2007. december 29. szombat

dec. 29
6:09
Irány a Dakar! (Blikk)
Az Irigy Hónaljmirigy is képviselteti magát a jubileumi, harmincadik ralin
dec. 29
6:11
Törökbe, magyar! (Blikk)
A csapatok többsége külföldön, melegebb égövben edzőtáborozik
dec. 29
6:13
Szerelem határok nélkül (Blikk)
A távkapcsolat után hozzánk költözik Mohamed Aida és Knapek Edina külföldi párja
dec. 29
8:10
Dakar 2008: Carlos Sainz győzelemre tör (Behaviour)
A kétszeres ralivilágbajnok spanyol Carlos Sainz azt mondta, hogy szeretné megnyerni a január 5-én rajtoló 30., jubileumi Dakar-ralit.
dec. 29
8:42
Tenisz: Csakvetadze még nincs jól a rablótámadás után (She)
Továbbra sincs teljesen rendben Anna Csakvetadze: a világranglistán hatodik orosz teniszezőt a rablók durván megkötözték, amikor tíz napja kirabolták Moszkva melletti otthonát.
dec. 29
9:52
Négysáncverseny: Ahonen megelőzheti Weissflogot, de nem ő a favorit (Behaviour)
Janne Ahonen megelőzheti a síugró Négysáncverseny történetének legeredményesebb szereplőjét, a hozzá hasonlóan négyszeres győztes német Jens Weissflogot, amennyiben megnyeri az 56. alkalommal kiírt, két-két németországi és osztrák állomásból álló sorozatot.
dec. 29
10:48
Hopman Kupa: amerikai siker a nyitómérkőzésen (She)
Az amerikai válogatott sikerével kezdődött a XX. Hopman Kupa, a teniszezők nemhivatalos csapat-világbajnoksága, Perth-ben. Az A csoportban Szerbia, Tajvan, Franciaország és Argentína szerepel. A csoportküzdelmek után az első két helyezett jut be az elődöntőbe. (MTI)
dec. 29
12:36
Palik László: "A frász van rajtunk" (Infostart)
Jövő szombaton, január 5-én Lisszabonból rajtol a 30. Dakar-rali mezőnye. A világ legnehezebb sivatagi versenyének most is több magyar résztvevője lesz: két motoros, négy autós és négy kamionos egység vág neki a több, mint két hetes viadalnak. A Dakar-rali történetének legsikeresebb magyar pilótája, Palik László a megszokottnál is nehezebb napokra számít Afrikában.
dec. 29
13:00
Heras visszavonul (Metropol)
Befejezi sikerekben gazdag pályafutását Roberto Heras spanyol kerékpáros, aki októberben töltötte le a doppingvétsége miatt kiszabott kétéves eltiltását.
dec. 29
13:38
Szabella Kupa: Budapest Bank-FTC-siker a Dunaferr ellen (She)
A házigazda Budapest Bank-FTC 30-29-re nyert a Dunaferr ellen a Szabella Kupa női kézilabdatorna 2. fordulójában.
dec. 29
14:48
Tovább tombol az őrület: pletykák érkező sztárokról (Infostart)
Bár a jelenlegi olasz labdarúgás két óriásának derbijével (Inter-Milan 2-1) érdemben befejeződött a Serie A 2007-es szezonja, Itália futballőrülete cseppet sem csökken. A január elsején megnyíló átigazolási piac már most cikkek, találgatások, hírek és álhírek tömegét szülte. Sorozatunk első részében a Bajnokok Ligája címvédője, az AC Milan háza táján nézünk szét.
dec. 29
15:11
Alpesi sí, Világkupa: a nőknél costazza, aférfiaknál Miller győzött (Metropol)
Az amerikai Bode Miller nyerte a férfi lesiklást az alpesi sí Világkupa-sorozat bormiói viadalán. A klasszis az első sikerét aratta azok után, hogy összeveszett hazája szövetségével, és így most saját pénzén versenyez.
dec. 29
15:16
Alpesi sí Vk, nők: Chiara Costazza győzelme Lienzben (She)
Az olasz Chiara Costazza nyerte a női műlesiklást az alpesi sí Világkupa-sorozat lienzi viadalán. A második az összetettben vezető az osztrák Nicole Hosp, míg a harmadik a finn Tanja Poutiainen lett.
dec. 29
15:17
Vízilabda MK, nők: OSC a döntőben (Behaviour)
Elsőként az OSC-Cemelog csapata jutott be a női vízilabda Floriol Magyar Kupa fináléjába, miután a Szőnyi úti elődöntőben nyert a Dunaújvárosi Főiskola-ELCO ellen.
dec. 29
15:55
Vízilabda MK, nők: az OSC és a Honvéd jutott a döntőbe (She)
Az OSC-Cemelog és a címvédő Domino-Honvéd-Polo SC csapata jutott be a női vízilabda Floriol Magyar Kupa fináléjába. Az OSC a Dunaújvárosi Főiskolát verte nagy csatában (4-3) az első elődöntőben, majd a Domino győzött viszonylag simán (16-7) a Szentes ellen. A döntőt 15 óra 30 perckor rendezik, a harmadik helyért nem rendeznek mérkőzést.
dec. 29
16:24
Tenisz, Hopman Kupa: ausztrál siker a csehek ellen (She)
A házigazda ausztrál válogatott legyőzte a cseh együttest a XX. Hopman Kupán, a teniszezők nemhivatalos csapat-világbajnokságán, Perth-ben.
