2019. augusztus 29. csütörtök

aug. 29
14:45
Paksi Fc: szabadon igazolhatóvá vált Nagy Gergely (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a Paksi FC és a 25 éves kapus, Nagy Gergely, aki így szabadon igazolhatóvá vált.
aug. 29
14:48
Hivatalosan is kizárták az NB2-ből a Balmazújvárost (444.hu)
Önkormányzati bérlakásban lakó játékosok, termálvizes gyepfűtés, százmilliós kormányzati gyorssegély: mind kevés volt.
aug. 29
15:03
Bl: a sorsolás előtt saját magán poénkodott a Zenit – kép (She)
Csütörtök este tartják Monacóban a Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényének sorsolását. A csapatokat elnézve a második, harmadik és negyedik kalapban levő klubok minden bizonnyal leginkább abban reménykednek, hogy a Zenitet kapják az első kalapból. Ezzel az orosz csapat is tisztában van, és reagált is a várakozásokra némi öniróniával.
aug. 29
15:05
Csupasport: a babakocsis futástól a világranglista 2. helyéig (She)
Az 1987-es születésű Horváth Renáta mindössze öt év alatt fejlődött olyan szintre, hogy a Korinthosz ultrafutóverseny 180 kilométeres távján elért idejével (16:24:48) a 2019-es világranglista második helyére ugrott!
aug. 29
15:15
Fehérvár: Tujvel ment, az Újpest fiatal kapusa jött – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Gundel-Takács Bencét az Újpesttől. Mint ismert, a fehérváriak nemrégiben jelentették be, hogy Tomás Tujvel a Honvédnál folytatja, azaz a távozó szlovák kapus helyett érezik a 21 éves Gundel-Takács.
aug. 29
15:21
Bundesliga: a PL-ből igazolt támadót a Hoffenheim (She)
Jürgen Locadia a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheimben folytatja pályafutását – jelentette be a klub hivatalos honlapja. A TSG egyelőre az idény végéig vette kölcsön a Brightontól.
aug. 29
15:27
A Fradira váró Suduva már-már meghazudtolja a futball törvényszerűségeit (She)
Az Európa-liga-selejtező playoffkörének első meccse, illetve a Ferencváros–Suduva párharc csütörtöki visszavágója előtt adja magát két kérdés, és alapvetően ezek megválaszolása mentén, konkrét statisztikákkal igyekszünk rámutatni a litván csapat gyengéire, illetve azokra a rejtett erényeire, melyekkel szemben a Fradinak is fel kell készülnie.
aug. 29
15:30
Meglepő dolgot láttak a budapestiek a metrón, erre nem számítottak (Ripost)
A litván bajnok Suduva csütörtök este a Ferencváros vendége lesz a labdarúgó Európa-liga playoffkörében.
aug. 29
15:33
Evezős-vb: Galambos döntős könnyűsúlyú egypárban (She)
Galambos Péter könnyűsúlyú egypárban bejutott a pénteki döntőbe a Linzben zajló olimpiai kvalifikációs evezős világbajnokságon.
aug. 29
15:35
F1: A piálás biztonságosabb – Räikkönen a sérüléséről (She)
Mint beszámoltunk róla, az Alfa Romeo a hét végi Belga Nagydíj helyszínére rendelte tesztpilótáját, Marcus Ericssont, ám arról eddig csak eltérő pletykák terjengtek a bokszutcában, hogy Kimi Räikkönen vagy Antonio Giovinazzi helye van-e veszélyben. A csütörtöki sajtónapon előbbi megtörte a csendet, és elmondta, kisebb sérülést szenvedett a nyár
aug. 29
15:39
Labdarúgás: 40 helyszínen csaknem 400 program A Futball Éjszakáján (She)
Negyven helyszínen, csaknem 400 programot kínál idén a szurkolónak A Futball Éjszakája, amelyet második alkalommal tartanak meg, szeptember 6-án, pénteken.
