2010. január 24. vasárnap

jan. 24
20:42
DVTK: tornát nyertek a hazaiak, tízet lőtt a Szparinak a Loki (She)
A házigazda DVTK nyerte meg a diósgyőri centenáriumi labdarúgó teremtornát a DVSC-TEVA, a Nyíregyháza és Borsod-Abaúj-Zemplén megye válogatottja előtt.
jan. 24
20:44
Serie A: Muntari vállalta a játékot, Favalli a Milan kezdőjében (She)
Kihirdette José Mourinho és Leonardo is kezdőcsapatát a 20.45-kor kezdődő milánói derbire. Vállalta a játékot az Interben Sulley Muntari, míg a Milan hátsó alakzatában Favalli került Thiago Silva mellé a védelem közepére.
jan. 24
20:45
Magyar párbajtőrezüst Katarban (Behaviour)
A második helyen végzett vasárnap a magyar férfi párbajtőrcsapat a katari Grand Prix-viadalon, Dohában.
jan. 24
21:00
Serie A: Inter-Milan csúcsrangadó élőben az NSO-n! (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 21. fordulójának záró mérkőzéseként igazi csúcsrangadót rendeznek, az éllovas Internazionale a második helyen álló város rivális AC Milant fogadja. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 24
21:18
Primera División: a Getafe Del Moral góljával legyőzte az Atléticót (She)
A Getafe 1–0-s győzelmet aratott az Atlético Madrid ellen a Primera División 19. fordulójában a fővárosi „kisrangadón". Az egyetlen találatot a 39. percben Manu Del Moral szerezte. A Getafe ezzel a sikerrel története legjobb "őszi szezonját" mutathatja fel.
jan. 24
21:20
Rögbi, Heineken Kupa: négy francia együttes a negyeddöntőben (She)
Négy francia csapat jutott be a rögbi Heineken Kupa negyeddöntőjébe, azonos még bennünk, hogy mindannyian csoportelsőként tudták le a hatfordulós csoportkört, amely vasárnap ért véget.
jan. 24
21:36
Jégkorong MOL liga: Stars-diadal az Újpest elleni fináléban (She)
A Vasas Bp. Stars jégkorongcsapata diadalmaskodott a MOL liga 2009–2010-es kiírásában, miután a dunaújvárosi fináléban 3–1-re legyőzte az Újpestet. A harmadik helyen a délután az SC Csíkszeredát legyőző Dab. Docler végzett.
jan. 24
21:38
Videó: Milito vezető gólja és Sneijder kiállítása a milánói derbin (She)
Mint már a mérkőzésről szóló tudósításunkban beszámoltunk róla, a 10. percben Diego Milito megszerezte a vezetést az Inter számára a Milan ellen, a 27. percben pedig Wesley Sneijder kapott piros lapot reklamálásért. Az alábbi videókon megnézheti a találatot, valamint a kiállítást!
jan. 24
22:12
NBA: a Mavs kivégezte a Knickset, ötven ponttal győzött (She)
Franchise-rekordot (és NBA-szezoncsúcsot) jelentő, ötvenpontos győzelmet aratott a Dallas Mavericks az értékelhetetlen teljesítményt nyújtó New York Knicks ellen az NBA vasárnapi játéknapján.
jan. 24
22:30
NHL: Cooke emberelőnyös góljával győzött a Penguins (She)
Szergej Goncsar és Matt Cooke emberelőnyös góljaival 0–1-ről fordítva 2–1-es győzelmet aratott a Pittsburgh Penguins a Philadelpia Flyers otthonában az NHL 109. játéknapján.
jan. 24
22:32
Futsal Eb: kétgólos hátrányból fordított Szerbia, csoportelső (She)
Vasárnap este a budapesti Papp László Sportarénában került sor az Eb utolsó csoportmeccsére, a C-jelű trióban Szerbia és Oroszország csapott össze. A továbbjutást már mindkét, a szlovéneket egyaránt legyőző gárda bebiztosította, így a meccs tétje a győzelem mellett a csoportelsőség is volt. Ezt nagy csatában Szerbia szerezte meg, a szerb gárda kétgólos hátrányból fordított, s végül 4-3-ra nyert. A…
jan. 24
23:06
Serie A: az Internazionale sikere a milánói rangadón (She)
Az Internazionale győzelmével zárult az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 21. fordulójának rangadója.
jan. 24
23:08
Belgium: Tőzsér Dániel csapata legyőzte Kouemaháékat (She)
Kétgólos győzelmet aratott a belga labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a Genk együttese.
jan. 24
23:10
Primera División: a Real nyert, C. Ronaldo duplázott, kiállították (She)
Cristiano Ronaldo duplájával sima, 2–0-s győzelmet aratott a Real Madrid a Málaga ellen a Primera División 19. fordulójában – viszont várhatja a fegyelmi bizottság döntését, mivel a portugál klasszist ütésért kiállították. Győzelmével a Real öt ponttal áll a listavezető Barcelona mögött.
jan. 24
23:24
Afrika-kupa: Algéria elődöntős, hiába volt a 90. percben hátrányban (She)
Rendkívül izgalmas és élvezetes találkozón Algéria 3–2-re legyőzte Elefántcsontpartot a labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája negyeddöntőjében. Az „elefántok" 1–0-ra és (a 90. percben) 2–1-re is vezettek, de az észak-afrikai válogatott Bugerra fejesével egyenlített, majd a hosszabbításban Buazza bólintásával a győzelmet is megszerezte.
jan. 24
23:27
Kilenc emberrel is az Inter nyerte a csúcsrangadót (Metropol)
A címvédő Internazionale 2-0-ra nyert az AC Milan ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 24
23:29
CR9 góljaival győzött a Real Madrid (Metropol)
A Real Madrid Cristiano Ronaldo két góljával nyert a vendég Málaga ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.
jan. 24
23:42
Videó: Keita hiábavaló csodagólja és Algéria meglepő sikere (She)
Mint már beszámoltunk róla, rendkívül izgalmas és élvezetes találkozón Algéria 3–2-re legyőzte Elefántcsontpartot a labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája negyeddöntőjében. Most megmutatjuk a találkozó góljait, közte Kader Keita látványos találatát.
jan. 24
23:45
Algéria a legjobb négy között (Metropol)
Nagy meglepetésre Algéria vasárnap hosszabbításban legyőzte az elefántcsontparti csapatot az Angolában zajló labdarúgó Afrika Kupán és bejutott a legjobb négy közé.

Keresés