2007. december 4. kedd

dec. 4
6:06
Vb-aranyat kér szülinapjára (Blikk)
Pálinger Katalin mentette meg a mieink becsületét a japánok ellen
dec. 4
6:08
Finn sztárhokis a Volán edzője? (Blikk)
Az osztrák bajnokságban szereplő csapathoz Esa Tikkanen érkezhet edzőként
dec. 4
6:10
Talmácsi a motorosok királya (Blikk)
Talma elnyerte az idei Aranysisak (Casci D’Oro)díjat
dec. 4
6:24
Raúl jól érzi magát a bőrében (Behaviour)
Raúl, a Real Madrid labdarúgócsapatának kapitánya egy nyilatkozatában arról beszélt, hogy jelenleg nagyon jól érzi magát, úgy ítéli meg, remekül megy neki a játék. "Bernd Schuster vezetőedző és a játékostársaim bíznak bennem, ennek nagyon örülök. Most, hogy a tizenhatos közelében futballozhatok, többször kerülök helyzetbe és több gólt szerzek, mint korábban. Jelenlegi pozícióm ténylegesen támadóbb…
dec. 4
6:38
Cristiano Ronaldo döntött a Fulham ellen (Infostart)
A Manchester United 2-0-ra győzött a Fulham ellen az angol labdarúgó Premier League 15. fordulójának záró mérkőzésén.
dec. 4
6:40
Ferguson nem vásárol (Behaviour)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője nem tervezi megerősíteni játékoskeretét a téli átigazolási időszakban. A nagy tekintélyű tréner szerint az idény közben érkező futballisták beépítése sok időt vesz igénybe, ráadásul csapata a jelenlegi összetételében is elég erős.
dec. 4
7:36
NBA: az Orlando hosszabbításban nyert Oaklandben (She)
A kiváló formába lendülő Orlando Magic tizenötödik győzelmét aratta a bajnokságban, ezúttal a Golden State Warriors otthonában győzedelmeskedtek. A Portland TrailBlazers egy ponttal verte idegenben a Memphis Grizzliest, Rudy Gay és Mike Miller hiába szerzett harminc-harminc pontot, a spanyol Pau Gasol hiába kapkodott össze tizenöt lepattanót a hazai csapatban. Ugyancsak otthon kapott ki az…
dec. 4
7:58
NHL: csúnya zakót kapott otthon a New York Rangers (She)
Szétlövéssel nyert a Dallas Stars és az Edmonton Oilers is, mindketten idegenben, előbbi a Columbus Blue Jackets, utóbbi a Los Angeles Kings otthonában. Sima, négygólos vereséget szenvedett a New York Rangers a Madinos Square Gardenben, és a másik new yorki csapat, az Islanders se járt sokkal jobban.
dec. 4
8:26
Curling Eb: magyar győzelmek (Metropol)
Sikeresen teljesítették a hétfői játéknapot a magyarok a németországi Füssenben zajló curling Európa-bajnokságon: a férfi csapat az andorraiak, a női együttes pedig a franciák és az írek ellen nyert.
dec. 4
8:41
Kaká, a szerény zseni (Blikk)
Rengetegen „ostromolták”, amióta Milánóba került, de hiába
dec. 4
9:25
Maradona szerint Ronaldinho, Messi és Rooney jobb játékos Kakánál (Behaviour)
Maradona, az 1986-ban világbajnok argentin futballsztár szerint jelenleg a brazil Ronaldinho és saját honfitársa, Lionel Messi a két legjobb labdarúgó. Hozzájuk csatlakozik az angol Wayne Rooney, a vasárnap Aranylabdával jutalmazott brazil Kaká pedig csak utánuk következik.
dec. 4
9:39
Gyanúsítottak lettek a részegen dulakodó pólósok (Blikk)
Kószt ittas vezetéssel és garázdasággal, Petőváryt hivatalos személy elleni erőszakkal és rongálással gyanúsítják
dec. 4
10:57
Vízlabda: A Honvéd és az OSC Budapesten pólózik (She)
Az európai sorozatokban a legjobb 16 között érdekelt magyar női vízilabdacsapatok közül a BEK-ben szereplő Honvéd Budapesten, a Dunaújváros pedig a spanyolországi Sabadellben száll medencébe, a LEN Kupában az OSC ugyancsak idehaza próbálkozik meg a nyolcba kerüléssel december 20. és 22. között.
