2014. február 7. péntek

febr. 7
19:25
Kézilabda: Brand megerősítette, jövőre nyugdíjba megy (She)
Heiner Brand, aki jelenleg a Német Kézilabda-szövetségben a fiatalok képzéséért és a szponzorokért felelős menedzserként dolgozik, megerősítette, jövőre lejáró szerződése után visszavonul.
febr. 7
19:27
Kaposvár: a román élvonalban kötött ki a csatár (She)
A román élvonalbeli Gaz Metan Medias labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Adrian Markus, a Kaposvár támadója. A 21 éves csatár három és fél évre írt alá új együtteséhez.
febr. 7
19:57
Szocsi 2014: hivatalosan is megkezdődött a téli olimpia (She)
Kezdetét vette Szocsiban a XXII. téli olimpia: a 16 napon át tartó versenysorozatot Vlagyimir Putyin orosz államfő nyitotta meg közép-európai idő szerint péntek este.
febr. 7
19:57
Stroke után kezelik az NHL hátvédet (Metropol)
A múlt héten kapott szélütést Kris Letang, a Pittsburgh Penguins csak most nyilatkozott.
febr. 7
19:59
ETO: mégis jön a Bundesliga-rutinnal rendelkező kapus? (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO-ban folytathatja pályafutását Miro Varvodic, az azeri élvonalbeli Qarabag kapusa – írja a külföldi klub hivatalos Facebook-oldala.
febr. 7
19:59
Megkezdődött a téli olimpia (Metropol)
A 16 napon át tartó versenysorozatot Vlagyimir Putyin orosz államfő nyitotta meg. Képgaléria a cikkben.
febr. 7
20:00
Szocsi 2014: Szombaton beindul a nagyüzem (Agroinform)
A szocsi olimpia szombati napján öt számban osztanak érmeket, és magyar versenyzőért is izgulhatunk majd.
febr. 7
20:01
Malajzia: Gyepes Gábor újra a gólszerzők között - videó (She)
Pénteken ismét góllal járult hozzá csapata, a Sarawak győzelméhez Gyepes Gábor a malajziai labdarúgó-bajnokságban.
febr. 7
20:02
Női kézilabda BL: Könnyed győri győzelem Norvégiában (Agroinform)
Hatgólos sikert aratott a Bajnokok Ligája középdöntőjében a magyar bajnok a Larvik otthonában.
febr. 7
20:33
KTE: hamar letette névjegyét a Görögországba igazolt csatár (She)
Fél év után elhagyta a labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecanót, és a görög másodosztályban érdekelt Panahaikihoz igazolt a guineai csatár, Elhadj Ousmane Barry, művésznevén Pato, aki harmadik meccsén mesterhármast szerzett új csapatában.
febr. 7
20:35
Átigazolás: Közép-Ázsiába sodorta az élet az exfradistát (She)
Az üzbég élvonalban folytatja pályafutását a szerb Alekszandar Alempijevics, a Ferencváros korábbi futballistája.
febr. 7
20:37
Ökölvívás: hét magyar döntős a Bocskain, Varga aranyérmes (She)
A 11 magyar közül hét győzött az elődöntőben az 58. Bocskai István ökölvívó-emlékversenyen Debrecenben. A 60 kilogrammban már az is biztossá vált, hogy a kétszeres Európa-bajnoki harmadik Varga Miklós nyerte az aranyérmet.
febr. 7
20:51
Megkezdődött Szocsiban a XXII. téli olimpia (Infostart)
Látványos műsorral kezdetét vette Szocsiban a XXII. téli olimpia: a 16 napon át tartó versenysorozatot Vlagyimir Putyin orosz államfő nyitotta meg. A Fist Olimpiai Stadionba tizennyolcadikként bevonuló magyar küldöttség nemzeti zászlaját a váltó tagjaként 2009-ben Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó, Heidum Bernadett vitte.
febr. 7
20:51
Vívás: öt magyar a budapesti női tőr világkupa főtábláján (She)
A pénteki selejtező eredményeképpen a hazai vívók közül öten szerepelhetnek szombaton a budapesti WestEnd női tőr egyéni világkupaverseny főtáblás küzdelmeiben.
febr. 7
20:54
VB 2014: Messi különleges eredményre számít a vb-n (Agroinform)
Lionel Messi különleges labdarúgó vb-re számít Brazíliában és úgy véli, ő és argentin csapattársai jó formában lesznek.
