2017. március 14. kedd

márc. 14
17:09
Sportfogadás: Ennek a BL-meccsnek megjósolhatatlan a végeredménye? (Agroinform)
A meccsre fogadók között óriási a szórás. Te mire tippelnél?
márc. 14
17:27
FA-kupa: Durva volt az MU, ez Mourinho stílusa – Courtois (She)
Mint ismert, hétfő este a Chelsea 1–0-ra megverte a Manchester Unitedet az angol labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjében. Thibaut Courtais, a londoniak kapusa szerint a „vörös ördögök” rendkívül sportszerűtlenek voltak ellenük, ez pedig José Mourinho hatásának az eredménye.
márc. 14
17:29
Férfi kézi: hónapok óta fizetés nélkül a Kolding játékosai (She)
Hónapok óta nem kaptak fizetést a férfi kézilabda EHF-kupában a Tatabányával azonos csoportban szereplő dán KIF Kolding játékosai.
márc. 14
17:45
Brazília: hivatalosan is szerződtették a borzalmas gyilkossággal vádolt kapust (She)
Kedden a Boa Esporte hivatalosan is bejelentette, hogy soraiba fogadja Bruno Fernandes de Souzát. A 32 éves brazil kapus óriási felháborodás közepette írta alá új kontraktusát a brazil másodosztályú klubbal.
márc. 14
17:47
MLSZ: fizet az Újpest, a Fradi; megrótták Pintért – fegyelmik (She)
Szurkolóinak viselkedése miatt öt NB I-es klub kapott pénzbüntetést – a legsúlyosabbat az Újpest –, de fegyelmezték Marco Rossit és Pintér Attilát is. Íme, a Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottságának (FEB) március 14-i ülésén született határozatok!
márc. 14
18:21
DVSC: ha Pontes megy, Selymes jöhet – ő lehet az egyik jelölt (She)
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben 10. helyen álló  DVSC-nél ma születhet döntés arról, hogy menesztik-e Leonel Pontes vezetőedzőt. A klubnál a hírek szerint már elgondolkodtak az utódlásán...
márc. 14
18:21
Bajnokok Ligája: Újrajátszásra semmi esély, de a PSG azért még piszkálja az UEFA-t (Agroinform)
Hivatalos panaszt nyújtottak be a párizsiak a Barca elleni BL-visszavágó miatt. A cél, hogy kivívjanak némi tiszteletet.
márc. 14
18:23
Ázsiai BL: Dzsudzsák nem vacakolt, bevágta – videó (She)
Dzsudzsák Balázs góljával vezetett az al-Vahda, de végül be kellett érnie a 2–2-es döntetlennel a szaúdi al-Hilal ellen a labdarúgó Ázsiai Bajnokok Ligája (AFC Champions League) keddi játéknapján.
márc. 14
18:39
Női kézi BL: Martín óvatosságra intette a Bukarestet a Fradi miatt (She)
A Ferencváros a címvédő CSM Bucuresti-tel meccsel a legjobb négy közé jutásért a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A román DIGI Sport az esélyekről kérdezte Ambros Martínt, a román válogatott vezetőedzőjét, a Győri Audi ETO KC trénerét. A spanyol szakember óvatosságra intette a bukarestieket.
márc. 14
19:15
Síugró-vk: elfújta a szél a lillehammeri versenyt (She)
Kedden a norvégiai Lillehammerben rendezték volna meg a síugró-világkupa soron következő állomását, de a szervezők végül a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt törölték a viadalt.
márc. 14
19:15
Tipp: Itt a vége, Timi! (Agroinform)
Egy több, mint háromórás küzdelem után nem sok esélyt adunk Bacsinszkynek a torna harmadik kiemeltje ellen.
márc. 14
19:51
Mol Liga: drámai finis a döntő nyitányán, vezet a DVTK (She)
A címvédő DVTK Jegesmedvék csapata hazai pályán, hosszabbítást követően 5–4-re legyőzte a MAC Budapestet a jégkorong Mol Liga döntőjének kedd esti nyitányán. A MAC kétgólos hátrányt dolgozott le a harmadik harmad utolsó perceiben, de a ráadásban nem tudott élni a lélektani előnnyel.
márc. 14
19:53
Férfi kézi NB I: végül magabiztosan nyert a Veszprém (She)
A szünetben még csak három góllal vezetett a címvédő Telekom Veszprém a Cegléd ellen, de végül tizenkettővel nyert a férfi kézilabda NB I-ben.
márc. 14
20:09
BL: csak egy csatárral áll ki a Juve a Porto ellen – kezdők (She)
A Juventus és az FC Porto is kihirdette kezdőcsapatát a visszavágóra a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
márc. 14
20:27
BL: három védővel kezd a Sevilla Angliában – kezdőcsapatok (She)
Kihirdették a kezdőcsapatokat a 20.45-kor kezdődő Leicester City–Sevilla összecsapásra – a Sevilla három védővel és négy középpályással indítja majd a mérkőzést, a Leicester a 4-4-2-es formációt választotta.
márc. 14
20:29
Férfi kosár NB I: az Atomerőmű legyőzte a Körmendet (She)
A férfi kosárlabda-bajnokság 23. fordulójának keddi játéknapján a kiesés ellen küzdő Atomerőmű SE hazai pályán 11 ponttal legyőzte a bajnoki címre hajtó Körmendet.
