2019. szeptember 22. vasárnap

szept. 22
14:42
MotoGp: Márquez-mestermunka Aragóniában, közel az újabb vb-cím (She)
Marc Márquez hozta a kötelezőt az Aragóniai Nagydíjon, és biztonságos, okos motorozással, a végén kiengedve is közel öt másodperccel megnyerte a MotoGP-futamot. Mögötte a Ducatik erőből lenyomták a hangvillásokat.
szept. 22
14:44
Serie A: a Sassuolo hazai pályán lemosta a Spal-t (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 4. fordulójának vasárnapi nyitó meccsén, a Sassuolo hazai pályán 3–0-ra legyőzte a SPAL-t.
szept. 22
14:45
Magyar hős a topligában: Orbán Willi sporttörténelmet írna (Ripost)
A pálya után a mikrofonnál is emlékezeteset alakított: kimondta, hogyan lehet bajnok a Leipzig.
szept. 22
14:47
Áll a bál a Barcánál, Messi kipakolt az öltözőben (Ripost)
Nagy a baj a katalánoknál. A mindig nyugodtnak tűnő világsztárnak is elege lett a töketlenkedésből.
szept. 22
14:48
Rögbi-vb: Anglia és Írország is kiütéses sikerrel kezdett (She)
A Japánban zajló rögbi-világbajnokság harmadik napján Anglia Tonga, Írország Skócia, Olaszország pedig Namíbia ellen aratott kiütéses győzelmet.
szept. 22
14:54
Birkózás: Lévai Zoltán négy érmet vár a kötöttfogásúaktól az U23-as vb-n (She)
Szombaton kiderült, kik azok a kötöttfogású birkózók, akik képviselhetik Magyarországot a bő egy hónap múlva kezdődő budapesti U23-as világbajnokságon. A vezetőedzővel, Lévai Zoltánnal beszélgettünk a válogatóverseny helyszínén, Esztergomban a történtekről és a várakozásairól.
szept. 22
15:06
Rg-vb: Japán állította meg az orosz hengert – 1975 óta első aranyával! (She)
Befejeződött Bakiban a 37. ritmikusgimnasztika-világbajnokság az együttes kéziszercsapatok fináléival. 5 labdával Japán diadalmaskodott, míg 3 karikával és 2 pár buzogánnyal a verseny legeredményesebb, domináns hatalma, Oroszország.
szept. 22
15:08
La Liga: 25 éve nem rajtolt ilyen rosszul a Barcelona (She)
A Barcelona 2–0-ra kikapott szombaton a Granada vendégeként, így 25 éve a legrosszabb rajtját produkálja a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
szept. 22
15:48
Kiderült, ők döntenek a magyar csodáról (Ripost)
Igazi világsztárok kezében van a fehérvári Zsóri Dániel sorsa. Hétfőn eldől, kap-e Puskás-díjat a magyar labdarúgó.
szept. 22
16:09
Csökkentették a futball-ász fizetését (BorsOnline)
Kénytelen volt tudomásul venni Gary Lineker, hogy a jövőben kevesebb pénzt vág zsebre.
szept. 22
16:18
Súlyemelő-vb: kínai címvédés a 81 kilogrammosoknál (She)
Ötödik aranyérmét nyerte összetettben a kínai Lü Hsziao-csün a férfiak 81 kilogrammos kategóriájában a thaiföldi súlyemelő-világbajnokság vasárnapi versenynapján.
szept. 22
16:20
F1: Vettel idei első győzelmét aratta Szingapúrban (She)
Sebastian Vettel nyerte meg a Szingapúri Nagydíját azzal, hogy a stratégiája jobbnak bizonyult az élről induló csapattársáénál. Charles Leclerc-nek meg kellett elégednie a második pozícióval, harmadikként Max Verstappen látta meg a kockás zászlót. A futamon háromszor is pályára kellett küldeni a biztonsági autót.
szept. 22
16:24
Csupasport: Maráz Zsuzsa a Spartathlonnal fekszik és kel (She)
Tavaly magyar siker született a legendás görög futóversenyen a női mezőnyben, Maráz Zsuzsanna most is a legjobbak között végezhet, írja a csupasport.hu.
