2019. augusztus 11. vasárnap

aug. 11
20:27
Nb Iii: az Érd ismét magabiztos győzelmet aratott; hat gól Hatvanban (She)
Kiütéses győzelmet aratott a Jászberény a Gyöngyös otthonában a labdarúgó NB III Keleti csoportjában. A Közép csoportban a Pécs a Kozármisleny ellen tudott fordítani és nyert így rangadót. Nyugaton az Érd az első forduló után ismét magabiztosan nyert, ezúttal háromgólos sikert ért el Sárváron.
aug. 11
21:09
Nb Ii: hibátlan az Eto és a Csákvár, kikapott a Gyirmót (She)
A labdarúgó NB II 3. fordulójában az ETO a Tiszakécskét, a Csákvár a Budafokot verte meg, így mindkét csapat továbbra is hibátlan. Lejátszotta vélhetően utolsó meccsét a Balmazújváros, amely Szolnokon jól helytállt, de vereséget szenvedett. A Gyirmót FC Győr ismét kikapott, most a Siófok otthonában 2–1-re.
aug. 11
21:11
Tenisz: S. Williams sérülés miatt feladta, Andreescu nyerte a döntőt (She)
A Torontóban rendezett, 2.8 millió dollár összdíjazású, kemény pályás női tenisztorna döntője 19 perc játék után véget ért, miután Serena Williams hátfájására hivatkozva feladta a 19 éves, kanadai Bianca Andreescu elleni döntőt.
aug. 11
21:21
Nb I: Sanninót Lanzafaméról kérdeztük, nem válaszolhatott volna, de megtette (She)
Remek játékkal győzte le a Paksi FC a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 2. fordulójában, ezzel megszerezte első győzelmét a bajnokságban. A kispestiek továbbra is pont nélküliek. Így értékelt a két vezetőedző a találkozó után.
aug. 11
21:42
Csak a Mol Fehérvár tudott győzni vendégként az OTP Bank Liga vasárnapi mérkőzésein (Azenpenzem)
.
aug. 11
21:45
Szerencsés sznobok (Behaviour)
Hiába játszott sokkal veszélyesebben a Puskás Akadémia, a kapu elé kétszer eljutó Fehérvár 2-0-ra nyert ellene a labdarúgó NB I második fordulójában.
aug. 11
21:51
Teqball: a Blázsovics-Bányik kettős legyőzte a világbajnokokat (She)
A Blázsovics Ádám, Bányik Csaba kettős a fináléban 2-0-ra nyert a montenegrói Nikola Mitro, Bogdan Marojevics világbajnok páros ellen. A bronzérmet romániai színekben versenyző Ilyés Szabolcs, Györgydeák Apor szerezte meg.
aug. 11
21:54
Kovács Sarolta olimpiai kvótás (Azenpenzem)
Kovács Sarolta olimpiai kvótát szerzett az angliai öttusa Európa-bajnokságon.
aug. 11
22:15
Felkészülés: Bale visszatért, kikapott a Romától a Real Madrid (She)
Az AS Roma felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlen után tizenegyesekkel legyőzte az Real Madridot a Stadio Olimpicóban, ezzel megnyerte a Zöld Kupát.
aug. 11
22:17
Női röpi: sima magyar vereség a Savaria-kupán (She)
A magyar női röplabda-válogatott sima mérkőzésen 3:0-ra kikapott Franciaországtól a szombathelyi Savaria-kupa nemzetközi felkészülési torna második napján, vasárnap.
aug. 11
22:27
Több ezren vártak erre az NB I-ben, végül örülhettek (Ripost)
Böde Dániel visszatérése óta először lépett pályára Pakson. Marco Rossi is kíváncsi volt rá.
aug. 11
22:33
Katinka: Elég az egy év Tokióig; Egressy Gábor: a futballtól a kézilabdáig (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
aug. 11
22:39
Hétfői sportműsor: pályán a Vasas és a Bayern München (She)
A labdarúgó NB II 3. fordulójának záró mérkőzését ezúttal hétfőn rendezik, a Békéscsaba a Vasast fogadja. A Német Kupában pályára lép a Bayern München, valamint a szintén élvonalbeli Wolfsburg is. Tenisz, kerékpár és röplabda a további programban.
aug. 11
23:09
Ligue 1: könnyed sikerrel kezdett a Psg – Neymart szidták a drukkerek (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában (Ligue 1) vasárnap este a PSG magabiztos győzelmet aratott a Nimes-t fogadva. A mérkőzés elején a hazai drukkerek még a távozni készülő Neymar szidalmazásával voltak elfoglalva, aztán már a játéktérre is figyeltek – a párizsiak 3–0-ra győztek.

Keresés