2017. március 20. hétfő

márc. 20
18:21
Magyar válogatott: Kedvező bíróküldés a portugál-magyaron? (Agroinform)
A lengyel Szymon Marciniak lesz a Portugália-Magyarország világbajnoki selejtező játékvezetője szombaton Lisszabonban.
márc. 20
18:33
Ez az, amit nem kapsz meg a San Siróban (888.hu)
Meccsbeszámolók a három nyolcason! A hétről hétre jelentkező, megújult meccsrejárós sorozatunk idei hatodik része.
márc. 20
18:51
Vb 2018: Pogba után a Man. City franciája is kidőlt (She)
Bacary Sagna combsérülés miatt nem léphet pályára a francia labdarúgó-válogatott Luxemburg elleni szombati világbajnoki selejtezőjén.
márc. 20
19:27
Gyász: tragédia Észak-Írországban, elhunyt a 27 éves középhátvéd (She)
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Ryan McBride, a Derry City labdarúgócsapatának kapitánya.
márc. 20
19:29
Légiósok: ezt mondta Elek Ákos arról, hogy Storck kihagyta (She)
Elek Ákos nemrég Diósgyőrből Kazahsztánba szerződött, de a Kajrat Almati új játékosaként kimaradt Bernd Storck Portugália ellen készülő válogatott keretéből. A portugálok elleni nyári Eb-meccs talán elsősorban Elek számára maradt lezáratlan történet a 3–3-nál lőtt kapufája miatt, de nem bánja, hogy most nem utazik Lisszabonba.
márc. 20
19:31
Videó: Robben kiakadt, a társak szakadtak a röhögéstől (She)
Arjen Robben nem viselte jól, hogy Carlo Ancelotti lecserélte őt a Bayern München Mönchengladbach ellen 1–0-ra megnyert vasárnapi bajnokin a Bundesligában. A hollandot a 85. percben hozta le a bajorok mestere, a szélső pedig csapkodott, duzzogott cserébe. Rafinha, Franck Ribéry, Xabi Alonso és Jérome Boateng legnagyobb örömére…
márc. 20
19:45
NB I: Scsepovics szezoncsúccsal lett a 20. kör legjobbja (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójának InStat-indexek alapján összeállított válogatottját a Videoton játékosai uralják, de az öt fehérvári mellett három mezőkövesdi, valamint egy-egy debreceni, angyalföldi és szombathelyi labdarúgó is bekerült a legjobbak közé. Íme, az összesítés az utólag pótolt Vasas–Haladás összecsapás után!
márc. 20
19:47
Speciális olimpia: három magyar arany a második napon (She)
Az alpesi síző Csernai Tibor aranyérme után beindult a magyar henger a téli speciális olimpián. Péter Dávid kezdte az éremgyűjtést a grazi jégcsarnokban. A speciális tréningek mellett integrált körülmények között is edző sportoló az 1000 méteres távon bizonyult legyőzhetetlennek, a döntőben kanadai és mexikói ellenfelét utasította maga mögé – jelentette a Speciális Olimpiai Bizottság.
márc. 20
20:09
Bulvár: Csaláson kapták a Real Madrid portugál sztárját (Agroinform)
Fábio Coentrao 3500 eurót fizetett azért, hogy meglegyen a KRESZ-vizsgája Spanyolországban.
márc. 20
20:21
Mol Liga: a fővárosban nyert a DVTK, egy lépésre a címvédés (She)
A jégkorong Mol Liga döntőjének negyedik mérkőzésén a címvédő DVTK a Tüskecsarnokban 4–3-ra legyőzte a MAC Budapestet, ezzel 3–1-es előnyre tett szert az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban.
márc. 20
20:39
Férfi kézi: visszavonul a francia válogatott két ikonja – sajtóhír (She)
A France 2 információi szerint a francia férfi kézilabda-válogatott két ékköve, Thierry Omeyer és Daniel Narcisse a világbajnokság után eldöntötte, hogy befejezi a nemzeti csapatban.
márc. 20
21:33
Videó: Enrique, Lippi, Wenger – az edző is játékos, nem is akármilyen! (She)
Az edző is ember, vagyis játékos. Ez akkor derül ki, ha arra téved a labda, ahol a csapatát irányító tréner ácsorog a meccs közben. Ekkor még olyanok is elgyengülnek, mint Marcello Lippi vagy Arsene Wenger, és nem állják meg, hogy ne trükközzenek – a közönség pedig legalább annyira hálás, mint egy-egy pályán végrehajtott szép csel láttán!
márc. 20
21:51
Golf: Tiger Woods mindent megtesz a Masters-indulásért (She)
Tiger Woods, a korábbi világelső golfozó mindent megtesz annak érdekében, hogy játszhasson az április 6. és 9. között megrendezendő Mastersen.
márc. 20
21:53
NB II: megértem a közönséget, ezt nem lehet elfogadni – Véber (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője, Véber György a Nyíregyháza Tv-nek mondta el érzéseit a csapatával kapcsolatban.
márc. 20
21:55
Vb 2018: két és fél év után újra telt ház előtt a horvátok (She)
Közel két és fél év után, az Ukrajna elleni pénteki világbajnoki selejtezőn léphet pályára ismét hazai pályán, telt ház előtt tétmeccsen a horvát labdarúgó-válogatott.
márc. 20
23:21
Futsal NB I: az Aramis és az ETO is 12 gólos meccset nyert meg (She)
A futsal NB I felsőházi rájátszásának első fordulójában a Rába ETO hazai pályán 9–3-ra legyőzte a Veszprémet, amely 0–2-ről még egyenlített, utána azonban már nem volt egy súlycsoportban a két csapat. A Haladás az első percben megszerezte a vezetést az Aramis vendégeként, a budaörsiek mégis magabiztos győzelmet arattak.
márc. 20
23:23
NS: Szalaival támadunk; a Gladbach magyarja – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
márc. 20
23:57
Keddi sportműsor: kezdődik az elitkör az U17-es válogatottnak (She)
Megkezdődik az Európa-bajnoki elitkör az U17-es magyar labdarúgó-válogatott számára, amely kedden 15.30 órától Izrael korosztályos legjobbjaival csap össze. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti. A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata bajnoki meccset játszik a Váccal, míg Hanga Ádám együttesének, a Baskoniának a kosárlabda Euroligában lesz jelenése. Íme, a mai sportműsor!

Keresés