolatban megjelenteket és állítja: elégedett az életével és boldog londoni csapatánál. Az Olympique Lyontól 13 millió fontért vásárolt szélső a keddi Daily Mailben nyilatkozott lesújtóan a Kékekről. A lap szerint úgy fogalmazott: a tréningek a Chelsea-nél "borzasztóak", mivel olyan megerőltetőek, mint a…
dec. 5
14:03
Inzaghi már egyedül az örökranglista élén (Behaviour)
A kedd esti, Celtic Glasgow elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szerzett győztes találatával Filippo Inzaghi megelőzte az európai labdarúgókupák góllövő-örökranglistáját eddig vele társbérletben vezető, legendás német Gerd Müllert, s 63 góljával immár egyedül áll az élen.
dec. 5
14:20
Gyárfás Tamás és a felkötött karú úszók (Behaviour)
Gyárfás Tamás elmondása szerint a keddi történtek után még inkább nyomatékosították úszóiknál, hogy kötelesek eleget tenni a Magyar Antidopping Csoport (MACS) követelményeinek. A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke az után nyilatkozott így az MTI-nek, hogy a MACS doppingszakemberei újabb ellenőrzést tartottak az olimpiai bajnok Kovács Ágnesnél a Kőér utcai uszodában, de a kedd reggeli vizitnél más…
dec. 5
14:25
FC Barcelona: Ronaldinho maradni akar (Behaviour)
Ügynöke állítása szerint a brazil világklasszis, Ronaldinho önszántából sosem hagyná el az FC Barcelonát, s csak akkor távozna, ha nem tartanak rá igényt a katalán labdarúgóklubnál. "A testvérem ki szeretné tölteni a szerződésében meghatározott időkeretet és 2010 nyaráig mindenképpen a Barcelonában szeretne futballozni" - nyilatkozta Roberto de Assis, a 26 éves dél-amerikai zseni bátyja, egyben…
dec. 5
14:30
Real Madrid: Dudek az Eb miatt távozni akar (Behaviour)
A januári átigazolási időszakban távozni akar a Real Madridtól Jerzy Dudek, mert csak így látja biztosítottnak azt, hogy szerepelhet a lengyel labdarúgó-válogatottban a jövő évi, osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon.
dec. 5
14:31
Hollandia: Négy jelölt az EB után távozó van Basten helyére (She)
Miután tegnap napvilágot látott, hogy Marco van Basten és segítője, John van?t Schip a jövő évi Európa-Bajnokság után távozik posztjáról, a Holland Királyi Labdarúgó Szövetség (KNVB) máris megnevezte azt a négy jelöltet, akik közül kikerülhet a leköszönő kapitány lehetséges utódja, aki legalább két évig irányíithatja majd az Oranjét.
dec. 5
15:13
Kosárlabda, Vasas-Barcelona: véglegesített keretszerződés (She)
Újabb lépéssel került közelebb ahhoz a Vasas SC, hogy eredményes együttműködést alakítson ki az FC Barcelonával: Markovits László, az angyalföldi sportklub ügyvezető elnöke és Zoran Savic, a katalán klub kosárlabda-szakosztályának sportigazgatója szerdán véglegesítette azt a keretszerződést, amelyet a közeljövőben a legmagasabb szinten írnak alá a felek.
dec. 5
15:18
Sí: bejelentette visszavonulását Antoine Deneriaz (She)
dec. 5
15:20
Premier League, Chelsea: Florent Malouda mentegetőzik (She)
Florent Malouda (képünkön), a Chelsea francia labdarúgója cáfolja a brit médiában kedden vele kapcsolatban megjelenteket és állítja: elégedett az életével és boldog londoni csapatánál.
dec. 5
15:24
Bundesliga: Altintop térdoperációja miatt egy hónapra kiesik (She)
Az FC Bayern München török válogatott középpályása, Hamit Altintop egy hónapig nem szerepelhet klubcsapatában, mivel a napokban térdoperációnak kellett alávetnie magát ? jelentette be az egyesület szerdán.
dec. 5
16:17
Ötöt lőtt a ZTE a Sopronnak, kilenc gól és hazai vereség Kaposváron (She)
Gólzáporos mérkőzésen 5-4-re nyert a Paks a Kaposvár vendégeként a magyar Ligakupa 2. fordulójában. A Győr idegenben gyűjtötte be a három pontot az idén haloványan teljesítő Tatabánya ellen, míg a Zalaegerszeg tönkreverte (5-0) a Sopront. A REAC hazai pályán ikszelt a Honvéddal. A Debrecen a Nyíregyházát verte 2-1-re.
dec. 5
16:27
Real Madrid: a lengyel Jerzy Dudek az Eb miatt távozni akar (She)
A januári átigazolási időszakban távozni akar a Real Madridtól Jerzy Dudek, mert csak így látja biztosítottnak azt, hogy szerepelhet a lengyel labdarúgó-válogatottban a jövő évi, osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon.
