2019. augusztus 8. csütörtök

aug. 8
11:47
Tokió 2020: elindult a jegyigénylés második szakasza (She)
A szervezők bejelentése szerint az első, csak a japánok számára meghirdetett májusi körben 5.12 millióan szerettek volna jegyhez jutni, ám csak 960 ezren bizonyultak szerencsésnek a sorsoláson. Ők több mint hárommillió jegyet vettek.
aug. 8
11:54
A játékvezető is kérhet videózást a Bundesligában (Behaviour)
Más rendszerben használják a videóbírót a jövő pénteken kezdődő élvonalbeli német labdarúgó-bajnokságban, mostantól a bíró is rákérdezhet a kétes helyzetekre.
aug. 8
12:03
Kép: a magyar válogatott mezében lépett színpadra a Sziget sztárfellépője (She)
Ed Sheeran, a 2019-es Sziget Fesztivál egyik sztárfellépője szerda esti koncertjének egy része alatt a magyar labdarúgó-válogatott mezét viselte. Az angol énekestől egyébként megszokott show-elem, hogy az aktuális koncertjének helyet adó ország nemzeti csapatának felsőjében lép színpadra, így Ed Sheeran a nyári turnéja alatt többek között a német,
aug. 8
12:09
Bundesliga: Willi Orbán marad a lipcseiek csapatkapitánya (She)
A magyar válogatott védőt, akárcsak az elmúlt idényben, csapattársai választották meg – közölte csütörtökön a Bundesligában legutóbb bronzérmes együttes, amelynek kapuját Gulácsi Péter védi.
aug. 8
12:36
Röpködnek majd a milliók: ma délután zár az angol átigazolási piac (Blikk)
Magyar idő szerint délután hatkor bezár a bazár, de addig még nagy pénzszórásra számíthatunk.
aug. 8
12:39
Orbán marad a csapatkapitány (Infostart)
A magyar válogatott védőt, akárcsak az elmúlt idényben, csapattársai választották meg - közölte csütörtökön a Bundesligában legutóbb bronzérmes együttes, amelynek kapuját Gulácsi Péter védi.
aug. 8
12:42
Rossz hír a Fradi-szurkolóknak: távozik Lanzafame, a gólgyáros (Blikk)
A csakfoci.hu információi szerint napokon belül megtörténhet a klubváltás.
aug. 8
12:48
Nagy Ádámért a Bristol tehet ajánlatot (Azenpenzem)
A játékos több nyilatkozatában is elvesztegetett fél évnek nevezte a tavaszi idényt, és kijelentette, a több játéklehetőség érdekében szívesen távozna.
aug. 8
12:51
Ftc: Lanzafame visszatérhet a Honvédhoz – sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint visszatérhet a Budapest Honvéd labdarúgócsapatához Davide Lanzafame, a Ferencváros támadója.
aug. 8
12:54
Hivatalos: eldőlt hol folytatja Nagy Ádám (Blikk)
A magyar válogatott Nagy Ádám az olasz Bolognától az angol másodosztályú Bristol City labdarúgócsapatához igazolt csütörtökön.
aug. 8
13:15
Nagy Ádám átigazolt (Infostart)
A magyar válogatott Nagy Ádám az olasz Bolognától az angol másodosztályú Bristol City labdarúgócsapatához igazolt csütörtökön.
aug. 8
13:15
Úszás: Rasovszkynak nagy könnyebbség, hogy megvan a kvóta (She)
Az öt kilométeren világbajnok Rasovszky Kristóf számára nagy könnyebbség, hogy már a múlt hónapban, a kvangdzsui világbajnokságon megszerezte a tokiói olimpiai kvótát a nyílt vízi úszók 10 kilométeres versenyében.
aug. 8
13:18
Kazah edzővel, magyar profikkal (Azenpenzem)
– Kínos lenne, ha Magyarországot senki sem képviselné ökölvívásban a tokiói olimpián – jelentette ki Erdei Zsolt, és mákszemnyi túlzás sincs ebben a kijelentésben.
aug. 8
13:36
Így köszöntötték a magyar válogatott sztárját az angol ligában (Ripost)
Nagy Ádám hároméves szerződést kötött a Bristol City csapatával. A magyar labdarúgó megérkezett az angol csapathoz.
