2019. augusztus 6. kedd

aug. 6
12:39
Megérkezett a Fradi-tábor (HírTV)
A Dinamo Zagreb vendégszektorában minden jegy elfogyott. A zágrábi csapat 1-0-ra vezet a magyar bajnok ellen.
aug. 6
12:42
Nincs vége: botrányos döntését követően a Honvéd ellen is eljárást indított az Uefa (Blikk)
A Budapest Honvéd már kedden fellebbezést nyújt be az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfői döntésével szemben, amelyben elutasította a klub óvását, amit a román Craiova elleni, múlt csütörtökön rendezett Európa-liga-selejtezőn történt botrányos események miatt adott be.
aug. 6
12:42
Megfellebbezi a Honvéd az Uefa döntését a botrányos romániai meccs után (444.hu)
Csak pénzbüntetésre, és zárt kapus meccsekre büntették a Craiovát, miután szurkolói hanggránáttal dobták meg a bírót.
aug. 6
12:57
Nb Ii: „Volt már szó kínai, meg Marshall-szigeteki befektetőről is" (She)
Mint beszámoltunk róla, az MLSZ bő egy héttel ezelőtt megvonta a 198 millió forintos hiánnyal küszködő Balmazújváros NB II-es licencét, ennek ellenére – mivel a döntés még nem emelkedett jogerőre – a csapat a bajnokság 1. fordulójában pályára lépett a BFC Siófok otthonában, és a felforgatott, ifistákkal feltöltött együttes 0–0-s döntetlennel tért h
aug. 6
13:06
A magyarokkal mindent lehet? Az UEFA szerint igen! (888.hu)
Meccsbeszámoló helyett az UEFA hétfői döntéséről szól az e heti Pörge szurkol!
aug. 6
13:09
Fordulat: A Honvéd fellebbez, az UEFA eljárást indított a kispestiekkel szemben (BorsOnline)
A Budapest Honvéd már kedden fellebbezést nyújt be az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfői döntésével szemben, amelyben elutasította a klub óvását, amit a román Craiova elleni, múlt csütörtökön rendezett Európa-liga selejtezőn történt botrányos események miatt adott be.
aug. 6
13:18
Vicc az egész UEFA, eljárás indul a kispestiek ellen (Ripost)
Nem csak elutasították a Honvéd fellebbezését, eljárást indítanak a magyar labdarúgócsapat ellen.
aug. 6
13:21
Váratlan fordulat Veszprémben, az Eb-t is érinti (Infostart)
A tervezett négy helyett három magyarországi helyszínen rendezik meg a Szlovákiával közös, 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságot.
aug. 6
13:21
zöldbe borult a Nyugati, elindultak a fradisták Zágrábba (She)
Tömött vagonokkal indult el a ferencvárosi szurkolókat szállító különvonat Zágrábba. A drukkerek frenetikus hangulatot varázsoltak az induláskor, zöldbe borították a Nyugati Pályaudvart. A helyszínen természetesen ott járt az NSO Tv stábja, és megörökítette a koreográfiát.
aug. 6
13:24
Minimális esély maradt az olimpiára (Azenpenzem)
Nem most, januárban rontották el. Válogatottunk a csalódást keltő tizedik helyen végzett a januári világbajnokságon, így az olimpiai részvétel kiharcolása más csapatok eredményeitől függ.
aug. 6
13:33
Nb Ii: saját nevelésű játékosok kaptak szerződést Gyirmóton (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr hároméves szerződést kötött Éri Dominikkal és Orbán Istvánnal is, ők a klub utánpótlásában nevelkedtek – számolt be róla a gyirmótiak honlapja.
aug. 6
13:45
Argentína: egy tatu miatt osztottak ki sárga lapot (She)
Egy argentin regionális bajnoki mérkőzésen – ha lehet hinni az alábbi Twitter-bejegyzésnek, akkor Pehuajó város egyik helyi rangadóján – történt, hogy a pályára szaladt egy tatu, s nem nagyon akarta elhagyni a játékteret. Végül az állatot nagy nehézségek árán, az egyik játékos meglehetősen sajátos módszerével sikerült megfogni: a zöld-fehérek hatos
aug. 6
13:51
Nba: rekorder lesz Vince Carter, mielőtt visszavonul (She)
Újabb egy idényre elkötelezte magát az Atlanta Hawks kosárlabdacsapatához Vince Carter, aki NBA-rekordot jelentő 22. idényére készül, amely után visszavonul.
