2010. március 18. csütörtök

márc. 18
20:32
Jégkorong: a Dab 0-2-ről fordítva nyert és jutott be a döntőbe (She)
A Dab.Docler csapata jutott be a jégkorongbajnokság döntőjébe – ellenfele a címvédő Sapa Fehérvár AV 19 lesz –, miután az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc során harmadik hazai összecsapásán végre sikerült győznie a Vasas Bp. Stars ellen. A fővárosiak a 14. perc elején már két góllal vezettek, onnan fordítottak a házigazdák.
márc. 18
20:42
Labdarúgás: magyar találmány segítheti a játékvezetőket (She)
Magyar találmányt mutattak be Zürichben a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség illetékeseinek, amely a játékvezetők munkáját könnyítheti meg.
márc. 18
20:44
Asztalitenisz: négy magyar a főtáblán a Pro Touron Berlinben (She)
Egyesben négy magyar szerepelhet a főtáblán az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának berlini állomásán.
márc. 18
20:46
Videó: Gera büntetőből is eredményes volt a Juventus ellen (She)
Amint arról online közvetítésünkben beszámoltunk, Gera Zoltán értékesítette a Diego kezezése után megítélt büntetőt a Fulham Juventus elleni Európa-liga-találkozóján. Most megmutatjuk a büntetőt videón!
márc. 18
20:48
Férfi röplabda: nagy csatában győzött a Kecskemét a Dunaferr ellen (She)
A Kaposvár után a Kecskemét is győzött a férfi röplabda Extraliga elődöntőjének első mérkőzésén. Előbbiek hazai pályán három szettben bizonyultak jobbnak a Veszprémnél, utóbbiak szintén pályaválasztóként a Dunaferrt verték, igaz ötszettes, nagy csatában.
márc. 18
21:00
Örökös eltiltást kapott egy ukrán bíró (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) örökre eltiltotta Oleh Orehov ukrán játékvezetőt, aki a szerepelt a bochumi ügyészség által kirobbantott nemzetközi bundabotrányban.
márc. 18
21:18
Európa-liga: Gera két gólt lőtt, a Fulham kiejtette a Juventust (She)
A Fulham Gera Zoltán két találatának is köszönhetően búcsúztatta az Európa-ligától a Juventust. A nyolcaddöntő visszavágóján a londoniak 4–1-re nyertek, és így 5–4-es összesítéssel jutottak tovább.
márc. 18
21:20
Európa-liga: Anderlecht-Hamburg El-nyolcaddöntő élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött az Anderlecht–Hamburg mérkőzés, a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágója. A Juhász Rolanddal a kezdőcsapatban felálló brüsszeli csapat kétgólos hátrányból vág neki a két együttes második összecsapásának, amelyről élő, szöveges tudósítással jelentkezünk a Nemzeti Sport Online-on.
márc. 18
21:22
Videó: Gera góljai és Dempsey parádés emelése a Juventus ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Fulham Gera Zoltán két találatának is köszönhetően búcsúztatta az Európa-ligától a Juventust.  Az alábbi videókon megtalálja Gera Zoltán két gólját, valamint Clint Dempsey ravasz, mindent eldöntő emelését.
márc. 18
21:36
Gera Zoltán két góljával a Fulham kiverte a Juventust - videók (Infostart)
A magyar középpályás okozta a Juventus vesztét a Craven Cottage-en: az Európa Liga-találkozón Gera Zoltán volt a mezőny legeredményesebb játékosa. A Fulham, ugyan már a második percben hátrányba került, ledolgozta az első meccsen összeszedett 3-1-es hátrányt, s 5-4-es összesítéssel továbbjutott.
márc. 18
21:36
Bundabotrány: örökre eltiltottak egy ukrán játékvezetőt (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség örökre eltiltotta az ukrán Oleg Orekov játékvezetőt, akit fogadási csalásban találtak bűnösnek.
márc. 18
21:36
Gera-duplával kiejtette a Juventust a Fulham (Metropol)
Gera Zoltán két góllal vette ki a részét a Fulham Juventus felett aratott hazai 4-1-es sikeréből, melynek köszönhetően a londoni klub csütörtökön továbbjutott a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjéből.
márc. 18
21:38
NSSZ: Szolnok a mintaváros, ahol mindennapos a testnevelésóra (She)
Újabb állomásához érkezett a Nemzeti Sportszövetség fórumsorozata, melynek keretében polgármesterek ismerhetik meg az NSSZ sportstratégiáját, és eszmét cserélhetnek a sport financiális és szervezési problémáiról, elsősorban természetesen önkormányzati szemüvegen keresztül. Gémesi György elnök és Győrfi János tanácsos ezúttal Szolnokon tartott előadást a megye településvezetőinek.
márc. 18
22:48
Jégkorong, EBEL: döntőbe jutott a Salzburg, Bécsben nyert a Linz (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) elődöntőjének ötödik összecsapásán a Salzburg a Zagreb elleni hazai, egygólos győzelmével – vezetett már 3-0-ra is – biztosította helyét a fináléban.
márc. 18
22:50
Női kosárlabda: Nagyezsda-Athinaikosz finálét rendeznek az EK-ban (She)
A női kosárlabda Európa-kupa döntőjében az orosz Nagyezsda és a görög Sony Athinaikosz mérkőzik majd meg egymással, miután elődöntős ellenfeleiket mindketten kettős győzelemmel búcsúztatták.
márc. 18
23:06
Labdarúgás: megállt a szíve egy kispályás játékosnak - lapinformáció (She)
Csütörtökön este tragikus pillanatok szemtanúi voltak azok az amatőr labdarúgók, akik pályára léptek a Szolnok városi kispályás bajnokság tiszaligeti összecsapásain, számolt be a www.szoljon.hu internetes oldal.
márc. 18
23:08
Európa-liga: hiába Juhászék négy gólja, a HSV jutott tovább (She)
Az Anderlecht ugyan négy gólt lőtt hazai pályán a Hamburgnak a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágóján, ám ez is kevésnek bizonyult, miután a német csapat háromszor is betalált, így az Elba-partiak 6–5-ös összesítéssel jutottak tovább. A Liverpool Steven Gerrard büntetőből szerzett góljával és Frenando Torres duplájával 3–0-ra legyőzte a Lille-t, így ledolgozta egygólos hátrányát. A…

Keresés