2017. március 4. szombat

márc. 4
18:51
La Liga: Ronaldo és Bale nélkül is nyert a Real Madrid (She)
A Cristiano Ronaldót, Gareth Bale-t és Alvaro Moratát is nélkülöző Real Madrid könnyedén nyert a hetedik helyen álló Eibar vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 4
19:15
Férfi kézi BL: a zágrábiak ellen lett meg az első idei Szeged-siker (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában a Mol-Pick Szeged hazai pályán döcögős kezdés után a hét gólig jutó Balogh Zsolt és a nagyszerűen védő José Sierra vezérletével 26–21-re legyőzte a PPD Zagrebet, így 2017-ben először nyert BL-meccset.
márc. 4
19:17
NB I: „Lazovics gólja parádés volt, Cantona szerzett hasonlót” (She)
Mint megírtuk, a labdarúgó NB I 22. fordulójában a Videoton Danko Lazovics duplájával, valamint Marko Scsepovics büntetőből szerzett találatával 3–0-ra nyert az utolsó fél órát emberhátrányban töltő Budapest Honvéd ellen. A mérkőzést követően a két csapat vezetőedzője értékelte a találkozót.
márc. 4
19:33
Hoffenheim: Van egy ima, szövege egyszerű – Szalai (She)
Szalai Ádám elárulta a Facebook-oldalán, hogy az utóbbi hónapokban miért megy olyan jól neki a játék a Hoffenheimben. A magyar labdarúgó-válogatott támadója szombaton két gólt szerzett az Ingolstadt elleni német bajnokin.
márc. 4
19:51
Úszás: Verrasztó Dávid kettő, Hosszú és Biczó egy aranyat nyert (She)
Verrasztó Dávid két, Hosszú Katinka és Biczó Bence pedig egy-egy aranyérmet nyert a második napon a marseille-i pénzdíjas úszóversenyen, amely a második állomása a Golden Tour elnevezésű, 50 méteres medencébe kiírt franciaországi sorozatnak.
márc. 4
19:53
Női kézi NB I: a Vác legyőzte az Érdet, az Újváros az Albát (She)
A Vác hazai pályán 29–24-re legyőzte a dobogós helyen álló Érdet a K&H női kézilabdaliga szombati játéknapján.
márc. 4
19:55
Női kosár NB I: bravúros Cegléd-siker, nyert a PEAC is (She)
A VBW CEKK Cegléd hősies küzdelemben 70–68-ra legyőzte a CMB Cargo UNI Győrt a női kosárlabda NB I 20. fordulójában. A PEAC-Pécs az Aluinvent DVTK Miskolc ellen nyert, míg a BEAC-Újbuda az MTK Budapest otthonában diadalmaskodott.
márc. 4
20:00
NB I: Ezért pontlevonást érdemelne a Fradi és az Újpest is (Agroinform)
A forduló rangadója borzalmas 90 percet hozott, ám a Fradi fontos három pontot szerzett Újpesten.
márc. 4
20:09
Női röplabda NB I: Vasas-siker és Kaposvár-bravúr (She)
Nagy csatában, 1:2-ról fordította a maga javára az eredményt a Vasas Óbuda együttese a női röplabda NB I. szombati rangadóján a Fatum Nyíregyháza ellen.
márc. 4
20:11
Serie A: sima Sampdoria-siker a sereghajtó ellen (She)
A Sampdoria hazai pályán 3–1-re nyert a sereghajtó Pescara ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 27. fordulójában.
márc. 4
20:27
Asztalitenisz ob: Kosibáé és Madarászé a vegyes páros (She)
Kosiba Dániel és Madarász Dóra duója nyerte meg a vegyes párosok versenyét az asztaliteniszezők országos bajnokságán, az Érd Arénában.
márc. 4
20:29
Férfi röplabda NB I: előnyben a Kazincbarcika az elődöntőben (She)
A Kazincbarcika hazai pályán simán, három játszmában győzött a Pénzügyőr ellen szombaton a férfi röplabda NB I elődöntőjében, a párharc első mérkőzésén.
márc. 4
20:31
Mol Liga: újra nyert a DVTK; a MAC egy lépésre a döntőtől (She)
Szombat este rendezték meg a jégkorong Mol Liga elődöntőinek harmadik mérkőzéseit. A DVTK Jegesmedvék hazai pályán, parázs összecsapáson nyert 4–2-re az Újpest ellen. A nap másik találkozóján a MAC a hajrában teljesen bedarálta a Debreceni HK-t – 7–2-re győzött –, így már csak egy lépésre van a finálétól.