aug. 6
14:03
Strandröplabda: kilenc magyar páros indul a budapesti World Touron (She)
Alighogy befejeződött az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság, a sportág újabb rangos tornájának lesz helyszíne a Lupa-tó. Itt rendezik ugyanis csütörtöktől vasárnapig a Nemzetközi Röplabda-szövetség (FIVB) World Tour-sorozatának 1 csillagos versenyét.
aug. 6
14:05
Bl: Dinamo Zagreb – régimódi stadion, hiperszuper sportautók (She)
A Ferencváros este 20 órától a Maksimir Stadionban játssza következő BL-selejtezőjét. A Dinamo Zagreb elleni párharc ígérkezik a sorozat eddigi legnehezebb feladatának. A Nemzeti Sport a helyszínen követi az eseményeket, és sikerült az aréna eldugott szegleteibe is bejutnunk. Bemutatjuk az öltözőt, s többek között azt is, hogy a zágrábiak szertá
aug. 6
14:27
Rebrov: nincs okunk félni Zágrábban (Infostart)
Zágrábban játszik a Ferencváros kedd este a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének harmadik fordulójában. A Dinamo és az FTC is veretlen a szezonban.
aug. 6
14:33
F1: „Pontosan tudom, hogy milyen hatással van a nyomás a Ferrarira” (She)
Ross Brawn, a Ferrari korábbi vezetője és az F1 jelenlegi ügyvezetője szerint a Ferrarinak nagyon kell egy győzelem a nyári szünet után, hiszen azt, hogy milyen mértékben kapott ki a Magyar GP-n, Brawn számára sem volt jó látni.
aug. 6
14:35
Mlsz: „Megdöbbentem” – Csányi Sándor támogatja a Honvéd fellebbezését (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke, a FIFA és az UEFA alelnöke, Csányi Sándor megdöbbenéssel tapasztalta az Universitatea Craiova–Budapest Honvéd Európa-liga-selejtezőn történteket, és leszögezte: támogatja a magyar klub fellebbezését.
aug. 6
14:57
Csányi Sándor is megszólalt a Honvéd botrányos meccséről (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, az európai szövetség (UEFA) alelnöke is reagált a Craiova elleni Európa-liga-selejtezőn történtekre és a Honvéd elutasított óvására.
aug. 6
15:15
Kézilabda: Veszprém nem lesz Eb-helyszín, elmarad az Aréna bővítése (She)
A 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság helyszínei közül kiesett Veszprém városa, miután a kormány mai sajtóközleménye szerint a Veszprém Aréna tervezett bővítése többe kerülne, mint egy új csarnok megépítése. Magyar részről az Európa-bajnokságnak az új szegedi aréna, az új budapesti multicsarnok, és a debreceni Fő
aug. 6
15:15
Váratlan fordulat az Európa Liga-botrány után: a Honvéd ellen indítottak eljárást (HírTV)
A román skandálások Trianonról szóltak, meg arról, hogy a halott magyar a jó magyar, de a Honvéd ellen indítottak eljárást szurkolói rigmusok miatt.
aug. 6
15:18
Gyomorgörcs (Azenpenzem)
Ilyenkor az ember gyomra ökölbe szorul a tehetetlen dühtől, az UEFA égbekiáltó cinizmusa láttán. Hatvanezer eurós pénzbírság, három zárt kapus meccs?
aug. 6
15:27
Vádemelésig jutott a német-svájci focibotrány (Infostart)
A svájci ügyészség vádat emelt a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) három volt vezetőjével szemben a 2006-os németországi világbajnokság rendezésével kapcsolatos vesztegetési ügyben.