szept. 22
16:48
Drámai küzdelmet hozott a Szingapúri Nagydíj (Infostart)
Vettel több mint egy év után nyert, háromszor kellett újraindítani a versenyt, amely a Ferrari és a Mercedes nagy csatáját hozta, utóbbi végül a dobogóra sem jutott fel.
szept. 22
16:48
Női futball: rendre góllal hálálja meg a bizalmat a 16 éves Pápai Emőke (She)
Az MTK Hungária felnőtt- és U19-es csapata között ingázik a mindössze 16 esztendős Pápai Emőke. A kék-fehérek U17-es válogatott gólvágója honlapunknak elárulta, nagyon szeretne megragadni a bajnoki címre hajtó felnőttegyüttesben, de úgy érzi, bárhol is kapjon játéklehetőséget, góllal kell meghálálnia a bizalmat.
szept. 22
16:54
La Liga: harmadszor is kikapott otthon az Espanyol (She)
Harmadik hazai mérkőzését is elveszítette a spanyol labdarúgó-bajnokság új idényében a Ferencváros Európa-liga-csoportellenfele, az Espanyol, amely vasárnap 3–1-es vereséget szenvedett a Real Sociedadtól a Cornella-El Pratban.
szept. 22
17:00
Cserejátékosai nyerték meg a mérkőzést a Ferencvárosnak (She)
Sokáig vezetett a Ferencváros ellen a Zalaegerszeg, de a vendégek két cserejátékosuk révén fordítani tudtak a labdarúgó NB I 2. fordulójából most bepótolt bajnoki mérkőzésen.
szept. 22
17:03
Szingapúri Nagydíj - Vettel több mint egy év után nyert (HírTV)
Sebastian Vettel, a Ferrari négyszeres világbajnok német versenyzője nyerte vasárnap a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjat.
szept. 22
17:06
Pl: meglepetés! A West Ham lenullázta a Manchester Unitedet (She)
A West Ham United nagy meglepetésre 2–0-ra megverte a Manchester Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 6. fordulójában.
szept. 22
17:08
Mk: nehezen jutott túl megyei I-es ellenfelén a Kisvárda (She)
Egyedül a Kisvárda lépett pályára vasárnap az NB I-es labdarúgóklubok közül a Magyar Kupa első főtáblás fordulójában, a szabolcsiak 1–0-ra legyőzték a Pest megyei első osztályú Pilist. A győztes gólt Tischler Patrik jegyezte büntetőből.
szept. 22
17:18
Serie A: négyet vágott a Napoli; Dzeko a 94. percben döntött (She)
A Roma 2–1-es győzelmet aratott a Bologna otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 4. fordulójában. A „farkasok” győztes gólját Edin Dzeko fejelte a 94. percben, már emberhátrányban. A Napoli a duplázó Fernando Llorente vezérletével simán nyert az újonc Lecce vendégeként (4–1).
szept. 22
17:30
Több mint egy év után győzött ismét Sebastian Vettel (She)
Sebastian Vettel nyerte meg a Szingapúri Nagydíját azzal, hogy a stratégiája jobbnak bizonyult az élről induló csapattársáénál. Charles Leclerc-nek meg kellett elégednie a második pozícióval, harmadikként Max Verstappen látta meg a kockás zászlót. A vb-pontversenyt vezető Lewis Hamilton a Mercedesszel negyedik, csapattársa, Valtteri Bottas ötödi
szept. 22
17:30
Willi Orbán is betalált (Behaviour)
A magyar válogatott szerezte az első gólt a listavezető RB Leipzig 3-0-ás sikerével végződött idegenbeli mérkőzésen a Werder Bremen ellen a német labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában. A bajnoki tabellát négy győzelemmel és egy döntetlennel vezető lipcseiek kapujában ezúttal is a nemzeti együttes hálóőre, Gulácsi Péter állt.
szept. 22
17:32
Tovább menetel a Liverpool, a Chelsea sem jelentett akadályt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának vasárnapi játéknapján a listavezető Liverpool idegenben 2–1-re legyőzte a Chelsea-t. Jürgen Klopp csapata sorozatban a 15. mérkőzését nyerte meg a Premier League-ben.
szept. 22
17:36
Vettel több mint egy év után nyert (Azenpenzem)
Sebastian Vettel, a Ferrari négyszeres világbajnok német versenyzője nyerte vasárnap a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjat.
