2017. március 21. kedd

márc. 21
20:03
Férfi kézilabda NB I: 11 góllal nyert a Veszprém (She)
A címvédő Telekom Veszprém több kulcsjátékosát pihentetve 11 góllal legyőzte a vendég Vácot a férfi kézilabda NB I keddi mérkőzésén.
márc. 21
21:51
Tenisz: a német már az első körben kiesett Miamiban (She)
A világranglistán 39. Laura Siegemund már a 128-as fõtábla első fordulójában kiesett a miami kemény pályás tenisztorna női versenyében.
márc. 21
22:09
Vasas: a tehetséges futballista letette az állampolgársági esküt (She)
Torvund Alexander kedd délelőtt letette a magyar állampolgársági esküt – adta hírül a tehetséges U17-es labdarúgót a soraiban tudó Vasas Kubala Akadémia. Immár nincs akadálya annak, hogy Torvund magyar nemzeti színekben pályára lépjen.
márc. 21
22:27
MLSZ: komoly összegre számíthat, aki betartja az ajánlásokat (She)
Összhangban a szurkolói kérdőív eredményével, továbbra is minden egyéb bevételnél nagyobb forráshoz juthatnak azok a klubok, amelyek vállalják, hogy – megfogadva a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnökségének ajánlását – elsősorban magyar játékosokat és fiatalokat küldenek a pályára az NB I-ben.
márc. 21
23:03
Pjongcsang 2018: az NHL-esek valószínűleg nem játszanak (She)
Gary Bettman, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) első embere szerint a dolgok jelenlegi állása alapján arra kell számítani, hogy az NHL-ben szereplő játékosok nem lesznek ott a jövő évi pjongcsangi téli olimpián.
márc. 21
23:39
Férfi kosár Euroliga: Hangáék simán nyertek, közel a playoff (She)
Hanga Ádám csapata, a Baskonia Vitoria-Gasteiz fölényesen, 96–71-re győzött a német Brose Bamberg vendégeként a férfi kosárlabda Euroliga 27. fordulójának keddi játéknapján, és ezzel majdhogynem biztossá tette, hogy ott lesz a rájátszásban.
márc. 21
23:57
NS: az eltűnt válogatott kapus nyomában; F1-sorozat – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Keresés