aug. 6
15:39
Egy csatát már megnyert a Fradi a Dinamóval szemben – ez is dönthet? (She)
A 20 órakor kezdődő Dinamo Zagreb–Ferencváros Bajnokok Ligája-selejtező előtt statisztikák segítségével térképeztük fel a horvát bajnok játékát. Nem kell feltétlenül nagy hazai fölényre számítanunk, de arra igen, hogy az utolsó 15 percet nagyon megnyomja a horvát csapat, amely a szélen megnyert párharcok után szerzi a góljait – így akár a nyáron a
aug. 6
15:45
Tokióból többet kapnak a négyéves M4 Sport nézői, mint Rióból (She)
Ha a kinti kábelszolgáltatók partnerek lesznek, a szomszédos országok magyar sportrajongói az M4 Sporton élőben követhetik a tokiói olimpia történéseit – Székely Dávid csatornaigazgató célja, hogy a nézők többet kapjanak, mint Rio de Janeiróból.
aug. 6
15:51
Anglia: Rooney hazatér, játékos-edzőként folytatja – hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak a sajtóhírek: Wayne Rooney az idény végén távozik az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő D. C. Unitedtől, és hazatér, a másodosztályú Derby Countyhoz szerződik – jelentette be az angol klub hivatalos honlapján.
aug. 6
16:06
Olmót aranyáron mérik (Azenpenzem)
A Dinamo Zagreb elleni mai, idegenbeli mérkőzésre készül a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a selejtező 3. fordulójában, de már a további útja is ismert.
aug. 6
16:09
Elkezdődött a jegyértékesítés a budapesti öttusa-vb-re (Infostart)
Az olimpiai kvalifikációs vb-t - és vele párhuzamosan a laser run (lövészetes futás) vb-t - szeptember 2. és 8. között rendezik meg.
aug. 6
16:09
Arsenal: kilenc év után távozik a csapatkapitány – hivatalos (She)
Távozik az Arsenal labdarúgócsapatától Laurent Koscielny, és a francia élvonalbeli Bordeaux-hoz szerződik – jelentette be az angol klub hivatalos honlapján.
aug. 6
16:15
Öttusa: megkezdődött a jegyértékesítés a budapesti vb-re (She)
Elkezdődött a jegyértékesítés a budapesti öttusa-világbajnokságra.
aug. 6
16:27
Olcsón megúszta a terrort az UEFA kedvenc román csapata (Ripost)
Nem kapott súlyos büntetést a román Universitatea Craiova a Honvéd elleni labdarúgó Európa-liga-meccsen történtek után.
aug. 6
16:33
Rooney januárban visszatér Angliába (HírTV)
Wayne Rooney januárban visszatér Angliába és a másodosztályú Derby County labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását.
aug. 6
16:39
Rooney visszatér Angliába (Infostart)
Wayne Rooney januárban visszatér Angliába és a másodosztályú Derby County labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását.
aug. 6
16:39
Légiósok: ez az angol klub ajánl négyéves szerződést Nagy Ádámnak – sajtóhír (She)
A Bologna magyar középpályásának, Nagy Ádámnak a jövője hetek óta téma az olasz sajtóban, és most egy új kérőt is emlegetnek vele kapcsolatban – a tuttomercatoweb.com friss híre szerint az angol másodosztályú Bristol City négyéves szerződést ajánl a válogatott futballistának.
aug. 6
16:45
Barca: a Psg helyett Angliába kerülhet a brazil – sajtóhír (She)
Meglepő fordulat állhat be az eddig leggyakrabban a PSG-vel összeboronált Philippe Coutinho ügyében, a francia LÉquipe értesülései szerint ugyanis visszatérhet Angliába. A lap információi szerint az Arsenal kölcsönvenné a 27 éves brazilt, akinek 2023 nyaráig él a szerződése a Barcelonánál.
aug. 6
17:12
Megtalálták a horvátok a Fradi gyengéjét, de ettől tarthat a Dinamo (Azenpenzem)
.