dec. 5
16:29
Kosárlabda: együttműködés a Vasas és a Barcelona között (She)
Újabb lépéssel került közelebb ahhoz a Vasas SC, hogy eredményes együttműködést alakítson ki az FC Barcelonával: Markovits László, az angyalföldi sportklub ügyvezető elnöke és Zoran Savic, a katalán klub kosárlabda-szakosztályának sportigazgatója szerdán véglegesítette azt a keretszerződést, amelyet a közeljövőben a legmagasabb szinten írnak alá a felek.
dec. 5
16:38
Ligakupa: hazai pályán kapott leckét a Fehérvár a Siófoktól (She)
Idegenben nyert 5-2-re Siófok a Fehérvár ellen a magyar Ligakupa csoportkörének második fordulójában. Tornyi Barnabás csapata már a félidőben 3-1-re vezetett, a vége háromgólos siker.
dec. 5
17:53
Brazília: menesztették a 97 év után kiesett Corinthians edzőjét (She)
Két nappal azután, hogy történetében először kiesett a brazil elsőosztályból a Corinthians, a klub vezetői útilaput kötöttek Nelsinho Baptista vezetőedző lábára.
dec. 5
18:36
FINA: Kovács Ágnes nem követett el doppingvétséget (Infostart)
A Nemzetközi Úszó Szövetség elfogadja a Magyar Úszó Szövetségt fegyelmi bizottságának döntését, miszerint Kovács Ágnes nem követett el doppingvétséget.
dec. 5
18:58
MOB: Gyulay visszalépett az elnökségi tagjelöltségtől (She)
Gyulay Zsolt korábbi olimpiai bajnok kajakozó szerdán visszalépett a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökségi tagjelöltségétől.
dec. 5
19:09
MOB: Gyulay visszalépett az elnökségi tagjelöltségtől (Metropol)
Gyulay Zsolt korábbi olimpiai bajnok kajakozó szerdán visszalépett a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökségi tagjelöltségétől.
dec. 5
19:19
Vb-2010: az európai selejtezők szeptember 6-án kezdődnek (She)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kijelölte a 2010-es dél-afrikai világbajnokság európai selejtezőinek mérkőzésnapjait, ennek megfelelően a magyar válogatott (is) 2008. szeptember 6-án vívja majd az első meccsét a sorozatban, az utolsó fordulóra pedig 2009. szeptember 10-én kerül sor.
dec. 5
19:58
Curling Eb: mindkét magyar csapat bizakodhat még a feljutásban (Metropol)
A férfi és a női magyar csapat egyaránt kikapott szerdán a füsseni curling Európa-bajnokságon, de mindkét együttes továbbra is bízhat a továbbjutást jelentő hely megszerzésében.
dec. 5
20:18
Nyert az MTK és az Újpest a Ligakupában (Infostart)
Az MTK a Vasast, az Újpest pedig a Diósgyőrt győzte le hazai pályán a tavaszi labdarúgó Ligakupa előrehozott fordulójában.
dec. 5
20:46
Férfi kosárlabda Közép-európai Kupa: győzött otthon az NYKK (She)
A férfi kosárlabda Középeurópai Liga B csoportjának 5. fordulójában megszerezte első győzelmét a Marso-Vagép Nyíregyházi KK. A nyírségiek hazai környezetben múlták felül cseh riválisukat, a Plus Brno együttesét.
dec. 5
21:08
Ökölvívás, Hajdúsámson: általános iskolai aulában rajtol az ob (She)
Szerdán Hajdúsámsonon megkezdődött a 84. felnőtt férfi ökölvívó országos bajnokság, amelyen 112 versenyző indult el.
dec. 5
21:24
Ligue 1: nem bírt egymással a Toulouse és a Nancy (She)
A francia elsőosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 16. fordulójának hétfő esti záró mérkőzésén a hazai környezetben szereplő Toulouse csapata nem bírt a vendég Nancy együttesével.
dec. 5
21:26
Ligue 1: nem bírt egymással a Toulouse és a Nancy (She)
A francia elsőosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 16. fordulójának hétfő esti záró mérkőzésén a hazai környezetben szereplő Toulouse csapata nem bírt a vendég Nancy együttesével.
dec. 5
21:29
Kézilabda, Magyar Kupa: veszprémi diadalmenet Békésen (She)
Magabiztos győzelemmel jutott tovább a Veszprém a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Békés otthonában, iváncsikék tizennégy góllal bizonyultak jobbnak a viharsarkiaknál.
dec. 5
21:31
Kézilabda, Magyar Kupa: a Debrecen is vette az akadályt (She)
Nem okozott gondott a Balatoni KC két vállra fektetése a Debrecennek a férfi kézilabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, Balatonfüreden. Freyék a félidőben öt góllal, vezettek, a vége kilencpontos siker.

Keresés