2007. december 9. vasárnap

dec. 9
7:04
Fűszoknyás lovasok (Blikk)
Hatalmas közönségsikert aratott az OTP Bank Lovas Világ kupa kosztümös díjlovagló versenyén Dallos Zsófia és osztrák társa, Isabella Willibald
dec. 9
7:06
Ági elajándékozta első EB-aranyát! (Blikk)
Megvált egyik aranyérmétől Kovács Ágnes.
dec. 9
7:08
Lilára verték a Vasast (Blikk)
Kiütéses győzelemmel búcsúzott az idei szezontól az Újpest.
dec. 9
7:10
Emlékeztek Zavára és Simire (Blikk)
Idén is megrendezték az emléktornát a keceli fradisták
dec. 9
7:12
Lepontozták az izomembert (Blikk)
LOS ANGELES – Micsoda teljesítmény! Áfra Ákos (37) az 1998as naturál testépítő-világbajnokságon elért ezüstérme után újra második lett vb-n.
dec. 9
8:23
NBA: hazai győzelem a dallasi "kosárgálán" a Utah ellen (She)
Eredmények az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság szombati játéknapjáról:
dec. 9
8:29
NHL: tarolt a Carolina és a Buffalo is idegenben (She)
Eredmények az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapjáról:
dec. 9
8:34
Lovas Világkupa: francia siker született díjugratásban (She)
A francia Eduard Mathe Cherie Lady nyergében nyerte a Papp László Sportarénában zajló Lovas Világkupa díjugrató számát.
dec. 9
8:36
MU: Wes Brown nem fogadta el új szerződését (She)
Könnyen lehet, hogy távozik a Manchester United labdarúgócsapatától Wes Brown, ugyanis nem fogadta el a klub által felkínált új szerződést.
dec. 9
8:38
Belgium: Rene Vandereycken marad a szövetségi kapitány (She)
A sikertelen Európa-bajnoki selejtezősorozat dacára Rene Vandereycken marad a belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
dec. 9
8:57
Vandereycken marad a szövetségi kapitány (Behaviour)
A sikertelen Európa-bajnoki selejtezősorozat dacára Rene Vandereycken marad a belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
dec. 9
9:03
Scolari: Ronaldinho váltson klubot (Behaviour)
Luiz Felipe Scolari, a portugál válogatott brazil szövetségi kapitánya azt mondta, hogy Ronaldinho jobban tenné, ha távozna az FC Barcelonától. "A Barcelonának és a játékosnak is az lenne a megfelelő megoldás, ha elválnának útjaik. Ronaldinho öt éven át a legjobbnak számított, ám nem lehet örökké a csúcson maradni, újítani kell" - nyilatkozta honfitársáról a szakember, aki a 2002-es…
dec. 9
9:09
Wes Brown nem fogadta el új szerződését (Behaviour)
Könnyen lehet, hogy távozik a Manchester United labdarúgócsapatától Wes Brown, ugyanis nem fogadta el a klub által felkínált új szerződést.
dec. 9
10:24
Fradi-elnök: Van terv egy újabb kudarc esetére is (Infostart)
Megfelelő megoldási lehetőségei vannak az egyesületnek arra az esetre is, ha ezúttal sem sikerül magánkézbe adni az Üllői úti ingatlaneggyüttest - jelentette ki Rieb György, a Ferencvárosi Torna Club elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában.
dec. 9
10:30
Nyert a Real Madrid (Behaviour)
Egy gólos hazai sikert aratott a bajnok Real Madrid a spanyol bajnokságban.
dec. 9
10:35
Az afrikai bajnok játszhat a Boca Juniors-szal (Infostart)
A hajrában szerzett góllal 1-0-ra legyőzte a tunéziai Etoile Sahel a mexikói FC Pachucát, ezzel bejutott az elődöntőbe a Japánban zajló labdarúgó klub-világbajnokságon.
