2009. január 20. kedd

jan. 20
15:24
Real Madrid: júniusban lesz az előrehozott elnökválasztás (She)
A Real Madrid első, Vicente Boluda által vezetett elnökségi ülésén eldőlt, hogy a „királyi gárdánál” júniusban előrehozott elnökválasztást tartanak.
jan. 20
15:26
Vendée Globe: Desjoyeaux az Egyenlítőnél, közel az újabb siker (She)
Tetemes előnnyel az Egyenlítő környékén halad az Atlanti-óceánon északkelet felé a Fonciával Michel Desjoyeaux a Vendée Globe földkörüli szóló vitorlásversenyen, s már csak bő háromezer tengeri mérföldet kell megtennie ahhoz, hogy elsőként célba érve a 2001–02-es kiírás után a mostanit is megnyerje.
jan. 20
15:28
Röplabda: kubai légiós érkezett Gödöllőre, januárban már játszhat (She)
Kubai légiós érkezett a TEVA-Gödöllői RC csapatához. Natalie Grinan Vera gépe vasárnap szállt le Ferihegyen, és a 25. születésnapját májusban ünneplő, 181 centiméter magas szélsőütő hétfőn már edzett is.
jan. 20
15:30
Hollandia: Rommedahl Babos Gábor csapattársa lesz a NEC-nél (She)
Babos Gábor holland együttese, a NEC Nijmegen szerződtette a dán válogatott játékost, Dennis Rommedahlt.
jan. 20
15:42
Liverpool: Benítez újabb spanyol játékossal erősítené csapatát (She)
Angol internetes források szerint Rafa Benítez, a Liverpool spanyol menedzsere újabb honfitársát szeretné a klubhoz csábítani.
jan. 20
16:00
Juventus: Arjen Robben lehet Nedved utódja az olasz csapatnál (She)
Az olasz Corriere dello Sport című napilap értesülései szerint a Juventus már elkezdte keresni a nemsokára valószínűleg visszavonuló Pavel Nedved utódját.
jan. 20
16:02
Dél-Afrika: gondok a bajnoksággal a stadionok miatt (She)
Gondok vannak a dél-afrikai labdarúgó-bajnoksággal, mivel a 2010-es világbajnokság jegyében zajló stadionfelújítási munkálatok miatt nincs elég létesítmény a bajnoki mérkőzések lejátszásához.
jan. 20
16:04
Manchester City: Robinho elmondta, családi okok miatt távozott (She)
Mint beszámoltunk róla, Robinho, a Manchester City játékosa engedély nélkül elhagyta csapata tenerifei edzőtáborát. A brazil támadó a BBC-nek elmondta, családi okok miatt utazott hazájába.
jan. 20
16:18
Műkorcsolya Eb: a Hoffmann, Zavozin kettős 8. a kötelező után (She)
A Hoffmann Nóra, Maxim Zavozin jégtáncpáros a nyolcadik helyen áll a kötelező után a Helsinkiben zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 20
16:18
Robinho: Engedéllyel távoztam (Behaviour)
Elhagyta a Manchester City tenerifei edzőtáborát Robinho, az együttes brazil válogatott labdarúgója.
jan. 20
16:36
Fenerbahce: Roberto Carlos és Alex is hosszabbított (She)
A Fenerbahce két brazil válogatott labdarúgója is meghosszabbította szerződését klubjánál.
jan. 20
16:38
DVSC: Reinhardttól elköszöntek, négy próbajátékos maradt (She)
A DVSC szakmai stábja úgy döntött, hogy Reinhardt Lászlónak nem kínál szerződést, így a játékostól elköszöntek – olvasható a klub honlapján.
jan. 20
17:12
Jégkorong: tartalékos lesz a Volán a Jesenice otthonában (She)
Korántsem a legjobb összeállításában léphet jégre az Alba Volán az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) 48. fordulójában.
jan. 20
17:30
Real Madrid: az új elnök szerint Robben jobb, mint Messi (She)
Néhány nappal azután, hogy Arjen Robben, a Real Madrid labdarúgója úgy nyilatkozott az Év játékosa-díj átadását követően – ahol Cristiano Ronaldót tartották a legjobbnak –, hogy véleménye szerint Lionel Messi a földkerekség legkiválóbb futballistája, a „királyi klub” új elnöke, Vicente Boluda kijelentette: szerinte Robben jobb, mint Messi.
jan. 20
17:32
Labdarúgás: magyar edző lehet a pakisztáni válogatott kapitánya (She)
A Pakisztáni Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint magyar edző is esélyes a szövetségi kapitányi posztra az ázsiai országban.
jan. 20
17:34
West Ham: csúcsösszeg Feczesinék csapattársáért (She)
A West Ham United a Brescia fiatal német tehetségével, Savio Nserekóval pótolná a Manchester Citynek eladott Craig Bellamyt.
