2019. október 1. kedd

okt. 1
11:56
Jótékonyság: Szabó Krisztián a koraszülötteknek gyűjt (She)
A kétszeres Európa-bajnok ralikrosszversenyző, Szabó Krisztián a Koraszülöttek Országos Egyesületével együttműködve adománygyűjtésbe kezdett. A cél 1000 gombolyag szösz- és nyálálló fonal gyűjtése, amelyből a KORE önkéntesei speciális Koripokat tudnak készíteni.
okt. 1
12:00
Fft: miért nem Puskásé lett az Aranylabda 1960-ban? (She)
A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal megpróbál rájönni, miért maradt le Puskás az Aranylabdáról 1960-ban.
okt. 1
12:18
Kosárlabda: Hanga Ádám klasszisokat irányíthat a Barcelonában (She)
Még össze kell szoknia az új Barcelonának – véli a katalán elitgárda magyar légiósa, akinek csapata a spanyol Szuperkupa elvesztése után két bajnoki győzelemmel kezdte az idényt.
okt. 1
12:36
Juve: 30-adszor fellebbeznek a 2006-os bajnoki cím miatt (She)
Nem adja fel egykönnyen a Juventus: az olasz rekordbajnok harmincadik alkalommal fellebbezett annak érdekében, hogy a 2006-os olasz bajnoki címet elvegyék az utólag győztesnek kikiáltott Intertől.
okt. 1
12:51
Villámkarrier harmincon túl (Azenpenzem)
Feczesin Róbert egy hónapja igazolt haza, avagy vissza az Újpesthez, s az NB I előző három fordulójában négy gólt szerzett, szombaton a listavezető Fehérvár legyőzéséből is góllal vette ki a részét.
okt. 1
12:54
37 éves vezér a Fradiban – egy hét alatt több gól, mint egy év alatt (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójára visszatekintő, a forduló „legjeit” összegyűjtő válogatásunk fókuszában a 37 évesen, egy héten belül három gólt szerző Leandro, megszólal a szintén egy hét alatt öt gólig jutó Gyurcsó Ádám és szó lesz Huszti Szabolcs sérüléséről is.
okt. 1
12:56
Honvéd: újabb két fiatal játékos írt alá profi szerződést (She)
A Budapest Honvéd a hivatalos honlapján bejelentette, két utánpótláskorú labdarúgójával, Kerezsi Zalánnal és Szűcs Tamással profi szerződést kötött.
okt. 1
12:57
Prága a Holdon (Behaviour)
Magyar csapatok számára csupán álom a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének elérése, Csehországban kevés légióssal is képesek erre.
okt. 1
12:57
Kiderült, ennyit kell kihagynia a magyar sztárfocistának (Ripost)
Hat hónapig nem léphet pályára Huszti Szabolcs, a Mol Fehérvár labdarúgócsapatának kulcsembere.
okt. 1
12:59
Szörnyű tragédiákat élt át az olimpiák magyar hőse (Ripost)
Így lett magányos harcos a sportban. Élete sorsfordító időszakáról vallott az ötkarikás játékokon háromszor győztes magyar kajakos.
okt. 1
14:00
Francia és olasz csapatot kaptak a magyarok az Eurokupában (Infostart)
Az Eger a Strasbourg, a Miskolc pedig a Brescia csapatával találkozik a férfi vízilabda Eurokupa negyeddöntőjében.
okt. 1
14:00
Man. City: Nem ölöm meg magam, ha nem nyerünk BL-t – Guardiola (She)
A Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere, Pep Guardiola a Dinamo Zagreb ellen készülhet a BL-ben. A keddi csoportmeccs előtti sajtótájékoztatón arról beszélt, nem változik meg az élete, ha nem nyeri meg a Bajnokok Ligáját.
okt. 1
14:02
Tenisz: botrány – szexista megjegyzés és szurkolás a bírótól (She)
Balhé a teniszvilágban: az ATP múlt heti, firenzei challengertornáján szerepet vállaló olasz játékvezetőt, Gianluca Moscarellát két cselekedete miatt is elmarasztalták, és fel is függesztették. Moscarella mérkőzés közben tanácsokat adott az egyik játékosnak, valamint az egyik labdaszedőt szexista kifejezésekkel illette.
okt. 1
14:12
Légiósok: az Mu is beszáll a Szoboszlaiért folytatott harcba (She)
A Football Insider klubhoz közeli értesülése szerint a Manchester United is beszáll a Szoboszlai Dominik megszerzéséért folytatott harcba.
