2019. augusztus 15. csütörtök

aug. 15
12:23
Ibrahimovic is megtapsolta a kapusbravúrt (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) a Los Angeles Galaxy 2–1-re kikapott a DC United együttesétől idegenben. Zlatan Ibrahimovicnak lehetősége volt a gólszerzésre, Bill Hamid a hazaiak kapusa azonban zseniális mozdulattal védte a svéd klasszis lövését.
aug. 15
12:27
Hihetetlen sorozat, remekel a magyar sztárfocista Amerikában (Ripost)
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján a Nikolics Nemanjával felálló Chicago Fire 3–2-es vereséget szenvedett a Portland Timbers otthonában.
aug. 15
12:39
Shane Tusup: az élet néha szívás, padlóra kerültem (Infostart)
Motivációs előadóként és golfozóként igyekszik egykori úszóedzői sikerei szintjére emelkedni Hosszú Katinka egykori edző-férje.
aug. 15
12:39
szó szerint a fél csapatot kicselezve lőtt gólt a kolumbiai (She)
A kolumbiai U21-es bajnokság B-csoportjában ritkán látható szóló végén szerzett gólt Ánderson Díaz, a Norte Santander játékosa a Santander elleni bajnokin: öt játékos kicselezése után a kapust is elfektette, majd még egy védőt a földre ültetett, hogy aztán a gólvonalról bebikázza a kapuba a labdát. Ezzel 2–1-es vezetéshez juttatta csapatát, ám a Sa
aug. 15
12:45
Uefa: később tárgyalnak a Bl átalakításáról a klubokkal, ligákkal (She)
Elhalasztotta tárgyalását a Bajnokok Ligája jövőbeni átalakításáról a klubok és a ligák képviselőivel Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke.
aug. 15
13:09
Torna: két év után, szeptemberben versenyez ismét Berki Krisztián (She)
Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász a szeptemberben rendezendő szombathelyi világkupaversenyen tér vissza a vállsérülése miatti több mint kétéves kihagyást követően.
aug. 15
13:12
Két év kihagyás után visszatér Berki Krisztián (444.hu)
Mármint az olimpiai bajnok tornász.
aug. 15
13:33
Mol Fehérvár: Kovács István szerződést hosszabbított – hivatalos (She)
A Mol Fehérvár megállapodott Kovács Istvánnal, így a felek meghosszabbították a játékos 2020 nyarán lejáró szerződését – számolt be a fehérvári klub honlapja. A Fehérvár azt nem közölte, meddig szól az új kontraktus.
aug. 15
13:35
Liverpool: a vb-ezüstérmes védő a Romában folytathatja – sajtóhír (She)
Angol lapértesülések szerint Dejan Lovren távozhat a Liverpool labdarúgócsapatától, és az AS Romában folytathatja karrierjét.
aug. 15
13:36
Berki Krisztián visszatér Szombathelyre (ATV)
Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász a szeptemberben sorra kerülő szombathelyi világkupaversenyen tér vissza a vállsérülése miatti, több mint kétéves kihagyást követően.
aug. 15
13:36
Átadták a felújított Nemzeti Evezős és Kajak-Kenu Olimpia Központot (Azenpenzem)
Sárfalvi Péter sportlétesítményekért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár elmondta, Szegeden 2011 után újra, immár negyedik alkalommal rendeznek gyorsasági kajak-kenu világbajnokságot.
aug. 15
13:39
Nb Ii: első osztályú múlttal rendelkező védőt igazolt az Eto (She)
Gengeliczki Gergő személyében NB I-es rutinnal rendelkező belső védőt szerződtetett a labdarúgó NB II-ben éllovas ETO FC Győr – számolt be róla a klub honlapja.
aug. 15
13:51
Kajak-kenu: új köntösbe öltözött a Maty-éri versenypálya – galéria (She)
Csütörtökön ünnepélyes keretek között átadták a felújított Maty-éri versenypályát.