márc. 4
20:33
NB I: Ilyen libalegelő a német ötödosztályban sincs – Doll (She)
Mint megírtuk, a Ferencváros Gera Zoltán szerencsés találatával 1–0-ra megnyerte az Újpest elleni derbit a labdarúgó NB I 22. fordulójának nagy rangadóján. A zöld-fehérek vezetőedzője, Thomas Doll ugyan elégedett volt a győzelemmel, a Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyegét azonban keményen kritizálta.
márc. 4
20:35
Férfi kézi BL: a Vardar és a Kielce kikapott, a Flensburg nyert (She)
A Kielce a Kristianstad, a Vardar Szkopje a Meskov Breszt otthonában szenvedett vereséget a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában. Az A-csoportban a Flensburg nem botlott a Silkeborggal szemben.
márc. 4
20:37
Bundesliga: a Gladbach 13 perc alatt letarolta a Schalkét (She)
A Borussia Mönchengladbach 4–2-re legyőzte a Schalkét a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 23. fordulójában.
márc. 4
20:39
PL: az első félidő döntött, Liverpool-siker az Arsenal ellen (She)
Az angol Premier League 27. fordulójában a Liverpool az Arsenalt fogadta, és elsősorban az első félidőben mutatott jó teljesítményének köszönhetően 3–1-es győzelmet aratott.
márc. 4
20:45
Férfi vízi ob: az Eger gólzáporos meccsen győzött Szegeden (She)
A 29 gólt hozó bajnoki férfi vízilabda-mérkőzésen az Eger három góllal legyőzte a Szegedet, így továbbra is vezeti a felsőházat az ob I-ben.
márc. 4
20:47
Tenisz: Andy Murray megszerezte 45. trófeáját (She)
A világelső Andy Murray nyerte meg a dubai kemény pályás férfi tenisztornát: a szombati döntőben magabiztosan győzte le a spanyol Fernando Verdascót.
márc. 4
21:03
La Liga: nyert, közeledik az élbolyhoz a Villarreal (She)
A Villarreal hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Espanyolt a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 26. fordulójában.
márc. 4
21:05
Bundesliga: Szalai nagyon élvezte, edzője fontos gólját dicsérte (She)
Szalai Ádám két remek góllal jelezte jó formáját, csapata, a Hoffenheim őrült mérkőzésen 5–2-re legyőzte az Ingolstadtot a német labdarúgó Bundesliga 23. fordulójának szombati játéknapján. A Hoffenheim a bajnokság 4. helyén áll a Bayern München, az RB Leipzig és a Borussia Dortmund mögött.
márc. 4
22:15
MLS: Nikolics bemutatkozott, csapata ikszelt a nyitányon (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) nyitányán a Chicago Fire 1–1-es döntetlent játszott a Columbus Crew otthonában. Nikolics Nemanja, a Chicago magyar válogatott csatára első tétmeccsét játszotta új csapata színeiben.
márc. 4
22:17
Légiósok: Adorján Krisztián győztes gólpasszt adott (She)
Adorján Krisztián adta a győztes gólt megelőző passzt a Novarában, amely 2–1-re nyert az Ascoli otthonában az olasz labdarúgó-másodosztály (Serie B) 29. fordulójában.
márc. 4
22:33
Női kézi EHF-kupa: előnyben a Metzingen a negyeddöntőben (She)
A vezetőedző Konkoly Csaba, illetve a jobbátlövő Szekerczés Luca csapata, a német TuS Metzingen 27–23-ra győzött a francia Nantes Loire Atlantique ellen a női EHF-kupa negyeddöntőjének szombati első mérkőzésén.
márc. 4
22:51
Atlétikai Eb: ismét Kilty a leggyorsabb a kontinensen (She)
Richard Kilty megvédte címét 60 méteren a belgrádi fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság szombati versenynapján.
márc. 4
22:53
Serie A: Bacca-show és sima Milan-siker a Chievo ellen (She)
A Milan 3–1-re legyőzte a Chievót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 27. fordulójában.
márc. 4
22:55
La Liga: Messi varázsolt, a Barca kiütötte a Celta Vigót (She)
A Barcelona hazai pályán 5–0-ra kiütötte a Celta Vigót a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 26. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A mérkőzés hőse a kétszer betaláló és ugyanennyi gólpasszt kiosztó Lionel Messi volt.
márc. 4
22:57
Topligák: Ibra lett a bűnbak, Szalai a hős - ez történt Európában szombaton (Agroinform)
A Real Madrid tartalékosan is gálázott, Németországban pedig duplázni tudott Szalai Ádám a Hoffenheim színeiben.

Keresés