okt. 1
14:30
A videóbírónak hála döntetlennel zárult a Manchester-Arsenal párbaja (Blikk)
Döntetlennel végződött az angol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának záró mérkőzése. A Manchester United 1-1-et játszott a vendég Arsenallal.
okt. 1
14:36
Férfi vízi Ek: az Eger francia, a Miskolc olasz klubbal játszik (She)
Az Eger a Strasbourg, míg a Miskolc a Brescia csapatával találkozik a férfi vízilabda Eurokupa negyeddöntőjében.
okt. 1
14:36
Így készül Szoboszlai Dominik a Liverpool elleni meccsére (Blikk)
Pályafutása egyik legnehezebb mérkőzésére készül a magyar válogatott Szoboszlai Dominik (18). Az osztrák Red Bull Salzburg labdarúgója a Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában a címvédő angol Liverpool otthonában, az Anfield stadionban játszhat szerdán (M4, 21 óra).
okt. 1
14:38
Botrány: ezért akadtak ki a futónők az atlétikai világbajnokságon (Blikk)
Botrány a dohai atlétikai világbajnokságon: kiakadtak a német futónők a sportolókról készült szuperközeli alsó kamerafelvételek miatt. A Block Cam az idei vb újítása a 100 méteres síkfutás és a 110 méteres gátfutás közvetítéseiben, ám a kritikák hatására a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) úgy döntött, a továbbiakban korlátozza a használatát.
okt. 1
14:54
Románia: a Liga 1-ben jövőre vezetik be a videóbírót (She)
Az élvonalbeli román labdarúgó-bajnokságban a 2020–2021-es idénytől kezdődően tervezik bevezetni a videobíró-rendszert, az úgynevezett VAR-t – közölte kedden a román Hivatásos Labdarúgóliga (LPF).
okt. 1
15:00
Lesen vagyunk: müncheni szájkarate – Neuer vagy Ter Stegen? (She)
A német válogatott kapuskérdése még zsarolási folyamatot is elindított, de el kellett-e jutnia eddig a Manuel Neuer vagy Marc-André ter Stegen vitának? Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) megnézte, mikor indult a verbális harc, miben és hol hibázott Joachim Löw, illetve lehet-e itt jó megoldást találni. De a mai BL-mérkőzés
okt. 1
15:12
Középpontban a középcsatárok: Kane vs. Lewandowski (Infostart)
Ma és szerdán rendezik a második fordulót a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019-es csoportkörében. A sláger a Bayern londoni mérkőzése. A további hétből még egy meccsen találkozik topligás csapat, Torinóban, ahol a Bayer Leverkusen lesz a Juventus vendége.
okt. 1
15:12
Vasárnapi sportműsor (10.06.) (She)
Vasárnapra maradt az NB I 8. fordulójának rangadója: a Ferencváros és a Honvéd feszülhet egymásnak! Természetesen NB II-es és NB III-as mérkőzéseket is ezen a délutánon rendeznek. Angliában pályán az Arsenal, a Chelsea és a Manchester United is! A nap legjobb meccsei este kezdődnek – 20.45: Juventus–Inter • 21.00: Barcelona–Sevilla. Az FTC után a G
okt. 1
15:12
Nem fogja elhinni, miért dobta csinos barátnőjét az F1 sztárpilótája (Blikk)
Minden idegszálával a győzelemre törekszik a Ferrari Forma–1-es csapatának monacói pilótája, Charles Leclerc (21). Az olasz istálló fantasztikus szezont futó fiatal sztárja a sikerek érdekében magánéletében is hajlandó komoly áldozatokat hozni, s több mint négy év együtt járás után úgy döntött, szakít modell barátnőjével, Giada Giannival (21). Az o
okt. 1
15:14
Szombati sportműsor (10.05.) (She)
Újabb szombat, újabb NB I-es forduló – 14.30-tól Újpest–Mezőkövesd, 19.30-tól Mol Fehérvár FC–Debreceni VSC mérkőzés. Mind a két találkozó televíziós, de az NSO-n az összes meccset élőben követhetik! Az angol Premier League-ben a Liverpool az eddig remekül teljesítő Leicester Cityvel játszik. Németországban Gulácsiék (RB Leipzig) a Leverkusenhez, S
okt. 1
15:15
Veszélyben a Real Madrid dicső szériája (Azenpenzem)
A Real Madrid ugyan vezeti a La Liga tabelláját, de két hete egy laza hármast kapott a Parc des Princes-ben az erősen tartalékos PSG-től.
