2017. március 6. hétfő

márc. 6
19:03
Bulvár: Babonából rúgnak be a meccsek előtt (Agroinform)
A román Steaua Bukarest vezetőedzője és sportigazgatója különös szeánszot gyakorol a csapat eredményessége érdekében.
márc. 6
19:15
Videó: félelmetes zsákolás az egyetemi ligában (She)
A tengerentúli egyetemi kosárlabda-ligában (NCAA) szereplő Florida Gulf Coast University (FGCU) csapata a University of North Florida gárdájával csapott össze. A második negyedben, ötpontos FGCU-vezetésnél a 19 esztendős Rayjon Tucker úgy döntött, rátesz még egy lapáttal, és olyat rántott, hogy az egész csarnok beleremegett. Videó!
márc. 6
19:33
Serie A: nem vicc, tényleg ő a Palermo új elnöke – képek (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermo a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Paul Baccaglini lett a klub új elnöke. Az amerikai-olasz üzletember Maurizio Zamparinit váltja a Balogh Norbertet és Sallai Rolandot is foglalkoztató szicíliai egyesület élén. Még a hírnél is érdekesebb azonban, hogy Baccagliniről milyen képeket találni az interneten…
márc. 6
19:51
Újpest: A Honvéd most jobb, mint a Fradi – Balajcza (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest kapusát, Balajcza Szabolcsot az ujpestfc.hu kérdezte a játékos jubileumáról, és a közelgő, Honvéd elleni rangadóról.
márc. 6
19:53
Férfi kézilabda: Faluvégi Rudolf a Nantes-ban folytatja (She)
Boldogan újságolt a Nemzeti Sportnak a csurgói Faluvégi Rudolf, hogy karrierjét két évig a francia Nantes kézilabdacsapatában, világklasszisok között folytatja.
márc. 6
19:55
Légiósok: Bőle mini szólójánál csak a gól volt szebb (She)
Bőle Lukács nagyszerű egyéni teljesítménye is kellett ahhoz, hogy a CMSP Iasi (Jászvásár) 1–0-ra legyőzze idegenben a Voluntarit a román labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. Gurcsó Ádám is jegyzett egy asszisztot a lengyel ligában.
márc. 6
20:51
NB I: Bukhatatlan a Fradi-Vidi kombi? Íme az NB I szorzói! (Agroinform)
Könnyed mérkőzés vár a listavezetőre és a címvédőre is. Bármelyikük hibázna, az bombameglepetés lenne.
márc. 6
21:03
Arsenal: Alexis Sánchez reagált a balhéjára – kép (She)
Korábban megírtuk, hogy az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal játékosa, Alexis Sánchez azért nem játszott a Liverpool elleni mérkőzésen, mert az azt megelőző edzésen összebalhézott a csapattársaival, így Arsene Wenger menedzser nem szavazott neki bizalmat. A chilei játékos, nem hagyta szó nélkül a történteket.
márc. 6
21:21
Topligák: CR jobban lő, de kevesebb helyzetet teremt, mint Messi (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legújabb kutatásában saját pontszámítása alapján, a játék hat kulcselemét alapul véve rangsorolta az európai topligákban szereplő játékosokat. A hat darab tízes listán olyan sztárok is feltűnnek, mint Cristiano Ronaldo, Lionel Messi vagy Neymar.
márc. 6
21:23
Mol Liga: a DVTK 0–2-ről nyert Újpesten; élnek a DHK reményei (She)
A jégkorong Mol Liga elődöntőjének negyedik mérkőzésén a DVTK kétgólos hátrányból felállva 5–2-re győzött Újpesten, ezzel már 3–1-re vezet az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban. A Debrecen hazai közönség előtt 4–2-re megverte a MAC Budapestet, így elkerülte a söprést, és 3–1-re szépített.
márc. 6
21:39
BL: Hummels balesete a kajával, Müller reakciója mindent visz – videó (She)
Mats Hummels kajával és némi innivalóval a kezében akart felszállni a Bayern München csapatbuszára az Arsenal elleni BL-visszavágóra utazván, de kissé túlbecsülte a lehetőségeit. Thomas Müller reakciója ennek megfelelő!
márc. 6
21:41
Gyász: elhunyt a BHSE korábbi ügyvezető elnöke (She)
Hatvanhat éves korában elhunyt Molnár Imre, a Budapesti Honvéd SE januárban nyugdíjba vonult ügyvezető elnöke.
márc. 6
22:51
La Liga: botlott a Sevilla a kupadöntős otthonában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 26. fordulójának záró mérkőzésén a Sevilla 1–1-es döntetlent játszott a kupadöntős Alavés vendégeként, így négy pontra nőtt a hátránya a listavezető Barcelona mögött.
márc. 6
23:27
Játékossors: Bendtner ismét klubot váltott, három évre írt alá (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Nottingham Forest a hivatalos honlapján adta hírül, hogy Nicklas Bendtner elhagyta a csapatot, és a norvég rekordbajnok Rosenborgnál folytatja a pályafutását.
márc. 6
23:29
NS: Elek szerint nem hagyta cserben a DVTK-t – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Keresés