márc. 14
20:45
Női kézilabda: új elnököt választottak Békéscsabán (She)
Közgyűlést tartottak az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE NB I-es női kézilabdacsapatának háza táján. A közgyűlés egyik napirendi pontja az elnökválasztás volt.
márc. 14
20:47
BL: Juventus–Porto visszavágó élőben az NSO-n! (She)
Kedden újabb két csapat jut be a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. A Juventus hazai pályán kétgólos előnyből folytatja a Porto elleni csatáját, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 14
20:49
BL: Leicester–Sevilla visszavágó élőben az NSO-n! (She)
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének 2. mérkőzésén az angol bajnoki címvédő Leicester City a spanyol Sevillát fogadja. A Sevilla az első mérkőzésen 2–1-es előnyt szerzett, ám a Leicester Claudio Ranieri leváltása óta két meccsből kettőt nyert meg. Kövesse a találkozó alakulását a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
márc. 14
20:51
Portugál–magyar: felméréssel folytatódott a felkészülés (She)
A magyar labdarúgó-válogatott bő kerete Biatorbágyon fizikai felméréssel folytatta felkészülését az Európa-bajnok portugálok elleni március 25-ei, idegenbeli világbajnoki selejtezőre.
márc. 14
21:03
Videó: elfeledkezett a 16-osról, súlyos árat fizetett érte (She)
Érdekes jelenet a labdarúgó AFC-kupából: a Bengaluru–Mohun Began (2–1) meccsen nem mindennapi kapushiba miatt győzött a Bengaluru.
márc. 14
21:05
Német Kupa: továbbjutott a Dortmund, már várja a Bayern (She)
A Borussia Dortmund 3–0-ra győzött a harmadosztályú Sportfreunde Lotte vendégeként a labdarúgó Német Kupa keddi negyeddöntőjében.
márc. 14
21:39
Videó: a Leicester megszerezte a vezetést Morgan térdelésével (She)
Wes Morgan révén a Leicester City megszerezte a vezetést a Sevilla ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a visszavágón.
márc. 14
21:57
Videó: kiállítás, tizenegyes – vezet a Juve Torinóban (She)
Maximiliano Pereira kezezése egyértelmű volt, így villant a piros lap a Juventus–Porto Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő negyvenedik percében. A megítélt büntetőt Paulo Dybala magabiztosan értékesítette – vezetnek a „zebrák”!
márc. 14
22:15
Tenisz: Nadal és Nisikori a nyolcaddöntőben Indian Wellsben (She)
Rafael Nadal és Nisikori Kei is továbbjutott az Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna férfi versenyének harmadik fordulójából, míg a nőknél Szvetlana Kuznyecova negyeddöntőbe került sikerével.
márc. 14
22:17
Női vízi ob I: BVSC-kiütés; lesz harmadik Szeged–Szentes (She)
Az első osztályú női vízilabda-bajnokság (ob I) negyeddöntőjének visszavágóján a Szeged, illetve a BVSC nyert, így előbbi újra összecsap majd a szentesiekkel, míg a zuglói gárda bejutott az elődöntőbe.
márc. 14
22:33
Videó: fejelés után kiállítás – emberhátrányban a Sevilla (She)
Nézeteltérés alakult ki a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő hetvennegyedik percében Jamie Vardy és Samir Nasri között, a játékvezető mindkét játékost sárga lappal jutalmazta. Nasri azonban már kapott egyet korábban – villant a piros!
márc. 14
22:51
Légiósok: ennyi kényszerpihenő várhat Guzmicsra (She)
Nagyjából két hónapot kell kihagynia Guzmics Richárdnak, aki az első kínai mérkőzésén szenvedett térdszalagsérülést.
márc. 14
22:51
Bajnokok Ligája: A Leicester megfordította, a Juve lekocogta - videók (Agroinform)
Az angol bajnokságban a kiesés elöl menekülő Leicester folytatta jó sorozatát és 2-0-s győzelmével kiejtette a Sevillát
márc. 14
22:53
Videó: még tizenegyesből sem ment a Sevillának (She)
Elkésett kivetődését követően ismét tizenegyest hárított Kasper Schmeichel – Steven N’Zonzi nem helyezte elég jól a lövést, így nem tudta kiharcolni a hosszabbítást a spanyol alakulat.
márc. 14
22:55
BL: a Juventus már az első félidőben elbúcsúztatta a Portót (She)
Az idegenbeli kétgólos győzelem után a Juventus odahaza az első félidőben gól- és emberelőnybe került a Porto ellen, így nem meglepő módon az olasz csapat jutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
márc. 14
22:57
BL: Leicester tovább álmodik, nyolc között az angol bajnok! (She)
Az angol bajnoki címvédő Leicester City bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, miután hazai pályán 2–0-ra legyőzte a spanyolországi mérkőzéshez hasonlóan most is tizenegyest hibázó Sevillát. A Leicester 3–2-es összesítéssel lépett tovább, és várhatja a pénteki sorsolást.
márc. 14
23:27
BL: Allegri kegyetlenül őszinte volt az egygólos siker után (She)
Az idegenbeli kétgólos győzelem után a Juventus odahaza az első félidőben gól- és emberelőnybe került a Porto ellen, így nem meglepő módon az olasz csapat jutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!

Keresés