2009. január 11. vasárnap

jan. 11
20:22
Videó: tekintse meg Raúl parádés, sarokkal szerzett gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Primera División 18. fordulójában a Real Madrid 3–0-ra győzött Mallorcán Arjen Robben, Raúl, valamint Sergio Ramos góljaival. Most megmutatjuk a találatokat, köztük Raúl szenzációs mozdulatát.
jan. 11
20:36
Jégkorong, EBEL: sorozatban ötödször kapott ki az Alba (She)
Az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) 44. fordulójában az Alba Volán 2–1-re kikapott a Ljubljana otthonában. A fehérváriak sorozatban az ötödik mérkőzésüket vesztették el, és továbbra is az utolsó helyen állnak a tabellán.
jan. 11
21:30
Formula-1: Coulthard szerint a késői bemutatás még segíthet is (She)
A csapatok közül egyik utolsóként, csupán február 9-én mutatja be idei kocsiját a Red Bull. David Coulthard, aki visszavonulása után az istálló munkáját segíti ebben a szezonban kifejtette, szerinte még jól is elsülhet, hogy a tervező Adrian Newey több időt fordít az autó tervezésére.
jan. 11
21:32
Görögország: már csak a harmadik az „Athén-fóbiás” PAOK (She)
Már csak a harmadik helyen áll a görög labdarúgó élvonalban az Olympiakosz és a Panathinaikosz mögött az Athénban ismét rangadót vesztő PAOK. Az észak-görög csapat 1–0-ra maradt alul az elnökváltáson átesett AEK otthonában. Posza Zsolt a kispadon ült az ikszelő Ergoteliszben, Orosz Péter nem került be az OFI keretébe.
jan. 11
21:48
Női röplabda vb-selejtező: veretlenül csoportelső a válogatott (She)
Rendkívül taktikus és érett játékkal Magyarország legyőzte az Eb-résztvevő Szlovéniát a lendvai vb-selejtezőtorna utolsó fordulójában (3:1), így veretlenül végzett a csoport élén, és a május-júniusi második körben Horvátországban folytathatja a házigazdák, valamint Szlovákia és Belgium ellen.
jan. 11
22:24
NFL, rájátszás: kiverte a címvédőt a Philadelphia Eagles (She)
Meglepő, de a meccs képe alapján teljesen megérdemelt győzelem: bajnokveréssel jutott a Nemzeti Főcsoport (NFC) döntőjébe a profi amerikaifutball-ligában (NFL) a Philadelphia Eagles, miután 23–11-re verte idegenben a New York Giants gárdáját. Az Eagles az Arizona Cardinalsszel vívhatja a főcsoportdöntőt.
jan. 11
23:00
Videó: Pato és Vucsinics duplája a Roma–Milan rangadón (She)
Ahogy már beszámoltunk róla, 2–2-es döntetlenre végzett egymással a Roma és a Milan a Serie A 18. fordulójában. Most megtekintheti Pato és Mirko Vucsinics dupláját a római rangadóról!
jan. 11
23:02
Primera División: nagy nehézségek árán győzött a Barcelona (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 18. fordulójának záró mérkőzésén a Barcelona 3–2-re verte meg a tabella utolsó helyén álló Osasuna csapatát, amely 2–1-re is vezetett a találkozó során. Győzelmükkel a katalánok 12 pontosra növelték előnyüket a bajnokságban.
jan. 11
23:04
Africa Race: harmadik lett az egyetlen magyar kamion (She)
Harmadik helyen zárt a kamionos kategóriában a Qualisport istálló az első ízben megrendezett Africa Race elnevezésű sivatagi autóversenyen, amelynek finisére vasárnap került sor a szenegáli főváros, Dakar mellett a Rózsaszín-tó partján.
jan. 11
23:18
Ligue 1: a Bordeaux kiütötte a Paris Saint-Germaint (She)
A Bordeaux hazai pályán 4–0-ra megverte a Paris Saint-Germaint a francia labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában, ezzel egy pontra megközelítette a listavezető Lyont.
jan. 11
23:18
Pato és Vucsinics ellopta Beckhamtől a show-t, Messi megmentette a Barcelonát (Infostart)
David Beckham bemutatkozott az olasz A-ligában, de nem ő, hanem az egyaránt két gólt szerző Pato és Mirko Vucsinics voltak a római rangadó hősei. Del Piero szabadrúgás-góljával a Juve megverte a Sienát, s már csak négy pont a hátránya az Inter mögött. A Madrid könnyen, a Barca nehezen nyert, egyébként öt csapat lőtt három gólt idegenben a Primera Divisiónban.

Keresés