aug. 15
14:06
Nem reális a BL főtáblája (Azenpenzem)
Fanyalogni, pláne intrikálni korai és kicsinyesen túlzó lenne, hiszen a Ferencváros az Európa-ligában még teljesítheti a kitűzött célt, a főtáblára jutást a nemzetközi labdarúgóporondon.
aug. 15
14:15
Újpest: visszatér első európai klubjához az elefántcsontparti támadó (She)
Az Újpest FC hivatalos honlapján közölte: eldőlt, hogy az elefántcsontparti támadó, Lacina Traoré távozik a klubtól, s Romániában, a kolozsvári CFR-nél folytatja pályafutását.
aug. 15
14:21
BL-átalakítás: fontos döntés Ceferintől (Infostart)
Elhalasztotta tárgyalását a Bajnokok Ligája jövőbeni átalakításáról a klubok és a ligák képviselőivel Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke.
aug. 15
14:21
Puskás-díj: hétfőn hirdetik ki a 2019-es jelölteket (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos Twiiter-csatornáján egy Puskás Ferencről szóló videóval jelentette be, augusztus 19-én hétfőn hirdetik ki a magyar klasszisról elnevezett, az év legszebb góljáért járó díj 2019-es jelöltjeinek listáját.
aug. 15
14:24
Elképesztő eredménnyel diadalmaskodott Hosszú Katinka (ATV)
Hosszú Katinka arany-, míg Jakabos Zsuzsanna és Szabó Szebasztián ezüstérmes lett az úszó világkupa-sorozat szingapúri állomásának csütörtöki nyitónapján.
aug. 15
14:42
Ajjaj, Orbán Viktor kedvenc újságja arról ír, hogy hiába a fociakadémiák, nem tudjuk, hogyan kell nemzetközi játékost képezni, nevelni, felépíteni (444.hu)
A Nemzeti Sport szerzője a Fradi megalázó vereségéből vont le tanulságokat.
aug. 15
14:48
Hosszú aranyat, Jakabos és Szabó ezüstöt nyert a szingapúri nyitónapon (Behaviour)
A háromszoros olimpiai bajnok 200 méter pillangón 2:07.07 perces eredménnyel diadalmaskodott.
aug. 15
14:51
Világrekorder vébén vizsgázik a Maty-éri fejlesztés (Infostart)
Átadták a felújított Nemzeti Evezős és Kajak-Kenu Olimpia Központot csütörtökön: a Maty-éri versenypályán jövő szerdán kezdődik az olimpiai kvalifikációs világbajnokság.
aug. 15
14:57
Kézilabda: a Dinamo Bucuresti-nél folytatja a magyar válogatott átlövő (She)
A román kézilabda-bajnokságot a legutóbbi négy alkalommal megnyerő Dinamo Bucuresti hivatalos honlapján számolt be róla, hogy egy plusz egy éves szerződést kötött Iman Jamalival, akit a Telekom Veszprémtől igazolt át a klub.
aug. 15
15:12
Két óra alatti maratonra készül a világcsúcstartó Eliud Kipchoge (444.hu)
Októberben. Két éve 25 másodperc hiányzott csak a halhatatlansághoz.
aug. 15
15:21
Uefa Év játékosa: Messi? C. Ronaldo? Van Dijk? – három jelölt maradt (She)
Az UEFA kihirdette azt a három játékost, akik közül kikerül 2019-ben az év legjobb európai labdarúgója. A 2018-ban győztes Luka Modric nincs köztük, ott van viszont Cristiano Ronaldo (Juventus), Lionel Messi (Barcelona) és Virgil van Dijk (Liverpool).
aug. 15
15:21
Két év kihagyás után újra versenyez Berki Krisztián (Behaviour)
Az olimpiai bajnok tornász indul szeptemberben a szombathelyi világkupaversenyen.
aug. 15
15:21
Hosszú Katinka arany-, Jakabos Zsuzsanna ezüstérmet nyert 200 pillangón az úszó világkupán (SzMo)
Jól bekezdtek a magyarok, máris három érmet szereztek: Szabó Szebasztián ugyanis szintén dobogós helyen végzett a futamában.