dec. 29
16:35
Póta: megtisztelő fellépés Kínában vereséggel (Metropol)
A világbajnok kínai női asztalitenisz-válogatott 5-0-ra győzött a Póta Georginát is soraiban tudó nemzetközi csapat ellen bemutató-mérkőzésen Liucsou városában.
dec. 29
16:40
Asztalitenisz: simán kikapott Kínában a nemzetközi csapat (She)
A világbajnok kínai női asztalitenisz-válogatott 5-0-ra győzött a Póta Georginát (képünkön) is soraiban tudó nemzetközi csapat ellen bemutató-mérkőzésen Liucsou városában.
dec. 29
17:08
Póta: megtisztelő fellépés Kínában vereséggel (Behaviour)
A világbajnok kínai női asztalitenisz-válogatott 5-0-ra győzött a Póta Georginát is soraiban tudó nemzetközi csapat ellen bemutató-mérkőzésen Liucsou (Liuzhou) városában.
dec. 29
17:17
Jégkorong, Magyar Kupa: az Újpest szerezte meg a bronzérmet (She)
Az Újpest együttese szerezte meg a jégkorongozók Magyar Kupájának bronzérmét, miután a kisdöntőben megérdemelten három góllal verte a négyes döntőt rendező SC Csíkszereda együttesét. A lila-fehérek az első harmadot 1-0-ra, nyerték, majd a második harmad elején gyorsan megduplázták előnyüket. A záró rész közepén szépítettek ugyan a házigazdák, de az újpestiek gyorsan visszaállították a kétgólos…
dec. 29
17:38
Vízilabda, Magyar Kupa: a férfiaknál döntős a Honvéd (She)
Elsőként a címvédő Domino-Honvéd jutott be a Vodafone férfi vízilabda Magyar Kupa vasárnapi fináléjába, miután a Szőnyi úton könnyedén nyert az UNIQA-UTE elleni elődöntőben.
dec. 29
18:06
Sokba került Cristiano Ronaldo kihagyott büntetője! (Infostart)
A Manchester United 2-1-re veszített a West Ham otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. A címvédő manchesteri együttesnek sokba került a kudarc, a tabellát ismét az Arsenal vezeti.
dec. 29
18:17
Kosárlabda, Magyar Kupa: nyolc közé jutott a Vasas-Csata (She)
A női kosárlabdázók Magyar Kupájában a nyolcaddöntőben a Vasas-Csata együttese hazai pályán 21 ponttal verte szombathelyi ellenfelét, így bejutott a nyolc közé.
dec. 29
18:51
Mintaklub lehet az elmúlt évek fekete bárányából? (Infostart)
Jelentős változások voltak az elmúlt hetekben a Fehérvár labdarúgócsapatánál. December 12-én Garancsi István nagyvállalkozó 80 százalékos részesedést szerzett az együttest működtető Fehérvár FC Kft.-ben, és lépéseket tett azért, hogy a csapat továbbra is az élvonalban szerepelhessen. A Magyar Labdarúgó Szövetség november 30-án első fokon visszavonta a Fehérvár 2007/2008-as szezonra kiadott…
dec. 29
19:51
Skócia: a pályán összeesett, majd elhunyt a Motherwell kapitánya (She)
Tragédia történt a skót labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján: a pályán összeesett, majd a kórházba szállítás után elhunyt Phil O?Donnell, a Motherwell csapatkapitánya.
dec. 29
20:02
Kosárlabda, Magyar Kupa: Nagykanizsán nyert a ZTE (She)
A Zala Volán-ZTE női kosárlabda csapata Magyar Kupa nyolcaddöntő mérkőzésen Nagykanizsán verte házigazda vendéglátóját tizenhárom ponttal.
dec. 29
20:24
Az Arsenal zárja az élen a 2007-es évet (Infostart)
Az Arsenal zárja az élen a 2007-es évet az angol labdarúgó Premier League-ben. A címvédő Manchester United West Ham elleni botlása után az Arsenal 4-1-re nyert az Everton pályáján.
dec. 29
20:26
Újabb tragédia: a meccs hajrájában összeesett, majd meghalt a csapatkapitány (Infostart)
A Dundee United elleni mérkőzés végén összeesett, majd a kórházba szállítás után maghalt Phil O'Donnel a skót élvonalbeli Motherwell futballistája.
dec. 29
21:47
Őrület közben: "túl sok lett a rés, amit be kellene tömni" (Infostart)
Bár a jelenlegi olasz labdarúgás két óriásának derbijével (Inter-Milan 2-1) érdemben befejeződött a Serie A 2007-es szezonja, Itália futballőrülete cseppet sem csökken. A január elsején megnyíló átigazolási piac már most cikkek, találgatások, hírek és álhírek tömegét szülte. Sorozatunk első részében a Bajnokok Ligája címvédője, az AC Milan háza táján néztünk szét, a második részben a bajnok Inter…
dec. 29
21:55
Nyert az Arsenal és vezet (Behaviour)
Az Arsenal három góllal nyert az Everton otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában és ezzel megelőzte a tabella élén a korábbi éllovas Manchester Unitedet. A manchesteri alakulat 2-1-re kikapott a Westt Ham otthonában.
dec. 29
22:39
Jégkorong Magyar Kupa: a Dunaújváros a győztes (Behaviour)
A Dab.Extra.hu nyerte a jégkorong Magyar Kupát, miután a döntőben legyőzte a hazai pályán szereplő HC Csíkszereda csapatát. A vendégek történetük során hetedszer hódították el a trófeát. Ez volt az első alkalom, hogy az erdélyi Csíkszeredán rendezték meg a jégkorong Magyar Kupát.

Keresés