2014. február 21. péntek

febr. 21
8:33
Babosék búcsúztak Rióban (Metropol)
Babos Tímea oldalán az ausztrál Jarmila Gajdosovával két szettben kapott ki egy argentin kettőstől.
febr. 21
8:51
Videó: Egyes dolgokra másként emlékeznek majd - Dávid K. (She)
Megjelent Dávid Kornél önéletrajzi könyve. Az NBA-ben is szereplő játékos egy bővebb fejezetet szentelt a Chicago Bullsnál töltött időszakáról, de a pozitív élmények mellett szó esik a válogatottban eltöltött nehéz időszakról, illetve olyan dolgokról, amelyre mások másként fognak emlékezni.
febr. 21
8:51
Karrier: Valdés Monaco helyett Manchesterbe tart (Agroinform)
A spanyol válogatott kapus Monacóba tartott, ám a hercegségiek tulajdonosa másik hálóőrt szemelt ki.
febr. 21
9:09
Válogatott: a nagy esély - nyerjen jegyet a hazai Eb-selejtezőkre! (She)
Itt a nagy esély – nemcsak a magyar labdarúgó-válogatott játékosainak, hanem a Nemzeti Sport Online olvasóinak is. Tippelje meg, mely csapatokkal kerül egy csoportba a magyar válogatott a vasárnapi Eb-sorsoláson! Ha öt találata van, akkor élőben nézheti a hazai selejtezőmeccseket!
febr. 21
9:11
Játékossors: a BLSZ I-ben folytatja a korábbi FTC-védő (She)
Korábbi válogatott játékost igazolt a BLSZ I-ben szereplő Ferencvárosi FC, amely a Budapest Honvédot és az FTC-t is megjárt Mátyus Jánossal erősítette meg sorait.
febr. 21
9:27
Szocsi 2014 - Íme a mai program (Infostart)
A szocsi téli olimpia mai versenynapján hét számban avatnak bajnokot.
febr. 21
9:27
Hollandia: Van Nistelrooy lehet a válogatott új másodedzője (She)
Holland sajtóértesülések szerint Ruud van Nistelrooy lehet a holland labdarúgó-válogatott új másodedzője a világbajnokság után.
febr. 21
9:45
Szocsi 2014: visszavonul az olimpiai ezüstérmes műkorcsolyázó (She)
A csütörtöki kűr után bejelentette visszavonulását a dél-koreai Kim Ju Na, aki címvédőként második lett a nők között a szocsi téli olimpia műkorcsolyaversenyében.
febr. 21
10:03
Szocsi 2014: német sportoló pozitív doppingmintája (She)
Pozitív doppingmintát szolgáltatott egy német sportoló a szocsi téli olimpián.
febr. 21
10:05
Videó: egy perc alatt mindent tönkretett a védelem (She)
Hiába szerzett remek játékkal és Yorley Mena duplájával kétgólos előnyt a kolumbiai labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában az Independiente Medellín a CD Junior ellen, a védelem egy perc alatt két hatalmas hibával mindent lerombolt. Pedig a három pont nagyon kellett volna a hazaiaknak, mivel egy győzelemmel már a felsőházba, rájátszást érő helyre kerültek volna.
febr. 21
10:21
Vb 2014: 170 ezren vigyáznak a biztonságra Brazíliában (She)
A helyi szervezőbizottság, a FIFA és a csapatok képviselői biztonsági értekezletet tartottak Brazíliában a 2014-es labdarúgó-világbajnokság előtt. A vb-n 170 ezres biztonsági kontingens ügyel a rendre.
febr. 21
10:21
VB 2014: Puyolnak nincs sok esélye a brazíliai repülőjegyre (Agroinform)
A spanyol válogatott másodedzője úgy véli, a Barca védőjének formája nem megfelelő a nyári világbajnoki részvételre.
febr. 21
10:23
DVSC: két fiatalt kölcsönadtak tavaszra Kecskemétre (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapján jelentette be, hogy két fiatal játékosa, Szécsi Márk és Burics András kölcsönben Kecskeméten tölti a tavaszi szezont.