aug. 15
15:23
Atlétika: újra megpróbálja két óra alá vinni a maratoni csúcsát Kipchoge (She)
A világcsúcstartó Eliud Kipchoge szerint két órán belül lefutni a maratoni távot olyan, mint a holdra szállás.
aug. 15
15:33
Úszó-vk: egy arany, két ezüst a magyar mérleg az első napon (She)
Hosszú Katinka arany-, míg Jakabos Zsuzsanna és Szabó Szebasztián ezüstérmes lett az úszó világkupa-sorozat szingapúri állomásának csütörtöki nyitó napján.
aug. 15
16:09
Begyújtották a rakétákat a magyarok: egy arany, két ezüst Szingapúrban (Infostart)
Hosszú Katinka arany-, míg Jakabos Zsuzsanna és Szabó Szebasztián ezüstérmes lett az úszó világkupa-sorozat szingapúri állomásának csütörtöki nyitónapján.
aug. 15
16:21
Fft: a futball-vb magyar atyja – Fischer Mór (She)
A magyar vasutasnak FIFA-alelnökként a rögeszméje volt, hogy négyévente labdarúgó-vb-t kellene szervezni. Itthon persze mindenki hülyének nézte.
aug. 15
16:30
Mindenki Joao Félixről beszél (Azenpenzem)
Egy 19 éves briliáns tehetség, a portugál Joao Félix érkezése az Atlético Madridba felboríthatja a La Liga erőviszonyait. A „matracosok” rajongói mindenesetre így kalkulálnak.
aug. 15
16:39
Edzősors: hiába nyertek 3–0-ra, Sol Campbell elbúcsúzott (She)
Hiába tartotta benn bravúros hajrával az angol negyedosztályban (League Two) a Macclesfield Townt, nyolc hónap után távozik Sol Campbell a klub tréneri székéből. A BBC információi szerint súlyos anyagi gondok állhatnak a háttérben.
aug. 15
16:45
Hosszú Katinka büszkeségéről posztolt (Infostart)
Egy arany- és két ezüstérmet szereztek a magyarok az úszó világkupa-sorozat szingapúri állomásának csütörtöki nyitónapján.
aug. 15
16:45
Jégkorong: hazai dolgokról is szól az Nhl-közelbe került Papp (She)
Remek első szezont zárt a világ egyik legerősebb juniorbajnokságában, az USHL-ben a magyar jégkorongsport egyik nagy ígérete, Papp Kristóf. A 18 éves játékos a Madison Capitols egyik húzóemberévé nőtte ki magát, s a most induló évadban is hasonló terveket szövöget. Beszélgetésünkben szó esett a „kinti” légkörről, a magyar válogatottról, na meg pers
aug. 15
16:47
Úszás: Rasovszky és Olasz nyert a nyílt vízi Eb tesztjén (She)
A férfiaknál Rasovszky Kristóf, a nőknél Olasz Anna nyerte meg a nyílt vízi úszók csütörtökön rendezett Európa-bajnoki tesztversenyét.
aug. 15
17:09
Ftc: „Mindenki arra vágyik, hogy megmutathassa magát Európában” (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata a hétvégén megkezdi bajnoki szereplését az NB I harmadik fordulójában a Kaposvár ellen. A szokásos csütörtöki sajtónapon a zöld-fehérek részéről a csapatkapitány, Lovrencsics Gergő, valamint Máté Csaba másodedző nyilatkozott az NSO Tv-nek.
aug. 15
17:11
Nb Ii: kupagyőztes védőt szerződtetett a Szeged (She)
Koszó Balázs a Szeged-Csanád Grosics Akadémiában folytatja a pályafutását – tudtuk meg az NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjának csütörtöki híréből.
aug. 15
17:15
Gyász: elhunyt a Ferencváros kétszeres bajnok kapusa (She)
Hetvennyolc esztendősen elhunyt Takács Béla, a Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi kapusa – tudatta a fradi.hu.