aug. 8
13:39
Légiósok: Sokat tudok futni, de sokszor pazarlom az energiám – Nagy Á. (She)
A védők és a támadók közti kapocsként, sokat futó, ám nem a legjobban helyezkedő futballistaként jellemezte magát Nagy Ádám a Bristol City játékosként adott első interjújában. Mint beszámoltunk róla a 24 éves futballista három plusz egy évre írt alá az angol másodosztályban (Championship) szereplő együttesnél.
aug. 8
13:51
Ciprus: Thomas Doll lett a címvédő vezetőedzője – hivatalos (She)
A ciprusi élvonalban rekordbajnok APOEL bejelentette, Thomas Doll veszi át a csapat irányítását.
aug. 8
14:15
Gibraltár: 44 évesen visszatér az Aston Villa volt csatára (She)
Julian Joachim alig 20 évvel pályafutása csúcsa után újra aktivizálta magát: 44 évesen a gibraltári élvonalban szereplő Europa Point játékosa lett az egykor az angol válogatottal korosztályos vb-bronzot nyerő szélsőként is bevethető támadó.
aug. 8
14:39
Magyar válogatott mezben énekelt a világsztár (Ripost)
A Sziget első napján lépett fel Ed Sheeran. A Nagyszínpad előtt 60 ezer ember élvezte a brit zenész fellépését.
aug. 8
14:57
2.5 millió euróért adtak el játékost – a horvát „kiscsapat” jó példa lehet (She)
Az idénykezdés, a játékospiacon szerzett nyári tapasztalatok és az elmúltidőszakban olvasott vezetői nyilatkozatok ismét arra sarkallottak, hogy ismét foglalkozzak egy kicsit a klubvezetési modellekkel. Már csak azért is, mert volt szerencsém megismerni egy kisebb horvát klub, a HNK Gorica működését, amely jó példa arra, hogyan lehet párhuzamosan é
aug. 8
15:03
Szavazás: posztonként hárman maradtak – ők lehetnek a BL-idény legjobbjai (She)
Az UEFA honlapja négy kategóriában is nyilvánosságra hozta azon jelöltek listáját, akik az idény legjobbjai lehetnek az Európai Labdarúgó-szövetség és az ESM közös szavazásán. A Nemzeti Sport az idén is az olvasók közreműködését kérte, akik hozzászólásaikkal segíthették, lapunk döntését és voksolásnál. A győzteseket augusztus 29-én hirdetik k
aug. 8
15:09
Szavazás: posztonként hárman maradtak – ők lehetnek a BL-idény legjobbjai (She)
Az UEFA honlapja öt kategóriában is nyilvánosságra hozta azon jelöltek listáját, akik az idény legjobbjai lehetnek az Európai Labdarúgó-szövetség és az ESM közös szavazásán. A Nemzeti Sport az idén is az olvasók közreműködését kérte, akik hozzászólásaikkal segíthették lapunk döntését és voksolásnál. A győzteseket augusztus 29-én hirdetik ki M
aug. 8
15:27
Női kézi: nem várt érdeklődés – Nagykanizsán az Ftc (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdázói pénteken 16 órától Nagykanizsán mérkőznek meg felkészülési találkozó keretében a szlovén Krim Ljubljana együttesével. A kanizsai léptékkel nézve nem mindennapi – hiszen mégiscsak két Bajnokok Ligája-résztvevő csapatról beszélhetünk – mérkőzést az egykori NTE-, vagyis mostani Tungsram-csarnokban rendezik,
aug. 8
15:42
Váratlan fordulat, riválishoz igazolhat a fradisták nagy kedvence (Ripost)
Davide Lanzafame, az NB I előző kiírásának társ-gólkirálya visszatérhet korábbi sikerei helyszínére.
aug. 8
15:45
Kép: kolbászok a mezen, ismét alkotott az angol csapat (She)
Nem először kerül be a hírekbe különleges mezével a Bedale AFC angol amatőr labdarúgócsapata: a 11. osztályban szereplő együttes új szerelésén ezúttal kolbászok, krumplipüré és egy kis borsó is feltűnik – számolt be róla a BBC.