dec. 4
11:23
Brazília: Rogerio Cenit választották az év labdarúgójának (She)
Rogerio Cenit (képünkön), a bajnok Sao Paulo kapusát választotta a helyi sportági szövetség az év labdarúgójává Brazíliában. Az élen végzett csapathoz további elismerések is kötődnek: Muricy Ramalho lett az év edzője, Breno pedig az év felfedezettje.
dec. 4
12:19
Bundagyanús lehet a Hamburg-Honvéd is (Infostart)
Egyelőre nem kapott értesítést a Hamburg labdarúgócsapata az Európai Labdarúgó Szövetségtől, hogy az augusztusi HSV-Budapest Honvéd mérkőzés is szerepelne a bundagyanús mérkőzések között. A hétvégén a Süddetsche Zeitung című lap írt arról, hogy a mérkőzésre gyanúsan sokan fogadtak.
dec. 4
12:40
Aláírásgyűjtés Figo válogatottbeli visszatéréséért (Behaviour)
Mintegy ötezer aláírás gyűlt már össze annak előmozdítására, hogy Luis Figo visszatérjen a portugál labdarúgó-válogatottba. Az Internazionale kiváló játékosa a tavalyi világbajnokság után köszönt el a nemzeti együttestől, amelyben 127 alkalommal szerepelt.
dec. 4
12:46
A Hamburg-Honvéd is a bundagyanús meccsek között (Behaviour)
Az MTI keddi értesülése szerint semmifajta hivatalos értesítést nem kapott a hamburgi sportklub elnöksége az Európai Labdarúgó Szövetségtől (UEFA) arra vonatkozóan, hogy az idén augusztusban játszott HSV-Budapest Honvéd mérkőzés is szerepelne azon mérkőzések között, amelyeket az UEFA a végeredmény állítólagos manipulálása miatt vizsgál.
dec. 4
13:11
Euro 2008: 354 milliárd forint hasznot hozhat a torna (She)
Simon Chadwick, a Coventry Egyetem sportgazdasági tanszékének vezetője szerint a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság körülbelül 1,4 milliárd euró (354 milliárd forint) értékben érinti a kontinens fogyasztását, tehát jelentősen élénkíti az európai országok ? elsősorban persze a torna résztvevőinek ? gazdaságát. A Chadwick vezette kutatást a Mastercard rendelte meg.
dec. 4
13:17
Szerdától ökölvívó ob Hajdúsámsonban (Behaviour)
Szerdától szombatig Hajdúsámson ad otthont a 84. felnőtt férfi ökölvívó országos bajnokságnak, amelyre 148 bokszoló adta le nevezését. Az esemény keddi sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az ob-t a 2002-ben átadott helyi általános iskola aulájában rendezik meg. Szintén kiderült, hogy több súlycsoportban szelektálni kell a nevezettek között, ugyanis kategóriánként maximum 16-an indulhatnak, ám sok…
dec. 4
13:22
Bajnokok a gyerekekért (Behaviour)
Clarence Seedorf, az AC Milan labdarúgója alapítványt hozott létre, amely a sport által kívánja segíteni a hátrányos helyzetű gyerekek oktatását. A holland válogatott középpályás elmondása szerint a Champions for Children (Bajnokok a gyerekekért) elnevezésű jótékonysági szervezet célja az, hogy a futball lehetőségeit kihasználva erkölcsi értékeket - mint amilyen a méltóság, az önbecsülés -…
dec. 4
13:43
Még nem égnek örömtüzek a Fradinál (Infostart)
A Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) tájékoztatása szerint két cég is befizette határidőre a 400 millió forintos ajánlattételi biztosítékot az FTC által használt hat plusz két hektáros ingatlanegyüttes értékesítésére kiírt nyilvános pályázatban. Az ajánlattételi határidő december 17-én jár le. Rieb György, a Ferencvárosi Torna Club elnöke kiemelte: még nem gyújtanak örömtüzeket.
dec. 4
13:48
Anglia: Malouda szerint szörnyűek a Chelsea edzései (She)
A ?borzasztó? jelzővel illette a Chelsea labdarúgócsapatának edzéseit Florent Malouda, a londoni együttes szélsője (képünkön jobbra), aki ezen túlmenően csapattársainak étkezési szokásaira is megjegyzéseket tett.
dec. 4
13:54
Mats Wilander lett Mathieu edzője (Behaviour)
A korábbi világelső teniszező, Mats Wilander lett a francia Paul-Henri Mathieu edzője. A 43 éves svéd kiválóság a francia Patrice Hagelauerrel közösen irányítja a 2007-es évet a világranglista 25. helyén záró Mathieu tréningjeit. A 25 éves játékos ügynökségének keddi tájékoztatása szerint szerződésük egy évre szól.
