2014. február 7. péntek

febr. 7
13:45
Real Madrid: maradt a döntés, CR három bajnokit hagy ki (She)
A Real Madrid fellebbezése ellenére is maradt Cristiano Ronaldo hárommeccses eltiltása, miután a spanyol szövetség fegyelmi bizottsága pénteken újratárgyalta az esetet.
febr. 7
13:47
Olaszország: nyolc öngól a záró hat percben, a vége 14-3 (She)
Vizsgálat indult egy Olaszországban lejátszott labdarúgó-mérkőzés miatt. Az ok: az egyik csapat nyolc öngólt hozott össze a találkozó utolsó hat percében, így alakult ki a 14–3-as végeredmény.
febr. 7
13:49
Videó: Neymar megmutatta kisfiának a Barca múzeumát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona brazil csillaga, Neymar meglátogatta kisfiával, Davi Luccával a katalán klub impozáns múzeumát. Íme!
febr. 7
13:51
NB II: a Puskás Akadémiától szerződtetett védőt a Szolnok (She)
Az Inter Zapresic elleni felkészülési mérkőzésén pályára lépett a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV új védője, Papucsek Barna, aki a Puskás Akadémia FC-től érkezett és másfél éves szerződést írt alá a Tisza-partiakhoz.
febr. 7
13:57
Megműtötték Ribéryt (Infostart)
Műtéten esett át Franck Ribéry, a Bayern München sztárfutballistája.
febr. 7
13:57
Bayern: megműtötték Ribéryt, nem tudni, mennyit hagy ki (She)
Megműtötték Franck Ribéryt, a német élvonalbeli Bayern München francia labdarúgóját, ám azt még nem tudni, mennyi időt lesz kénytelen kihagyni.
febr. 7
13:57
Megműtötték Ribéryt (Metropol)
A francia játékosnak egy vérömleny miatt kellett kés alá feküdnie.
febr. 7
13:59
PMFC: Bánki Erik az NB III-as visszasorolást vizionálja (She)
Az élvonalbeli PMFC a dolgok mostani állása szerint nyártól az NB III-ba visszasorolva lesz kénytelen folytatni a futballt, de a tavaszi szezon befejezése is veszélybe kerülhet; így viszont leállt és elmaradhat a pécsi stadionberuházás is – jelezte Bánki Erik baranyai fideszes politikus, EP-képviselő a Digi Sport Reggeli Start című műsorában, ahol elmondta: a sértett Matyi Dezső 600 milliót kér a…
febr. 7
14:00
Bundesliga: Magyar rangadót rendeznek a hétvégén (Agroinform)
A német Bundesliga 20. fordulójában a listavezető Bayern München a Nürnberghez látogat, az üldözőkre nehéz feladat vár.
febr. 7
14:02
La Liga: Egy hónapra eltiltják a Cristiano Ronaldót kiállító bírót (Agroinform)
Miguel Ángel Ayza Gámezt négy hétig jegelhetik, amiért kérdéses szituációban piros lapot adott.
febr. 7
14:15
NB II: öt új játékossal bővült a Tatabánya kerete (She)
Czanik Károly után Batizi-Pócsi Balázzsal, Birtalan Botonddal, Hullám Attilával, Papizsanszkij Arturral és Zámbó Bencével is megegyezett a labdarúgó NB II-ben szereplő Tatabánya vezetősége, így hatra nőtt a kék–fehérek téli  érkezőinek száma.
febr. 7
14:33
Női kézi BL: Blanco hetekre, Thea Mörk hosszú hónapokra kidőlt (She)
Több sérülés is nehezítette a Győri ETO-val közös Bajnokok Ligája-középdöntős csoportban szereplő Larvik női kézilabdacsapatának életét az elmúlt hetekben. A beálló Isabel Blanco vállsérülést szenvedett a legutóbbi, Krim Ljubljana elleni BL-meccsen, míg szélső Thea Mörk súlyos térdsérülést szenvedett január 21-én.
febr. 7
14:35
Videó: botrány - újabb lelátói zavargás Brazíliában (She)
Brazíliában, a paulista állami labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a Bragantino 2–0-ra nyert a Corinthians ellen. A találkozón újabb lelátói zavargások törtek ki, a brazil rohamrendőrök gumibotokkal szorították vissza a hazaiakra támadó Bragantino-szurkolókat. Íme!