okt. 1
15:16
Pénteki sportműsor (10.04.) (She)
Pénteken megérkezik a Duna Arénába az úszóvilágkupa, amelyet este 18 órától a televízió képernyőin is  figyelemmel kísérhetnek! A topligák szokás szerint egy-egy meccsel jelentkeznek: Hertha–Düsseldorf, Brescia–Sassuolo, Betis–Eibar. A jégkorong kedvelői minden bizonnyal nem panaszkodnak, hiszen Erste Liga-, EBEL- és Tipsport Liga-találkozókat rend
okt. 1
15:18
Csütörtöki sportműsor (10.03.) (She)
Csütörtök este Budapesten láthatunk Európa-liga csoportmeccset – a Ferencváros a Ludogoreccel játszik a Groupama Arénában. Az El-ben olyan topklubok is szerepelnek, mint az Arsenal, a Manchester United és az AS Roma. A korán kelők ezúttal is teniszt élvezhetnek, míg az éjjel is éber sportrajongók NFL-csoportrangadót tekinthetnek meg – a Los Angeles
okt. 1
15:20
Szerdai sportműsor (10.02.) (She)
Szoboszlai Dominik és a Salzburg óriási feladat előtt áll a Bajnokok Ligája-csoportkörében – az osztrák bajnok a Liverpool FC ellen játszik az Anfielden! Szoboszlai mellett Gulácsi Péter és Willi Orbán is BL-meccsen léphet pályára, méghozzá odahaza a Lyon ellen. A szerdai nap rangadóján az FC Barcelona a Camp Nouban látja vendégül az Internazionalé
okt. 1
15:22
Hertha: „Féltem” – pánikba csapott át a 4–0 utáni öröm (She)
Hamar félelembe csapott át a Hertha BSC öröme a vasárnapi, 1. FC Köln elleni 4–0-s győzelem után. A hazaúton villámcsapás érte a berlini alakulat repülőgépét.
okt. 1
15:48
Man. City: lemarad a Dinamo elleni BL-meccsről a kulcsember (She)
Az Everton elleni szombati mérkőzésen kisebb sérülést szedett össze Kevin De Bruyne, így kihagyja a Dinamo Zagreb elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést – adta hírül kedd délután a Manchester City.
okt. 1
16:06
Pl: Pogba az Mu problémáinak a gyökere – Peter Schmeichel (She)
Peter Schmeichel, a Manchester United labdarúgócsapatának legendás kapusa nyíltan kritizálta Paul Pogbát az Arsenal elleni 1–1-es döntetlen után.
okt. 1
16:21
Elkészült a DVTK Medical Center és a birkózóterem (Azenpenzem)
Az egészségügyi központ épületében kapott helyet a birkózók új otthona, mintegy hatszáz négyzetméteren két birkózószőnyeget helyeztek el, edzői irodákat, öltözőket, és szaunát alakítottak ki.
okt. 1
16:30
Dvtk: elkészült a Medical Center és a birkózóterem (She)
Elkészült a diósgyőri sportegyesület, az 1910-ben alapított DVTK sportorvosi, diagnosztikai és rehabilitációs központja, a Medical Center és a klub új birkózóterme, a komplexumot kedden adták át.
okt. 1
16:36
győztes gólt szerzett Chape-tragédia egyik túlélője (She)
Első gólját szerezte tétmérkőzésen Alan Ruschel, a Chapecoense-repülőgépszerencsétlenség egyik túlélője a tragédiát követően. A Goiás az ő találatával győzte le a Cruzeirót a brazil élvonalbeli-bajnokság 22. fordulójában.
okt. 1
16:42
Budapest Honvéd: elindul a gárda klubtelevíziója (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd kedden sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy hamarosan elindul a csapat klubtelevíziója.
okt. 1
16:51
Elkészült a DVTK Medical Center és a birkózóterem (Azenpenzem)
Az egészségügyi központ épületében kapott helyet a birkózók új otthona, mintegy hatszáz négyzetméteren két birkózószőnyeget helyeztek el, edzői irodákat, öltözőket, és szaunát alakítottak ki.