jan. 20
17:48
Man. United: "pót Ferrarit" kapott csapattársaitól Ronaldo (She)
Egy hasonló Ferrarival lepték meg csapattársai Cristiano Ronaldót, a Manchester United portugál futballsztárját, mint amilyet január 8-án összetört.
jan. 20
17:50
Kosárlabda: megtalálták Watson utódját Zalaegerszegen (She)
A férfi kosárlabda Uniqa NB I-ben szereplő Zalakerámia vezetősége megegyezett az amerikai Donald Wilsonnal, aki a sérült Calvin Watsont helyettesíti majd a csapatban – előreláthatólag három hónapig.
jan. 20
18:06
Póker: hét órától freeroll selejtező a Pokerstars-Nemzeti Sport Online Poker Openen! (She)
Hétfőtől zajlanak a PokerStars.com-Nemzeti Sport Online Poker Open selejtezői – kapcsolódjon be ön is a sorozatba, és szálljon harcba az ötezer dolláros fődíjért.
jan. 20
18:08
Mexikó: saját játékosai kritizálják Sven-Göran Erikssont (She)
Eddig csak a mexikói labdarúgó-válogatott eredményei miatt érte bírálat a korábbi angol szövetségi kapitányt, Sven-Göran Erikssont, ezúttal azonban a csapat összeállítása miatt is kritizálták az edzőt – méghozzá saját játékosai. A sérelem oka: Eriksson túl sok honosított futballistának szavaz bizalmat a keretben.
jan. 20
18:42
Fiorentina: Pablo Osvaldo végül a Bolognába igazolt (She)
A Fiorentinát elhagyó Pablo Osvaldo a Bolognában folytatja pályafutását – adta hírül a piros-kék csapat honlapja. Az argentin születésű, de az olasz utánpótlás válogatottban szereplő csatár 6 millió fontért cserélt klubot.
jan. 20
19:00
Peking 2008: a CAS-hoz fordult a bronzérmétől megfosztott díjugrató (She)
A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult Tony Andre Hansen, aki miatt a norvég díjugrató csapatot megfosztották olimpiai bronzérmétől, mivel lova szervezetében tiltott szer nyomaira bukkantak Pekingben.
jan. 20
19:02
Olaszország: márciusban lesz a 2006-os bundabotrány pere (She)
A nápolyi bíróság március 24-re halasztotta a 2006-os olasz futballbotránnyal kapcsolatos büntetőügy tárgyalásának kezdetét.
jan. 20
19:04
Vasas: egyhangúlag elfogadták a befektetőcsoport ajánlatát (She)
A Vasas SC elnöksége kedden tárgyalta az ügyvezetés által előkészített, valamint Jámbor János által jóváhagyott, a Vasas felnőtt labdarúgó csapatát működtető gazdasági társaságok 75%-os tulajdonrészének megvásárlásáról szóló adásvételi szerződést – adta hírül az angyalföldi klub honlapja.
jan. 20
19:18
Olasz bundabotrány: márciusra halasztották a pert (Behaviour)
A nápolyi bíróság március 24-re halasztotta a 2006-os olasz futballbotránnyal kapcsolatos büntetőügy tárgyalásának kezdetét.
jan. 20
19:36
Portsmouth: egykori csapattársával erősített Tony Adams (She)
Jermaine Pennant az idény végéig a Portsmouth csapatát erősíti kölcsönjátékosként.
jan. 20
19:54
Primera División: a Tottenham kapusát szerződtetné a Valencia (She)
Unai Emery, a Valencia vezetőedzője elismerte, hogy César Sanchez leigazolásával szeretnék megoldani kapusproblémájukat.
jan. 20
20:12
Női kosárlabda MK-negyeddöntő: 31 pontos előny a Pécsnél (She)
A MiZo Pécs 2010 hazai pályán 31 pontos előnyt szerzett a BSE ellen a női kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
jan. 20
20:30
Szurkolók a Kaká-sagáról: "Ricky példát mutatott a világnak hűségből" (Infostart)
Véget ért a Kaká-saga, a brazil aranylabdás marad a Milannál, hiába a Manchester City rekord nagyságú vételi ajánlata. Az egy hétig a futballvilágot megosztó ajánlatról természetesen a szurkolók is kifejtették véleményüket - az alábbiakban ezekből válogatunk.
jan. 20
20:30
Tenisz: Baranyi Szabolcs maradt a Davis-kupa-csapat kapitánya (She)
A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) keddi elnökségi ülésén további egy évvel meghosszabbította Baranyi Szabolcs megbízatását a magyar Davis-kupa-válogatott kapitányi posztján.
jan. 20
20:48
Felkészülés: a Honvéd „B” 3–1-re megverte a REAC-ot (She)
Felkészülési mérkőzésen 3–1-re győzött a Budapest Honvéd második csapata a vendég REAC ellen.
