2019. szeptember 22. vasárnap

szept. 22
20:44
Serie A: rasszizmus, Ribéry-gól, videobíró, 95. perces egyenlítés (She)
Eseménydús mérkőzésen játszott egymással 2–2-es döntetlent a Bajnokok Ligája-résztvevő Atalanta és a Fiorentina az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 4. fordulójában.
szept. 22
20:48
Férfi kézi Bl: kikapott a Szeged a Psg vendégeként (She)
A Mol-Pick Szeged kézilabdacsapata 30–25-ös vereséget szenvedett a Paris Saint-Germain vendégeként.
szept. 22
20:54
Ebel: gólokban gazdag meccset nyert hosszabbításban a Fehérvár (She)
A Hydro Fehérvár AV19 hosszabbításban 7–6-ra verte az Innsbruckot az osztrák jégkorongliga (EBEL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
szept. 22
21:00
Ismét Benzema szállította a győzelmet a Real Madridnak (She)
A Real Madrid Karim Benzema góljával nyerni tudott az éllovas Sevilla otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság, a Liga 5. fordulójának rangadóján.
szept. 22
21:06
Laver-kupa: Federer és Zverev visszahozta, újra Európa nyert! (She)
Harmadszor is az európai válogatott nyerte meg a teniszezők Laver-kupáját, mivel a genfi verseny harmadik napján két vereség után Roger Federer és Alexander Zverev is győzött a Team Worldöt képviselő riválisa ellen, így 13–11-es összesített pontszámmal Federerék diadalmaskodtak.
szept. 22
21:12
Tipsport Liga: visszatértek a nyertes útra, újra győztek a miskolci Jegesmedvék (She)
A szlovák élvonalbeli jégkorongbajnokság (Tipsport Liga) vasárnapi játéknapján a DVTK Jegesmedvék hazai pályán aratott magabiztos 3–0-ás győzelmet, így a pénteken a Gyetvától elszenvedett szétlövéses vereséget követően ismét győzött, s idénybeli harmadik sikerének köszönhetően a tabella harmadik helyén áll.
szept. 22
21:21
Súlyos csapást mértek Veszprémre (Behaviour)
A David Davis-éra legsúlyosabb vereségét szenvedte el a Telekom Veszprém a kézilabda Bajnokok Ligájában a német Kiel ellen
szept. 22
21:23
Barcelonai mélypont (Behaviour)
Az elmúlt huszonöt év leggyengébb mérlegével kezdte a spanyol labdarúgó-bajnokságot a címvédő FC Barcelona, amely szombaton váratlan 2-0-ás vereséget szenvedett a Granada otthonában. Hiába birtokolta sokkal többet a labdát a katalán sztárcsapat, a második félidőben beállt a sérüléséből felépült argentin klasszis, Lionel Messi is, a gólokat a háziga
szept. 22
21:24
Sokáig tartotta magát, de kikapott a Szeged a Psg-től (She)
Sokáig szinte egyenrangú ellenfele volt a Mol-Pick Szeged a Mikkel Hansent nélkülöző, ám így is klasszisokkal felálló Paris Saint-Germainnek, ám a mérkőzés vége felé a sok hiba eldöntötte a mérkőzést – 30–25-re kapott ki a magyar csapat.
szept. 22
21:30
Eb 2020: Szlovákia is zárt kapus meccset kapott a budapesti meccs miatt (She)
A Szlovák Labdarúgó-szövetségnek zárt kapuk mögött kell megrendeznie október 10-én a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőt, illetve mintegy hatmillió pénzbüntetést kell fizetnie – tájékoztatott a szervezet hivatalos honlapján.
szept. 22
21:36
Eb 2020: Szlovákia is zárt kapus meccset kapott a budapesti selejtező miatt (She)
A Szlovák Labdarúgó-szövetségnek zárt kapuk mögött kell megrendeznie október 10-én a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőt, illetve mintegy 20 ezer eurós (mintegy 6 millió forint) pénzbüntetést kell fizetnie – tájékoztatott a szervezet hivatalos honlapján.