febr. 7
14:54
Bayern München: Ribéryt megműtötték, nem tudni, meddig nem játszhat (Agroinform)
Csütörtökön délután megoperálták Franck Ribéryt, a Bayern München francia szélsőjét.
febr. 7
15:09
Kaposvár: belga belső védő a nyolcadik téli igazolás (She)
Újabb labdarúgót igazolt az NB I-ben szereplő Kaposvár a belga állampolgár Pieter Mbemba személyében – adta hírül a kapos.hu.
febr. 7
15:11
DVSC: a macedón élvonalban a nemrég távozó szerb védő (She)
A macedón élvonalban folytatja a pályafutását a DVSC-Tevától fél év után távozó szerb idegenlégiós, Alekszandar Trninics.
febr. 7
15:27
Blatter újrázna (Infostart)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vezetője jövő májusban ötödik alkalommal is harcba szállna az elnöki posztért, amennyiben felkérik a jelöltségre.
febr. 7
15:27
Szocsi 2014: elmérték a biatlonpályát, gyorsan hozzátoldottak (She)
A 2014-es szocsi téli olimpia szervezőbizottsága a technikai delegációval egyeztetve meghosszabbította a Krasznaja Poljana-i biatlonpályát.
febr. 7
15:29
Női kézi: a magyar szurkolók mécseseket gyújtottak Böhn házánál - fotó (She)
A korábbi híreknek megfelelően a különgéppel Norvégiába érkező 168 magyar szurkoló ellátogatott a hétvégén elhunyt Karl Erik Böhn sandefjordi házához, ahol mécseseket gyújtottak a szakember emlékére, valamint több magyar klub sálait is elhelyezték. A megemlékezés az esti Larvik–Győri ETO BL-meccs előtt folytatódik.
febr. 7
15:30
Spanyol foci: Jesé bekerülhet a spanyol válogatottba (Agroinform)
A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya számításba veheti a Real Madrid játékosát.
febr. 7
15:32
NB I: Dzsudzsákékkal és Marcello Lippi csapatával meccsel a Vidi (Agroinform)
Péntek reggel elutazott a spanyolországi edzőtáborba a Videoton labdarúgócsapata.
febr. 7
15:45
NB II: „Nem titkolózunk, de nem gondoltuk, hogy fontosak vagyunk" - Dobos (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújváros a „kertek alatt", már-már titokban utazott el a törökországi edzőtáborba a hét elején. A klubvezetés egyetlen médiumot sem tájékoztatott a csapat útjáról, de Dobos Barna sportigazgató szerint ez azért történt, mert nem érezték úgy, hogy bárki számára is fontos lenne az útjuk, és nem azért, mert bármilyen…
febr. 7
16:03
Felkészülés: kétgólos diósgyőri vereség a kazah ezüstérmestől (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK az első törökországi felkészülési mérkőzésén 3–1-es vereséget szenvedett a 2013-as kazah bajnokság ezüstérmesétől, az FK Asztanától, amelyben kezdőként lépett pályára a KTE korábbi légiósa, Foxi Kethevoama. A találkozón esett négy gól közül három tizenegyesből született.
febr. 7
16:03
Nyolc öngólt lőttek tíz perc alatt (Metropol)
Meghökkentő végjátékot hozott a Borgata Terrenove-Bagheria szicíliai labdarúgó kupamérkőzés.
febr. 7
16:05
Haladás: megegyeztek a korábbi újpesti védővel (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás a hivatalos honlapján adta hírül, hogy megegyezett Dvorschák Gáborral. A Németországból hazatérő védő a jövő hét elején írja alá másfél évre szóló szerződését.
febr. 7
16:07
Labdarúgás: törzsfőnöknek választották, véget ért a karrierje (She)
A horvát 24sata és a Glas Slavonija bocsátotta útjára az év egyik legkülönösebb futballtörténetét: a Metalac Osijek kameruni légiósa, Mathias Enge befejezi karrierjét és hazatér Kamerunba, miután megválasztották törzsfőnöknek.