dec. 4
14:25
Játékfilm Puskás Ferencről (Behaviour)
Várhatóan jövő ősszel kezdik el forgatni a Puskás Ferenc életéről szóló játékfilmet, a tervek szerint Spanyolországban, Angliában, Németországban és Ausztriában is készülnek majd felvételek - mondta el Neményi Ádám producer az MTI-nek kedden.
dec. 4
15:33
A FIG-elnök „öregítené” a tornászokat (Metropol)
A Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) azt fontolgatja, hogy a jövőben a 16 évesnél fiatalabb tornászoknak világversenyeken nem engedélyezi az indulást.
dec. 4
15:43
Labdarúgás: holland kapitány a namíbiai válogatott kispadján (She)
A holland Arie Schans lett a namíbiai labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. Az 55 éves szakember Ben Bamchufile helyét veszi át a kispadon.
dec. 4
15:54
Labdarúgás: Majoros Árpád próbálkozik a Cracoviánál (She)
Néhány napig a lengyel labdarúgó-bajnokság 10. helyén álló Cracovia teszteli Majoros Árpádot, a Vasas és a ZTE korábbi középpályását.
dec. 4
17:14
Tottenham: nem törölték el Robbie Keane piros lapját (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) elutasította Robbie Keane fellebbezését, így az ír támadó három meccset kénytelen lesz kihagyni.
dec. 4
17:41
Barcelona: Samuel Eto?o a hétvégén újra pályára léphet (She)
Hosszú sérülése után a hétvégi bajnoki fordulóban várhatóan újra pályára léphet Samuel Eto'o, a Barcelona csatára.
dec. 4
18:29
Bundesliga: bosnyák válogatottal erősített az Energie Cottbus (She)
A bosnyák válogatott Ivan Radeljic a tavaszi szezontól a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Energie Cottbusban folytatja pályafutását.
dec. 4
18:35
Svédország: a síelő klasszis, Anja Pärson lett az év sportolója (She)
Anja Pärsont (képünkön), az arei alpesi sívilágbajnokságon háromszoros aranyérmes klasszist választották az év sportolójának Svédországban.
dec. 4
18:51
Női kézilabda-vb: még sincs gerinctörése az ukrán klasszisnak (She)
Az első diagnózisokkal ellentétben mégsem tört el három ágyékcsigolyája Okszana Szakadának, az olimpiai bronzérmes ukrán válogatott klasszisának a franciaországi női kézilabda-világbajnokságon.
dec. 4
18:53
NBA: Jerry Sloan ismét szerződést hosszabbított a Utah Jazznél (She)
Újabb egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Jerry Sloan, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Utah Jazz vezetőedzője.
dec. 4
19:24
Kerékpár: tizennyolc csapat kapott Pro Tour-licencet (She)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) 18 csapatnak adott Pro Tour-licencet a következő idényre.
dec. 4
19:35
Vb-2014, Brazília: nem költenek közpénzt a stadionokra (She)
Nem költenek közpénzt a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseinek otthont adó stadionok építésére, illetve felújítására.
dec. 4
19:40
Női kézilabda vb: a német csapat veretlenül lett csoportelső (She)
A német válogatott biztosan győzte le az olimpiai ezüstérmes dél-koreai csapatot, és így veretlenül lett az F csoport győztese a franciaországi női kézilabda-világbajnokságon.
dec. 4
19:56
Férfi kézilabda Magyar Kupa: négy között a bajnok Szeged (She)
dec. 4
20:28
Női kézilabda-vb: kongói győzelem a magyar csoportban (She)
dec. 4
20:30
Formula 1: a világbajnoki címvédő finn klasszis újra edzésben (She)
A világbajnoki cím elhódítása óta először ült versenyautóban Kimi Ra:ikkönen, a Forma-1-es Ferrari finn pilótája.
dec. 4
22:04
Szerény döntetlen a spanyolok ellen (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott 26-26-os döntetlent játszott Spanyolországgal a franciaországi világbajnokság csoportrangadóján. Németh András szövetségi kapitány együttese ugyan csoportja élén végzett, de csak egy pontot visz magával a középdöntőbe.
dec. 4
22:47
A Celtic kikapott Milánóban, de így is nyolcaddöntős (Infostart)
A Celtic követte a Milant a D csoportból a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe. A glasgow-i csapat a csoportkör záró fordulójában ugyan 1-0-ra kikapott a címvédő milánóiak pályáján, de a Sahtar Donyeck is veszített, az ukrán gárda meglepetésre 2-1-re maradt alul a vendég Benficával szemben.

Keresés