2013. március 7. csütörtök

márc. 7
20:50
Férfi kosár NB I: az Olaj sima jászberényi sikerrel nyitott (She)
A bajnoki címvédő Szolnoki Olaj magabiztos győzelemmel mutatkozott be az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokságban: csak a honi középszakaszba bekapcsolódó favorit Jászberényben aratott 26 pontos győzelmet.
márc. 7
21:06
El: a Steaua egy góllal legyőzte odahaza a Chelsea-t (She)
A labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első felvonásán a Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea a Steaua Bucuresti-hez látogatott, és 1–0-s vereséget szenvedett.
márc. 7
21:08
El: idegenben szerzett előnyt a Fenerbahce és a Lazio (She)
Az Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésein idegenben szerzett előnyt a Lazio és a Fenerbahce, az olaszok a Hajnal Tamást a szünet előtt bevető Stuttgart, a törökök a Viktoria Plzen otthonában tudtak nyerni.
márc. 7
21:24
El: Tottenham-Inter nyolcaddöntő élőben az NSO-n! (She)
Csütörtökön rendezik a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első felvonásait. A játéknap slágermeccse a Tottenham–Internazionale, amelynek kulcsfigurája a bombaformában lévő Gareth Bale lehet. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk – és élő szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 7
21:42
Kikapott a Chelsea az Európa Ligában (Metropol)
Az elmúlt szezonban Bajnokok Ligája-győztes Chelsea egygólos hátrányba került Bukarestben.
márc. 7
22:00
PMFC: „Az MLSZ jogerősen a klubnak adott igazat a Supka-ügyben" (She)
A PMFC hivatalos honlapján arról számolt be, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága előtt lezárult az úgynevezett Supka Attila-ügy, miután a testület megtárgyalta a klub fellebbezését, és megváltoztatta az első fokú határozatot.
márc. 7
22:18
Olimpia 2020: az új FILA-elnök elkötelezett a változtatások iránt (She)
A Nemzetközi Birkózószövetség (FILA) elkötelezett a sportág azonnali megújítása mellett Nenad Lalovics, a szervezet ügyvezető elnöke szerint.
márc. 7
22:54
Videó: brutális szabálytalanság a Levante-Kazany El-meccsen (She)
A Levante–Rubin Kazany eddig nem a gólokkal került a középpontba. Három perc leforgása alatt ugyanis mindkét csapat tíz emberre fogyatkozott. Ansaldi két sárga lap után mehetett zuhanyozni, míg a túloldalon Michelnek egyből piros lapot mutattak fel horrorisztikus belépője után.
márc. 7
23:12
El: a Tottenham három góllal nyert az Inter ellen (She)
Csütörtökön rendezték a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első felvonásait. A játéknap slágermérkőzése a Tottenham–Internazionale összecsapás volt, amelyet – néhol egyenesen parádézva – a londoni csapat nyert meg 3–0-ra.
márc. 7
23:14
El: a Basel két-, a Benfica egygólos előnyt szerzett otthon (She)
A labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében a portugál Benfica hazai pályán egygólos előnyre tett szert, szerencsés góllal 1–0-ra legyőzve a francia Bordeaux-t. A svájci Basel a hajrában kétszer is betalált, így 2–0-ra nyert az orosz Zenit ellen. A spanyol Levante otthon 0–0-ra végzett az orosz Rubin Kazany ellen a két piros lapot is hozó találkozón.
márc. 7
23:48
Férfi kosár Euroliga: vendégként nyert Barca, a Maccabi és a Real (She)
A férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének 10. fordulójában a csütörtöki játéknapon három mérkőzést rendeztek, kivétel nélkül a vendégcsapatok diadalmaskodtak.
márc. 7
23:50
Tenisz: Marosiék párosa az első fordulóban búcsúzott (She)
Az első fordulóban búcsúzott Marosi Katalin és a horvát Darija Jurak alkotta duó az ötmillió dollár összdíjazású Indian Wellsben zajló tenisztornától, miután a női párosok első fordulójában két játszmában kikapott az első helyen kiemelt Sara Errani, Roberta Vinci olasz kettőstől.

Keresés