febr. 7
16:21
Száguldás az aranyért (Blikk)
Szocsi — Nemcsak az autó- és motorversenyzők, a havas-jeges sportágak képviselői is a sebesség megszállottjai. A tegnap a hivatalos megnyitóval elkezdődő szocsi téli olimpián is számíthatunk száguldásra.
febr. 7
16:21
Szocsi 2014: Lindsey Vonn mankókkal is kifutóra állt - fotók (She)
Bár súlyos térdsérülése miatt ki kell hagynia a pénteki megnyitóval hivatalosan is megkezdődő szocsi téli olimpiát, Lindsey Vonn így is reflektorfénybe került: a New York-i divathét nyitányán, a Red Dress Collection jótékonysági rendezvényen lépett kifutóra, ha mankózva is.
febr. 7
16:39
Elutasították Ronaldo fellebbezését (Metropol)
Csak egy meccsre tiltották volna el, ám a kiállítást követő viselkedését is büntette a fegyelmi bizottság.
febr. 7
16:42
Tipp: Tovább szárnyalhat a Chelsea (Agroinform)
A Manchester City legyőzése után a Newcastle sem jelenthet akadályt José Mourinho alakulatának.
febr. 7
16:44
Szocsi 2014: Téli olimpia - ÉLŐ (Agroinform)
Szombaton öt számban avatnak bajnokot a XXII. téli olimpián.
febr. 7
16:57
Hiába fellebbezett Ronaldo (Infostart)
A Spanyol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága elutasította Cristiano Ronaldo fellebbezését, így a Real Madrid portugál sztárjátékosának érvényben marad a három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltása.
febr. 7
17:15
Rajongóival száguld Michelisz (Blikk)
Budapest — Együtt száguldott a rajongóival Michelisz Norbert (29). A túraautó-világbajnokságon szereplő magyar pilóta közösségi oldalán indított egy játékot, s hét szeren­csés rajongója gokartozásban mérhette össze vele a tudását.
febr. 7
17:15
Eladja a ZTE FC-t a tulajdonos (Metropol)
Az ajánlatot azonban csak bizonyos feltételek teljesülésével fogadja el.
febr. 7
17:33
Szocsi 2014: a megnyitó ünnepség élőben az NSO-n (She)
Február 23-ig 15 sportág 98 számában avatnak bajnokot Szocsiban, és a versenyeken előreláthatóan rekordszámú, 87 ország mintegy 2900 olimpikonja vesz részt. A rekorddrága téli játékok helyi idő szerint 20.14-kor (17.14) a megnyitóünnepséggel kezdődött – kövessék velünk az ünnepség eseményeit percről percre!
febr. 7
17:35
Videó: Tomori topklubokat utasított vissza a Fradi miatt (She)
Három kulcsjátékos is szerződést hosszabbított a Ferencváros női kézilabdacsapatával. Tomori Zsuzsannát európai topklubok is megkeresték (Győri ETO, Vardar Szkopje), de az átlövő érzelmi és lelki okok miatt maradt a zöld-fehéreknél. Szucsánszki Zita és a már edzősködéssel is foglalkozó Vérten Orsolya szintén maradt a fővárosi csapatnál.
febr. 7
17:37
Fed-kupa: Jani Réka gyors sikerrel nyitott a lettek ellen (She)
Megvan az első, idegnyugtató győzelem a lettek elleni Federation-kupa mérkőzésen. Az előzetes célként kitűzött bennmaradás szempontjából kulcsfontosságú párharc első meccsén Jani Réka (253. a világranglistán) 62 perc alatt 6:0, 6:4-re legyőzte a lett Jelena Ostapenkót.
febr. 7
18:09
Férfi vízilabda: a szerbek sima sikerével kezdődött a Volvo-kupa (She)
A szerb férfi vízilabda-válogatott kilencgólos győzelmet aratott az Egyesült Államok ellen a Volvo-kupa első fordulójában. A Szolnokon rendezett mérkőzésen Filip Filipovics négy, míg Strahinja Rasovics és Dusko Pijetlovics három-három góllal terhelte az amerikaiak kapuját. A játéknap másik mérkőzésén a világbajnok magyar válogatott a németekkel csap össze.