jan. 20
20:50
Jégkorong, Mol Liga: dunaújvárosi siker a Stars ellen (She)
A negyedik helyért csatázó két csapat mérkőzésén a Dunaújváros 3–2-re legyőzte az NZ Stars csapatát a jégkorong Mol Liga alapszakaszában.
jan. 20
21:06
Baranyi Szabolcs maradt a kapitány (Behaviour)
A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) keddi elnökségi ülésén további egy évvel meghosszabbította Baranyi Szabolcs megbízatását a magyar Davis Kupa-válogatott kapitányi posztján.
jan. 20
21:42
Diósgyőr: Sisa Tibor nem tér vissza a miskolci kispadra (She)
Bár a Diósgyőr játékosai közül mintegy húszan személyesen keresték fel Sisa Tibort, hogy megpróbálják rávenni arra, térjen vissza a miskolci csapat kispadjára, a szakember a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy nem változtatja meg korábbi döntését, azaz befejezettnek tekinti pályafutásának miskolci szakaszát.
jan. 20
21:44
Jégkorong, EBEL: öt góllal kikapott a Volán Jesenicében (She)
Az Alba Volán 7–2-es vereséget szenvedett a szlovén Jesenice otthonában az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) 48. fordulójában.
jan. 20
21:46
MGYLSZ: Mészöly Géza lett a versenybizottság elnöke (She)
Kedden tartotta alakuló ülését a Magyar Gyermeklabdarúgó-szövetség versenybizottsága, amelynek elnöke Mészöly Géza, a Vasas labdarúgó-csapatának edzője lett – adta hírül a Magyar Gyermeklabdarúgó-szövetség sajtóosztálya.
jan. 20
22:00
Műkorcsolya Eb: Muhortováék nyerték a párosok rövidprogramját (She)
Az orosz Marija Muhortova, Makszim Trankov orosz kettős nyerte a párosok rövidprogramját a Helsinkiben zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 20
22:18
Felkészülési mérkőzés: kétgólos újpesti vereség Angliában (She)
Az Újpest labdarúgócsapata 2–0-s vereséget szenvedett az angol Wolverhampton otthonában felkészülési mérkőzésen.
jan. 20
22:20
Debrecen: a Zenit lesz az egyik ellenfél Törökországban (She)
A Debrecen az elmúlt években orosz bajnokságot, UEFA-kupát és európai Szuperkupát nyerő Zenittel is megmérkőzik törökországi edzőtáborozása során – olvasható a klub hivatalos honlapján.
jan. 20
22:22
Női röplabda, Challenge-kupa: kiesett a Nyíregyháza az Albacete ellen (She)
A nyolcaddöntő jelentette a Nyíregyháza számára a végállomást a női röplabda Challenge-kupában, miután a múlt heti hazai vereséget követően a keddi visszavágón is kikapott a spanyol Albacete együttesétől.
jan. 20
22:36
Felkészülési mérkőzések: Hajnal gólt lőtt, Lisztesék kikaptak (She)
A Borussia Dortmund felkészülési mérkőzésen 4–2-re legyőzte a Mönchengladbachot, és a sárga-feketék négy góljából egyet Hajnal Tamás lőtt.
jan. 20
22:54
Liverpool: Gulácsi kapuját nem vette be a Middlesbrough (She)
A Liverpool tartalékcsapata 2–0-ra verte meg hazai pályán a Middlesbrough gárdáját, és a sikerből a "vörösök" mindhárom magyar játékosa kivette a részét.
jan. 20
23:12
Angol Ligakupa: gólgazdag meccsen jutott a döntőbe az MU (She)
Az angol Ligakupa elődöntőjének visszavágóján a Manchester United 4–2-re győzött a Derby County ellen, és elsőként jutott a Wembleyben sorra kerülő döntőbe. A „vörös ördögök” semmit sem bíztak a véletlenre: az elejétől kezdve uralták a mérkőzést, és 4–3-as összesítéssel léptek tovább.
jan. 20
23:14
FA-kupa: a Doncaster játszik az Aston Villával (She)
A Doncaster hazai pályán 3–0-ra győzött a Cheltenham ellen az FA-kupa harmadik fordulójának megismételt mérkőzésén. Az első találkozón 0–0-s döntetlen született.
jan. 20
23:30
Holland Kupa: hazai pályán esett ki a címvédő Feyenoord (She)
A címvédő hazai pályán szenvedett 3–0-s vereséget a Heerenveentől a Holland Kupa nyolcaddöntőjében, ezzel ki is esett.
jan. 20
23:48
Francia Kupa: hosszabbítás után jutott tovább a Guingamp (She)
A Francia Kupában a legjobb 32 között két másodosztályú csapat találkozóján 0–0-s döntetlent követően hosszabbításban a Guingamp 2–0-ra győzött és továbbjutott a Stade Brest ellen.

Keresés