2008. szeptember 20. szombat

szept. 20
20:45
Premier League: szépen futballozva nyert az Arsenal (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Premier League) 5. fordulójában az Arsenal 0–1-ről fordítva 3–1-re nyert a Bolton Wanderers ellen. Győzelmével Arsene Wenger együttese átvette a vezetést a bajnokságban.
szept. 20
20:47
NB II, Nyugati csoport: 70 percig 9 ember ellen játszott a Felcsút (She)
Tisztességesen helyt állt a Budaörs, amíg bírta erővel, miután Vad II játékvezető a találkozó 16. percében kiállította Babócsy Andrást, majd öt perccel később Véghet is kiküldte. A 70 percen keresztül kettős emberelőnyben játszó Felcsút a második félidőben aztán Móri vezetésével végül négy gólig jutott.
szept. 20
21:03
Ausztria: az utolsó percben kapott ki Linzben Csizmadia csapata (She)
Az osztrák élvonalban szereplő Mattersburg csapata a 12. percben megszerezte a vezetést a LASK Linz otthonában, ám a vendégek a 75. percben egyenlítettek, végül a 90. percben a győztes találatot is bevitték. A Mattersburgban végig a pályán volt magyar válogatott védő, Csizmadia Csaba.
szept. 20
21:05
Soproni Liga: szombat este nem sok babér termett a vendégeknek (She)
Nyerges Krisztián utolsó percben szerzett góljával egy pontot szerzett a REAC Siófokon. A hazaiak a 34. percben Takács Marcell góljával szerezték meg a vezetést. A fővárosiak mellett szombat este csak a Paks szerzett pontot vendégként. Hazai pályán a Haladás 3–1-re verte a Kecskemétet, míg a Nyíregyháza 3–0-ra nyert a Honvéd ellen. A Győr-DVTK meccs később kezdődött, a 80. percben 6–0 a Győrnek.
szept. 20
21:07
Davis-kupa: ötszettes csatában nyerték az oroszok a párost (She)
Az Igor Kunyicin, Dmitrij Turszunov duó 6:2, 6:1, 6:7, 3:6, 8:6-ra verte a Guillermo Canas, David Nalbandian párost, ezzel Oroszország 2–1-re szépített az Argentína elleni Davis-kupa-elődöntőben.
szept. 20
21:09
Salakmotoros páros Európa-bajnokság (Behaviour)
Ferjan Matej vezérletével újabb remek eredményt ért el a magyar válogatott, amely negyedik lett a salakmotoros páros Európa-bajnokság ausztriai döntőjében.
szept. 20
21:11
Nyíregyháza-Honvéd meccs eredménye (Behaviour)
A Nyíregyháza könnyedén verte a Honvéd csapatát.
szept. 20
21:21
NB II: a szombati játéknap összes eredménye egy helyen (She)
Véget értek a mérkőzések a hazai másodosztályú bajnokság mindkét csoportjában, íme a szombati eredmények.
szept. 20
22:33
Asztalitenisz: elszálltak a celldömölki továbbjutási esélyek (She)
A házigazda Celldömölk egy-egy győzelemmel és vereséggel zárta az első napot a férfi asztalitenisz ETTU-kupa 2. fordulójának magyarországi csoportjában, és gyakorlatilag elvesztette az esélyét a továbbjutásra.
szept. 20
22:35
Serie A: megszerezte első bajnoki győzelmét a Roma (She)
A Roma 3–0-ra verte a Regginát hazai pályán az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában. A „farkasoknak” ez az első győzelmük a bajnokságban.
szept. 20
22:51
Hollandia: Dzsudzsákék egy góllal kikaptak Alkmaarban (She)
Az AZ Alkmaar hazai pályán a belga Maarten Martens 85. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Dzsudzsák Balázst végig a soraiban tudó PSV Eindhovent a holland labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában.
szept. 20
22:53
Fallabda: tornagyőztes és Eb-résztvevő a magyar női csapat (She)
A magyar női csapat nyerte a fallabda Európai Nemzetek Kupáját Budapesten, ezzel kivívta a jogot arra, hogy szerepeljen a jövő tavaszi, svédországi A-kategóriás Európa-bajnokságon.
szept. 20
23:45
Portugália: harmadik meccsét is megnyerte a Sporting (She)
Továbbra is százszázalékos a Sporting a portugál labdarúgó-bajnokságban, miután a harmadik fordulóban 2–0-ra verte hazai pályán a Belenensest.

Keresés