febr. 21
10:25
Újpest: a Belgiumból érkező Heris 2016-ig aláírt (She)
Mint arról már a Nemzeti Sport Online korábban beszámolt, Újpestre szerződik Jonathan Heris: a belga védő csütörtökön írta végül alá szerződését, amely a 2015–2016-os idény végéig szól.
febr. 21
10:27
BL: Özil elnézést kért a Bayern elleni teljesítménye miatt (She)
Mesut Özil, az Arsenal német labdarúgója saját Facebook-oldalán kért elnézést a szurkolóktól a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen nyújtott teljesítménye miatt.
febr. 21
10:39
NB I: Aláírt a belga védő Újpestre (Agroinform)
Az Újpest átigazolta a 23 éves védőt, Jonathan Herist a belga másodosztályú Tubize együttesétől.
febr. 21
10:57
Argentína: Maradona visszatér - az ötödosztályban folytatja (She)
Az argentin ötödosztály listavezetője, a Deportivo Riestra játékosaként visszatér a futballpályára minden idők egyik legjobb labdarúgója, Diego Maradona, aki első ízben március végén öltheti magára újdonsült csapata szerelését – számolnak be róla az argentin lapok.
febr. 21
10:59
KTE: Touréval és Bebetóval is megegyeztek, kölcsönveszik őket (She)
A Kecskeméti TE labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy kölcsönvette az elefántcsontparti Brahima Tourét és a szenegáli Bara Mamadou Lamine Ndiayét (futballistanevén Bebetót).
febr. 21
11:01
Videó: csak szépen - pompás gólok a bolíviai rangadón (She)
Hiába kezdett Rubén Cuesta parádés, kapufás góljával a bolíviai labdarúgó-bajnokságban szereplő Universitario a Wilstermann elleni, idegenbeli mérkőzésen, a hazaiak Ignacio García pompás csukafejesével egyenlítettek. A rangadón több gól nem esett (1–1), így a csapatok megosztoztak a pontokon. Az Universitario maradt a második helyen, mindössze három ponttal megelőzve a hatodik vendégeket.
febr. 21
11:03
Vasas: Grúz Tamás fél évre kölcsönbe érkezik - hivatalos (She)
Korábbi információnknak megfelelően Grúz Tamás kölcsönben az NB II-ben szereplő Vasasnál folytatja pályafutását.
febr. 21
11:15
Bundesliga 2.: vírus terítette le Stieberéket, elmarad az edzés (She)
A német labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Greuther Fürth együttesénél úgy döntöttek, hogy elhalasztják a pénteki edzést, miután a fél csapatot vírusfertőzés terítette le.
febr. 21
11:33
Női kézi: az Érd az eredeti időpontban tartaná az FTC-meccset (She)
Az Érd női kézilabdacsapata közleményben jelezte, az eredeti időpontban tartaná meg az FTC elleni Magyar Kupa-meccset, ezért a találkozó időpontjának szövetség általi módosítása ügyében a fellebbviteli bizottsághoz fordul. Az alábbiakban olvashatják a közleményt:
febr. 21
11:33
Bundesliga: Huszti és a lehetetlen küldetés (Agroinform)
Huszti Szabolcsék a listavezető Bayern Münchent fogadják, míg Szalai Ádám volt csapata ellen léphet pályára.
febr. 21
11:51
DVTK: hatalmas meglepetés várható a szurkolói ankéton (She)
A labdarúgó NB I tavaszi szezonjára készülő DVTK február 24-én, hétfőn 18 órától tartja hagyományos szezonnyitó szurkolói ankétját – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
febr. 21
11:53
PL: a Palace-drukkerek Cantona-maszkoktól tartanak (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Crystal Palace drukkerei felháborodva vették tudomásul, hogy a vendég Manchester United szurkolói Eric Cantona-maszkokkal érkeznének a két csapat hétvégi bajnokijára.