febr. 7
18:27
Férfi vízi: a szerbek sikerével kezdődött a Volvo-kupa (She)
A szerb férfi vízilabda-válogatott kilencgólos győzelmet aratott az Egyesült Államok ellen a Volvo-kupa első fordulójában. A Szolnokon rendezett mérkőzésen Filip Filipovics négy, míg Strahinja Rasovics és Dusko Pijetlovics egyaránt három góllal terhelte meg az amerikaiak kapuját. A játéknap másik mérkőzésén a világbajnok magyar válogatott a németekkel csap össze.
febr. 7
18:27
Jani győzött, Babos kikapott (Metropol)
Babos Tímeának nem sikerült megverni a nála papíron jóval gyengébb lett ellenfelét.
febr. 7
18:29
Győri ETO: hazája bajnokcsapatához igazol a litván légiós (She)
A litván bajnok Zalgiris Vilniusnál folytatja pályafutását Linas Pilibaitis, a Győri ETO labdarúgója. A 28 éves középpályás öt év után hagyja ott az NB I-et és hazatér.
febr. 7
18:45
F1: visszatértek a nyaralásból a Lotus pilótái, új felvételek az autóról (She)
Pénteken és szombaton a dél-spanyolországi Jerezben próbálja ki Formula–1-es autóját a Lotus-istálló, amely a múlt héten nem vett részt a csapatok kollektív tesztjén, amelyet ugyanott tartottak meg. Bizonyára sokan emlékeznek rá, hogy közvetlenül a McLaren bemutatója után már közöltek számítógépes képet az idei autójukról, amelyről most eredeti felvételeket is közzé tettek.
febr. 7
18:45
Fotók a téli olimpia megnyitójáról (Metropol)
Pénteken délután megkezdődött minden idők legdrágább téli olimpiájának hivatalos megnyitóünnepsége a szocsi Fist Olimpiai Stadionban.
febr. 7
18:47
Kaposvár: belga belső védőt igazoltak - hivatalos (She)
Újabb labdarúgót igazolt az NB I-ben szereplő Kaposvár: a belga állampolgár Pieter Mbembát – adta hírül a kapos.hu, amelynek értesüléseit nem sokkal később a klub hivatalos honlapja is megerősítette.
febr. 7
18:48
NB I: A csapatkapitány távozott Újpestről (Agroinform)
Hivatalosan is távozott a Megyeri útról az Újpest korábbi csapatkapitány, Vermes Krisztián.
febr. 7
18:49
Szocsi 2014: egy kóbor kutya is bejutott az olimpiai megnyitóra (She)
A kóbor kutyák elleni és melletti összefogás példátlan méreteket öltött már az olimpia előtti napokban, a kutyusok pedig nem nyugszanak, ami további fejtörést okozhat a szervezőknek. Az egyik négylábú például – belépője biztosan nem volt – utat talált a megnyitóünnepségre, önkéntesek mutattak ajtót neki közvetlenül a kezdés előtt.
febr. 7
19:03
Fed-kupa: Babos meglepetésre kikapott, a páros dönt (She)
Meglepetésre a lett Diana Marcinkevica (216. a világranglistán) 6:2, 6:4-re legyőzte Babos Tímeát, így a két nappal korábbi, románok elleni párharchoz hasonlóan ezúttal is a páros dönt a Federation-kupa euro-afrikai-zóna 1. csoportjában zajló Magyarország–Lettország csoportmeccsen.
febr. 7
19:06
La Liga: Megizzadhat a Barca, Ronaldo nélkül a Real (Agroinform)
A spanyol bajnokság 23. fordulójában az élen álló csapatokra egyaránt kemény ellenfél vár.
febr. 7
19:21
Videó: Ibra térddel továbbította a kapuba a labdát (She)
Rövid jelenet a Paris Saint-Germain edzéséről: az egyik beadás után Zlatan Ibrahimovic nem fejjel, de még csak nem is lábfejjel, hanem lazán, térddel rúgta kapuba a labdát.
febr. 7
19:23
Férfi kosár Magyar Kupa: él a széria, újra döntős a Szolnok (She)
A Szolnoki Olaj a papírformának megfelelően 64–53-ra legyőzte a Kecskemétet a férfi kosárlabda Magyar Kupa pécsi nyolcas döntőjének péntek esti első elődöntőjében, és – sorozatban negyedszer – bejutott a fináléba.

Keresés