szept. 22
17:42
Bundesliga: hősies hajrát produkálva fordított a Gladbach (She)
A Borussia Mönchengladbach 2–1-re legyőzte a Fortuna Düsseldorfot a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 5. fordulójában.
szept. 22
18:06
Kikapott a Manchester United (Infostart)
A Manchester United 2-0-s vereséget szenvedett a West Ham United vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának vasárnapi játéknapján. A londoni gárda sikerével átmenetileg a negyedik helyre jött fel a tabellán.
szept. 22
18:24
Asztalitenisz: Huzsvár egyesben negyeddöntőig jutott Varasdon (She)
Kínai riválisát is legyűrte, ám a dobogóról végül lecsúszott Huzsvár Erik serdülő egyesben a horvát nemzetközi utánpótlás-bajnokságon, ám így is a KSI SE asztaliteniszezője lett az utolsó nap legjobb magyarja.
szept. 22
18:30
Kerekesszékes vívó-vb: aranyérmes a női tőrcsapatunk (She)
Aranyérmet nyert vasárnap a magyar női tőrcsapat a kerekesszékes vívók világbajnokságán a dél-koreai Cshongdzsuban.
szept. 22
18:36
Kerékpár: holland siker vegyes váltóban az országúti vb-n (She)
Hollandia nyerte meg vasárnap a nagy-britanniai országútikerékpáros-világbajnokság nyitó számát, a vb-programban bemutatkozó vegyes váltó csapatidőfutamot.
szept. 22
18:48
F1: Giovinazzi tíz másodperces büntetést kapott, de maradt 10. (She)
A magyar idő szerint vasárnap délután rendezett Formula–1-es Szingapúri Nagydíjat követően a versenybizottság 10 másodperces büntetéssel sújtotta Antonio Giovinazzit, mert az egyik biztonsági autós időszak során túl közel haladt el a pályán mentést végző daruskocsi mellett. Ugyanakkor azt is közölte a versenybizottság, hogy nem büntetik a Kimi Räik
szept. 22
18:50
Női Nb I: a Dvtk véget vetett a Viktória veretlenségének (She)
A DVTK 2–1-re győzött Szombathelyen a Haladás Viktória vendégeként a női labdarúgó NB I 5. fordulójának rangadóján vasárnap.
szept. 22
18:54
Evezős ob: trónfosztás a női és a férfi nyolcasoknál (She)
A férfiaknál a MEC-Vasas, a nőknél a Budapest Evezős Egyesület nyerte a nyolcasok küzdelmét az országos evezős bajnokság vasárnapi zárónapján a Velencei-tavon.
szept. 22
19:00
Emberhátrányban győzött az AS Roma (Infostart)
Az AS Roma 2-1-re győzött a Bologna otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 22
19:00
Sokáig tartotta magát, de kikapott a Szeged a Psg-től (She)
Sokáig szinte egyenrangú ellenfele volt a Mol-Pick Szeged a Mikkel Hansent nélkülöző, ám így is klasszisokkal felálló Paris Saint-Germainnek, ám a mérkőzés vége felé a sok hiba eldöntötte a mérkőzést – 30–25-re kapott ki végül a magyar csapat.
szept. 22
19:06
Nb I: a Ferencváros a hajrában fordított Zalaegerszegen (She)
Sokáig vezetett a Ferencváros ellen a Zalaegerszeg, de a vendégek két cserejátékosuk révén fordítani tudtak (1–2) a labdarúgó NB I 2. fordulójából most bepótolt bajnoki mérkőzésen.
szept. 22
19:30
Tenisz: megvan Medvegyev idei harmadik tornagyőzelme (She)
A US Open-döntős Danyiil Medvegyev két sima játszmában, 6:3, 6:1-re legyőzte a Fucsovics Mártonon is túljutó horvát Borna Coricot a szentpétervári kemény pályás teniszverseny vasárnapi döntőjében, ezzel megszerezte idei harmadik, pályafutása hatodik tornagyőzelmét az ATP Touron. A metzi viadalt hazai közönség előtt Jo-Wilfried Tsonga nyerte meg, im
szept. 22
19:30
A hajrában fordított Zalaegerszegen a címvédő FTC (BorsOnline)
A címvédő Ferencváros a hajrában két gólt szerezve 2-1-re nyert az újonc Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójából elhalasztott és vasárnap pótolt mérkőzésen.