febr. 21
12:09
Újpest: Duchatelet szerint a Magyar Kupát is megnyerhetik (She)
Öt új légióssal készül a labdarúgó NB I jövő heti folytatására az Újpest FC. A nemrég szerződtetett futballistákat pénteken, sajtótájékoztató keretében mutatták be a Szusza Ferenc Stadionban.
febr. 21
12:09
Teljesítménytúra Erőss Zsolt emlékére (Metropol)
Évente lesz nemzetközi túra a Gyergyói-havasokban és a Hagymás-hegységben.
febr. 21
12:10
Karrier: Robben 2017-ig hosszabbít Münchenben (Agroinform)
Néhány napon belül aláírhatja új szerződését Arjen Robben, a Bayern München holland szélsője.
febr. 21
12:11
Elefántcsontpart: Trapattoni lesz a kapitány a vb után? (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a világbajnokság után Giovanni Trapattoni lesz az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
febr. 21
12:11
Öt légióssal erősített az Újpest (Metropol)
A gárda jövő szombaton a Budapest Honvéd otthonában játssza idei első mérkőzését a bajnokságban.
febr. 21
12:27
Szocsi 2014: David bukott, kanadai siker síkrosszban (She)
Kettős kanadai győzelemmel ért véget Szocsiban a női síkrosszosok döntője. Marielle Thompsoné lett az arany, a világbajnok Kelsey Serwáé az ezüst.
febr. 21
12:29
Videó: vérét adta - leütötték LeBron Jamest zsákolás közben (She)
Fájdalmasan ért véget LeBron James számára az Oklahoma City Tunder elleni rangadó az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A Miami Heat klasszisa a negyedik negyed felénél hatalmasat zsákolt, de az ellene védekező Serge Ibaka blokkolás közben orrba vágta. James elterült a parketten, a csapat orvosa rövid ápolás után vérző orral az öltözőbe…
febr. 21
12:31
Férfi kézi: két hónapra kidőlt a Hamburg klasszis szélsője (She)
Sikeres műtéten esett át a Hamburger SV férfi kézilabdacsapatának dán jobbszélsője, Hans Lindberg, a felépülése várhatóan hat-nyolc hetet vesz igénybe.
febr. 21
12:45
Kitüntetés: Kovács Ágnes és Szabó Bence is sportcsillag lett (She)
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó Kovács Ágnes, valamint a szintén olimpiai és világbajnok, Eb-győztes Szabó Bence kardvívó tenyérlenyomatával bővült pénteken a Hemingway Alapítvány által 1991-ben létrehozott Magyar Sportcsillagok Fala.
febr. 21
12:47
Videó: lélegzetvétel – ritkán látható gól is kellett a brassói bravúrhoz (She)
Elképesztően nagy szüksége volt az ASC Corona Brasovnak a Dab.Docler elleni három pontra egy korábbról elhalasztott, az alapszakasz utolsó két fordulója előtt bepótolt mérkőzésén a jégkorong Mol Ligában. Ugyanis a brassóiaknak a találkozót megelőzően ugyanannyi pontjuk volt, mint a rájátszásra szintén pályázó HSC Csíkszeredának. A Dunaújváros láthatóan kissé félvállról vette a meccset, hiszen…
febr. 21
12:49
U17: az olasz edző kiemelte, végig törekedtek a gólszerzésre (She)
Daniele Zoratto, a mieink ellen 6–0-s győzelmet arató olasz U17-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője a lefújás után elégedetten értékelte a látottakat, s kiemelte, hogy csapata négygólos előnye birtokában sem vett vissza a tempóból.
febr. 21
12:51
F1: Schumacher alszik, nem tűnt furcsának - Massa (She)
Felipe Massa, a Formula–1-es Williams-istálló brazil pilótája, aki 2006-ban Michael Schumacher csapattársa volt a Ferrarinál, a múlt héten meglátogatta a franciaországi kórházban kómában fekvő hétszeres világbajnokot. Massa a bahreini teszt helyszínén beszélt a december 29-én síbalesetet szenvedett korábbi csapattárásról.