szept. 22
21:42
Férfi kézi Bl: felemás meccset hozott a Vardar és a Kielce (She)
Egy félidőt megnyert, egyet elveszített vasárnapi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén a Vardar Szkopje és a Kielce is, de mindkét csapat győzött. A macedónok a Portót, a lengyelek a Motor Zaporizzsjét verték.
szept. 22
21:44
Nfl: nem lett szép a dráma vége – Antonio Brown visszavonult (She)
Azt követően, hogy a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots mindössze egy meccs után megvált Antonio Browntól, a 31 éves elkapó hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy nem kíván többet játszani a ligában.
szept. 22
21:46
La Liga: Valenciában szerezte meg első pontját a sereghajtó (She)
A Valencia hazai környezetben 1–1-es döntetlent játszott a sereghajtó Leganésszel, míg az Athletic Bilbao 2–0-ra legyőzte otthon az Alavést a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 5. fordulójában vasárnap.
szept. 22
22:06
Szerbia: Partizan-győzelem, verekedés az autópályán és a lelátón (She)
Nincs már százszázalékos együttes a szerb Szuper Ligában: a 161. belgrádi örökrangadón a Partizan 2–0-ra nyert a címvédő Crvena zvezda ellen, amely hat győztes mérkőzés után először vesztett pontokat a 2019–2020-as idényben.
szept. 22
22:12
Magánszámlákon az Uefa-pénzek; Zverev hallgat Federerékre (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
szept. 22
22:18
Férfi kosár: Hangáék kikaptak a Realtól a Szuperkupában (She)
Sokat erősödött a nyáron a Barcelona Lassa, ám annyit a jelek szerint mégsem, hogy Madridban megnyerje a spanyol Szuperkupát.
szept. 22
22:24
Légiósok: Szoboszlaiék majdnem elszenvedték első vereségüket (She)
Szoboszlai Dominik csapata, a címvédő Salzburg a rendes játékidő utolsó percében egyenlítve 2–2-es döntetlenre végzett az előző idény ezüstérmese, a LASK Linz vendégeként az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában.
szept. 22
22:30
Határeset – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Elégedett lehet Peter Lim, sőt mondhatja: „Na, látjátok...!” Csapata, a Valencia a Bajnokok Ligájában idei első meccsén Londonban győzte le a...
szept. 22
22:32
Mindig többre – Kohán Gergely jegyzete (She)
Tényleg lehet benne valami, hogy a sors idővel visszaad abból, amit korábban elvett. Emlékszünk, mennyire paradox volt a helyzet négy esztendővel e...
szept. 22
23:00
La Liga: a Real Madrid nyerni tudott mumusa otthonában (She)
A Real Madrid Karim Benzema góljával nyerni tudott az éllovas Sevilla otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság, a Liga 5. fordulójának rangadóján.
szept. 22
23:06
Nfl: ismét nyert a Pats, a Ravens tehetetlen volt Mahomes ellen (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 3. fordulójában a New England Patriots 30–14-re megverte a New York Jetset. A Baltimore Ravens védelme nem tudta megállítani Patrick Mahomest és a Kansas City Chiefst.
szept. 22
23:08
Ligue 1: Neymar 87. percben szerzett góljával nyert a Psg (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 6. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a bajnoki címvédő PSG a Lyon otthonába látogatott, és gól nélküli első félidőt követően Neymar 87. percben szerzett góljával 1–0-ra győzött.
szept. 22
23:18
Darts: Kovács Patrik ismét kijutott az ifjúsági vb-re (She)
Vasárnap Vecsésen volt minek örülni: magyar győztese lett a hétvégi kvalifikációs versenyek második felvonásának, így lesz képviselőnk a közvetlenül a felnőttek alatti korosztály idei világbajnokságán is.
szept. 22
23:30
Hétfői sportműsor: Zsóri Dániel este Puskás-díjas lehet (She)
A hétfői nap sportesemények szempontjából szűkös, de annál fajsúlyosabb: este rendezik Milánóban FIFA-gálát, ahol átadják az idei Puskás-díjat, amelynek három jelöltje között ott van Zsóri Dániel is. A díjátadón kívül egy német futballbajnoki, két hokibajnoki és a férfi röplabda Európa-bajnokság borzolják a kedélyeket.

Keresés