febr. 7
21:09
Bundesliga 2.: új év, régi forma - Svábék megint kikaptak (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság idei első, összességében 20. fordulójában a Sváb Dánielt végig a kispadon tartó Cottbus hazai pályán minimális különbségű vereséget szenvedett a Sandhausentől, így sorozatban kilencedszer kapott ki a bajnokságban, hátránya pedig jelenleg nyolc pont a még bennmaradást érő helyen álló Ingolstadt mögött.
febr. 7
21:11
Felkészülés: korán vezetést szerzett, de kikapott a PMFC (She)
Lejátszotta első törökországi felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC, amely – bár korán vezetést szerzett – egygólos vereséget szenvedett a bosnyák élvonalbeli Olimpic Sarajevótól.
febr. 7
21:27
Szocsi 2014: Chára volt az egyetlen NHL-es a megnyitón (She)
A szlovák Zdeno Chára volt az egyetlen NHL-es hokis a szocsi téli olimpia pénteki megnyitóján, mivel a tengerentúli profligában (NHL) még a hétvégén is rendeznek mérkőzéseket, és a játékok férfitornája csak szerdán indul.
febr. 7
21:27
Fehérben vonultak be a magyarok (Blikk)
febr. 7
21:29
Férfi kosár: Hanga pontjai kevesek voltak az üdvösséghez (She)
A spanyol kosárlabda Király-kupa negyeddöntőjében Hanga Ádám csapata, a Laboral Kutxa egypontos vereséget szenvedett a bajnokságban második helyen álló Pamesa Valenciától, pedig a negyedik negyed kezdetén még hét ponttal vezetett. A magyar válogatott játékos valamivel több mint 18 percet töltött a pályán, s ez idő alatt nyolc pontig, két lepattanóig és egy asszisztig jutott.
febr. 7
21:45
Szocsi: Kinek a sárga bőrönd, kinek a kamion (Infostart)
A magyar és a norvég sílövészet között éppen annyi a különbség, mint egy sárga bőrönd és egy kamion között - legalábbis ez derült ki a szocsi téli olimpián induló Szőcs Emőke elmondása alapján.
febr. 7
21:45
Női kézi BL: magabiztos győri siker a Larvik otthonában (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének második fordulójában a címvédő Győri Audi ETO KC idegenben 29–23-as győzelmet aratott a Larvik ellen.
febr. 7
21:45
Hosszú: két arany két versenycsúccsal (Metropol)
Katinka - ahogy általában szokta - nyert Luxemburgban és ha már ott volt két rekordot is megdöntött.
febr. 7
21:47
Győri ETO: Horváth nem szigorú, de ha valami nincs rendben... (She)
A Győri ETO FC labdarúgócsapat túl van első edzésén a beleki edzőtáborban. A vezetőedző egyelőre csak amolyan átmozgató futótréninget rendelt el a tengerparton, az igazi munka csak ezután kezdődik. Horváth a gyorietofc100-nak elmondta, egyáltalán nem szabályozza a játékosokat, szabadságot ad nekik, viszont ha a pályán, edzésen észreveszi, hogy valami nincs rendben, akkor annak következménye…
febr. 7
22:03
Úszás: két versenycsúcs, két arany Hosszú Katinkától (She)
Hosszú Katinka két számban is úgy nyert a luxemburgi nemzetközi úszóverseny pénteki nyitónapján, hogy egyszersmind a viadal korábbi rekordjait is megjavította.
febr. 7
22:03
Magabiztos győri siker Larvikban (Metropol)
A címvédő Győri Audi ETO KC magabiztos, hatgólos győzelmet aratott a norvég Larvik otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének második fordulójában.
febr. 7
22:05
Szocsi 2014: öt érmet osztanak, egy magyar induló - program (She)
Szombaton már érmeket is osztanak a pénteken pompás megnyitóval megkezdődött szocsi téli olimpián. A napot a férfi hódeszkások versenye indítja lejtő stílusban, majd a nap során ezen szám mellett női sífutásban, gyorskorcsolyában, sílövészetben és síakrobatikában is fény derül arra, ki az első bajnok.
febr. 7
22:07
Tenisz: a Fucsovicsot kiejtő franciát megállította a címvédő (She)
A Montpellier-ben zajló kemény pályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében a Fucsovics Mártont a selejtezőben búcsúztató Albano Olivetti két szettben kikapott az első helyen kiemelt címvédőtől, Richard Gasquet-tól, aki a legjobb négy között a lengyel Jerzy Janowiczcal találkozik majd.
