2014. február 20. csütörtök

febr. 20
14:52
Inter: az elnök szerint a Vidics-üzlet 90 százalékban már kész (She)
Erick Thohir, az olasz élvonalbeli Inter elnöke úgy véli, Nemanja Vidics, az angol első osztályú Manchester United labdarúgója 90 százalékban már a milánói klub játékosának tekinthető.
febr. 20
14:54
NFL: szakemberkeringő; Fred Davis eltiltást kapott (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő  New England Patriots a korábbi Browns-vezérigazgató Mike Lombardival közösen indult el az indianapolisi játékosfelmérésre (idén ezt február 19–25. között tartják meg) – a hírek szerint az ellentmondásos megítélésű szakember a Hazafiaknál folytatja a karrierjét. A Cleveland eközben a korábbi Chiefs-szakembert, Bill Kuharichot vitte…
febr. 20
15:06
Venus Williams az elődöntőben (Metropol)
A 2009-es és 2010-es bajnok amerikai Venus Williams bejutott az elődöntőbe csütörtökön a Dubajban zajló keménypályás női tenisztornán.
febr. 20
15:24
F1: Magnussen a leggyorsabb a 2. bahreini tesztnapon (She)
A McLaren-Mercedesszel köröző Kevin Magnussen bizonyult a leggyorsabbnak a bahreini kollektív Formula–1-es teszt második napján. Magnussen után a második legjobb időt Nico Hülkenberg, a harmadikat Fernando Alonso autózta, és az eddigi szenvedés után beindult a Red Bull is, Sebastian Vettel a hetedik helyen zárt.
febr. 20
15:26
Vb 2014: Van Gaal angliai folytatást képzel el magának (She)
Louis van Gaal, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem zárja ki, hogy miután távozik az oranje éléről, az angol élvonalban (Premier League) folytatja a pályafutását.
febr. 20
15:42
U17: Pisont szerint nincsenek egyének, nincs csapat - semmi sincs? (She)
Amint arról már beszámoltunk, a magyar U17-es labdarúgó-válogatott felkészülési meccsen 6–0-s vereséget szenvedett Reggio Calabriában Olaszország korosztályos együttesétől. Pisont István szövetségi edző az Utanpotlassport.hu-nak adott értékelésében az 1997-es születésű korosztály egészéről beszélt; a szakember nagyon sötéten látja a helyzetet, úgy véli, hiányoznak az egyéniségek, nem alakult…
febr. 20
15:42
Szocsi 2014: Trükkök, ugrások és nagy dobások csütörtökön (Agroinform)
Szocsiban csütörtökön a női curling és jéghoki döntő játssza majd a főszerepet, továbbá négy számban avatnak bajnokot.
febr. 20
15:44
Szocsi 2014: Svájc női hokisai 0-2-ről lettek bronzérmesek (She)
Hiába vezetett a 42. percig 2–0-ra Svédország Szocsiban a téli olimpia női jégkorongtornájának bronzmeccsen, Svájc fordított, majd 4–3-ra nyert, és így a szakág első érmét szerezte. Sőt, ez a svájci férfiaknak is csupán kétszer sikerült, még 1928-ban és 1948-ban.
febr. 20
15:44
NB I: A Fradi 100 ezer eurót fizet a Hali-csatárért (Agroinform)
Sajtóhírek szerint a Ferencváros konkrét vételi ajánlatot tett a Haladás 21 éves támadójáért, Ugrai Rolandért.
febr. 20
15:46
Videó: Arjen Robben izzadt vagy leköpte Bacary Sagnát? (She)
Érdekes jelenet játszódott le a szerda esti Arsenal-Bayern München (0–2) labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn. A bajorok klasszisa, Arjen Robben a földön fekvő Bacary Sagna fölé hajolt, ekkor azonban a szájából vagy az álláról egy csepp hullott a francia védőre. Ennyire izzadt volna a holland vagy leköpte az ellenfelét? Ebből a kameraállásból nehéz megfejteni.
febr. 20
15:46
VB 2014: Scolari magabiztos, Brazília megnyerheti a vb-t (Agroinform)
Luiz Felipe Scolari úgy véli, Brazíliának nem jelent terhet a házigazda szerep a júniusi labdarúgó-világbajnokságon.
febr. 20
15:48
Válogatott: Pintér a hibák javítását kéri az NB I-es edzőktől (She)
Csütörtökön a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) székházában találkozott az NB I-es csapatok vezetőedzőivel Pintér Attila, a magyar válogatott szövetségi kapitánya – adta hírül az mlsz.hu.
febr. 20
16:02
Magyar válogatott: Pintér Attila ismét egyeztetett az edzőkkel (Agroinform)
Csütörtök délelőtt az MLSZ székházában találkoztak Pintér Attila szövetségi kapitánnyal az NB I vezetőedzői.

Keresés