febr. 21
13:03
Szocsi 2014: bravúros extra end, a svédeké a curlingbronz (She)
Svédországé lett a férfi curlingtorna bronzérme a téli olimpián, miután extra endben legyőzte Kínát.
febr. 21
13:05
Haladás: Hrepka aláírt, az MTK ellen a kezdőben kap helyet (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az idény végéig szóló szerződést kötött a háromszoros válogatott Hrepka Ádámmal, aki az MTK elleni jövő hétvégi bajnokin már a kezdőcsapatban kap helyet. A 26 esztendős támadó elmondta, a beilleszkedéssel biztosan nem lesz gondja, hiszen személyesen vagy a pályán már szinte minden szombathelyi játékossal…
febr. 21
13:21
Kézi: katariaknak értékesítette a tv-s jogokat az IHF (She)
Új televíziós partnere van a Nemzetközi Kézilabda-szövetségnek (IHF): a következő két férfi és női világbajnokság közvetítési joga a beINSportshoz került, amely az al-Dzsazíra Media Network leányvállalata, utóbbi tulajdonosa pedig a katari állam.
febr. 21
13:21
Átigazolás: El Shaarawy is lehet Lewandowski utódja (Agroinform)
Sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund szoros figyelemmel követi a hosszabb ideje sérült Stephan El Shaarawy helyzetét.
febr. 21
13:23
Szocsi 2014: kétszeres olimpiai bajnok bukott le - sajtóhír (She)
A dpa hírügynökség információi szerint az eddig még meg nem nevezett, pozitív doppingtesztet produkáló német versenyző nem más, mint a kétszeres olimpiai bajnok Evi Sachenbacher-Stehle.
febr. 21
13:25
Szocsi 2014: kérdéses Fourcade szereplése a váltóban (She)
Valószínűleg nem szerepelhet a szombati záró számban, a férfiak váltóversenyében a kétszeres aranyérmes francia Martin Fourcade, a szocsi téli olimpia sílövő versenyeinek egyik legnagyobb sztárja.
febr. 21
13:57
Videó: íme, közelről a Batman- és a Puskás-rezidencia! (She)
Petur András, a Sport TV műsorvezetője az NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC új stadionjának építkezésén járt. A három jelenleg is épülő - Ferencváros, DVSC-Teva - NB I-es stadion közül ennek az építése áll a legjobban, hiszen április 21-én már meccset játszanak benne, és építészetileg is ez a legkülönlegesebb. A videóból megtudhatják, honnan nézve templom, és honnan Batman-rezidencia, mennyire…
febr. 21
14:15
Átigazolás: a DVTK korábbi válogatottja a szlovák harmadik ligába kerülhet (She)
A szlovák harmadosztályú MSK Fomat Martin együttesében folytathatja pályafutását Michal Hanek, a DVTK korábbi védője.
febr. 21
14:33
Átigazolás: Kazahsztánban kötött ki a korábbi Fradi-védő (She)
A kazah élvonal egyik újoncánál, a Kajszar Kizilordánál folytatja pályafutását a Ferencváros korábbi cseh védője, Martin Klein.
febr. 21
14:35
Gyász: elhunyt a 28 éves, ausztrál parahódeszkás (She)
Huszonnyolc éves korában elhunyt az ausztrálok paralimpikonja, Matthew Robinson.
febr. 21
14:37
Chelsea: Javier Zanettivel erősítene Mourinho - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint az Inter lejáró szerződésű csapatkapitányával, Javier Zanettivel erősítené meg keretét, majd szakmai stábját José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere.
febr. 21
14:39
Férfi kosár EuroChallenge: bejut a 8 közé a Szolnok? - szavazás (She)
A francia Cholet elleni keddi, sorsdöntő összecsapáson kiharcolja-e a Szolnoki Olaj KK férfi kosárlabdacsapata az EuroChallenge-ben a továbbjutást a legjobb nyolc közé?
febr. 21
14:51
NB II: van út a Vasasból az egyik román élcsapathoz (She)
A román élvonalban szereplő Dinamo Bucuresti-hez szerződött a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas korábbi védője, Horia Crisan.

Keresés