febr. 7
22:21
Fed Kupa - megvan az első magyar siker (Infostart)
A Babos Tímea, Jani Réka-Luca páros 7:5, 3:6, 6:1-re legyőzte Diana Marcinkevicát és Jelena Ostapenkót, így a magyar válogatott 2-1-re megverte Lettországot pénteken a tenisz Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport budapesti tornáján.
febr. 7
22:21
Videó: megható megemlékezés Böhnre a Larvik-Győr előtt (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligájában pénteken játszott Larvik–Győri ETO mérkőzés előtt egy kisfilmmel emlékeztek a múlt héten elhunyt Karl Erik Böhnre.
febr. 7
22:23
Fed-kupa: győzelem párosban, megvan az első magyar siker (She)
A Babos Tímea, Jani Réka-Luca páros 7:5, 3:6, 6:1-re legyőzte Diana Marcinkevicát és Jelena Ostapenkót, így a magyar válogatott 2:1-re megverte Lettországot pénteken a tenisz Fed-kupa euro-afrikai zóna I-es csoport budapesti tornáján.
febr. 7
22:39
Bundesliga: a Gladbach nem tudta megtörni a Bayer-átkot (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójának nyitó mérkőzésén a Mönchengladbach hazai pályán egygólos vereséget szenvedett a Bayer Leverkusentől, így azok után, hogy saját közönsége előtt nyolc győzelemmel kezdte a szezont, már sorozatban a harmadik otthoni meccsén maradt nyeretlen, ráadásul a „gyógyszergyáriakat” huszonkét bajnoki óta képtelen legyőzni odahaza. A…
febr. 7
22:41
Ligue 1: immár két hónapja nem előny a hazai pálya (She)
Legutóbb 2013 novemberében tudott nyerni hazai pályán a Toulouse labdarúgócsapata. Az együttes pénteken, a francia élvonal (Ligue 1) 24. fordulójának nyitó mérkőzésén 0–0-ra végzett a St. Étienne ellen.
febr. 7
22:57
Futsal: gólözön, a címvédő hetet, a Berettyó kilencet rámolt (She)
Gólzáport hozott a férfi futsal NB I 19. fordulójának pénteki játéknapja. A címvédő Rába ETO 7–2-re győzött a Dunakeszi Kinizsi vendégeként, a Berettyóújfalu 9–0-ra kiütötte a DEAC-ot. A Rubeola 6–3-as sikert aratott a Haladás ellen.
febr. 7
22:57
Fed Kupa: győzelem párosban, megvan az első magyar siker (Metropol)
A Babos Tímea, Jani Réka-Luca páros 7:5, 3:6, 6:1-re legyőzte Diana Marcinkevicát és Jelena Ostapenkót, így a magyar válogatott 2-1-re megverte Lettországot pénteken a tenisz Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport budapesti tornáján.
febr. 7
23:00
Real Madrid: Hiába fellebbeztek, Ronaldo nem játszhat (Agroinform)
Cristiano Ronaldo biztosan nem léphet pályára a Real Madrid soron következő három bajnoki mérkőzésén.
febr. 7
23:02
Topligák: Nem hibázott a Leverkusen, tíz emberrel nyert az Espanyol (Agroinform)
A Bayer Leverkusen győzelmével kezdődött a német labdarúgó-bajnokság 20. fordulója.
febr. 7
23:15
Jégkorong: magyar siker a házigazda lengyelek ellen (She)
A magyar jégkorong-válogatott 2–1-re legyőzte a házigazda Lengyelországot a két csapat péntek esti mérkőzésén a gdanski felkészülési torna 2. fordulójában.
febr. 7
23:17
Felkészülés: súlyos vereséget szenvedett a Haladás II (She)
A Haladás második csapata súlyos vereséget szenvedett a Mattersburg II-től a két együttes pénteki felkészülési mérkőzésén – igaz, a szombathelyieknél két-három évvel fiatalabb játékosok léptek pályára, mint az osztrákoknál.
febr. 7
23:33
Primera División: győzelem az egyórányi emberhátrány dacára (She)
Noha Víctor Álvarez kiállítása miatt a 30. perctől emberhátrányban játszott, az Espanyol hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Granadát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 23. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén.
febr. 7
23:51
Asztalitenisz: Póta nyolcba jutott az Európa Top 12-n (She)
Póta Georgina egy győzelmet és vereséget könyvelt el csoportjában a lausanne-i asztalitenisz Európa Top 12 versenyen, és bejutott a negyeddöntőbe, ahol ellenfele a német Petrissa Solja lesz.

Keresés