aug. 15
17:21
Vízilabda: elődöntőben a fiúk az U17-es Eb-n, jönnek a spanyolok (She)
A magyar U17-es fiú vízilabda-válogatott végig kézben tartotta a Montenegró elleni negyeddöntőjét a grúziai korosztályos Európa-bajnokságon. A magyar csapat 7–4-es sikere azt jelenti, hogy szombaton a spanyolokkal a kontinenstorna döntőjéért mérkőznek meg Székely Bulcsú tanítványai.
aug. 15
17:23
Hoffenheim: Szalaiék Szoboszlai klubjától igazoltak – hivatalos (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheim hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Diadie Samassékout a Red Bull Salzburgtól. A mali középpályás öt évre írt alá.
aug. 15
17:33
Fordulat: döbbenetes információk Kenderesi Tamás szexuális zaklatási ügyében (Infostart)
Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke betekinthetett a koreai rendőrségi jegyzőkönyvbe, egy szó sincs benne szexuális zaklatásról.
aug. 15
17:57
Gyász: jövő pénteken temetik kollégánkat, Simon Józsefet (She)
Hatvannégy éves korában, autóbalesetben elhunyt kollégánkat, Simon Józsefet augusztus 23-án, pénteken 15 órakor kísérjük utolsó útjára a Biai katolikus temetőben (Biatorbágy, Bajcsy-Zsilinszky utca).
aug. 15
18:09
Tenisz: Piros negyeddöntős, Balázs kiesett Cordenonsban (She)
Piros Zsombor negyeddöntőbe jutott, Balázs Attila ugyanakkor búcsúzott az olaszországi Cordenonsban zajló 69 ezer euró (22.5 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán.
aug. 15
18:11
Sportlövészet: Péni István a világcsúcsnál jobbat lőve nyert (She)
Péni István csütörtökön a világcsúcsnál nyolc körrel jobb eredménnyel, 1187 körrel nyerte meg a nagyöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett számot a svájci Thunban zajló 300 méteres sportlövő Európa-kupa-versenyen.
aug. 15
18:21
Női kézi: Románia sokkolta, Magyarországon szeret élni (She)
Simone Böhme 15 éves kora óta mondhatja magát profi kézilabdázónak. A Siófok dán jobbszélsője 25 évesen döntött úgy, hogy hátrahagyva a megszokott életét és hazáját, légiósnak áll. De még mielőtt 2017 nyarán a Balaton partjára vetette volna a sors, egy idényt a CSM Bucuresti csapatában töltött.
aug. 15
18:23
Női kézi – Románia sokkolta, Magyarországon szeret élni (She)
.
aug. 15
18:27
Világcsúcsot futott a 71 éves nagymama (Infostart)
Jeannie Rice 1:37,07 alatt tudja a félmaratont, és ezt a hétvégén be is bizonyította az amerikai Akron versenyen.
aug. 15
18:51
Leipzig: Gulácsi díjat kapott, majd jótékonykodott (She)
Nagy megtiszteltetésben részesült Gulácsi Péter, az RB Leipzig magyar válogatott kapusa. Az előző idényben a Bundesligában az ő nevéhez fűződött a legtöbb kapott gól nélküli mérkőzés. Ennek eredményeként díjjal, valamint pénznyereménnyel jutalmazták, utóbbit egy helyi, gyermekeket segítő alapítványnak ajánlotta fel.
aug. 15
18:57
Nb Ii: az Mtk az Mlsz-hez fordult a dorogi meccs után (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő MTK a hivatalos honlapján tudatta, hogy az MLSZ-hez fordult a Dorog ellen 4–0-ra megnyert idegenbeli bajnokin történtek miatt. A kék-fehérek közleményét változtatás nélkül közöljük.
aug. 15
19:21
A Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyermekeknek gyűjt az iskolakezdéshez (BorsOnline)
Az FTC és stratégiai partnere, az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági programot

Keresés