szept. 22
19:36
F1: Vettel meglepődött, Leclerc „tulajdonképpen” boldog (She)
A Szingapúri Nagydíjon a csapattársát, Charles Leclerc-t boksztaktikájával megelőző Sebastian Vettel diadalmaskodott, több mint egy év után nyerve ismét futamot, bár elárulta, alaposan meglepődött, amikor az élen találta magát. A Mercedesnél Lewis Hamilton biztos benne, hogy nyerhettek volna, míg a dobogó harmadik helyét elfoglaló Max Verstappen bo
szept. 22
19:38
Hollandia: nem bírt egymással a Psv és az Ajax (She)
Csúcsrangadót rendeztek a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie), a PSV hazai pályán 1–1-re végzett az Ajax ellen.
szept. 22
19:42
Pl: a Pool a Chelsea ellen is megőrizte hibátlan mérlegét (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 6. fordulójának rangadóján a Liverpool idegenben 2–1-re legyőzte a Chelsea-t.
szept. 22
19:42
Vettel több mint egy év után nyert (Behaviour)
Sebastian Vettel, a Ferrari négyszeres világbajnok német versenyzője nyerte a Szingapúri Nagydíjat.
szept. 22
19:54
Ligue 1: az Angers cserecsatára 11 perc alatt triplázott a St.-Étienne ellen (She)
A francia élvonal 6. fordulójában vasárnap délután két mérkőzést rendeztek: a Rennes a Lille-t fogadva játszott 1–1-et, az Angers pedig úgy győzött 4–1-re a St.-Étienne ellen, hogy a félidőben még a vendégek vezettek 1–0-ra. A találkozó 65. percében, 1–1-nél aztán beállt a csádi válogatott Casimir Ninga az Angers-be, és a 78. és a 89. perc között m
szept. 22
20:06
Nb I: A Zte többet is érdemelt volna ezen a meccsen – Rebrov (She)
Sokáig vezetett a Ferencváros ellen a Zalaegerszeg, de a vendégek két cserejátékosuk révén fordítani tudtak (1–2) a labdarúgó NB I 2. fordulójából most bepótolt bajnoki mérkőzésen. Így értékeltek a találkozó után a vezetőedzők.
szept. 22
20:06
A Ferencváros a hajrában két gólt szerezve 2-1-re nyert (HírTV)
Bár a ZTE Ikoba találatával vezetett, de a zöld-fehér együttes a hajrában a csereként beálló Leandro és Tokmac góljával fordítani tudott.
szept. 22
20:12
A hajrában fordított Zalaegerszegen a címvédő FTC (Infostart)
A Ferencváros 2-1-re nyert az újonc Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójából elhalasztott és vasárnap pótolt mérkőzésen.
szept. 22
20:12
Bundesliga: a hajrában, egy öngóllal bukta el a 3 pontot a Dortmund (She)
A Borussia Drotmund 2–2-es döntetlent játszott az Eintracht Frankfurt vendégeként, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 5. fordulójában.
szept. 22
20:30
Nb I: A Zte többet érdemelt volna ezen a meccsen – Rebrov (She)
Sokáig vezetett a Ferencváros ellen a Zalaegerszeg, de a vendégek két cserejátékosuk révén fordítani tudtak (1–2) a labdarúgó NB I 2. fordulójából most bepótolt bajnoki mérkőzésen. Így értékeltek a találkozó után a vezetőedzők.
szept. 22
20:32
Súlyemelés: a Macs kérte, hogy függesszék fel Magát versenyjogát (She)
Kezd tisztulni a kép a Magát Krisztina-ügyben: a szövetség elnökét értesítette a MACS, és feltehetően a biológiai útlevélben keresendő a megoldás.
szept. 22
20:42
Erste Liga: nyolcat ütöttek az Acélbikák a Titánoknak (She)
A címvédő Ferencváros és a Dunaújváros az esélyeknek megfelelően magabiztosan győzött vasárnap a jégkorong Erste Liga alapszakaszában. A Fehérvári Titánoknak nyolcat lövő Dunaújvárosi Acélbikákban David Mazurek 3 gólja mellett egy gólpasszt is kiosztott, és szintén négy pontig jutott Azari Zsolt (1 gól, 3 assziszt).

Keresés