dec. 9
10:35
Holland bajnokság: eredmények (Metropol)
A holland labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati mérkőzésein: Willem II Tilburg-Ajax Amsterdam 2-3 Excelsior Rotterdam-NAC Breda 0-3 Heracles Almelo-De Graafschap Doetinchem 2-0 Vitesse Arnheim-Twente Enschede 2-2 pénteken játszották: PSV Eindhoven-Roda JC Kerkrade 2-4 Vasárnap további négy mérkőzést rendeznek.
dec. 9
10:46
Klub-világbajnokság: tunéziai siker, máris csomagolhat a Pachuca (She)
A tunéziai Etoile Sahel egy hajrában szerzett góllal legyőzte a mexikói FC Pachucát, s ezzel bejutott az elődöntőbe a Japánban zajló labdarúgó klub-világbajnokságon.
dec. 9
10:57
IBF: az örmény Arthur Abraham megvédte címét (She)
Megvédte címét az örmény születésű német Arthur Abraham, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) középsúlyú világbajnoka.
dec. 9
11:07
Először nyert magyar páros versenytáncban világbajnokságot (Metropol)
Magyarország első vb-címét szerezte versenytáncban a Maurizio Vescovo, Törökgyörgy Melinda kettős. A páros szombaton Vilniusban az IDSF latin-amerikai táncok világbajnokságán végzett az első helyen.
dec. 9
11:13
Versenytánc: megvan az első magyar világbajnoki cím (She)
Magyarország első vb-címét szerezte versenytáncban a Maurizio Vescovo, Törökgyörgy Melinda kettős, amely szombaton megnyerte Vilniusban az IDSF latin-amerikai táncok világbajnokságát.
dec. 9
11:24
Mayweather kiütötte Hattont, majd bejelentette visszavonulását (Behaviour)
Az amerikai Floyd Mayweather a 10. menetben technikai KO-val legyőzte a brit Ricky Hattont Las Vegasban, s ezzel megvédte a Boksz Világtanácsnál (WBC) birtokolt váltósúlyú övét.
dec. 9
11:30
Klub-világbajnokság: tunéziai továbbjutás (Behaviour)
A tunéziai Etoile Sahel egy hajrában szerzett góllal legyőzte a mexikói FC Pachucát, s ezzel bejutott az elődöntőbe a Japánban zajló labdarúgó klub-világbajnokságon. Az afrikai csapat a Libertadores Kupa-címvédő argentin Boca Juniorsszal játszik majd a fináléba kerülésért.
dec. 9
11:51
Celjében kezd és Barcelonában zár a Szeged (Behaviour)
A Pick Szeged a szlovén Celje otthonában kezdi és a Nagy Lászlót is foglalkoztató FC Barcelona otthonában zárja majd a 4. csoport küzdelmeit a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, a legjobb 16 között.
dec. 9
12:27
Síugró Vk: hóhiány miatt elmarad a kranji viadal (She)
Hóhiány miatt elmarad a síugró Világkupa-sorozat jövő vasárnapra kiírt versenye a szlovéniai Kranjban.
dec. 9
12:49
Síugró Vk: hóhiány miatt elmarad a kranji viadal (Behaviour)
Hóhiány miatt elmarad a síugró Világkupa-sorozat jövő vasárnapra kiírt versenye a szlovéniai Kranjban.
dec. 9
13:10
Két tinédzser is a legjobb négy között a sakk Világkupán (Metropol)
Kialakult a legjobb négy mezőnye az oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló sakk Világkupán. A spanyol Alexei Shirov, az amerikai Gata Kamsky és a norvég Magnus Carlsen simán került tovább a negyeddöntőből, az ukrán Szergej Karjakin pedig rájátszásban harcolta ki a továbbjutást.
