2019. augusztus 8. csütörtök

aug. 8
19:03
Kép: óriásit trollkodtak az Arsenalba tartó David Luizzal (She)
Nem minden szurkoló viseli jól, ha egy játékos távozni készül kedvenc csapatából. Egybehangzó sajtóhírek szerint éppen erre készül a Chelsea védője, David Luiz, a rajongók pedig furcsa módszerrel „bosszulják meg” a várható transzfert.
aug. 8
19:33
Csupasport: Kokó nem kertel – a Wc fontossága az Ironmanen (She)
A csupasport.hu állandó bloggere, az olimpiai bajnok Kovács István elérkezett az év egyik csúcspontjához: a nagyatádi Ironman előkészületeiről írt, néhány intim részletet is kendőzetlenül megtárgyalva.
aug. 8
19:35
Spurs: kölcsönbe érkezik az argentin válogatott – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli Tottenham Hotspur labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy egyéves kölcsönszerződést kötött a Real Betis középpályásával, Giovani Lo Celsóval, de közzétették a Fulham U21-es válogatott játékosának, Ryan Sessegnonnak az érkezését is.
aug. 8
19:45
Leicester: az elhunyt tulajdonos fia veszi át az irányítást (She)
Az elhunyt Vichai Srivaddhanaprabha fia, Aiyawatt lett a Leicester City elnöke – jelentette be az angol klub csütörtökön.
aug. 8
19:54
Őszinte vallomás, emiatt szomorkodik a magyar sztárfocista (Ripost)
A Mol Fehérvár az előző héten 2-1-es összesítéssel esett ki a liechtensteni Vaduz ellen a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörében.
aug. 8
20:03
Mexikóváros fellélegezhet - de nem azért, mert jobb a levegő (Infostart)
2022-ig marad a Formula-1 versenynaptárában a Mexikói Nagydíj, ezt kőbe is vésték a felek.
aug. 8
20:09
Öttusa Eb: mind a négy magyar döntős a férfiaknál (She)
Mind a négy magyar sikerrel vette a férfiak csütörtöki selejtezőjét, így Kasza Róbert, Demeter Bence, Regős Gergely és Marosi Ádám is indulhat a szombati döntőben az angliai Bath-ban zajló öttusa Európa-bajnokságon.
aug. 8
20:15
Tenisz: kiesett Babos páros partnere Torontóban (She)
A Babos Tímeával párosban induló Anett Kontaveit a nyolcaddöntőben kiesett a 2.83 millió dollár (833 millió forint) összdíjazású torontói kemény pályás női tenisztornán.
aug. 8
20:17
El: otthon kapott ki a Craiova; kiütötték az Ftc BL-ellenfelét (She)
Az angol Wolverhampton Wanderers 4–0-ra legyőzte az örmény Pjunik Jerevant a labdarúgó Európa-liga 3. selejtezőkörének csütörtöki játéknapján. Óriási pofonba szaladt bele a Ferencváros volt Bajnokok Ligája-ellenfele, míg a Budapest Honvéd ellen botrányos mérkőzésen továbbjutó Universitatea Craiova hazai pályán kapott ki a görög AEK Athéntól.
aug. 8
20:33
Pl: újoncnál folytatja az Ftc volt középpályása – hivatalos (She)
Az angol élvonalba frissen feljutó Sheffield United labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette az Evertonból a Ferencváros korábbi középpályását, Muhamed Besicet.
aug. 8
20:35
Mu: hatalmasat trollkodott a Pizza Hut a „vörös ördögökkel” (She)
Angliában lezárult az átigazolási időszak, a Manchester United pedig senkit sem igazolt a szurkolók nagy bánatára a hajrában, hiába távozott a klubtól Romelu Lukaku. Az amerikai étteremlánc, a Pizza Hut eddig sem volt rest némi trollkodásra futballcsapatokkal szemben, most pedig ismét élt a lehetőséggel, és kicsit odaszúrt a manchesteri csapatn
aug. 8
20:39
Légiósprogram: Dinamo Kijev–Sahtar Doneck; Német Kupa (She)
Ahogy olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online hétről hétre összeszedi toplégiósaink mérkőzéseit. Lássuk, milyen találkozók várnak külföldön játszó futballistáinkra és csapataikra az előttünk álló napokban!
