2007. december 24. hétfő

dec. 24
7:12
Az Inter nyerte a milánói csatát (Blikk)
Legyőzte a világ legjobbját is az olasz listavezető, így az Internazionale futballcsapata továbbra is veretlenül vezeti a bajnokságot
dec. 24
7:14
Buzsáky gólt ígér saját csapatának (Blikk)
Nagyon belelendült Buzsáky Ákos
dec. 24
7:16
Szélesinek fekszik a francia foci (Blikk)
Szélesi Zoltánnak bejött a váltás
dec. 24
7:18
Irány Dakar! (Blikk)
Készen állunk a feladatra!
dec. 24
7:23
Rendőri védelmet kapott a legismertebb olasz bíró (Behaviour)
Rendőri védelmet kapott Pierluigi Collina egykori neves olasz labdarúgó-játékvezető, miután fenyegető üzenetek érkeztek címére.
dec. 24
7:29
Chelsea-menedzser: Nem elég a sok pénz, okosnak is kell lenni (Infostart)
Avram Grant, a Chelsea menedzsere szerint élesedik a küzdelem a jó játékosok megszerzéséért az angol labdarúgó Premier League-ben, mert az anyagi lehetőségekben csökkent a különbség klubja és a közvetlen riválisai között.
dec. 24
9:21
Egerszegi Krisztina már csak nyaranként, a Balatonban úszik (Infostart)
Elégedett az utódok, vagyis a magyar úszók szereplésével Egerszegi Krisztina. A Prima Primissima-díjjal kitüntetett ötszörös olimpiai bajnok az InfoRádiónak adott interjúban elmondta: már csak nyaranként úszik a Balatonban, mert még nem hiányzik neki annyira korábbi sportága, hogy egy uszodába is lemenjen. Hozzátette: gyermekei is tanulnak úszni, de nem azért, hogy úszók legyenek.
dec. 24
11:31
Abramovics lett a "nagy testvér" (Behaviour)
Roman Abramovics, a távol-keleti Csukotka orosz terület kormányzója a jövőben anadiri munkahelyén is figyelemmel kísérheti a Chelsea ügyeit: új videokamera-rendszert telepítettek ugyanis az orosz milliárdos tulajdonában lévő angol csapat cobhami edzőkomplexumába.
dec. 24
12:50
München nyári után télit szeretne (Behaviour)
Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke erősnek és komolynak minősítette München pályázatát a 2018-as téli játékok megrendezésére. "Természetesen nagyon örülök egy ilyen megalapozott szándéknak, már csak azért is, mert az egy meghatározó sportnemzet nagyvárosáé" - nyilatkozott a belga sportvezető a Die Welt című lapban.
dec. 24
13:58
A Bajnokok Ligája legszebb őszi góljai - videókkal (Infostart)
Az UEFA megválasztotta a Bajnokok Ligája őszi csoportmérkőzéseinek legszebb tíz gólját. Érdemes végignézni őket még egyszer! (A tízen belül nincs sorrend, mi a gólszerzők közötti ábécé sorrend szerint állítottak egymás után a filmeket.)
dec. 24
13:58
Sporttal a hátrányos helyzetű gyermekekért (Metropol)
A Laureus Sport for Good londoni székhelyű alapítvány azzal céllal jött létre, hogy a sport segítségével harcoljon a hátrányos helyzetű gyermekek körülményeinek jobbításáért.
dec. 24
15:12
Iszinbajeva nem kér a közös rúdból (Behaviour)
Jóllehet az orosz olimpiai mozgalom vezetése megszavazta, maga az érintett, Jelena Iszinbajeva nem óhajtja vinni a nemzeti lobogót a pekingi ötkarikás játékok augusztus 8-i megnyitóján.
dec. 24
15:35
Beckham Capellótól kaphatja a 100.-at (Behaviour)
David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol válogatott labdarúgója szeretne együtt dolgozni az olasz Fabio Capellóval, a nemzeti együttes új szövetségi kapitányával, annak ellenére, hogy korábban, a Real Madridnál nem volt felhőtlen a viszonyuk.
dec. 24
19:29
Kovács Katalin: "Most csak azon jár az eszem, hogy túléljem az edzéseket" (Infostart)
Szoros versenyben Szávay Ágnes mögött a második helyen végzett az Év sportolója szavazáson Kovács Katalin. Az idén az 500 és az 1000 méteres távon is világbajnoki címet szerzett kajakozó az InfoRádiónak elmondta, hogy keményen készül a jövő évre, és reméli, 2008 nyugalmasabb lesz. Hozzátette: jövő tavaszig nem érdemes azzal a kérdéssel foglalkozni, hogy mikor ülhet ismét egy hajóba Janics…

Keresés