2007. december 9. vasárnap

dec. 9
20:23
Kézilabda, Budapest Bank liga: nyert a Békés és a Százhalombatta (She)
A Budapest Bank liga, a férfi élvonalbeli kézilabda-bajnokság alapszakaszának 14., utolsó fordulójában idegenben nyert a Békés, hazai pályán a Százhalombatta.
dec. 9
20:24
Padlót fogott a sokáig menetelő Villarreal (Infostart)
A Villarreal 1-0-ra kikapott a vendég Betistől a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
dec. 9
20:34
Kosárlabda, Uniqa női NB I: biztosan verte a Győr a Vasast (She)
Az Uniqa női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának tizedik fordulójában a Seat-Foton Győr együttese az esélyeknek megfelelően biztosan, 19 ponttal verte a Vasa-Csata gárdáját.
dec. 9
20:57
Bundesliga: nyert a Leverkusen és a Nürnberg (Behaviour)
A Bayer Leverkusan magabiztosan tartotta otthon a három pontot a hasa Rostockkal szemben a német labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában. A másik vasárnapi mérkőzésen a Nürnberg legyőzte a Herthát. A vendég berlini alakulatban Dárdai Pál végig a pályán volt.
dec. 9
21:01
Kézilabda, női vb: az oroszok 11 góllal verték a házigazdát (She)
A Franciaországban zajló női kézilabda-világbajnokságon a középdöntő harmadik fordulójában, az I. csoportban a címvédő orosz csapat tizenegy góllal bizonyult jobbnak a házigazda francia gárdánál.
dec. 9
21:02
Kónya Ákos "ultrabronza" (Behaviour)
Kónya Ákos a harmadik helyen ért célba az első terepfutó ultramaratoni-világbajnokságon az egyesült államokbeli Huntsville-ben. Az Ultrafutók Magyarországi Szövetségének tájékoztatása szerint a magyar versenyző 6:35:14 óra alatt ért célba az 50 mérföldes (80,45 km) távon a mezőnytől jócskán elszaladó lengyel Jaroslaw Janicki és a belga Marc Vanderlinden mögött.
dec. 9
21:06
Lovassport, Világkupa: Chardon nyert, Lázár Zoltán a második (She)
A nyolcszoros világbajnok Ijsbrand Chardon nyerte a budapesti Papp László Sportarénában rendezett a Lovas Világkupa záróprogramját, a négyesfogathajtó versenyt.
dec. 9
21:28
Primera Division: egy gól és tizenöt lap az Atletico-Getafe meccsen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera Division) 15. fordulójában vasárnap este az Atletico Madrid Diego Forlan 20. percben szerzett góljával legyőzte otthon a Getfa együttesét. A mérkőzésen 4 piros és 11 sárga lap talált gazdára, hazai oldalon Aguero és Reyes, a látogatóknál pedig Licht és Abbondanzieri mehetett idő előtt zuhanyozni.
dec. 9
21:44
Jégkorong, ob I: kétgólos Alba Volán-vereség Újpesten (She)
Az élvonalbeli jégkorong-bajnokság alapszakaszában az Alba Volán kétgólos vereséget szenvedett az Újpest vendégeként.
dec. 9
22:00
Gyeplabda, női ob I: az első forduló után az Amatőr HC vezet (She)
A női élvonalbeli gyeplabda-bajnokság első fordulóját az Amatőr HC nyerte, megelőzve a Rosco Ladies, a ARES HC és a Gerjen együttesét.
dec. 9
22:33
Női kézilabda-vb: német siker (Behaviour)
A német válogatott legyőzte a lengyel csapatot, ezzel vezeti középdöntős csoportját a franciaországi női kézilabda-világbajnokságon.
dec. 9
23:30
A Barca kiszenvedte a győzelmet, a Liverpool és az Arsenal elveszítette veretlenségét (Infostart)
A Barcelona szenvedve nyert a kiesőjelöltek közé tartozó Deportivo ellen a Nou Campban, de így is négypontos a hátránya a Real Madrid ellen. Németországban az első három helyezett közül egyik sem tudott nyerni. Angliában a Liverpool és az Arsenal is elveszítette a veretlenségét. Olaszországban az Inter tovább növelte az előnyét a Romával szemben.

Keresés