aug. 29
15:41
Női kézi Eb: egy nappal hosszabb lesz a jövő évi torna (She)
Az eredetileg tervezettnél egy nappal hosszabb lesz jövő decemberben a dán-norvég közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság.
aug. 29
15:43
Franciaország: megtört a jég? A Man. City védője először lehet válogatott (She)
Első felnőttválogatott mérkőzésére készülhet Aymeric Laporte, a Manchester City francia védője, miután meghívót kapott Didier Deschamps-tól.
aug. 29
15:45
Barca: megállapodtak a Psg-vel, Neymar visszatér – sajtóhír (She)
Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Barcelona labdarúgócsapata hosszas egyezkedés után megállapodott a Paris Saint-Germainnel, ennek értelmében Neymar visszatér Spanyolországba.
aug. 29
16:15
Újpest: a Dvsc korábbi kapitánya aláírt a Megyeri úton (She)
Bejelentette a 33 éves Szakály Péter szerződtetését az Újpest FC. A középpályás a legutóbbi három idényben a Puskás Akadémiánál futballozott, legnagyobb sikereit pedig Debrecenben érte el: 2008 és 2017 között négyszeres magyar bajnok lett a Lokival.
aug. 29
16:17
Nb I: Gyurcsó hazatért, a Puskás Akadémiánál folytatja (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be Gyurcsó Ádám szerződtetését.
aug. 29
16:24
Nyolcból semmi (Azenpenzem)
Eddig nem kellett izgulnunk cselgáncsozóinkért a vasárnap óta zajló világbajnokságon, mert amikor felkeltünk, addigra az összes versenyzőnk kiesett – pedig nem is vagyunk hétalvók.
aug. 29
16:27
F1: Spában a Mercedes is továbbfejlesztett erőforrással támad (She)
A Mercedes megerősítette, továbbfejlesztett erőforrással készül a Formula–1 2019-es idényének tizenharmadik versenyhétvégéjére, a Belga Nagydíjra.
aug. 29
16:29
Honvéd: albán válogatott védőt szerződtettek – hivatalos (She)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a tizenegyszeres albán válogatott bal oldali védőt, Naser Alijit. A 25 éves labdarúgó három évre szóló szerződést írt alá, és a 30-as mezszámban játszik majd a kispesti csapatban.
aug. 29
16:45
Kézilabda: Zsiga Gyula a nyári utánpótlássikerekről (She)
A női junior és ifjúsági kézilabda-válogatott is korosztályos Európa-bajnokságot nyert a nyáron, a fiúk között pedig az ifik a vb-n, a serdülők az Eb-n lettek ötödikek, s a pazar eredmények az utánpótlás-ranglisták élére reptették Magyarországot. Az MKSZ szakmai igazgatójával, Zsiga Gyulával elemeztük a világversenyeken látottakat.
aug. 29
16:47
Női Kézilabda Nb I, 2019–2020 (She)
A női kézilabda NB I 2019–2020-as idényének menetrendje és eredményei.
aug. 29
16:49
Bayern: Lewandowski 2023-ig hosszabbított a bajorokkal (She)
2023-ig szóló új megállapodást kötött egymással Robert Lewandowski és a Bayern München – számolt be a német klub hivatalos Twitter-csatornája. A lengyel csatár 2014-ben, dortmundi szerződése lejártával, ingyen igazolt a BVB-tól a Bayernhez, amelyben azóta 246 tétmérkőzésen 197-szer talált az ellenfelek kapujába.
aug. 29
16:51
Eb 2020: a német keretben ott van az U21-es Eb gólkirálya is (She)
Joachim Löw szövetségi kapitány behívta a német labdarúgó-válogatott keretébe Luca Waldschmidtet, a nyári U21-es Európa-bajnokság gólkirályát.
aug. 29
16:57
Kerékpár: megtámadott egy kéjhölgyet Ullrich, megbüntették (She)
A bíróság bűnösnek találta egy prostituált megtámadása miatt Jan Ullrichot, a németek Tour de France-győztes, már visszavonult országúti kerékpárosát.