aug. 8
15:51
Sir Alex trónját veszi célba Josep Guardiola (Infostart)
A péntek este rajtoló Premier League tavaszi zárásakor Pep Guardiola olyan sikert érhet el, amilyenre az angol élvonal 1888 óta íródó történetében csupán egyetlen edző volt képes: sorozatban harmadszor is megnyerheti a bajnoki címet. Ilyet korábban csupán Sir Alex Ferguson tudott, igaz, kétszer is.
aug. 8
16:03
Liverpool: furcsa újítás, így nyugtatná játékosait Klopp (She)
Habár pörög az átigazolási időszak, és az angol piac be is zár csütörtök este, Jürgen Klopp új játékos szerződtetése helyett meglepő „igazolással” erősítette meg csapatát a napokban. A német szakember az edzői stábba hozott új embert, nem is akárkit.
aug. 8
16:21
Két aranyat és egy ezüstöt nyertek a magyar úszók a világkupa első napján (Infostart)
Hosszú Katinka és Szabó Szebasztián arany-, míg Jakabos Zsuzsanna ezüstérmes lett az úszó világkupa-sorozat csinani állomásának nyitónapján.
aug. 8
16:21
Úszó-vk: Hosszú és Szabó arany-, Jakabos ezüstérmes Csinanban (She)
Hosszú Katinka és Szabó Szebasztián arany-, Jakabos Zsuzsanna ezüstérmes lett az úszó világkupa-sorozat csinani állomásának nyitó napján.
aug. 8
16:30
Úszó-vk: Hosszú és Szabó arany-, Jakabos ezüstérmes (ATV)
Hosszú Katinka és Szabó Szebasztián arany-, míg Jakabos Zsuzsanna ezüstérmes lett az úszó világkupa-sorozat csinani állomásának nyitónapján.
aug. 8
16:45
Rejtélyes fotó, Te megtalálod a hibát a magyar focista mezén? (Ripost)
Szoboszlai Dominik egyelőre nem kap energiaitalt. Ez az oka.
aug. 8
16:51
Juventus: eldőlt Dybala és Mandzukic sorsa is – sajtóhír (She)
A Football Italia beszámolója szerint Paulo Dybala nem megy sehová, miután a Romelu Lukaku-féle csere nem jött össze. Az argentin támadó mellett Mario Mandzukic maradása is szinte biztos Torinóban: a horvát csatár túl magas fizetést kért a Manchester Unitedtől.
aug. 8
16:57
Davide Lanzafame harmadszor is Kispestre igazolhat (Infostart)
Nem kell a Ferencvárosnál, már csak kiegészítő ember, az olasz edzővel dolgozó Honvéd elképzeléseibe viszont beleillhet a már 32 éves labdarúgó.
aug. 8
16:57
Kajak-kenu: Redl András két világbajnoki aranyának titka (She)
„Tisztában voltak vele, hogy mindig a táv második felét nyomom meg, eszerint építették fel a taktikájukat; abban bíztak, hogy − hatalmas előny kialakításával − megtörnek. A lépést azonban tartottam, mi több, hatszáznál már vezettem, ezzel német vetélytársam esett össze lélekben.
aug. 8
17:03
F1: Elég sz.rul néz ki – Räikkönen az Alfa eddigi teljesítményéről (She)
Kimi Räikkönen úgy véli, hogy az Alfa Romeónak jóval több pontot kellett volna szereznie eddig a 2019-es idényben, és a csapata néhány versenyen mutatott teljesítményéről a maga stílusában fejtette ki a véleményét.
aug. 8
17:05
Pl: aktívan zárta az Arsenal és a Spurs az átigazolási hajrát (She)
Angliában csütörtök 18 órakor lezárult a 2019–2020-as idény előtti nyári átigazolási piac. A Premier League-csapatok aktív napot zártak, a történtekről rövid összefoglalónkban olvashatnak.
aug. 8
17:07
Inter: bejelentették Lukakut, ő a Serie A 4. legdrágább játékosa (She)
Az Internazionale hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Manchester Unitedtől Romelu Lukakut.
aug. 8
17:09
Honvéd: hosszabbított, majd kölcsönbe került a támadó (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos oldalán tudatta, hogy a 2022 nyaráig szerződést hosszabbító Májer Milán a 2019–2020-as idényt a másodosztályú Gyirmótnál tölti kölcsönben.