dec. 9
14:31
Anglia: még senkinek nem tett ajánlatot az FA (Behaviour)
A sajtóban megjelent találgatásokra reagálva az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) vasárnap közölte: még egyetlen edzőnek sem tett hivatalos ajánlatot a válogatott szövetségi kapitányi posztjával kapcsolatban.
dec. 9
14:52
Alpesi sí, Bad Kleinkircheim: Raich nyert Byggmark és Moelgg előtt (She)
Szenzációs győzelmet ért el az osztrák Benjamin Raich az ausztriai Bad Kleinkircheimben rendezett alpesi sí Világkupa szlalom számában, amivel át is vette a vezetést az összetett pontversenyben, illetve továbbra is első a szakági összetettben.
dec. 9
15:18
Atlétika, mezeifutó Eb: Kálovics Anikó ötödik (She)
Kálovics Anikó az ötödik helyen végzett a spanyolországi Toróban rendezett mezeifutó Európa-bajnokságon. A nők versenyét a hazai színeket képviselő Marta Dominguez nyerte.
dec. 9
15:20
Sífutás, Világkupa: történelmi cseh siker a svájci Davosban (She)
Története során először szerzett aranyérmet 4 x 10 kilométeres váltóban, sífutásban Csehország a svájci Davosban vasárnap megrendezett Világkupán.
dec. 9
15:41
Alpesi sí Vk, férfi műlesiklás: Raich győzelme (Behaviour)
A hazai közönség előtt szereplő, olimpiai bajnok Benjamin Raich nyerte az alpesi sízők Világkupa-sorozatának ausztriai férfi műlesiklóversenyét, Bad Kleinkirchheimban. Ebben a szezonban ez volt az osztrák klasszis első sikere a Vk-ban.
dec. 9
15:51
Északi összetett Vk, Trondheim: Christoph Bieler negyedik sikere (She)
A harmincéves osztrák Christoph Bieler nyerte a norvégiai Trondheimben az északi összetett Világkupa-sorozat idei negyedik versenyét. Bieler ezzel feljött az összetettben a harmadik helyre, megelőzve a tegnapi győztes amerikai Bill Demongot.
dec. 9
16:02
Silövő-Vk, Hochfilzen: a német csapat győzelme női váltóban (She)
A Martina Glagow, Andrea Henkel, Simone Denkinger és Kati Wilhelm nevével fémjelzett német női váltó sikerével végződött a 4 x 6 kilométeres váltóverseny az ausztriai Hochfilzenben rendezett világkupán.
dec. 9
16:07
Kézilabda, női vb: Kongó, Kína, Tunézia és Paraguay győzelme (She)
A Franciaországban zajló női kézilabda-világbajnokságon a helyosztókon már négy hely is elkelt: Kongó, Kína, Tunézia és Paraguay is győzelemmel fejezte be vb-szereplését.
dec. 9
16:29
Női kézilabda-vb: életben maradt spanyol remények (Behaviour)
A spanyol válogatott hatalmas csatában nyert az olimpiai ezüstérmes dél-koreai csapat ellen a franciaországi női kézilabda-világbajnokság középdöntőjében, és így életben tartotta negyeddöntőbe jutási reményeit.
dec. 9
16:34
Női kosárlabda NB I: simán nyertek a pécsiek a rangadón (Metropol)
A házigazda MiZo Pécs 2010 simán, húsz ponttal verte a címvédő MKB-Euroleasing Sopront a női kosárlabda NB I vasárnapi csúcsrangadóján.
dec. 9
17:17
Villámgyorsan olvad az Arsenal előnye (Infostart)
A listavezető Arsenal 2-1-re kikapott a Middlesbrough otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.
dec. 9
17:44
Jégkorong ob I: hazai pályán kaptak ki a Miskolci Jegesmedvék (She)
A Mickolci Jegesmedvék csapata hazai pályán négy góllal alulmaradt az SC Csíkszereda együttesével szemben a jégkorong ob I vasárnapi első mérkőzésén.