aug. 29
17:00
Életük kilencven perce előtt (Azenpenzem)
Az eredmény nem a legfontosabb, ellenkezőleg: csak az számít! Ha lesz magyar csapat az egyik európai sorozat csoportkörében, akkor minden, ami addig történt, zárójelbe kerül.
aug. 29
17:03
Vuelta: Roche és Urán feladta a versenyt (She)
A piros trikót három napig viselő Nicholas Roche, valamint az összetett esélyesek közé tartozó Rigoberto Urán feladta a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körversenyt.
aug. 29
17:06
Gyurcsó Ádám szakmai előrelépésnek tekinti, hogy a Hajduk Splittől a Felcsúthoz került (444.hu)
Mint mondja, amikor elment Magyarországról, nagyon sok minden még nem volt itt, most viszont már minden van.
aug. 29
17:09
F1: A csapat azt mondta, az év végéig náluk versenyzem – Gasly (She)
Mint ismert, a Red Bull alig egy héttel az F1-es Magyar Nagydíjat követően bejelentette, Pierre Gasly helyét Alexander Albon veszi át a nyári szünet után. A bejelentés sokakat meglepetett, hiszen a „vörös bikák” többször is úgy nyilatkoztak, a francia ülése nincsen veszélyben az idény végéig, a Belga GP sajtónapján pedig az is kiderült, magát a ver
aug. 29
17:11
Női röpi Eb: még él a magyarok matematikai reménye (She)
A három szett alatt harminc pontig jutó Polina Rahimova vezérletével 3:0-ra nyert Azerbajdzsán Románia ellen a női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjában Budapesten, így még reménykedhetnek a magyarok.
aug. 29
17:21
F1: vége a nyaralásnak, győzelmi kényszer a Ferrarin (Infostart)
A nyári szünet után Belgiumban folytatódik a Forma-1-es szezon. Michelisz Norbert túraautó-versenyző szerint most három csapat pilótái is ott lehetnek az élen, Vámosi Péter szakíró viszont a Ferrari és a Red Bull izgalmas csatáját várja mostantól.
aug. 29
17:21
Us Open: óriási hype veszi körül Babos következő ellenfelét (She)
Magyar idő szerint péntek hajnali egykor kezdődik az amerikai nyílt teniszbajnokságon a legjobb 32 közé jutásért a selejtezőből főtáblára jutó Babos Tímea és hazai közönség maximális támogatását élvező Cori Gauff közötti találkozó, amelynek győztesére a világelső Oszaka Naomi is várhat.
aug. 29
17:36
Aljas üzenet, megalázták a világbajnok futballistát (Ripost)
Borzalmas napokat él meg a Manchester United világbajnok francia labdarúgója.
aug. 29
17:39
Bajnokok Ligája: Szoboszlaiék a címvédő Liverpoollal egy csoportban (She)
Szoboszlai Dominik együttese, a Red Bull Salzburg a címvédő Liverpoollal került egy csoportba a Bajnokok Ligája 2019–2020-as sorsolásán. Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, az RB Leipzig a Zenittel, a Benficával és a Lyonnal küzd meg a tizenhat közé kerülésért a G-csoportból. A Barcelona, a Dortmund és az Inter hármasa az F-csoportban komoly izga
aug. 29
17:42
A Hajduk Splittől igazolt futballistát a Puskás Akadémia (Azenpenzem)
.
aug. 29
17:51
Vuelta: Herrada szökésből nyert, Teuns átvette a piros trikót (She)
Jesús Herrada szökésből nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny hatodik szakaszát csütörtökön, a második helyen végző Dylan Teuns pedig átvette a vezetést összetettben.
aug. 29
17:57
Fehérvár: kivásárolná M. Scsepovicsot egy török csapat (She)
A Nemzeti Sport törökországi értesülése szerint a Süper Ligben szereplő Rizespor szerződtetné a Mol Fehérvár FC szerb támadóját, Marko Scsepolicsot.
aug. 29
17:59
Kézilabdaidény, 2019–2020 (She)
A 2019–2020-as kézilabdaidény adatbankjai, legfontosabb tudnivalói.