okt. 1
16:54
Roma: megsérült a középpályás, heteket hagy ki (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Roma hivatalos honlapján tudatta, hogy megsérült Henrih Mhitarjan.
okt. 1
17:06
Megszólalt Michael Schumacher kezelőorvosa (Infostart)
Őssejtterápiával kezelte a hétszeres Forma-1-es világbajnokot Philippe Menasché, de nyugtatja a szurkolókat: csodákra ő sem képes.
okt. 1
17:09
Ez a hír megrengeti a sportvilágot: évekre eltiltották a sztáredzőt (Ripost)
Meddig gyűrűznek a hullámok? A tanítványai sem lehetnek nyugodtak a vb-n. Négy évre elmeszelték az olimpiai és világbajnok klasszis trénerét.
okt. 1
17:24
Atlétikai vb: Pars Krisztián 73 méterig jutott a selejtezőben (She)
A kalapácsvető Pars Krisztián 73.05 méterrel a 11. helyen végzett selejtezőcsoportjában kedden a dohai atlétikai világbajnokságon, ez feltehetően kevés lesz a továbbjutáshoz.
okt. 1
17:54
F1: „Ne várjanak tőlem csodát” – megszólalt Schumacher orvosa (She)
Megszólalt Michael Schumacher orvosa, Philippe Menasché, aki elutasította azt a feltételezést, hogy „kísérletezne” a hétszeres F1-es világbajnokon, valamint az is elmondta, hogy ne várjanak tőle csodát az emberek.
okt. 1
18:00
F1: „Ne várjanak tőlem csodát” – megszólalt Schumacher orvosa (She)
Megszólalt Michael Schumacher orvosa, Philippe Menasché, aki elutasította azt a feltételezést, hogy „kísérletezne” a hétszeres F1-es világbajnokon, valamint az is elmondta, hogy ne várjanak tőle csodát az emberek.
okt. 1
18:12
Atlétikai vb: Halász Bence döntős, Pars Krisztián kiesett (She)
A kalapácsvető Halász Bence bejutott a döntőbe kedden a dohai atlétikai világbajnokságon, Pars Krisztián kiesett a selejtezőben.
okt. 1
18:24
Csupasport: földbe döngölte a kísérőautó (She)
A heves esőzés megtizedelte az országúti kerékpáros-világbajnokság férfi mezőnyversenyének bringásait, de Dina Mártont nem a természet ereje, hanem egy figyelmetlen sofőr állította meg.
okt. 1
18:45
Hat hónapot kell kihagynia a megműtött Husztinak (Azenpenzem)
Fél évig nem számíthat a megműtött Huszti Szabolcsra a labdarúgó OTP Bank Ligában listavezető MOL Fehérvár FC.
okt. 1
18:48
Válogatott: Feczesin közel kerülhet a rekordhoz, ha pályára lép (She)
Nem állíthatjuk, hogy túl gyakran fordul elő olyasmi, ami Feczesin Róberttel történt hétfőn, amikor Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a Horvátország és Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar válogatott keretét. Az Újpestbe idén augusztus végén visszatérő – s azóta három bajnokin négy gólt szerző –
okt. 1
18:54
Kosár, női Nb I/A: 24 utánpótláskorú játékos 156 pontja (She)
Rengeteg, még utánpótláskorú kosaras jutott szóhoz a női élvonalbeli bajnokság első fordulójában, és közülük 24-en szereztek legalább egy pontot. A húsz év alatti fiatalok összesen 156 pontot és 49 lepattanót jegyeztek; cikkünkben felelevenítjük a történteket.
okt. 1
18:56
Bl, A-csoport: Real Madrid–Fc Bruges – élőben az Nso-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjának 2. fordulójában a Real Madrid az FC Bruges-t fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
okt. 1
19:00
Halász Bence döntős kalapácsvetésben (Behaviour)
Bejutott a döntőbe Halász Bence a férfi kalapácsvetők versenyében a dohai atlétikai világbajnokságon. A 22 éves sportoló a selejtező első körében 76,90 méteres eredményt ért el, és mivel a kvalifikációs szint 76,50 m volt, Halász már pakolhatott is, nem kellett többet dobnia, készülhet a szerda esti
okt. 1
19:06
Ilyen szégyen még soha nem érte a Tottenhamet (Infostart)
A kedd első két mérkőzését, 18.55-től a Real Madrid és az FC Bruges, valamint az Atalanta és a Sahtar Donyeck vívja.

Keresés