aug. 8
17:15
Man. City: Sanénak súlyos a sérülése – végleg lemond róla a Bayern? (She)
Leroy Sané, a Manchester City futballistája súlyos térdsérülést szenvedett a Liverpool elleni angol Szuperkupa-mérkőzésen. A német válogatott labdarúgót meg kell műteni, és több hónapos kihagyás vár rá – ezzel könnyen lehet, hogy a Bayern végleg lemond róla.
aug. 8
17:17
Női kosár: sírással indult Raksányi kosaraskarrierje (She)
Raksányi Krisztina élete gyerekkora óta a kosárlabda körül forog. Bár volt időszak, amikor kosárfelszereléssel, hangszerrel és teniszütővel indult el az iskolába, tízévesen szülei választás elé állították, s ő persze a szeretett sportág mellett döntött.
aug. 8
17:19
Női kosár – sírással indult Raksányi Krisztina kosaraskarrierje (She)
.
aug. 8
17:30
Műteni kell a Manchester City sztárját, több hónapot ki kell hagynia (ATV)
Keresztszalag-szakadás miatt műtét, valamint több hónapos kihagyás vár Leroy Sanéra, a Manchester City német labdarúgójára.
aug. 8
17:39
Kézi: négy bemutatkozó, sima siker a Szeged első meccsén (She)
A Mol-Pick Szeged hazai pályán 34–25-re legyőzte a Dabast első felkészülési mérkőzésén az új idényben. A szegedi kézilabdacsapatban bemutatkozott a négy új játékos, a találkozóra pedig kétezer főnél is többen látogattak ki.
aug. 8
18:03
Strandröplabda: nincs újabb magyar főtáblás a Lupa-tavon (She)
A kettőből egyik magyar duó sem tudta kivívni a főtáblára kerülést csütörtökön a Lupa-tónál zajló nemzetközi strandröplabda-versenyen.
aug. 8
18:09
Arsenal: bejelentették a skót védő érkezését – hivatalos (She)
Hosszú hetek után, az angol átigazolási piac utolsó napján pont került Kieran Tierney ügyének végére: a Celtic skót válogatott védője 25 millió fontért cserébe az Arsenalnál folytatja pályafutását.
aug. 8
18:15
Deutsch Tamás: a legek Maccabi-játéka volt a budapesti (Infostart)
Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, a játékok védnöki testületének vezetője az InfoRádiónak értékelve közölte, a magyar válogatott fantasztikusan szerepelt, a megszerzett 100 éremmel a legeredményesebb európai nemzet lett. A rendezvény pedig nemcsak egy sportesemény, hanem egy kulturális- ,vallási- és közösségi esemény is volt a zsidó közösség s
aug. 8
18:15
Kerékpáros Eb: 19 éves belga nyerte meg a férfiak időfutamát (She)
A férfiaknál a belga Remco Evenepoel diadalmaskodott az egyéni időfutamban az országúti kerékpárosok Alkmaarban zajló Európa-bajnokságán.
aug. 8
18:17
Pl: BL-t nyert a Poollal, most a Man. City kölcsönjátékosa lett (She)
Hivatalosan is bejelentette Scott Carson érkezését a Manchester City. A 33 éves hálóőr a Derby Countytól egy évre érkezik a Premier League címvédőjéhez kölcsönbe.
aug. 8
18:45
F1: hosszabbítottak Mexikóval, 2022-ig biztosan lesz GP (She)
Igaznak bizonyultak a sajtóhírek, a Formula–1 hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2022-ig szóló szerződést írtak alá Mexikóvárossal, így addig biztosan lesz Mexikói Nagydíj az észak-amerikai országban.
aug. 8
18:57
Légiósok: Én vagyok az első számú jelölt – Nagy Ádám (She)
Játszani és fejlődni akar a Bristol Cityben Nagy Ádám, aki már szombaton pályára léphet új klubjában.
aug. 8
18:59
Kép: óriásit trollkodtak az Arsenalba tartó David Luizzal (She)
Nem minden szurkoló viseli jól, ha egy játékos távozni készül kedvenc csapatából… Egybehangzó sajtóhírek szerint éppen erre készül a Chelsea védője, David Luiz, a rajongók pedig furcsa módszerrel „bosszulják meg” a várható transzfert.

Keresés