dec. 9
17:45
Premier League: kikapott az Arsenal is (Behaviour)
Elszenvedte idénybeli első vereségét az Arsenal az angol labdarúgó Premier League-ben: a londoni gárda a Middlesbrough otthonában kapott ki a 16. forduló első vasárnapi mérkőzésén.
dec. 9
18:00
Nagy hátrányból fordítva nyertek Görbiczék a románok ellen (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott 34-31-re nyert Románia ellen a franciaországi világbajnokságon, a középdöntő 3. fordulójában, ezzel bejutott a negyeddöntőbe. Görbicz Anita és Pálinger Katalin mellett most Tóth Tímea is remekelt.
dec. 9
18:06
Jégkorong ob I: kikapott a Miskolc (Metropol)
A Mickolci Jegesmedvék csapata hazai pályán négy góllal alulmaradt az SC Csíkszereda együttesével szemben a jégkorong ob I vasárnapi első mérkőzésén.
dec. 9
18:08
Női röplabda NB I: Idegenben nyert a Vasas (Metropol)
A Vasas négy játszmában győzött vendégként az Albrecht-MVSC-MISI csapata ellen a női röplabda NB I-es ligabajnokság vasárnapi mérkőzésén.
dec. 9
18:47
Asztalitenisz Top 12: Zwickl megvédte címét, Póta első sikere (She)
A férfiaknál a címvédő Zwickl Dániel, a nőknél pedig az először diadalmaskodó Póta Georgina nyerte a Tisza-tó fővárosa kupáért kiírt asztalitenisz Top 12 bajnokságot Tiszafüreden.
dec. 9
19:04
Női kézilabda-vb: negyeddöntőben a magyarok (Behaviour)
A magyar női kézilabda-válogatott bejutott a negyeddöntőbe és ezzel - legrosszabb esetben is - olimpiai selejtezőn vehet részt, miután 34-31-re nyert a román csapat ellen a franciaországi világbajnokság középdöntőjében.
dec. 9
19:24
Németország: három sérült rendőr a bochumi szurkolói rendbontásban (She)
Három német rendőr is súlyosan megsérült a szombati, 2-2-re végződött Bochum-Karlsruhe Bundesliga-mérkőzést övező szurkolói vandalizmus következtében.
dec. 9
19:25
Három német rendőr megsérült egy Bundesliga-meccs után (Metropol)
Három német rendőr is súlyosan megsérült a szombati, 2-2-re végződött Bochum-Karlsruhe Bundesliga-mérkőzést követő szurkolói vandalizmus következtében.
dec. 9
19:30
Mikulás-rali: ifj. Tóth győzött, Botka második, Aschenbrenner harmadik (She)
Az idén már külföldön versenyző hétszeres abszolút bajnok ifj. Tóth János nyerte az év utolsó hazai raliversenyét, a Mikulás-ralit.
dec. 9
19:41
Kosárlabda, Uniqa női NB I: kikapott a BEAC Zalaegerszegen (She)
Az Uniqa női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának tizedik fordulójában a sereghajtó BEAC 28 pontos vereséget szenvedett Zalaegerszegen. A vendégek két negyeden keresztül is jól tartottak magukat, hiszen csupán öt-öt pontot tudott rájuk verni az esélyesebb házigazda. A második felvonásban azonban állva maradtak a vendégek, akik két negyed alatt mindössze 17 dobott pontig jutottak.
dec. 9
20:02
Kézilabda, női vb: a németek csak nehezen verték a lengyeleket (She)
A Franciaországban zajló női kézilabda-világbajnokságon a középdöntő harmadik fordulójában, a II. csoportban Németország jó nyitány után csak nehezen verte a lengyeleket. A félidőben még tíz gól volt a német együttes előnye, azonban a lengyelek a hajrában belátható távolságon belülre jöttek fel, de végül csak szorossá tudták tenni a végeredményt.

Keresés