aug. 8
20:57
Komoly változás, ez történt Kenderesi Tamással (Ripost)
Rászánta magát az operációra a 200 méteres pillangóúszás olimpiai bronzérmese, Kenderesi Tamás.
aug. 8
21:15
Bayern: Sané sérülése után exdortmundi iránt érdeklődnek – sajtóhír (She)
A Bayern München labdarúgócsapata az Internazionale horvát szélsője, Ivan Perisic után érdeklődik, mivel – mint arról beszámoltunk – Leroy Sané sérülése súlyosnak bizonyult, így ő szinte biztosan nem igazol a német rekordbajnokhoz a nyáron.
aug. 8
21:17
Pl: David Luiz az Arsenalban folytatja – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Chelsea 32 esztendős középhátvédjét, David Luizt.
aug. 8
21:27
Férfi kosár-vb: Anthony nem fért be az amerikai válogatottba (She)
Nem kapott helyet a kínai világbajnokságra címvédőként készülő amerikai férfi kosárlabda-válogatottban a háromszoros olimpiai bajnok Carmelo Anthony.
aug. 8
21:29
Real: „Az MU-val nem nyertem volna háromszor BL-t” (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid középpályása, Toni Kroos elismerte: nem sokon múlt, hogy a királyiak helyett a Manchester Unitedhoz igazoljon 2014-ben.
aug. 8
21:57
Az e-sportos világbajnok többet keresett, mint Djokovics Wimbledonban! (She)
A Fortnite nevű játék nemrég befejeződő világbajnoksága mérföldkőnek számít az e-sportok történetében, ugyanis a 16 éves amerikai győztes, Kyle Giersdorf hárommillió dollárt kapott a sikere után. Többet, mint Novak Djokovics a wimbledoni Grand Slam-győzelméért (2.9 millió dollár) vagy a golfozó Tiger Woods egy Masters-sikerért (2 millió dollár)
aug. 8
22:03
Nem kér világsztárjából az amerikai kosárválogatott (Infostart)
A 35 éves Carmelo Anthony hiába ajánlkozott a szövetségnél, formán kívül van, február óta nincs csapata.
aug. 8
22:21
U17: kétgólos előny után kaptunk ki a horvátoktól (She)
Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott a Telki-kupa nyitó napján 2–0-s előnyről 4–2-re kikapott Horvátországtól – számol be róla az mlsz.hu.
aug. 8
22:27
Rebrov tisztában van a hibákkal; indul a Premier League (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
aug. 8
22:29
Osztálykülönbség – Somogyi Zsolt jegyzete (She)
Nagy Ádám az angol másodosztályba igazolt Nagy Ádám: Sokat tudok futni, de sokszor pazarlom az energiám Nagy Ádám: Én vagyok az első szám...
aug. 8
22:31
Nem csak nevében szuper – Moncz Attila publicisztikája (She)
A sötét alagút végén mindig ott a fénylő világosság” – ez a reklámszöveg, valamint egy óriási BVB-poszter fogadott a múlt szombaton, amikor kife...
aug. 8
23:03
Pl: az Arsenal szélsője az Evertonba igazolt – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton szerződtette az Arsenal 23 éves szélsőjét, Alex Iwobit – közölte a liverpooli klub hivatalos honlapján.
aug. 8
23:09
Tenisz: negyeddöntőbe jutottak Babosék Torontóban (She)
A Babos Tímea, Anett Kontaveit kettős negyeddöntőbe jutott a 2.83 millió dollár (833 millió forint) összdíjazású torontói kemény pályás női tenisztornán.
aug. 8
23:42
Babosék negyeddöntőbe jutottak (Azenpenzem)
Babos Tímea és Anett Kontaveit negyeddöntőbe jutott a 2,83 millió dollár (833 millió forint) összdíjazású torontói keménypályás női tenisztorna párosversenyében.

Keresés