aug. 6
17:15
El: a Craiova talált egy szabályt arra, hogy beengedhet nézőket (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) által elrendelt zárt kapus mérkőzésrendezés ellenére közönséget toboroz az Universitatea Craiova az AEK Athén elleni csütörtöki El-selejtezőre – közölte kedden a Mediafax hírügynökség.
aug. 6
17:30
Óriási meglepetés, ez vár a Fradira kedden este (Ripost)
A horvátok nem túl optimisták a mérkőzés előtt. Egy szektor biztosan tele lesz.
aug. 6
17:33
Távozik az Arsenal alapembere (Infostart)
A Girondins Bordeaux csapatában folytatja labdarúgó-pályafutását Laurent Koscielny.
aug. 6
17:33
Fucsovics teniszező, nem forradalmár (Behaviour)
Hurráoptimista közleményben tudatta a tenisz szövetség, hogy Fucsovics Márton visszatér a válogatottba, ám ez csak a kirakat.
aug. 6
17:35
Tovább küzd igazáért a Honvéd (Behaviour)
A Budapest Honvéd kedden fellebbezést nyújtott be az Európai Labdarúgó-szövetség
aug. 6
17:45
Fft: a huliganizmus ámokfutása – meccs, bunyó és piálás (She)
Az angol futball sötét korszaka: a BBC hírhedt dokumentumfilmje 1977-ben reflektorfénybe lökte a futballhuliganizmust, és évtizedekre aláásta a szurkolók hírnevét.
aug. 6
17:48
Most jön az igazi erőpróba a Fradinak (888.hu)
A Bajnokok Ligájában persze egyik meccs sem könnyű, de az első tényleg komoly ellenfél most jön a magyar bajnok számára.
aug. 6
17:51
Bl: telt ház lesz a Fradi Dinamo elleni visszavágóján (She)
Minden lelátói belépő elkelt a Ferencváros Dinamo Zagreb elleni jövő keddi Bajnokok Ligája-selejtezős visszavágójára – számolt be róla a fradi.hu.
aug. 6
18:27
A Real Madrid csak kapott, az Fc Barcelona csak adott (She)
Újra itt a nyár, monszunos, viharveréses, szupercellás, nyaralás közben anyagi csődös, és a nemzetközi futballvilágban is végigsöpör menetrend szerint a pénzeső. Ez elől valahogy senki sem akar elrejtőzni, sőt… És hol van még a lubickolás vége?
aug. 6
18:33
Vasas: a Kubala Akadémia növendéke Hollandiába igazolt (She)
Hollandiában folytatja pályafutását Varga Donát, a Vasas Kubala Akadémia növendéke, aki kedden aláírt az élvonalbeli Heerenveenhez – számolt be róla az akadémia hivatalos honlapján.
aug. 6
18:39
Még a kormánynak is sok volt a 13-szoros drágulás, kihúzták Veszprémet az Eb-helyszínek közül (Behaviour)
A tervezett négy helyett három magyarországi helyszínen rendezik meg a Szlovákiával közös, 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságot. A döntés hátterében az áll, hogy az 5170 férőhelyes Veszprém Aréna 8000-esre tervezett bővítése gazdaságosan nem megvalósítható.
aug. 6
18:39
Leukémiából felépült magyar kisfiú álmát teljesítette Vettel a Hungaroringen (SzMo)
Eriknél 4 és féléves korban diagnosztizálták a betegséget. Ma már tünetmentes, és most különösen boldog, mert találkozhatott legnagyobb kedvencével.
aug. 6
18:45
Bl: Sigér és Szihnyevics is bekerült az Ftc kezdőjébe – összeállítások (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a Dinamo Zagreb–Ferencváros labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első mérkőzésére!
aug. 6
18:47
Leipzig: Gulácsit vinné a Sevilla, de ennyi pénzért nem adják (She)
A napokban beszámoltunk róla, hogy a Sevilla szeretné szerződtetni a lipcseiek magyar kapusát, Gulácsi Pétert, de friss lapinformációk szerint az RB Leipzig visszautasította a spanyol labdarúgócsapat ajánlatát.

Keresés