aug. 29
18:01
Elmaradt a csoda: kiestek a magyar lányok a röplabda Eb-ről (She)
A magyar női röplabda-válogatott ötödik, egyben utolsó csoportmérkőzésén 3:0-ra kikapott Budapesten Hollandia ellen az Európa-bajnokság C jelű csoportjában. A magyar lányok nagyot küzdöttek, de sajnos ez is kevés volt a továbbjutáshoz.
aug. 29
18:03
Virgil van Dijk volt az előző idény legjobb játékosa, Szoboszlai ellen is játszik majd (Infostart)
Monacóban tartották a labdarúgó Bajnokok Ligája őszi csoportkörének sorsolását. Az UEFA díjakkal honorálta az előző idény legjobbjait. A legizgalmasabbnak az F jelű négyes ígérkezik.
aug. 29
18:06
Debreceni ikont szerződtetett az Újpest (Azenpenzem)
A bajnokságot a reméltnél gyengébben kezdő Újpest FC szerződtette a 33 éves Szakály Pétert – írja az M4sport.hu.
aug. 29
18:15
Uefa: Cantona megkapta a szervezet elnöki díját (She)
Csütörtök 18 órakor Monacóban kisorsolják a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényének csoportkörét, a gálán az UEFA egyúttal átadta Éric Cantonának az elnöki díjat.
aug. 29
18:33
Uefa: Cantona megkapta a szervezet elnöki díját (She)
Csütörtök 18 órakor Monacóban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényének csoportkörét, a gálán az UEFA egyúttal átadta Éric Cantonának az elnöki díjat.
aug. 29
18:35
Uefa: Alisson Becker lett az előző idény legjobb kapusa (She)
Csütörtökön 18 órakor Monacóban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényének csoportkörét, a gálán az UEFA egyúttal kihirdette, hogy Alisson Becker lett az előző kiírás legjobb kapusa.
aug. 29
18:37
Kamion Eb: Kiss Norbertnek már hiányzott a versenyzés (She)
Másfél hónap szünet után hamarosan ismét versenyhétvégét rendeznek a kamion Európa-bajnokságon. Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes versenyzője jelenleg a negyedik helyen áll az összetettben, ám mindössze kilenc pont választja el a második helytől.
aug. 29
18:39
Uefa: Van Dijket választották az előző kiírás legjobb védőjének (She)
Csütörtökön 18 órakor Monacóban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényének csoportkörét, a gálán az UEFA egyúttal kihirdette, hogy Virgil van Dijk lett az előző kiírás legjobb védője.
aug. 29
18:39
Rebrov titkolózik, benne is bízhat a Fradi a sorsdöntő meccsen (Ripost)
A Ferencváros csütörtök este 20 órától fogadja a litván Suduvát a labdarúgó Európa-liga playoffkörének visszavágóján.
aug. 29
18:45
Uefa: Frenkie de Jong lett az előző idény legjobb középpályása (She)
Csütörtökön Monacóban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényének csoportkörét, a gálán az UEFA egyúttal kihirdette, hogy Frenkie de Jong lett az előző kiírás legjobb középpályása.
aug. 29
18:57
Uefa: Lionel Messi lett az előző kiírás legjobb támadója (She)
Csütörtökön Monacóban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényének csoportkörét, a gálán az UEFA egyúttal kihirdette, hogy Lionel Messi lett az előző kiírás legjobb támadója.
aug. 29
18:59
Nb Ii: megjött az engedély, új stadionjában játszhat a Szeged (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség Versenybizottsága engedélyezte a labdarúgó NB II-ben szereplő Szegednek, hogy augusztus 29-e után az újonnan elkészült létesítményben, a Szent Gellért Fórum Stadionban rendezze meg hazai mérkőzéseit.
aug. 29
19:06
Kőkemény Barcelona-Dortmund-Inter csoport lesz a Bajnokok ligájában (444.hu)
De összejön a Real Madrid - PSG divatrangadó is a csoportmeccsek alatt.

Keresés